|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
6.4.2009 11:27:26   
talika81
dan, babe žabe!

kako ste mi kaj, na tako lep ponedeljek?

miklarom, vidim, da se pridno špikaš. upam, da bo to obrodilo čim lepše sadove in da boš na koncu poplačana za svoj trud. user posted image   user posted image

pikovit, a ti pa po user posted image ? naj bodo tokrat pa ti ta pravi za vaju.

punce, a že veste, kako boste kaj pobarvale velikonočna jajčka? jaz jih bom naravno, z barvo od rdeče čebule. mi je najboljš tko. itak ne bom ne vem kolko, ker ne pojeva tolko jajc. neki malega pa že mora bit, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.4.2009 13:06:42   
miklarom
ojla! ja mi bomo tud barvali jajčkauser posted image , samo tudi ne veliko, krr jaz jih tak ne smem jest k me žolč matra, mam jutri slikanje žolča, moj pravi, da imam ziher cel kamnolom noteruser posted image . bomo videli kaj bo jutri pokazalo. sicer pa tud velikonočne šunke ne smem jesti, tak da letos bom vse to bolj od daleč gledala in se slinla zravenuser posted image

punce a ste že kaj rožic sadile, jaz jih bom naslednji teden po praznikih

lep sončen in topel dan vam še naprej želimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.4.2009 12:53:58   
talika81
babe žabe, kje pa ste vse?

lepo martinčkate, kaj? ko je tako lepo vreme...

jaz moram pa bit tu v pisarni in sam od daleč gledat sonce ...

kdaj bo zdaj tale naš user posted image ? ga bomo lahka pile že na terasi, ko bo tko toplo ... user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.4.2009 13:06:36   
beba75
Evo mene da se malo javm.

V službi imamo pravo norišnico, nato še nam šef ukine dopuste za prvi maj - groza!
No za praznike pa ne vem kako bo. Verjetno bom kar kupila pobarvana jajčka, saj ne bom mela časa barvat ( verjetno delam v soboto) upam da mi bo uspelo vsaj k žegnu iti če ne pa bom pač košarico pripravila in bom z mislimi tam.
Vam povem da bi najrajši kar preskočila praznike, so izgubili svoj čar oz. ga je požrla služba. Zaprto imamo samo v nedeljo.

Drgač pa konec tedna bi naj prišla- upam da ne mojauser posted image in štartam v 4IUI.

Lep se imejte in uživajte na sončku.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.4.2009 13:22:44   
zaljubljena23
Hej,

Še se malo javim tudi na tej temi,... Še malo pa bom tudi jaz čist vaša, če me prej kaj ne preseneti in nama vseeno uspe s pomočjo klomifena. Te dni sem ravno imela UZ, kjer se je videlo da sem pridelala en folikl, jutri pa imam spet UZ, da vidimo če je prišlo do O.

Miklarom, mi smo tudi že nabavni, kar se rožič tiče, kakšne pa boš  sadila?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.4.2009 13:49:03   
pikovit
Olja pupe,
sem bla včeraj v MB.Sem šla pogledat moje izvide,ker jih po telefonu ne razlagajo,domov ti jih pa tudi ne pošljejo.Mimo grede,smo pa naredili uz in našli zopet cisto.Tako da vprašanje,če bo ta mesec kaj akcije.Pa sej v končni fazi se mi ne mudi in zdej tako kot je mi je čist fajn.BTW sem vprašala,če so se kaj čakalne dobe povečale in so mi sestre lepo razložile da ja in to za kar nekaj mesecev.
Jaz sem imela punkcijo jan in naslednje leto januarja enkrat pridem na vrsto user posted image .Za razgovor k dr. Vlaisavljeviču pa šele avgustauser posted image user posted image user posted image .To je noro.Tako,da se mi res z zamrznjenčki ne mudi.

Punce uživajte in veliko sreče vam želim

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.4.2009 14:34:47   
Rakica_80
O grozaaaauser posted image zakaj pa tako dolge čakalne vrsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kaj to za zmrznjenčke ali...user posted image
Se opravičijem, ker sprašujem, ampak res mi ne gre v račun Eno leto???

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.4.2009 15:41:43   
talika81
jaz se sprašujem, kolko bo čakalna doba kej takrat, ko naj bi jaz prišla na vrsto ... verjetno bo že kr 1,5 leta ... sicer upam, da ne, ampak glede na to, kako se to podaljšuje, je kr verjetno.

ampak kaj čmo, če je treba, bomo pač čakale, a ne? sej nam druga ne ostane, če tko gledamo ...

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
9.4.2009 21:28:41   
zarja1
Miklarom fajn zrihtaj jutri!!!!!!!!!!! Držim pesti!"!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
9.4.2009 21:30:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: beba75
Drgač pa konec tedna bi naj prišla- upam da ne mojauser posted image in štartam v 4IUI.
super!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa te že prej preseneti user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.4.2009 9:06:01   
beba75
miklarom držim pesti za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!Jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.4.2009 9:11:21   
beba75

[/quote] super!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa te že prej preseneti user posted image user posted image

zarja1 hvala za lepe želje! Upam da se uresničijo, bilo bi sanjsko.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.4.2009 11:25:20   
miklarom
hvala za pestke. evo mene in UZ. STANJE JE SLEDEČE ; oba ovarija se lepo vidita L: IN D: PA IMAM 3-4 . JE REKEL DA JE VREDU PA ŠE user posted image imam . nalednji UZ in pa KRI imam 16.4.

beba - tudi zate držim pesti da bo vse uspešno

lep sončen dan vam želim zdaj pa grem malo počistitiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.4.2009 12:42:53   
beba75
 miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.4.2009 13:35:40   
zaljubljena23
Miklaromuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.4.2009 21:03:51   
talika81
miklarom, user posted image   user posted image   user posted image  zate ... naj bo tako uspešno še naprej.

beba75, tudi zate močno držim pesti, da bi uspelo. resnično. user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.4.2009 17:36:37   
miklarom
vesele velikonočne praznike ter obilo pisanic in barvanih jajčkuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.4.2009 20:27:09   
beba75
No pa so mimo tile prazniki, hvala bogu. Sama hrana vsepovsod kamor prideš, no uspelo nama je probati 5 žegnov ( pravijo da bi jih morali 7) pa upam da bo to dovolj za srečo za v naprej.

Drgač pa po mojih izračunih bi morala mojauser posted image priti najkaasneje v sredo, no upam da je ne bo. Znakov pa ne spremljam ker lahko pomenijo oboje. Sem že malo na trnih in kar z strahom hodim na WC. Bom poročala kako se bo odvijalo.

Lep večer vam želim in jutri nov začetek delovnega tedna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.4.2009 8:25:47   
talika81
ali, alo!

kako ste kaj preživele zelo lepe in vroče praznike? mal hitro so šli mimo, ampak bilo je pa super.

beba75, upam, da je ne bo in da se bomo lahko veselili s tabo ob tvoji lepi novici.

miklarom, ti imaš pa ta teden tudi nekaj, a ne?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.4.2009 10:18:03   
miklarom
beba - tudi jaz ti želim da je ne bi bilo in navijam zateuser posted image user posted image user posted image

talika - ja jaz imam v četrtek UZ pa kri morem dati , upam da bo vse dobro. in ti kako si kaj?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.4.2009 10:35:46   
talika81
upam, da bo vse ok pri tebi, miklarom ...

jaz sem vredu, sam prazniki so mi mal prehitro minili ... bi blo fajn, če bi bla še kak dan doma, še posebej zato, ker smo bli včeri na fešti - smo praznovali abrahama od enega našega soseda. tako da sem kr izmučena oziroma bolj kot to čist nenaspana ...

pa sej bo, sam da je sonce in to je to. bomo že nekak zdržal do popoldneva, ko gremo domov.

kako ste pa kaj ve preživele praznike? ste izkoristile izredno lepo vreme?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.4.2009 12:17:23   
september1
pozdrav še od mene.

tud pr nas so se prazniki začele imenitno, sam končali so se z virozo v postelji, danes sem že pokonci vendar še zmeraj ni to to.

ja beba75 držim pesti na najboljš, zate miklarom tudi.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.4.2009 13:13:28   
talika81
ojoj, september1, to pa res ni fajn ... pa v takem lepem vremenu. sam se pa zdaj lahka najhitrej prehladiš, ker sploh ne veš, kak bi se človek oblekel. zjutraj je hladno, podnevi pa toplo ... tak da res ne veš, al bi dal gor kratke rokave al dolge ...
hitro se pozdravi ...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.4.2009 14:32:08   
beba75
september maš pa res smolo da te v takem vremenu dobi viroza. Veliko čajčka pij pa upam da se čimprej pozdraviš!

miklarom ja upam da bo vse o.k in da bojo čim lepši rezultati. Držim pesti!

talika ti pa danes čimprej v posteljo da nadoknadiš spanje in boš jutri lepo naspana in fit.

Pri meni zaenkrat še dobro kaže. Me sicer danes full črviči samo se mi zdi da je za to kriva šunka (upam).

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.4.2009 14:40:20   
miklarom
september - ooooo, poglej jo no se je le malo zopet javila. ti ubožica no, da te takole napade tale viroza. lepo počivaj, pij čajčka in papcaj tabletke in se hitro pozdraviuser posted image

beba - še vedno držim pesti da ti ne prideuser posted image , me že pesti bolijo tak močno jih stiskamuser posted image . ja,ja, verjetno bo to kriva šunka, pa še kakšen hrenček zravenuser posted image .

kje pa se kaj nahaja naša tassi, o njej ni ne duha ne sluha. ka je k'r skos gor na svojem user posted image , user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil miklarom -- 14.4.2009 14:41:08 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?