Anonimen
|
Oj punce moje... ja a.biba.., res nam ni samoumevno bit nosečke. Vsaka posebej mislim, da je tko srečna in v strahu, da je joj. Ma, ko enkrat doživiš ta ss... te težko kdo šteka razen moje deklice tuki gooor.... Jst tuuuud sm tko srečna... čeprav vedno bolj me je strah... rezanja tam dol Ne morem si mislit kako bo to dete prišlo ven iz mene take mejhne... Moški pa znajo pokazat veselje, a ne? Lepo... čimveč takih naj pride k tebi.. pilotino moooooj... sej veš kaj sva se pogovarjale... Važno, da se nekaj dogaja in prime in... naslednjič se bo zares... Vidva se sam čuvita, pa stiskita... Lupčka ti dam, ti dam, ti dam... Pa mal si poglej za nazaj.. kaj sva ti s Tassiko poslale.. Kepica83, tvojga šefa bi jst tud zaklenila v pisarno in ga ne pustila vn.. Ne more on teb nobenga dopusta vzet, nikakor. Očito ma neka svoja nenapisana pravila.. je pa model. Sej so ti punce že pisale pa linke dale, pa cifro... tko da se kr fajn pozanima čeprav tukaj ne vidim smisla... Kje si drugače... kako si... ?Žalostna ne bodi. Lupčka tiiii... Sonček85, pa jst deeeeeeeeelam..., nism doma.... Sej veš, da sm vsak dan po 17 šele v domeku. Od 16. avg. pa skooooz... pol lohk pa kr visiš pri meni, se bova skupaj bajsale... Škoda..., pa drugič. Ti sprot povem, kdaj bom doma... ok? Še enga lupčka na ritiko.. mariee... ja kupi si... men so tko cartkani te medoti. Zdej bom nardila 3D izris Liamove sobice.. jo bote vidle točno tako kot bo... z vsemi dodatki... Ko bo, vam prilimam. Jst vedno prej 3D izris naredim, ker mam preveč bujno domišljijo.., pa moram vidt na papirju... in delat po njem. Če .. nimam... znam novoletno jelko narest iz sobe. Tko sm si tud pri dnevni pomagala... Sej ene so že vidle ta moj 3D izris... To je coolska zadeva... Če kero zanima, sam povejte..vas usmerim kamor treba. Zdej pa še slaaaaaaaaaaaaaaba novica. V soboto sva hotla it letet z balončkom. Sva za poroko dobila zlati darilni bon za naju... in veste kaj?? Odpade! Odpade za eno leto ali več. Ta stric z nosečnicami ne leti čeprav sm se vse pozanimala in povprašala in bi lahko komot šla. On je rekel ŽAL. Nabila bi ga.. Tko da... zdej pa ne vem kam bova šla... Aha še neki... kera je že jamrala za ZGAGO?? Mene bo ubila... Požrl mi bo vse v grlu in želodcu in nič jest ne morem... že 3 dni je grooozno. Pomaga full SODA BIKARBONA ampak ne vem, če se sme v nosečnosti. Zdej pijem radensko..., da se mi vsaj mal spahuje... to pomaga, trenutno..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 17.6.2009 10:31:04 >
|