|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
21.8.2009 11:41:09   
september1
meni za user posted image ustreza v sredo ali petek.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.8.2009 12:07:36   
talika81
ja, za kofiš se že nekaj časa menimo in upam, da nam zdaj pa končno uspe se dobit...

meni bi bolj ustrezal petek.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.8.2009 17:32:17   
db
men paše 27 tega meseca

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.8.2009 21:10:22   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

metuljci, genetski posvet je mislim da samo takrat, če imaš 3 SS zapored.

Ni nujno. Midva sva imela gentski posvet po 5 neuspetih transferjih (nikoli pa nisem splavila). Ampak ker niso našli drugega vzroka, da se zarodek ne vgnezdi, so preverili še ta del.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.8.2009 9:13:05   
metuljci
joj upam, da mi ne bo treba tolkokrat it skozi to user posted image

marta82, so kaj ugotovili pri tebi zakaj ne pride do vgnezditve?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.8.2009 9:34:43   
talika81
metuljci, ne zdaj slabo mislit. bodi optimistična do konca in ne razmiščjat o teh stvareh preden se sploh zgodijo.

misli na to, da se tebi to ne bo zgodilo.

in drugače punce, kako ste mi kaj? kako ste se imele med vikendom?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.8.2009 11:10:25   
lastovka79
Živjo soborke,

vikend superduper - samo kratek.
Edino ne vem, ali me po teh femoden tabletkah tulk matra - non stop mi je slabo, bruham, ne vem, kaj je touser posted image  Čakam pa že naslednji petek, ko začnem s špikami - postopek se bo začel user posted image
Čim krajši ponedeljek vam želim.
Bodite fejst

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.8.2009 14:55:04   
metuljci
talika saj probam bit optimist do konca, samo včasih me presenetijo tisti negativni trenutki - današnji je že mimo user posted image

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.8.2009 16:06:45   
db
oj a gre katera v četrtek v mb oziroma je v neplodni ambulanti tam po 12 uri

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.8.2009 23:38:02   
biba77
Ojla,

samo, da vas pozdravim. Nekaj časa me ni bilo, ker smo uživali v toplih krajih.

Za vse čakajoče v Mb: mi smo bili dani na listo 4.1. letos in smo dobili vabilo za razgovor.user posted image

Se kdaj drugič še javim, zdaj moram spat. Mi budilka zvoni ob 5:00user posted image

Noč, noč...

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
25.8.2009 7:19:21   
talika81
biba77, super za vaju. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

kot zgleda, bomo mele naslednje leto polno user posted image . user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
25.8.2009 13:42:26   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

joj upam, da mi ne bo treba tolkokrat it skozi to user posted image

marta82, so kaj ugotovili pri tebi zakaj ne pride do vgnezditve?

Je potem šestič uspelo.user posted image Imava malega navihanca. Meni so pred zadnjim postopkom ICSI naredili histeroskopijo in odstranili majhno pregrado, vendar pravijo, da to ni bila ovira pri vgnezditvi. Je pa potem takoj naslednjič uspelo, tako da mogoče je bilo pa vseeno to "krivo". Saj zdaj sploh ni več važno... Punce vso srečo!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
25.8.2009 13:47:08   
metuljci
no super. take zgodbe rada slišim, ker mi dajo še dodatno upanje. zato sem pa jaz rajši šla na odstranitev pregrade pred postopki, čeprav mi baje nebi bilo treba. ampak sigurno je pač sigurno.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
25.8.2009 14:54:02   
talika81
ja, jaz tudi rada slišim take zgodbe, ker nam vsem daje upanje, da bo tudi nam enkrat uspelo in da bomo tudi me zibale svoje user posted image .

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
25.8.2009 18:03:12   
september1
lastovka79 men po femodenu ni še nič slabo.sicer jih jemljem šele5 dni. ti velja ko si že pr injekcijah. kako dolgo si pa jemala femoden?

beba75 kako pa tebi gre? si že začela s terapijo?

biba77 user posted image user posted image user posted image super za pošto.držim pesti da vama uspe.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
26.8.2009 8:19:09   
beba75
Evo mene. Imam kar gužvo, pa moja muca je spet postarem in je pravi mali vragec. Če je ne "zlajham" dop. on pop. ponoči ni mira. Zgleda da še more nadoknat za nazaj ko ni mogla nič noret. Sem pa full vesela da je zdrava, pa naj nori in mi dela preglavice!

september jaz zdaj čakam mojo M, ki bi po tabl. za sprožitev prišla naj po njihovih izračunih jutri. No saj ni problema tudi če pride kak dan kasneje. Potem pa začnem z Femodenom in po navodilih dalje.

marta82 hvala za zgodbo! To nam da dodatno upanje na uspeh.

biba77 ja super da si že dobila pošto! Zdaj pa nas bo letos res veliko ki bomo user posted image .

talika  tebi bo pa tako zdaj ratalo, da sploh ne boš rabila v posopek

< Sporočilo je popravil beba75 -- 26.8.2009 8:23:43 >

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.8.2009 11:06:35   
metuljci
jaz sem femoden tudi slabo prenašala, zato sem prosila za druge tabletke. inekcije so pa tudi čedalje slabše za prenašat. le kaj me še čaka?user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.8.2009 11:11:52   
talika81
bejbe, upam, da le ne bo tako hudo pri vas zaradi jemanja femodena.
ko bo pa najbolj hudo, pa pomislite na to, da to počnete zato, da bi čimprej lahko pestovale svoje user posted image .

(p.s. zdaj sem pametna, ampak ko bom pa jaz na tem mestu, kot ste ve, pa bom mogoče še bolj jamrala, kot pa veuser posted image   user posted image )

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
26.8.2009 11:13:49   
metuljci
ja saj za rezultat bomo stisnile zobe, samo da bo rezultat

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.8.2009 11:39:51   
talika81
metuljci, seveda da bo rezultat in to user posted image  ... en velik user posted image  ...  samo to moraš mislit in nič drugega. 

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.8.2009 11:41:25   
metuljci
tako je!!! user posted image in čimveč takih rezultatovuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.8.2009 11:53:26   
miklarom
evo da vam povem, da sem tud jaz slabo prenašala femoden, tudi sem imela slabosti, utrujenost, zaspanost, pa še alergijo sem po njih fasala, sem bla po licu kot bi me koprive nasekaleuser posted image , ampak kot je že rekloa Talika , vse preneseš in prestaneš ko potem zagledaš velik +user posted image  in veš da b oš kmalu pestovala v naročju lepo malo štručko. Ekola jaz sem vse prestala in prenesla in nisem zastonj saj je tukaj rezultat, in smo že na polovici 20.tednov.

drage moje za vsako posebej držim pesti in navijamuser posted image user posted image  da vam vsem uspe in da boste drugo leto skupaj z user posted image  čvekale na kavici, jaz se vam bom pa pridružilauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.8.2009 10:02:32   
biba77
Punce, zakaj pa se jemlje Femoden?
Mi2 imava razgovor v ponedeljek. Je še katera takrat tam? Sicer pa je v pismu napisano, da bi naj postopek bil v sept. oz. okt.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.8.2009 10:30:21   
marta82
Femoden se jemlje zato, da uravnajo ciklus - v bistvu da dobijo skupino, ki hkrati začne z Difereline in Gonalom in ima zato hkrati UZ-je.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.8.2009 10:35:10   
biba77
Hvala.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?