|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
10.6.2009 22:59:43   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

jaz sem nazaj..vsake tolko malega kontroliram , se vedn je vroc

ejla lejca...

jaz sem mu dala po cepljenju malo žličko Calpola, za preventivo in zvečer še eno, ker sem namerila 37,4 C, ampak to za dojenčka ni neka vročina. Ne se velik sekirat, kak dan bo kriza, potem pa mine. Mi 2 sva bila cepljena v ponedeljek, in je bil OK, včeraj je bil pa full razdražljiv. Tako je sledilo...jok...ziza...na roke...jok...ziza...na roke...in tako je blo od 10. - 17. ure. Danes je pa čist OK.

mu bom dala paracetamol v primeru ,da bo vrocina 38..sam zaenkrat ima samo 37.8 tak da se pocakam..sej ne da eki paniko delam,sam ful mi je hudo,ker ga mal kuha in se mi bozcek smili..drgac pa sem mu pej dala za jest ker ob obicajni uri ni hotu in zdaj upam,da malo zaspi,da lahk hiter skocim pod tus..potem ga bompa itak dala spat zraven sebe...da ga lahk kontroliram

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
10.6.2009 23:00:42   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

evo..zdej me mal skrbi..ima mali vrocino po cepljenju pa nc kej velik ni pojedel...sm ga mal namocla v banico pa je kr malo boljse, zdej ga kontroliram ,ce bo zaspanckal

Ojoj, upam, da bo lepo zaspančkal... user posted image user posted image user posted image

hvala za pikapokeuser posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
10.6.2009 23:02:34   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kdaj vaši user posted image hodijo zvečer spat?
Taj se je navadil da gre ob 7,8 spat, se mi zdi tako ful dobro da tak kmal, tudi ko bo starejši da ima tako rutino...in tudi spi ponavadi do 5 recimo in potem še do 8 zjutraj... potem pa ga dam zraven mene v pojstlo in zna potegnit še do kakih 10...  ka je to vredu?

Jst Matteu dam za jest ob 20.uri..potem se kopava in ponavadi zaspi ob 21.30..najkasnje ob 22.00..potempa spi tud do 4 ..ampak ne vedno

(kralj Salomon)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
10.6.2009 23:16:46   
MalaNaja
Uf, sem jaz hitra!
Kako vam uspe čez dan vse
poštimat? user posted image

Sliko bi dala v profil, pa mi ne
rata... Jo spravim v album, dlje pa
ne gre. Help!
A ste vse iz okolice MB?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
10.6.2009 23:19:17   
MalaNaja
Hej!
Sem še bolj sveža.
Moja pupa gre tudi pančat okrog 22h,
včasih spi do 4h,
če imam pa srečo, spančkamo do 7h.

Kako pa oblečete svoje malčke,
ko greste ven? Imate kapico, ali ste
brez?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.6.2009 8:13:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Vidim da niste razumele čist moj problemček ok bom drugič raje obdržala zase...vem pa da ne bi pustila jokat otroka sej sem že mama 10 letnice...ok pač niste razumele kaj sem želela povedat ali vprašat tko ste me napadle kot da ne znam nč...ok

uživajte ob čvekanju...

ne bit huda. user posted image
jaz sem razumela sam včeraj nisem mela časa pisat.
tako majhna je še... zdaj rabi samo mamo. v prvi vrsti. nika pri mojem včasih joka... Drugič jo pa lahka pustim v varstvu pri babici, katere ne vidi vsak dan, pa je ravno tako dobro. Po moje moraš pri tako majhnem gledat na trenutno stanje. Če te v tistem trenutku rabi, ga vzameš. Vsaj jaz tako delam. Še posebej nedonošenčki so lahko bolj občutljivi, veš. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.6.2009 8:13:37   
Najaa

Taj se je navadil da gre ob 7,8 spat, se mi zdi tako ful dobro da tak kmal, tudi ko bo starejši da ima tako rutino...in tudi spi ponavadi do 5 recimo in potem še do 8 zjutraj... potem pa ga dam zraven mene v pojstlo in zna potegnit še do kakih 10...  ka je to vredu?

Naši gresta ob osmih.
Sam moraš vedet, da se mu bodo spalne navade še veliko spreminjale. Ali pa tudi ne. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.6.2009 8:13:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja

brez?

Brez kape že lep čas. Moja ima danes (in včeraj je imela) body s kratkimi rokavi in čez kratke hlače na naramnice. Pa nogavičke, če smo v senci. No sam mi smo na morju doma in je res vroče, sam mal zna popihat vsake toliko.

Daj še podatke o svoji punčki za seznam. user posted image

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.6.2009 8:18:18   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE NINA OD MIŠKA2006 IN LOVRO OD ŠKRATKE! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.6.2009 8:27:38   
mediuhec
cita: ne se zdaj sekirat, drugič jo vzami s sabo pa bo.

piruri: user posted image  ti delaj kot ti srce narekuje, tvoj pa mora držat s tabo!

MARIBOR: mala cebelica, jaz sem za srečanje (pon. dopoldan), lahko se tokrat dobimo pri zdravstveni (mislim da je to tam pri novih blokih magdalenski gaj?). daj povej mi ali slučajno potrebuješ tabletke cerazete (lahko tudi po sms), ker imam 3 škatlice, ki jih ne potrebujem več. če ti ne rabiš pa morda katera druga iz mb? vam ne bo treba delat gužve pri G user posted image

cepljenje: včeraj je dobil prvo pikico, malo je jokal. danes ima malo rdeče na vbodu, sicer pa vse ok. dobiš pa na recept calpol- proti povišani T, pa tudi za bolečine je.

seznam: imamo 5910 g in 59 cm. naslednji pregled je 15.6.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.6.2009 9:39:43   
pondelak
pozdravček.
mi2 s tjašo pa sma že iz enega dolgega sprehoda...zdaj pa eno user posted image spijem potem pa bo počasi treba kaj naret user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.6.2009 10:09:46   
KOKICA32
Midva sva nazaj iz razvojne, kjer je se tako drl, da ga sploh ni mogla pregledati. Bil je zaspan revček, ker sva bila že ob 08h naročena, takrat pa še ponavadi spi...No, potem je kar tam zaspančkal in so ga tudi cepili, pa je spustil le en kratek jokec,  pa se je že smejčkal. Sem pa dobila recept za calpol, če bo potrebno! v RA  pa naju je prenaročila.

Podatki za seznam:
teža: 5840g
dolžina/višina: 59cm (sumljivo, ker jaz sem ga namerila 65cm user posted image )
naslednja RA in cepljenje: 30.07.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.6.2009 10:23:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Vidim da niste razumele čist moj problemček ok bom drugič raje obdržala zase...vem pa da ne bi pustila jokat otroka sej sem že mama 10 letnice...ok pač niste razumele kaj sem želela povedat ali vprašat tko ste me napadle kot da ne znam nč...ok

uživajte ob čvekanju...

Cita oprosti, če si se počutila napadeno. To vsekakor ni bil moj namen. Moj komentar je bil, kot se vidi iz citata, na predlog dan tebi, da jo pusti jokati. Je pa res, da takole večkrat pride do nesporazumov. Morda še enkrat napiši in razloži user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.6.2009 10:24:39   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...sem mislila nate s poroko...če boš rabila cvetlični aranžma, se obrneš lahko na mojo sestro, ki ima cvetličarno v Luciji...sporoči-jo bom kaj našunatala za kakšen popustič user posted image

Primorke...mi pridemo čez vikend dol, ma mislim, da ne bomo utegnili kaj preveč laufat okoli (pride tudi naš tatko)...tako, da user posted image ...kar ne vem, kaj bi si še zmislila, da bi lahko otroke spokala na morje, ker me moj in tašča postrani gledata user posted image ...ufaaa...

Piruri, glej jih nazaj postrani, pa ne sekiraj se... če ti paše it na morje ne rabiš izgovora samo naredi kot se boš ti boljše počutila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma razumem, da bi te postrani gledala, če bi sama spokala na morje user posted image , tako pa user posted image  Ti jih kar spokaj in uživajte user posted image user posted image user posted image

Men pa moj pravi, vsaj vedve uživajte, pa je čist nor na malo, pa se mu tudi vidi, da mu ni vseen.Tašča je pa čist nora od sreče, da bom z njo na morju, ker tast zdrži sam 2 dni na morjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.6.2009 10:26:09   
Nina00

evo..zdej me mal skrbi..ima mali vrocino po cepljenju pa nc kej velik ni pojedel...sm ga mal namocla v banico pa je kr malo boljse, zdej ga kontroliram ,ce bo zaspanckal

Upam, da je danes že ok user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.6.2009 10:34:14   
Nina00

Starejši gre ob 20h, Brin pa šele ob 21.30. Počasi prestavljamo uro na bolj zgodnjo. Nekaj časa namreč ni zaspal pred polnočjo ali pa šele ob 1h - na nočno spanje mislim, tako da je že sedaj super.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.6.2009 10:36:30   
Nina00

brez?

V vozičku brez kape, če ga vzamem ven in piha pa klobuček. Sicer pa v bodiju z dolgimi rokavi in žabicah. Če pa je ura bolj zgodnja in je še bolj hladno pa čez še bombažna trenirkica ali pajacek.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.6.2009 10:36:59   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE NINA OD MIŠKA2006 IN LOVRO OD ŠKRATKE! user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.6.2009 11:03:17   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Sajmonina

zdravo ...
sem se komaj včlanla... zadj je moja čebelica stara že 3 mesece oz. bo jutri;)
hmmm moram se še naučiti kako se tele slikice in to prilepi. drugače pa sem iz lukovice (okolica domžal) tako, da če je katera blizu naj se mi javi. pa ve kako ste, ne da se mi brat vse za nazaj in niti nimam časa... me razumete upam;) pa bi bila vesela če se mi na kratko predstavite ve in otroci;)

Ojla, dobrodošla! Tebe bomo kar med ljubljanske marčevke šteli user posted image . Se dobimo na vsake toliko, tako da si vabljena zraven.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Sajmonina)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.6.2009 11:03:24   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Neki me zanima...naš Neo se grozno joče, ko ga hočem podojiti (sede) iz leve zize, leže ni problema, pa ne vem zakaj user posted image ...ima še katera podobno izkušnjo?

a mu glavico bolj v desno nese? Mogoče ima kakšno mišico zategnjeno, pa mu ne paše položaj user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.6.2009 11:03:36   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

imamo pa vnete učke, sej ne vem, a sem to že napisalauser posted image ....na 3 ure v oko moram dajati 1 teden...samo ponoči pač  ne, oz. če mi spi, ga tudi ne budim...saj v navodilih piše na 4 ure, če je blago vnetje,,,takoda po mojem ni panike...
ok, se slišimo..papa, pa dobro kuhajte...

Yania, kaj si pa dobila za učke?
Mi gremo pa naslednji vikend v Selce. A boste takrat tudi na morju?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.6.2009 11:03:39   
felix7

kdaj vaši user posted image hodijo zvečer spat? Taj se je navadil da gre ob 7,8 spat, se mi zdi tako ful dobro da tak kmal, tudi ko bo starejši da ima tako rutino...in tudi spi ponavadi do 5 recimo in potem še do 8 zjutraj... potem pa ga dam zraven mene v pojstlo in zna potegnit še do kakih 10...  ka je to vredu?

Jure ob 21h hodi spat in potegne minimalno do 4h. Drugače je pa vsak otrok zgodba zase in če mu paše pri tebi spat do 10h... bo že tako prav user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.6.2009 12:38:02   
MalaNaja
Moja Naja se je rodila 27.3.2009
v Postojni. Porodna teža je bila 3400
in velika 53 cm.
28.5.2009 sva imeli 4890 in 59,5cm.

Jaz sem iz okolice MB,
zdaj pa živimo pri atiju -
Slovenske Konjice.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.6.2009 12:42:16   
MalaNaja
Oj!
Hvala za odgovor.
Malo sem bila skeptična, če jo oblačim
pravilno.
Moja pupa je drgač bolj med zmrzljivimi -
takoj dobi hladne nogice in rokice,
pa kiha že hitro.
Ima pa tudi v vozičku klobuček, če zunaj
piha.
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

brez?

V vozičku brez kape, če ga vzamem ven in piha pa klobuček. Sicer pa v bodiju z dolgimi rokavi in žabicah. Če pa je ura bolj zgodnja in je še bolj hladno pa čez še bombažna trenirkica ali pajacek.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.6.2009 12:47:21   
MalaNaja
Kdaj začnete voziti svoje zaklade
v športnem vozičku?
Naja se mi zdi namreč zelo nesrečna,user posted image
ko iz te globoke košare bolj malo
vidi okrog. Je pa prava radovednica mala.

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?