monty
|
zaspančka, ČESTITKE!!!!!!!! malo se javljam po dolgem času, sva bila na morju, na polno uživala, čeprav je bilo skoraj malo dolgočasno oz. penzionistično, ker so odpadli skoki v vodo, pivo v senci, večerne zabave inše kaj. je pa pasalo namakanje v morju sto na uro, počutim se 100kil lažja, križ me ne boli več... edino kar me boli so boki ker ležanje na plaži ni ravno udobno, če si lahko samo na levi ali desni pa tistih 8 kil plusa je zaj.... drugače pri nas nič novega, jutri imam en šnel pregled, mala rogovili tako, da je najbrž vse okej, zatekam nič, edino spanje je problem, kar pa itak zelo dobro veste. Sem imela pa iz sobote na nedeljo ponoči tak glavobol, da sem se že skoraj napotila na urenco, samo itak mi nič ne bo mogli pomagat, tako da sem do 6 zjutraj trpela ko hudič, potem pa nisem več zdražala in sem vzela lekadol in nato za par urc zaspala. razen ko sem zbolela za meningitisom ne pomnim, da bi me tako bolela glava, pa tudi ne vem zakaj me je, v glavnem upam, da se ne bo več ponovilo. nič pupe, lepo se imejte in uživajte!!!
|