|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
29.8.2009 8:11:18   
Anonimen
Pestke za vse, ki ste v postopkih. Srečno! user posted image user posted image user posted image
A ima še katera mogoče 9.oktobra informativen razgovor?

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.8.2009 11:52:16   
Wannabemommy
Pozdravljene!

Mogoce ste me ze pozabile, ker me kar precej casa ni bilo na spregled. Morala sem se sprijazniti s tem da bo treba it na IVF in da bomo kr nekaj casa cakali, nakar se je 7.7. 09 zgodilo nekaj cesar nihce ni pricakoval - Zanosila sem po naravni poti in sem trenutno v osmem tednu nosecnosti,.. Nevem kako naj vam to razlozim, ampak sem presrecna ni besed ki bi opisale kako se pocutim - zgodil se mi je cudez najlepsi na svetu in to takrat ko ga nisem niti vec pricakovala, zdravniki so mi ubili vsako upanje na normalno zanositev in priznam tezko sem to sprejela, in ko sem se ze nekak sprijaznila evo ti ga na,......zato pa punce upanje ostaja nikar ga ne izgubiteuser posted image , vem da je tezko verjet ampak tud jaz sem user posted image dosti noci in dni in sem si govorila kako je to neposteno in nevem kaj vse , zdaj pa sem na uz videla srcek ki se bojuje da prezivi in ga bom branila z vsem kar imam.

Zelim vam veliko srece in zapomnite si upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.8.2009 11:58:11   
metuljci
čestitke za plusek user posted image  

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.8.2009 12:07:32   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image   čestite in srečno do konca

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.8.2009 12:25:33   
Wannabemommy
Najlepsa hvala, zelim vam vso sreco tega sveta in da vas tisti od zgoraj uslisi da boste tudi ve zagledaleuser posted image +, in nato zibaleuser posted image . Vse se zna zgodit le verjet je treba. Tassi kako dalec si zdaj ti? Takrat kosva se nazadnje pogovarjali si imela neke tezave? kako napredujes?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.8.2009 12:28:07   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   wannabemmay, uživaj

Mucamaca jaz imam razgovor 6.10. pri dr. Vasiljeviču.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.8.2009 12:30:09   
Anonimen
Čestitke za user posted image , Wannabemommy! 

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.8.2009 14:43:34   
miklarom
Wannabemommy - čestitkeuser posted image user posted image user posted image , želim ti mirno in lepouser posted image do konca.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
1.9.2009 7:16:55   
talika81
Wann*, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    juhej zate.

sem zelo vesela takšnih novic. verjamem, da si presrečna.

želim ti lepo in mirno nosečnost in naj bo uspešna do konca. user posted image   user posted image

punce, jaz pa sem se začela špikat z Gonal F (ker greva na inseminacijo z ampulami). sem čez vikend dobila user posted image , pa sem morala včeraj it na UZ v MB. pa sem dobila špikice. sej ni tko grozno, bom preživela. v petek mam ponovno UZ, da vidijo, če se že kaj vidi učinek od špik. čeprav po štirih špikah ne vem, če se bo kaj videlo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.9.2009 9:05:52   
db
živijo čestitam vsem za vesele novice in se veselim z vami . no jaz se sedaj špikam z  Diphereline sm kr mal čudna včasih in grem 11 na uz a je še katera ki ga ima takrat

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.9.2009 9:39:47   
talika81
hmm, čisto možno, da ga bom jaz imela oziroma da bom imela tisti dan inseminacijo. bom videla, kaj bodo rekli.
ko sem imela klomifen, sem imela ponavadi 15. dan ciklusa inseminacijo.

če bom tam, bom zelo vesela, če te bom spoznala in da bova lahko tudi v živo poklepetale. user posted image  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.9.2009 10:23:54   
metuljci
talika kaj imaš samo Gonal brez Dipherelina?
ker jaz se špikam z obema user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.9.2009 10:25:52   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: db

živijo čestitam vsem za vesele novice in se veselim z vami . no jaz se sedaj špikam z  Diphereline sm kr mal čudna včasih in grem 11 na uz a je še katera ki ga ima takrat

jaz se špikam z njim že dva tedna in pol in sem tud čudna tu pa tam tako, da mi gre kar na smeh user posted image ker včasih tako reagiram, da sploh ni podobno meni user posted image

no jaz upam, da bo 11. že punkcija za mano user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.9.2009 10:43:18   
talika81
ja, jaz imam samo gonal. ker imam inseminacijo in ne IVF/ICSI.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.9.2009 12:11:14   
metuljci
a tako. sem že mislila, da so pri meni kaj zbrkali. veliko sreče!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.9.2009 12:27:13   
talika81
enako user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.9.2009 17:05:22   
barvar
Lep, še malo dopustniški pozdrav! Jaz bom pa malo "skomplicirala". Že skoraj pol leta čakam na informativni razgovor - datum 8.9.2009. Na isti dan ima moj spermiogram. Zdaj sem pa zagledala user posted image . Ker sem že imela SS in me je strah, da bo tudi tokrat kaj narobe se sprašujem ali naj grem kljub vsemu na razgovor, oz.ali naj vsaj moj nese svoje user posted image na pregled. Da ne bo potem spet potrebno pol leta čakat... Saj vem, da ne smem negativno razmišljat, ampak se vseeno sprašujem. Ima katera kakšen predlog?
Hvala za mnenja, pa ne mislit da sem čisto nora... Saj same veste kako je!user posted image

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.9.2009 18:43:02   
db
jaz imam uro ob dveh popoldne tko če še bo katera tam in jezato da se spoznamo naj se javi

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
2.9.2009 7:17:38   
talika81
barvar, jaz sem odpovedala razgovor pri zdravnici, ko sem zvedela, da sem user posted image .  ampak ker se pri meni žal ni izšlo (sem morala na abrazijo), sem potem klicala in so mi dali nazaj tisti termin za pogovor, ki sem ga imela. so mi šli na roke, HB, da nisem rabla ne vem, kako dolgo spet čakat na pogovor pri zdravnici.
ne smeš negativno razmišljat glede user posted image . bodi optimist draga moja in razmišljaj v tej smeri, da bo pa sedaj vse vredu in da boš čez 8 mesecev v rokah pestovala svojo štručko.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
2.9.2009 7:19:00   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: db

jaz imam uro ob dveh popoldne tko če še bo katera tam in jezato da se spoznamo naj se javi

db, takoj ko zvem, kdaj naj bi imela inseminacijo, sporočim oziroma bom povedala tu na forumu. ker ponavadi so inseminacije od 13. ure naprej.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
2.9.2009 14:31:23   
pikica36
hoj, talika vesela sem zate da so se stvari že začele premikatuser posted image user posted image user posted image user posted image
naj bo uspešnouser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
2.9.2009 14:32:01   
pikica36
hm... pogrešam pa milamay- kje pa se nahajauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
2.9.2009 15:13:49   
talika81
pikica, hvala.

ja, se nekaj dogaja tudi pri meni in upam, da bo kmalu tudi kaj lepega za poročat ...

in kako se ti kaj držiš?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
2.9.2009 16:34:32   
september1
Wannabemommy user posted image za user posted image !

barvar
tudi tebi čestitke za user posted image , pa pozitivno misli.

talika zdaj bo pa zares uspelo!kako ti gre špikanje z gonalom?je težko? me boš pikala če ne bom zmogla?user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.9.2009 7:19:42   
metuljci
september špikanje z gonalom je mačji kašelj, sploh nič ne čutiš. edino če bo mela diphereline pa je druga zgodba - tam je že predpriprava dolga 

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?