|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
20.8.2009 9:46:44   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hoj babuške, nekaj časa se vam že nisem javila, prebrala sem vas pa(me je firbec matral kaj se dogaja z vami)user posted image

TALIKA- kako si?? ste že na polno v borbi??

no, jaz sem danes dobila datum za genetski posvet v MB in sicer 14.9user posted image (v lj in medgenu naročajo šele za december- januaruser posted image )
tako da se stvari premikajo.

a je katera od vas že bila na genetiki? če katera ve, kako to poteka in zgleda bi prosila če mi kaj pove. kateri zdravnik-ca, pa je genetik v MB? nekje sem zasledila da je Pelkič-eva sam nisem ziher?!user posted image

vsem  želim  čimprej user posted image , user posted image  pa srečno do konca. LP

Na genetiki obema vzamejo nekaj epruvetk krvi, še prej pa se z vama pogovorijo o vajinih družinah, narišejo takšno drevo in pripišejo bolezni družinskih članov. Priporočam, da se prej pozanimata za vse bolezni vajinih prednikov, sorodnikov (tudi strici, tete, prababice, pradedki, sestrične, bratranci,...) in sorojencev, če je slučajno v vaši razširjeni družini umrl kakšen dojenček, ker kar podrobno sprašujejo in midva na kar nekaj vprašanj nisva znala odgovorit. Bila sva bila pred dvemi ali tremi leti, mislim da se od takrat ni spremenilo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
20.8.2009 10:01:59   
metuljci
genetski posvet??? nama so samo vzeli kri za preiskavo hormonov in bolezni. kaj naju čaka še to?

zanima me, tiste ki ste to že dale skozi, kako dolgo ste si dajale inekcije Dipherelne in potem kako dolgo Gonal?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
20.8.2009 10:16:35   
talika81
metuljci, genetski posvet je mislim da samo takrat, če imaš 3 SS zapored.
če si v postopku za umetno oploditev, ne boš imela genetskih posvetov. bi jih morala imeti že prej, če bi jih imela.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.8.2009 10:20:29   
pikica36
hvala punceuser posted image zlate ste

talika midva sva tudi že v ponovni borbiuser posted image  upajva, da nam rata čimprej in tokrat uspešno do konca

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.8.2009 10:54:39   
metuljci
pikica in talika katera borba zapovrstjo je to za vaju? 

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.8.2009 10:59:53   
pikica36
moja je četrtauser posted image user posted image  po treh SSuser posted image
za taliko pa mislim da druga(upam da ni jezna name , ker sem kar odgovorila)

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.8.2009 11:04:25   
talika81
pikica, nisem huda. samo popravila bi te - to je bil zame 1. neuspešna user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.8.2009 11:06:12   
pikica36
ja, no saj sem tako mislila 1 neuspešnauser posted image , torej borba za drugouser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.8.2009 11:12:08   
metuljci
upajmo, da nam tokrat VSEM rata user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.8.2009 11:20:12   
talika81

ja, no saj sem tako mislila 1 neuspešnauser posted image , torej borba za drugouser posted image

aja, nisem vedela, kako si mislila. user posted image  

metuljci, točno tako. držimo pseti, da vsem rata in da je potem user posted image  tudi uspešna do konca.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.8.2009 11:24:32   
tassi1

a je katera od vas že bila na genetiki? če katera ve, kako to poteka in zgleda bi prosila če mi kaj pove. kateri zdravnik-ca, pa je genetik v MB? nekje sem zasledila da je Pelkič-eva sam nisem ziher?!user posted image

vsem  želim  čimprej user posted image , user posted image  pa srečno do konca. LP

Midva sva bila lani na genetiki. Moj je bil zelo presenečen ker so naju toliko spraševali o najinih družinah, tako da je celo pozabil povedati, da je njegov oče imel še enga brata.user posted image user posted image
So na nama rekli, da je vse v redu, na izvide sva pa čakala skoraj 3 mesece. Po tem izvidu pa so naju dali naprej v postopek, da takrat pa sva bila v čakalni vrsti.( čakala več kot eno leto na postopek).
Te še kaj zanima??user posted image
Punce lep dan vsem skuppaj user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.8.2009 13:16:05   
pikica36
user posted image tri mesece??' kaj pa imajo za delat 3 mesece z izvidi?? no, ja... kaj čmouser posted image
naju verjetno ne bojo dali v postopek, ker lahko normalno zanosim,ali pač?
a mogoče veš, če je kromosomsko vse vredu pri obeh partnerjih, ali delajo potem še kake druge preizkave, zakaj prihaja do ss?

no upam , da si zdaj že srečkauser posted image  ali pa to v kratkem postneš

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
20.8.2009 14:14:21   
atina1
Hay!

September1 , tudi jaz začnem 8.10. z dipherline, tako, da sva v istem postopku, mogoče se bova kaj videleuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
20.8.2009 14:39:11   
metuljci
kaj ni nobene, ki je v petek začela z diphereline?user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
20.8.2009 16:00:45   
september1
atina1 super, se bova srečali.preden greva v MB se morma zmenit da se potem prepoznava in kakšno rečeva.želim da ti uspe! a je to prvi postopek pr vama?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
20.8.2009 16:32:45   
tassi1

user posted image tri mesece??' kaj pa imajo za delat 3 mesece z izvidi?? no, ja... kaj čmouser posted image
naju verjetno ne bojo dali v postopek, ker lahko normalno zanosim,ali pač?
a mogoče veš, če je kromosomsko vse vredu pri obeh partnerjih, ali delajo potem še kake druge preizkave, zakaj prihaja do ss?

no upam , da si zdaj že srečkauser posted image  ali pa to v kratkem postneš

No, bilo je približno takole: marca sem dobila napotnico za genetiko( imela sem 3 SS), datum za genetiko sem imela v juniju, izvid pa septembra, pol sem pa imela postopek v novembru- žal spet nič.user posted image
Letos februarja sem bila že v 6 postopku, pa spet --.user posted image
zaenkrat sva se odločila, da ne grema več v postopke, ker se že 11 let trudima in sva še zmeraj sama user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
20.8.2009 17:40:31   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: september1

atina1 super, se bova srečali.preden greva v MB se morma zmenit da se potem prepoznava in kakšno rečeva.želim da ti uspe! a je to prvi postopek pr vama?

A me sprejmeta zraven? Tudi jaz začnem 8.10. z Dipherelne. BI tudi jaz klepetala zraven!!!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 20.8.2009 17:41:11 >

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
20.8.2009 18:35:32   
september1
ja beba75! seveda te sprejmema zraven(no vsaj jaz) jaz sem tako planirala da poklepetava.user posted image  jaz nima nobene ure za takrat jo vidve imata? kdaj bosta šle?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
20.8.2009 20:01:55   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

No, bilo je približno takole: marca sem dobila napotnico za genetiko( imela sem 3 SS), datum za genetiko sem imela v juniju, izvid pa septembra, pol sem pa imela postopek v novembru- žal spet nič.user posted image
Letos februarja sem bila že v 6 postopku, pa spet --.user posted image
zaenkrat sva se odločila, da ne grema več v postopke, ker se že 11 let trudima in sva še zmeraj sama user posted image user posted image

aučuser posted image user posted image , to je pa dolga borbauser posted image , pa kaj hudiča , ane ugotovijo kaj je vzrok?
jaz ti kljub dolgi borbi želim , da enkrat zagledaš ta magični + in uspešno user posted image do koncauser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
20.8.2009 20:24:07   
atina1
No, fajn smo ze tri na isti datum, upam, da nam bo vsem ratalo.user posted image

Ja to je najin prvi postopek, sva pa za ivf, imam pa prvo femoden, potem dipherline in na koncu špike gonal.

Kaj pa vidve?

Pred postopkom se lahko kje dobimo na user posted image , da se malo spoznamo!user posted image

LP user posted image

Anita

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.8.2009 7:05:19   
beba75
september in atina  meni so rekli naj kakšna dva dni pred inj. pokličem da mi bojo povedali kdaj naj pridem da ne bom predolgo čakala. Tak da jaz sem nekako planirala vpon. ali torek ( 5,6.10.) poklicati in se naročiti.

Za user posted image pa sem jaz vedno, bilo bi suuupeeer če bi se dobile!!!!!user posted image user posted image user posted image

atina je pa tudi to moj prvi postopek za ivf, potek pa je tako za vsako skupino ( naša je št.22) isti, vsaj mislim.

Vsem ostalim pa lepo dobro jutro in HB da je petek!!!

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.8.2009 7:42:45   
metuljci
beba tako je HB da je petek. še teh 7 ur upam, da zdržim v službi user posted image

jaz ko sem šla po Diphereline nisem imela ure, so mi rekli, naj pridem enkrat od 8-13. jaz sem bila tam nekje ob 9 in sem bila takoj na vrsti. edino sestro marijo sem mogla malo počakat, ker je ni bilo

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.8.2009 8:59:51   
talika81
bejbe, vidim, da se bo vsem začelo dogajat. user posted image   user posted image   user posted image  za vas, da se kočno zadeva premika naprej in da se vas je kr nekaj našlo, da boste lahko klepetale. user posted image

tassi1, tudi jaz vama želim, da bi vendarle spet zagledala en velik user posted image  in da bi potem user posted image  bila uspešna do konca. če kdo, si ti to zaslužiš. user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.8.2009 11:08:08   
tassi1
Talika in pikica-  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.8.2009 11:09:25   
tassi1
 A ZA KOFIČ SE MENIMO??
NO, KDAJ VAM PAŠE??
ZBIRAM PREDLOGE!! user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?