polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanik sarchi je menda rodila, carski rez, fantka se mi zdi. verjetno bo več napisal možiček ko pride. mislim da je vse v redu, počakajmo njenega možeka. Če je pa tako, pa trikrat hura . Če se bo pa še očka javil, bom pa potem še enkrat čestitala . Upam,da sta mamica in dobro. Se podpišem!!! Baby blue, ful luškan kotiček! HB, da ni samo meni tak vroče...zdaj bom počasi spet odprla vsa okna in vrata, da dobimo nekaj svežega zraka not... Meni danes tako dela not, da dol padeš....bla sem v Mb (komaj sem se zadržala, da nisem v H&M spet kaj kupla...sem se držala v roki, hehe Sem pa za sebe v mestu kupla trenirkico in dva modrčka, super izgledata!!!), in celo pot v avtu mi je ven tiščal roko al nogo, prav smešno mi je.....ful kratka obdobja spanja ima čez dan....HB, pa ponoči spi....premikat se pa začne spet, ko se jaz začnem zjutraj pretegovat! Joooj, jaz sem se danes slučajno pogledala v izložbo v mestu, pa me je skoraj kap....ful okrogla sem...ko žoga na dveh nogah....ko pa se tak od zgoraj gledam, pa se mi sploh ne zdi, da bi bla ful....