|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
3.7.2009 16:44:19   
gogabojan
aJA še dve novički.

Inšpekcija uspešno opravljena. Irma, ej super hišo in travnik imaš. Tako ljubeč, modern in družinski domek imaš. Ej SVAKA ČAST. Super bajto maš. Ti pa se tok pripravljala na obisk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bojan je čisto očaran nad Nikom, tvojim placom okoli hiše in notranjost.

Sem ti rekla, da tamal pokuka čisto vse in čisto vse pokomentira. Včasih te tak jezik spravi v zadregouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Res, hvala za tak lep sprejem in lepo počastitev. Važn je, da si ti na koncu broke ostala, mami pa imela največ keša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je Bojan reku, da naslednjič ne bo nič golfal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa rekel, da je delal zame vse, ker me ima preveč rad.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa so čisto očarale tvoje slike ki jih imaš. Tako družinske, kot slike obešene na steni.

Hvala Irma za vse.

Zobčki - Evo, 5 zobčkov že imamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse štiri enkice in levo zgoraj dvojkico. Dopoldne še ni bila vzunaj. Zdaj pa sem mu pogledala, in je že vzunaj. Druga dvojkica pa bo čez vikend tudi vzunaj do konca, če ne prej.

Mu pa zelo hitro rastejo zobčki. Ne mislim to, da ven zbijajo eden za drugim, ampak po velikosti. So že precej veliki zobčki.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.7.2009 16:47:07   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Hojla

Lucka- super, da ti tko paše v službiuser posted image

Lovely- thx, bom šla pogledat po dopustu

Neli spančka, jaz kuham, potem pa me čaka likanje, pakiranje in jutri dopust. Vreme kaže bolj tako-tako. Bomo pa vsaj vse trije skupaj.

Sem pa ful žalostna. Kar na user posted image mi gre. Neli spet full štrajka s hrano. Danes na posvetovalnici so stehtali in ima 7700g. Je padla pod 25 %. Par dni nazaj je nekaj dni bruhcala, pa skoz se ji je hrana dvigovala do ust, kolcala. No, in sva s dr. danes prišli do tega, da verjetno jo spet kislina zaj.... Tolk se mi smili, jaz sem pa itak čist na koncu. Vsak obrok- že ko ponudim prvo žlico, me z roko odrine (kakšne 3 dni sedaj). Z vso animacijo poje le po ćetrt ali pol obroka. Sploh ne vem kaj naj ji ponudim za jest, katera hrana bi ji odgovarjala, da je ne bi želodček pekel. Rabim en objem mojega dragega in, da mi pove, da bo vse ok.

Naslednjo posvetovalnico pa ima glih na 1 RD.

Tako, dopust je dobil malo grenak priokus, ampak bomo že. Lepo se imejte in uživajte

Glej Afnica.  Morda ti bo lažje. Jaz sem bila zdaj z mami malo več časa. In mi je povedala, da je bilo z mano enako kot z Inyo. Nisem in nisem bila zainteresirana za hrano in pika. Na vsaki posvetovalnici so bile štale kao da sem presuha. Povedala mi je kako se je ob tem počutila. Kot jaz. In približno kot ti zdaj ko ti gre na jok. Pa sem orng baba zdaj user posted image

7.700 se meni ne zdi malo pa ko pogledam Neli se mi zdi en tak orng, zdrav otrok. Ne zdi se mi, da je npr presuha. OK 25% kaže neko povprečje v Slo. Povprečje v Slo. Koristen podatek za orientacijo in thats it. Neli je edinstvena. Vsak otrok je zase zgodba. In pač to je njena.

Glede tega katero hrano dat, da ji ne bo kislina nagajala pa počasi, poskušaj in poskušaj. Bosta našli. Poskusi ji zdaj bolj kremasto hrano delat, z veliko dodanega mleka, mlečnega riža... Pa btw Inyi se je nekaj časa v tem mesecu enako spahovalo pa ne verjamem, da je bila kislina. Inya je ful mlela po ustih hrano in je sama nehote s tem povzročila obrat peristaltike. Sem prepričana. Zdaj je bolje. Ker ji dajem količinsko malo manj. Ko pokaže, da ima dosti neham, je ne silim, ker potem melje in melje in ne pogoltne in nočem, da se mi na to navadi. Pa še en btw, sicer Inye ne tehtam ampak šo moje nima čez 8kg, pa še vesela bi bila če jih ima 8...

Ti samo poglej to svoje dete kok je srček in se boš bolje počutila.

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.7.2009 16:49:25   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Dober večer,

končno sem našla malo časa da vas mal preberem. Meni teče že 3 delovni mesec, Maša se je navadla da pač mamice ni več cel dan doma. Čuva jo ati, vsak drug teden pa babi in dedi, ker dela ati dve izmeni.
Pri nas smo že zelo zgovorni, zobkov ni še nič (sem zadnjič sanjala da bo prvi 13.7.user posted image  bomo vidli), puzanje je kakor kdaj, bi bla pa sam na nogah in kr hodla. Kmal se nam bliža dopust (20.7.) in ga že komaj čakam da si spočijem,..... 

kaj pa delaš, da si se odločila tako hitro iti nazaj v službo, ker vidim, da tud mož dela in nista izkoristila tistega, kar vama pripada ...mogoče sem spregledala, čće ni skrivnost, če lahko poveš še enkrat ...

zaenkrat še delam preko študenta, ker še imam status do oktobra. Delam pa v računovodstvu, nabavi, prodaji,... skratka vsepovsod. Smo mlado podjetje in zaenkrat še bolj mali kolektiv....

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
3.7.2009 16:52:41   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, je katera že ponudla svojemu user posted image ribo? Jaz bi ga rada navadla na ribe ker jih imam noro rada, pa nimam pojma kako naj jo pripravim?
Pa pripravljate kakšno hrano že s čebulo npr. riž?

Jaz jo v zavito v foliji spečem in potem spasiram s prilogo zelenjave. Sicer ji dajem ribe manj kot bi želela ampak se bom brcnila v rit in šla večkrat v ribarnico. Ravno včeraj sem rekla, da moram.
S čebulo sem poskusila pa Inya ne mara.

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
3.7.2009 17:06:25   
janja 27
ojla

da se še jaz ogasim po dooolllggeemmm času.,,,,

zakaj se ne javim user posted image še sama ne vem..obdobje k mi je rr mal presedaluser posted image user posted image user posted image user posted image sem bla preveč goruser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj k sem mela pavzo pa sem pripravljena na nove podive z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

metka tud kriči ata ata  po hiši, pa nona, bla bla, bubu ,baba .......mame ni na vidiku še user posted image user posted image user posted image je pri nas pa tkole zadnje čase da se rada pri drugih carta in čuva ni panike k pa pridem nazaj če jo tkoj ne primem pa jok sto na uro.....drugače pa že hodimo k jo držim za rokice oz. pod pazduho..kr veselo koraka naokoli ..bi se rada spustila pa ni že stabilna ...mal prehiteva....

jemo itak full preveč, mal sem bla down ker se je prejšnji teden nehala dojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji ponujala par dni pa kr nč ,sploh ni povlekla...tko da je moj reku konec joški so sedaj njegovi in pikauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da se je zaključlo eno obdobje, sej sem po eni strani zadovoljna da je sama šla dol z jošk po drugi pa kak mesec bi pa še zvečer se crkljala...tko da sedaj spije flašo domačega mleka s kakavom in zaspi k topuser posted image user posted image user posted image

valla  . joj bogi nik....sem vidla sliek na fb ..kok pikic ..manca je imela le 5 po celem telesu, srbelo jo ni nič, jih je pa dobila pri dveh letih.....preboleli smo brez problmeov, so ji pa počle ampak ne od praskanja , med spanjem, pa je bil najprej flekec na koži k je zginil tko da ni nič poznatuser posted image user posted image user posted image

vse k ste bolni ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

afnica . joj kriza ..upam da neli začela nazaj papcat pa tko pridna je bla, mogoče tud odvrača hrano k je sedaj full toplo, soparno user posted image

vreme je čist bljak user posted image user posted image user posted image user posted image

goga . inšpekcija uspela, sem čakala klic pa ga ni blo - verjetno ste preveč čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2030
3.7.2009 17:19:08   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

goga . inšpekcija uspela, sem čakala klic pa ga ni blo - verjetno ste preveč čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EJ BEJBA, SORRY EJ. SEM ČČISTO POZABILA.

Ma smo tok čvekale in čvekale, celo monopoli igrale (bojan itak bil glavni goljufilec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da smo morale paziti pod njegove prste), da sm te čisto pozabila poklica.

Seveda si bila nekaj časa glavna tema pogovorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak ne prehudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, zdaj pa mam fulll bad feeling, ker sem pozabila to foro narest.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res mi je žal. Pa KAJ NISI TI VSAJ ZVRCNLA PA VPRAŠALA, ČE SEM POZABILA NATE????????????????????? Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nooooooooooooooooooooooooo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
3.7.2009 18:15:10   
mbd0411
Goga,če je na etiketi plac,potem tam podpišem,sam ima dolgo ime 8 črk.Ali pa na notranji rob.
Kdaj gre??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2032
3.7.2009 18:46:00   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Hojla

Lucka- super, da ti tko paše v službiuser posted image

Lovely- thx, bom šla pogledat po dopustu

Neli spančka, jaz kuham, potem pa me čaka likanje, pakiranje in jutri dopust. Vreme kaže bolj tako-tako. Bomo pa vsaj vse trije skupaj.

Sem pa ful žalostna. Kar na user posted image mi gre. Neli spet full štrajka s hrano. Danes na posvetovalnici so stehtali in ima 7700g. Je padla pod 25 %. Par dni nazaj je nekaj dni bruhcala, pa skoz se ji je hrana dvigovala do ust, kolcala. No, in sva s dr. danes prišli do tega, da verjetno jo spet kislina zaj.... Tolk se mi smili, jaz sem pa itak čist na koncu. Vsak obrok- že ko ponudim prvo žlico, me z roko odrine (kakšne 3 dni sedaj). Z vso animacijo poje le po ćetrt ali pol obroka. Sploh ne vem kaj naj ji ponudim za jest, katera hrana bi ji odgovarjala, da je ne bi želodček pekel. Rabim en objem mojega dragega in, da mi pove, da bo vse ok.

Naslednjo posvetovalnico pa ima glih na 1 RD.

Tako, dopust je dobil malo grenak priokus, ampak bomo že. Lepo se imejte in uživajte

Glej Afnica.  Morda ti bo lažje. Jaz sem bila zdaj z mami malo več časa. In mi je povedala, da je bilo z mano enako kot z Inyo. Nisem in nisem bila zainteresirana za hrano in pika. Na vsaki posvetovalnici so bile štale kao da sem presuha. Povedala mi je kako se je ob tem počutila. Kot jaz. In približno kot ti zdaj ko ti gre na jok. Pa sem orng baba zdaj user posted image

7.700 se meni ne zdi malo pa ko pogledam Neli se mi zdi en tak orng, zdrav otrok. Ne zdi se mi, da je npr presuha. OK 25% kaže neko povprečje v Slo. Povprečje v Slo. Koristen podatek za orientacijo in thats it. Neli je edinstvena. Vsak otrok je zase zgodba. In pač to je njena.

Glede tega katero hrano dat, da ji ne bo kislina nagajala pa počasi, poskušaj in poskušaj. Bosta našli. Poskusi ji zdaj bolj kremasto hrano delat, z veliko dodanega mleka, mlečnega riža... Pa btw Inyi se je nekaj časa v tem mesecu enako spahovalo pa ne verjamem, da je bila kislina. Inya je ful mlela po ustih hrano in je sama nehote s tem povzročila obrat peristaltike. Sem prepričana. Zdaj je bolje. Ker ji dajem količinsko malo manj. Ko pokaže, da ima dosti neham, je ne silim, ker potem melje in melje in ne pogoltne in nočem, da se mi na to navadi. Pa še en btw, sicer Inye ne tehtam ampak šo moje nima čez 8kg, pa še vesela bi bila če jih ima 8...

Ti samo poglej to svoje dete kok je srček in se boš bolje počutila.

res je srček. Zdajle sem sama, sta šla k babi na obisk, jaz pa sem likala, zdaj bom še mal pakirala, ostalo jutri. In skoz samo nanjo mislim, na njen sončkast obrazek. Kdor jo prvič vidi, pravi, da je dobrovoljček.
Neli ima obdobja, ko ji nagaja kislina al nekaj. Spahuje se ji skozi ves dan, dvigne do ust, potem pa nazaj pogoltne, potem si ji zalne kolcat- tud 10 x dnevno, pa bruha takrat- sploh po mleku.

Saj p. ni delala panike zaradi teže, pravi, če je otrok skoz na krivulji (malo gor oz dol) ni panike, pa če je to na 5%. Samo danes, ko sva se pogovarjali, sem pomislila na kislino in tudi p. je rekla, da je verjetno. Ker ji že prejšnjič zdarvila niso pomagala, ji zdaj ne bi predpisala. HB- ker to je bilo pa res mučenje (ji okus ni bil všeč). Držat roke, špricnit s šprico v usta, potem ji pa čeljust skupaj držat- groza in to ene 5x, da je šlo vse zdarvilo ven. In ko pomislim nazaj, je vedno po teh napadih manj jedla. Upam, da ta runda ne bo tako dolga.

lovely- ko ti napišeš, se me še najbolj dotaknne, ko vem, da si te težave dala skozi oz. jih deliva.

Zdaj pa res moram nehat, pa še kaj naredit, sem imela namen samo na knjižnično stran iti knjige podaljšat, pa se nisem mogla upret temu forumuuser posted image
čau

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
3.7.2009 19:13:23   
mbd0411
Mi smo pa k dežurnemu peljali Nika in nima vodenih kozik.Naj bi bilo od vročine,a je vseeno dala sirup Claritine.
Res jih ima le po nogah,bedrah in eno na vratu in dve na ličkah...Nimam pojma,imajo pa vodeno bulico in rdeč kolobarček...Bomo videli...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
3.7.2009 19:59:01   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Goga,če je na etiketi plac,potem tam podpišem,sam ima dolgo ime 8 črk.Ali pa na notranji rob.
Kdaj gre??

Hvala za info.

Jutri ob 9h štartajo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
3.7.2009 20:03:21   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mi smo pa k dežurnemu peljali Nika in nima vodenih kozik.Naj bi bilo od vročine,a je vseeno dala sirup Claritine.
Res jih ima le po nogah,bedrah in eno na vratu in dve na ličkah...Nimam pojma,imajo pa vodeno bulico in rdeč kolobarček...Bomo videli...

Glede teh vodnih bulic in rdečega kolobarčka. Ali mu ta bulica zatrdi???? Je potem trda???? Al pa rata rumene barve???? Vodica mislim.

No mi imamo s tem težave. Pa P ne ve od česa bi bilo. Od vročine niti ne verjame, ker ne bi bili tako veliki flekci in bulice. Alergija mogoče, čeprav ne verjame, ker bi potem imel v večjem številu.

Smo pa dobili tudi kapljice (niso nič pomagale) in pa zdaj nazadnje kremico (mogoče čisto malo pomaga).

Te pikice pa pri nas pridejo in grejo.

Mi pa je P neuradno rekel, da ne ve, od česa bi bile te pikice (za alergijo in koze premalo, za vročinske pikice pa so prevelike). Če on ne ve, kako naj mi.

Toliko za info, da te malo pomirim, da niti P ne vedo, kaj in zakaj se včasih pojavljajo pikice.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
3.7.2009 22:05:35   
Tejčika29
Ribe- na morju smo probali z brancinom, sem ji pečeno dala od sebe par koščkov, res dobro sem razkoščičla in ji dala čisto brez vsega in ji je bil okus zelo všeč, zdaj doma ji bom dala pa tudi sardele ki so zelo zdrave, pa postrvi, brancine, orade in podobno, to kar običajno mi pečemo.  Sem pa tudi škorjo odstranila, samo čisto meso, pa fotru sem ekstra naročala naj ne zapeče rib, ker to običajno mi vsi hočemo, da hrustlja. Tako je bilo meso mehko in čisto nemastno.

Neposredna povezava do sporočila: 2037
3.7.2009 22:07:51   
Tejčika29
Za info glede teže Afnica - Alina ima okrog 7 kg, višina ca. 66cm, pa res lepo je, ampak kilaža pa nikamor. Bom dala točne podatke po posvetovalnici v sredo, jaz se ne sekiram, ker pač lepo poje 4 obroke po 200ml ca. + 2x dojenje.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
3.7.2009 23:18:15   
mbd0411
Goga,ne vem..Zdravnica pravi,da je možno,da so vodene kozike,le da še na začetku.Ker pri punčki,ki je pri nas jih ima,torej bomo videli čez nekaj dni.Pa se pojavljajo na novo.Sem jih prej zvečer našla tudi na rokah,po telesu še ne(trebuh,hrbet..)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.7.2009 0:21:08   
Tosca
Afnica, najprej en velik user posted image  zate in Neli. Boš videla, da se ji bo tale refluks počasi uredil in bo tudi raje jedla. Naši se tudi zelo dviguje in poje nazaj in občasno je to bolj intenzivno, takrat tudi bistveno manj je. Zato je tudi sedaj bolj potegnjena in je po teži le malo nad 25 percentilo, ima pa okoli 8.300 g, prej je bila pa stalno na 75 percentili. Vama res želim, da vama gre na bolje user posted image .

Drugače sem pa končno začela naši dajati meso (teletino) in ga prav z veseljem je. Poje celo slabo polovico obroka samo zelenjavo in meso, šele potem ostro zahteva jogurt user posted image . Mami ji je naredila tudi jetrca domačega piščanca (so bila tako dobra, da bi jih še jaz jedla, celo neslanauser posted image ) in je tudi jedla. Pa kakšen zajček tudi pride mimo ;).

Po novem pa ostro odklanja vse kašice z AM iz škatle.user posted image Sem najprej mislila, da ji ni všeč kašica od Bebivite, pa se je potem ponovilo enako tudi s kašicami, ki jih je imela prej zelo rada. Saj ne rečem, vem, da niso hudo zdrave, so pa bile praktične za naredit hiter obrok. Tudi, če je zelooo lačna, tuli toliko časa, da namesto kašice dobi (kaj pa drugegakot) jogurt.user posted image user posted image
Prej sem ji kašo in polento ter podobno dajala samo k zelenjavi, bom morala zdaj očitno to kuhat tudi za večerjo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.7.2009 0:36:08   
Tosca
Še vedno imamo probleme s spanjem, ponoči je kar standard, da moram vsako uro k njej, ko zajoka in jo tolažit, božat in včasih tudi nosit. Občasno pa se zabava začne že zvečer, ko noče zaspat. Tako ga je danes biksala več kot dve uri  vse do 23:30. Sem jo najprej uspavala v njeni sobi, potem sem jo prinesla v dnevno, pa spet v sobo, pa spet dol, pol sem ji šla nohte strič, ker dostikrat tako zaspi na previjalni user posted image , pa ni pomagalo user posted image , pol pa spet v dnevno. Pol sem jo pa še enkrat priklopila in je končno zaspala. Bomo videli, kakšna bo noč.

Par dni nazaj sem pa prvič koristno uporabila sling, (končno, da ne bo nasedla investicija user posted image ). Čez dan je pri nas namreč podobno kot pravite tudi ve - takoj, ko se oddaljim od male, se dere. V redu je le, če je v naročju ali v vozičku. Sem že ene parkrat skor čist popizdila, ker ne moreš ne na wc, ne skuhat, ne počistit, ne da bi bilo dretje. Sedaj jo pa dam v sling vsaj za tista dela, kjer se ne rabim sklanjat in podobno.

Evo, spet se je zbudila, jokala.... Zdaj pa res spat, da ne bom jutri kot zombi. Eno lepo mirno nočko vsem!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.7.2009 8:00:07   
mbd0411
Goga,le pospremi svojega fantiča,pa brez solzic.Tiste potem doma toči.
Kam že gredo??Mislim,da nisi napisala.
Juhu,moj fant pa danes pride domov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste šle kaj v zoo? Mi bomo šli zdaj med počitnicami 1x.A se da z vozičkom povsod,ali ne?
Kolk je pa vstopnina? Nimam predstave.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.7.2009 8:08:27   
jolly123
Jutro. Mater je vroče že zjutri. Diplomsko sem oddala v prvi predogled, čakam pripombe. Mam filing da bo treba celga vraga dodat al pa čist v kontra smer začet pisat. Bomo videli.
Tamalga pa moža bom kasneje poslala na obisk k tašči. da na hitro naredim eno generalno.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.7.2009 8:15:21   
jolly123
Ej a se da shujšat 5 kg v dveh mesecih? Približno toliko rabim, da mi ne bo treba kupovat ne vem koliko nove garderobe za spetember user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.7.2009 8:21:16   
gogabojan
Jolly - najbolj pomembno je, da si začela diplomsko pisat. Začeti je najtežje. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še dobro, da si dala (kolikor razberem) grob osnutek, ker se nisi preveč zatopila v eno smer, in preveč truda vložila, da bi ti potem mentorica črtala tvoj trud.

MBD - ja mi odhajamo. Ob 9.30h mamo zbor. Jaz pa sem mislila, da je ob 9h.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Stiska me že tudi zlo veliko.
Tudi moj bo skočil iz joba ven, in prišel pospremiti Bojana na morje. Pa tudi dedi in babica želita biti prisotna (jp, naša familija je zelo navezana drug na drugega).

Tvoj malček pa danes prihaja. To bodo tekle solze sreče. Kot si že rekla, solzice bodo tekle doma. Sam po večini (vednouser posted image user posted image user posted image jokam kot dež, ko vidim avtobus da prihaja (ko prihajajo domov otroci, takrat pa so krokodilje solze, toda solze sreče)).

Tako da, bejba, danes je za naju obe zelo čustven dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.7.2009 8:28:43   
gogabojan
Zoo - odštela boš (joj, zdaj se ne spomnim točno) ali 16 evrov ali 24 evrov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem da je nekaj s šestko (ali sem plačala šestnajst, ali sem dala tridesed evrov in mi je šest evrov vrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Evo ti točen info. Odrasli 6 evrov, šoloobvezni otroci 4,5 evrov, otrok do 2 let brezplačno.

Smo pa bili letos. Z vozičkom se da povsod. Pa tudi nova fensi igrala imajo. Aja, če pa boš že šla, majo čez vikend hranjenje morskega leva ob 16h. Takrat pripravijo zanimivo 15 min animacijo.

To ti povem zato, ker je moj Bojan užival maksimalno. Rok pa je delal uuuuuuuuuuuuuuu, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.7.2009 8:34:16   
iraira
Hello!

Po nekaj časa se vam še jaz malo javim user posted image . Smo kar ok. Spimo ponoči NEuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Smo bili prehlajeni vsi v kompletuuser posted image ..pa je zdaj že vse vredu.
Sinko pride jutri z morjauser posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam, Alja pa tudi...ga tolkkkkk pogreša da je joj.....

Pa še to da vam povem....sosedovo punčko ( letnik 2008 ) je pičil komar in je dobila borelijo. So ji dali intravenozno antibiotik in je dobila grozno drisko po njemuser posted image  user posted image  user posted image No zdaj ji gre na bolje in pravijo da naj ne bi imeli posledic za naprej......je pa grozno shujšala.Nočem vas strašiti, ampak  uvedite vse ukrepe proti komarjem......

......vas še malo preberem za nazaj in pokomentiram, če bom imela kaj za komentiratiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.7.2009 8:40:28   
jolly123
Goga ma sem kar neki napisala, edino ratiskave nisem ne vem kaj, ker je začela neki jamrat da ne rabim toliko statistične analize kot sem si zamislila, pa sem se potem odločila da ji kar pošljem, pa da naj pove če je OK. Upam da ne bo treba preveč popravljat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.7.2009 8:43:03   
gogabojan
Aja, v mladinskem letovišču Debeli Rtič bodo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabila napisat, ko si spraševala MBD.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.7.2009 8:52:52   
mbd0411
Jolly user posted image user posted image user posted image si pa facauser posted image user posted image user posted image .Seveda se da izgubit 5 kg,a jih boš po vsej verjetnosti še hitreje nazaaj dobila.
Ali pa tudi ne...
Goga,da nebi točila solz vpričo Bojana.Potem za grmovjem se zjočuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ko se odpeljejo..user posted image
Aha,vstopnina proti mojim pričakovanjim.Sem mislila,da veliko več.Sem si predstavljala,da za odrasle enih 10-15€,končno se denar tam rabi,da lahko vzdržujejo vse...Ok,tole je pa poceni..

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
Vse, kar potrebuje otrokov trebušček
V nobenem drugem življenjskem obdobju se človek ne razvija tako hitro kot v prvem letu življenja.Pri tem odločilno vlogo...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?