|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
14.6.2009 20:19:10   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.6.2009 20:20:30   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm     2240g

punčke = 2
fantki = 2

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.6.2009 21:56:57   
Anonimen
Ojla punce!

Sem vas prišla mal pozdravit, predno grem pred TV in pol zaspim (itak!) user posted image Mi smo se danes potepali. Z družbo smo imeli piknik in je bilo fuul fajn, edino trtica me mal boli od sedenja. Sem pa mislila, da bo Alenu dolgčas, ker je bil edini otrok tam, pa je na polno užival.

Čestitke zaspančki user posted image user posted image user posted image Super, da ste že doma!

Zdej pa res... Ne morem verjet, da smo že skor na koncu... Polovica junija je mimo. user posted image Včasih sploh ne gledam več na koledar, ker dnevi nenormalno bežijo.

Aja - glede kompletka za iz P - to sm js spraševala že dooolgo nazaj. Men se meša - nikjer nič lepega, pa da je primerno za oba spola. Pa vsepovosd še imajo pliš. Kaj nej s tem v juliju??? user posted image No, sicer smo mi nabavli kr iz H&M-a, fali nam pa še body in dekica. Upam, da to poštimamo še ta teden. Aja - pa plenice smo še pozabli kupit! user posted image

No, tolk zaenkrat. Grem zdej mal nogice v luft dat. Uživajte, pa počakat na julij! Sej je še sam mal, no! user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.6.2009 22:38:28   
darjussa
Živjo pupe moje!

Sem danes precej pozna...sva bila z mojim prav tako cel dan na obiskih pa na pikniku, ahh...zdaj pa končno doma in faaajn v posteljo. Me že kar utrudi čedalje bolj vsak dan...že čutim precejšnjo utrujenost.

No tudi jaz mam že kar nekaj stvari pripravljenih (nakupljenih, opranih, zlikanih,...) in nabavila sem tudi pleničke. Imam pralne pleničke wonderoos...in sem si jih že 1x oprala, da bojo pripravljene. Se mi pa zdijo fejst fajn na prvi pogled...kako pa bo v resnici pri uporabi, pa bom vidla šele, ko jih bom uporabljala. Vam poročam...

Babice so nama kupile tudi voziček quinny buzz 3 (rdeče barve), ta teden pa še bo narejena previjalna in posteljica.

No lepo mi bodite pa lahko noč!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.6.2009 7:07:51   
Belika
Dobro jutro punce...

jaz imam danes že slabi dve uri delovno akcijo user posted image . Spala sem zelo slabo. Mali mi namreč ni pustil spati na boku (me je tako žokal, da so se mi kar izbokline delale in je bilo res boleče), na hrbtu pa jaz težko spim... ampak kljub temu sem v polnem zagonu user posted image

Glede na to, da sem prva danes, bi vam mogla postreči s kako dobro kavico, pa je ne znam gor prilimati. Pa ker sem tako pridna in delovna (po dolgem času), mislim, da mi pripada da jo ena izmed vas skuhauser posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.6.2009 7:18:30   
Melika
Dobro jutro user posted image ,

upam, da ste se naspale. Častim coffee,.........

user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.6.2009 7:24:36   
Melika
Jaz sem svojo že spila, mojega user posted image sem tudi že odpeljala v službo, sedaj pa gremo počasi v akcijo. Stroj že laufa, zadnje pleničke se že perejo.
Zaspančka - iskrene čestitke ter obilo cartanja!!!! user posted image
Otekanje - vidim, da nisem edina, ki ima noge ko lubenice,.... user posted image

Nič, grem nekaj pojest, ve pa pišite kaj, da bom med pavzo imela kaj za brat......... user posted image

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.6.2009 7:39:35   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Belika in Melika (še rima se! user posted image ) hvala za kavico! user posted image

zaspančka user posted image user posted image user posted image  čestitke!!! Ja, krasno, no... Veselo se cartajte!
user posted image

Ana drži se, mislimo nate. Upam, da ti ne bo preveč dolgčas... user posted image

KaOs tudi jst pijem Donat, ampak po požirkih - pomaga... Je pa res, da ga zdej naj ne bi več veliko pile, pa Magnesola tud ne. Pomaga tudi mleko, poskusi!

No, mi imamo tudi že več al manj pripravljeno. Včeraj sta moja fanta posteljico prinesla iz kleti, smo jo obrisali, Anžej je pa še vse presesal (tudi celo stanovanje user posted image ). Me prav zanima, do kdaj se ga bo držalo to navdušenje! user posted image

V sredo gremo na morje, tko, da bo moralo naše user posted image  še mal počakat. Kar naj se nam pridruži julija, kateregakoli že, samo ne 12., ker bo takrat ravno eno leto od tetine smrti... user posted image user posted image user posted image  Pokopali smo jo pa na Anžejev prvi rojstni dan. user posted image  

zatekanje - ja, tud jst sem ga dočakala. Ni kaj, zdej je res vroče in to je pač posledica...

spanje - komaj čakam, da se butnem na trebuh! user posted image  Čeprov v zadnjem času mi naš otroček kar pusti spati na desnem boku, na levem pa nikakor!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.6.2009 7:40:43   
tilča
dobro jutro!!!

sem mislila, da sem ena redkih srečnic, ki ji noge ne bodo zatekale....no, zadnji teden pa obup, noge imam take, da je groza, občutek imam, da mi jih bo razneslo...se mi zdi, da imam otečene od prstov do kolenuser posted image ...bolijo, pečejo!! še dobro, da smo pri koncuuser posted image

počasi pripravljam stvari za malega...ker pa nimam še sobice (zdaj pa mizar zamuja že en mesec), ne vem kam naj pospravim oprane in zlikane cunjice, se bojim, da bo mali prej doma kot njegova sobicauser posted image . joj, zdaj pa res že komaj čakam, da dobim to malo štručko v roke!!!!

uživajte!!!

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.6.2009 8:18:14   
monty
zaspančka, ČESTITKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo se javljam po dolgem času, sva bila na morju, na polno uživala, čeprav je bilo skoraj malo dolgočasno oz. penzionistično, ker so odpadli skoki v vodo, pivo v senci, večerne zabave inše kaj. je pa pasalo namakanje v morju sto na uro, počutim se  100kil lažja, križ me ne boli več... edino kar me boli so boki ker ležanje na plaži ni ravno udobno, če si lahko samo na levi ali desni pa tistih 8 kil plusa je zaj....

drugače pri nas nič novega, jutri imam en šnel pregled, mala rogovili tako, da je najbrž vse okej, zatekam nič, edino spanje je problem, kar pa itak zelo dobro veste. Sem imela pa iz sobote na nedeljo ponoči tak glavobol, da sem se že skoraj napotila na urenco, samo itak mi nič ne bo mogli pomagat, tako da sem do 6 zjutraj trpela ko hudič, potem pa nisem več zdražala in sem vzela lekadol in nato za par urc zaspala. razen ko sem zbolela za meningitisom ne pomnim, da bi me tako bolela glava, pa tudi ne vem zakaj me je, v glavnem upam, da se ne bo več ponovilo.

nič pupe, lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.6.2009 9:20:14   
Melika
Monty - očitno je bilo iz sobote na nedeljo nekaj v luftu. Tudi jaz sem imela tako močen glavobol od 9ih zvečer pa do 5ih zjutraj, da se mi je že rahlo bledlo. Pa nič ni pomagalo, ne obhladki, ne Lekadol,... Za znoret user posted image user posted image . Pa tudi upam, da se ne ponovi več!!
Lp

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.6.2009 9:20:45   
ninocka
Zaspancka, cestitke za sincka user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva danes zrihtala priznanje ocetovstva, ta teden so na vrsti pranje in likanje ter priprava stvari za malega, pa seveda se zadnji nakupi kozmetike in oblekic (ce mi bo kaj extra falilo).
Vikend je bil deloven - cistilna akcija kuhinje, maldva sta bila pa v varstvu pri tasci.
Uh, ne morem verjet, da mam se 6 dni, pol pa bomo meli ze strucko. Sem vceraj na enmu pikniku gledala enega dojencka, je bil tooolk micen...pa nas bo se manjsi user posted image sploh ne vem, ce ga bom znala prijet, ker tale nasa srednja opicka se itak ze cist drugace nosi kot dojecnki. Pa z mojim sva se spomnila, da bo spet treba podirat kupcke, pa pazit na glavico...user posted image user posted image user posted image

Barvanje - v nosecnosti ni skodljivo, zna pa barva zarad hormonov (verjetno?) ful cudno prijet. Jst sem si tud na zacetku nosecnosti delala pramene in so mi po eni strani takoj prijeli, na drugi pa kar niso hotli. Zdaj sem se pa itak na rdece strihnila user posted image Po 8ih letih sem spet rdecelaska user posted image
zatekanje - buhteljcki namesto gleznjev... zgledam v noge kot pujsek, od dalec pa kot da imam hlode...ah se mal, pa bo...user posted image

Sem pa v petek zmazala eno tko dobro lubenico...mnjami...kolk bi jo spet jedla user posted image

Uzivajte, grem pogledat, kaj naj dam prat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.6.2009 9:28:23   
katrinka
ja punce, vse ste ekstra pridneuser posted image
jaz imam pa plan danes malo lenarit, pa spakirat kaksne stvari k jih tuki ne rabiva....
k moj pride iz službe greva pa po pipe za kopalnicouser posted image

od ane nimam nobenih novic

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.6.2009 11:03:40   
zoga08
HOJ, čvekice

Jaz sem iz pregleda in ctg-ja. Vse ok se še nič ne dogaja. Rezultatov brisa še niso dobili je pa sestra poklicala v lab., če je kaj takega in baje ni nič ampak, ko dobi G rezultate, če bo kaj me pokličejo.

Sem bila danes že tud v šoli sem šla pogledat moje dijake in bodo vsi razen enga izdelal razred.user posted image  So me pa itak vsi sodelavci samo pogledal kaj še zmeri hodim naokoli s trebuhom.user posted image  En dijak mi je rekel profesorica a je to že ta drugi?user posted image

No doma pa imam privatnike ki končno polagajo podne. Tako da bo potem mansarda že skoraj končana, enkrat še pobelimo, še elektrika se zveže in še stekarčke in lučke pa bo pripravljeno za selitev enkrat avgustauser posted image .

Pozdravčka, grem v kontrolo kaj se dela.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.6.2009 12:21:52   
jazzz27
Hej user posted image ....

Vidim da ste vse pridne..predvsem zaspančka..ČESTITKE MAMI!!! Po nicku bi morala bit ti med zadnjimiuser posted image ..samo da je vse okuser posted image

ana...srečno. Upam, da že predihavaš.

Evo tudi mi smo bili pridni med vikendom...v soboto sva z dragim kuhala češnjevo marmelado, v nedeljo pa borovničevo...s tem da sem jih zjutraj še nabirala (in moj, da ne bo užaljenosti) 3 ure. No naredila sva še dva pladnja borovničevih in češnjevih cmokov....za na vrhu sladice pa še likanje dveh strojev perila. Da te kapuser posted image ...ampak, še sem tu.

kompletek za iz P...jaz tud ne vem kaj biuser posted image

frizerija...ja barve so zaj* stvar...včasih prime, včasih ne. Meni je enkrat tud delala bakrene na blodn...tud en se ni videluser posted image ....zato nič se sekirat....naj vam probajo popravit, ker ne računajo glih mal....

Grem torbo za v P. pripravit....čist vsakič po kaki udarniški delovni akciji se spomnim, da bi blo dober če bi si že kaj prištimala....

Lep dan vam želim....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.6.2009 12:33:35   
katrinka
jaz pa imam 3 potovalke spakirane, pa se nekaj vreck bo - za to rundo bo dost, ena zehta se pere, drugi dve se cakatauser posted image
sm pa ravno ugotovila da sm lacna - grem pogledat ce je kaj pametnega v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.6.2009 13:06:37   
Svet
Ojla!

Sva bile s tamalo mal na sprehodu, pa sem dam pršla in sem se kr tresla od lakote in ko sem eno jabolko pojedla, pa jogurt, je blo boljš, pol sem pa zelenjavno rižoto s piščančkom pojedla, 3!!!! krožnike, zdej me pa vse tok tišči, da se morm it kr uležt.
ampak tisto tresenje od lakote, svašta!

Drgač pa me krči zvečer mal matrajo, tko, blagi, pa trebuh mi otrdeva:(((((

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.6.2009 13:16:32   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Ojla!

Sva bile s tamalo mal na sprehodu, pa sem dam pršla in sem se kr tresla od lakote in ko sem eno jabolko pojedla, pa jogurt, je blo boljš, pol sem pa zelenjavno rižoto s piščančkom pojedla, 3!!!! krožnike, zdej me pa vse tok tišči, da se morm it kr uležt.
ampak tisto tresenje od lakote, svašta!

Drgač pa me krči zvečer mal matrajo, tko, blagi, pa trebuh mi otrdeva:(((((

joj, pa menda ne še ti!! Sicer če je treba, je treba....raje še mal počakaj.user posted image  

Julijke...dajmo še mal počakat predno si začnemo podajat kljuke od P.!!!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.6.2009 13:29:54   
jazzz27
Nosečke

Vprašanje:

Sterilizacija....a boste ve sterilizirale duduike in nastavke za dojenje predno boste šle v P. Ali je to že vse sterilno? Katera namerava kupit sterilizator?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.6.2009 13:39:25   
monty
hojla!

no dajmo še malo počakat, da pridejo rakci na vrsto, so tolk fina ta krhka bitja. Tako, da punce vsaj do 22 počakte. okej mal se hecam, promoviram svoj horoskop user posted image user posted image user posted image .

svet, jaz vem o čem govoriš "tresenje od lakote". jaz sem to prvič doživela med user posted image , to je tak gorzn feeling kot da boš kr skup padel. sem že ene parkrat pršla čist tresoča po stopnicah gor, da sem najprej planla na cedevito in čokolado.

a katera ve kje lahko kupim mako majčke, v okolici Celja, ker v Lj vem, da jih majo. pa al jih sploh rabimo????? jaz mam drugače kr bombažne plajške, ker se zdaj kao ti uporabljajo?

AJA, KATERI BEPANTHEN JE TREBA KUPIT????? ORANŽEN?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.6.2009 13:44:43   
jazzz27
monty...roza...za nego dojenčka, bradavic med dojenjem in prsi...neki tazga

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.6.2009 13:47:10   
katrinka
ja roza bepanten, super jeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.6.2009 14:18:34   
sinskaT
No meni se še nikamor ne mudi user posted image , sem dojela da se dejansko iztekajo dnevi, ko me bo Hana imela samo za sebe in sem kar mal otožna ratala..da ne omenjam kako mi je zoprna misel, da bom v P in brez moje tamaučkane : (

Čestitke Zaspančki, uživajte!!! user posted image
Ana - tudi tebi vse dobro, mi smo s tabo a ne julijke !? user posted image

Ninocka - a sam še 6dni? A ni kar malo bizarno, če imaš v naprej napovedan porod..men je bila muka spat zadnja dva dneva, ko sem vedelda, da mi sprožijo, če se samo ne bo začelo..želim ti, da gre vse tipi topi!

Svet - a ti si že v nizkem štartu? Kako se pa kej vaša Neža obnaša zdele,a že kaj čuti spremembe. Pa še nekaj me zanima, ali jo imaš v vrtcu oz. kako bo potlej, po porodu.

Frizer - tud mene še čaka in sem prav radovedna kakšna blond barva bo prišla ven hehe.

Komplet za iz P - nč spešl, bodi na preklop, dolga majčka za povrh na preklop (po potrebi) sp. del žabic, kapica in nogavičke..če bo kej hladno pa še pliš varianta.
Nč ne bom komplicirala.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.6.2009 14:28:25   
rina22
ninocka - vidva sta že lahko uredila priznanje očetovstva? Nama so na CSD rekli, da se to uredi komaj po porodu user posted image A se lahko prej?? Da ne bi pozneje, ko bo itak gužva zaradi vsega drugega še na to študiralauser posted image

jazzz27 - jaz sem kupila sterilizator, samo o tem (ali naj dudico steriliziram pred odhodom v P) še pa nisem razmišljalauser posted image

Komplet za iz P
- Midva sva kupila v H&M-u bodi in kapico, v C&A pa kompletek (je bil pajacek in bodi) in nogavičke. Mislim, da bo čist dovolj, če mu oblečem bodi, prek pajacka, pa seveda nogavičke. Kaj pravite? Ja, odejico sva pa kupila v Pikapolonici. Majo zeloooo fajne. Priporočamuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.6.2009 15:06:07   
Chebellca
Pozdravljene!

Da se še jaz malo javimuser posted image , danes sem oddala papirje za porodniško, v sredo pa še z user posted image očetovstvo uredima potem pa mislim da imam vse pripravljeno za prihod najine pikiceuser posted image

Kar se tiče steriliziranja, sem kupila kar sterilizacijsko tekočino, daš en zamašek tekočine na 2,5l vode in za pol ure namočiš, kar pač imaš za sterilizirat. Meni se zdi super, je bolj enostavno od prekuhavanja in ceneje od sterilizatorja!

Otekanje, opažam da mi noge natečejo, čim je temperatura višja od 25 stopinj...tako da se čez dan bolj noter držim, zvečer pa na zrakuser posted image

Vedno bolj sem tudi utrujena, cel dan bi lahko preležala...pa še nizek pritisk me muči...ehh bo že...samo da user posted image miga in je živahna, včasih že kar preveč!user posted image Jutri imam spet pregled da vidimo če se je že kaj poredila in če je kaj trebušček zrastel...

Janeja, Jasna in Nikita...kdaj gremo na kavo ta teden? Še velja četrtek?user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!