|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
3.9.2009 7:48:54   
september1
metuljci jst bom najprej uporabljala Diphereline na koncu pa še gonal.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
3.9.2009 8:02:11   
metuljci
ja sej zato ti pa pravim, ker jaz sem že na obeh "narkotikih" user posted image trebuh mam že ko šahovnico user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
3.9.2009 8:34:41   
zaljubljena23
Hej,

Se me še spomnite user posted image user posted image user posted image Sem vas malo zapustilauser posted image

Vidim, da vas je kar nekaj v postopkih, bravo in želim vam, da bodo postopki uspešni in boste kmalu med nosečkami.

Pa še dve nosečki imamo, čestitkeuser posted image user posted image Barvar, glede na to, da se tvoj dan pregleda bliža bi bilo fer da odpoveš in mogoče koga drugega vzamejo noter, konec koncev si zdaj nosečka in v teh 5 dneh ni nujno, da se bi kaj zgodilo.. Pozitivno misli....Če bi datum imela kasneje kakšen mesec ali dva, potem bi jaz počakala preden odpovem ampak tukaj pa je razlike samo 5 dni

Pri nas nič novega, smo v fazi mirovanja in čakanja na pregled v začetku oktobra...Imam upanje, da nama še celo uspe letos začeti ponovno na naraščaju ;)

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 3.9.2009 8:35:41 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
3.9.2009 8:36:18   
september1
metuljci aha, no za naše user posted image vse a ne?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
3.9.2009 8:40:28   
metuljci
tako je user posted image špikanje je bil po moje tisti vrhunec zame, ker se nenormalno bojim igel, zdaj sem pa sama sam svoj majster in sem takoooooo ponosna sama nase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2130
3.9.2009 8:58:36   
talika81
september, seveda da ti bom pomagala, če ti ne bi mogla.

čeprav je tako kot je napisala metuljci, špikanje z gonalom mačji kašelj. nič ne čutiš, takoj si fertig  in nič se ti ne pozna.

sem tud jaz mislila, da si ne bom mogla sama dajat injekcij, pa ni panike. tako da sem tud jaz glede sebe presenečena.

zaljubljena, kako smo kaj? tako je treba, pozitivno je treba razmišljat in potem glede uspeha sploh ne smemo dvomit. user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
3.9.2009 9:41:38   
biba77
No, jaz sem pa dobila Femoden in konec naslednjega meseca začnem z Diphelerine in potem še zaključim z Gonalom.

user posted image user posted image vsem svežim srečkam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.9.2009 7:10:28   
september1
jutro

danes sem pa zgodnja, mojuser posted image je odšel na Irsko in jaz malo user posted image , je imel zdaj 3 tedne dopust in zlahka sem se navadla da je doma.
pa saj bo hitro minilo.

mene pa nekaj zanima če mi na listu za ICSI piše da tablete Femoden jemljite do 17.9. pomeni to da jo 17 še vzamem al ne?

beba75 kje se pa ti skrivaš?

pa tassi ti tudi?

kot vedno je tudi tokrat kofe padel v vodo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.9.2009 8:57:11   
metuljci
september tako je, 17 še vzameš. jaz sem imela do 23. in me je sestra opozorila, da morem tabletko vzet še takrat.

kaj tvoj je šel na Irsko službeno? kaj ga dolgo ne bo?

Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.9.2009 9:18:37   
talika81
september, res se hitro navadiš na nekoga, ko je skoz doma ... pa sej bo hitro spet prišel domov ... tak da bosta lahka spet skupaj ...

in kako kaj prenašaš tablete?

jaz mam pa dans drug UZ, da vidimo, če je že kaj učinka gonala. bomo vidli, kolko jih kaj raste v jajčnikih ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.9.2009 22:42:40   
zaljubljena23
OOO Talika, ti si bila tudi danes v MB? Jaz sem šla dat kri, pa naročili so me za UZ, ki ga imam 14., da kočno pogledajo kaj se dogaja tam spodaj, je pregrada ali ne....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.9.2009 10:09:31   
metuljci
jaz sem bila tudi tam od 10.30 do nekje 11.30. sta vedve tudi bile v tem cajtu tam? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.9.2009 13:59:12   
7lina7
ojla punce!!

da se malo javim tukaj kjer sem začela... user posted image
vidim,  da je nekaj novih članic in da manjka nekaj starih. lepo!

sem v 13t5d, počutje ok - po vseh slabostih in vsem kar spada zraven..

torej, ne izgubite upanja, uspelo vam bo!! v moji rundi icsi postopka nas je bilo 5. 4 smo zanosile!!! 2 celo na prvem poskusu!! torej...

Lin@

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.9.2009 15:02:21   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: september1

jutro

danes sem pa zgodnja, mojuser posted image je odšel na Irsko in jaz malo user posted image , je imel zdaj 3 tedne dopust in zlahka sem se navadla da je doma.
pa saj bo hitro minilo.

mene pa nekaj zanima če mi na listu za ICSI piše da tablete Femoden jemljite do 17.9. pomeni to da jo 17 še vzamem al ne?
beba75 kje se pa ti skrivaš?

pa tassi ti tudi?

kot vedno je tudi tokrat kofe padel v vodo.

Da, 17. še vzameš tabletko. Pa vso srečo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.9.2009 17:31:59   
mala81
Halo punce!
A se me še spomnite? Zeeeeloooo dolgo me ni blo gor.

No po dolgem dopustu gremo tudi mi v akcijo. Čakam na user posted image , ki bi naj bila v tem tednu (upam, da je ne bo in da je pomagal morski zrak) in gremo po zamrznjenčke. Še pet jih imava v igri.

Zdaj pa si moram vzet čas in prebrat za nazaj. V glavnem vsem novim "članicam" WELCOME in vsem user posted image uživajte nosečnost max.

Toliko zaenkrat.

PA PA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.9.2009 18:16:44   
Matejčika
Mene pa nekaj zanima, kaj ima še katera tukaj zraven OBMP še PGD? Al sem sama? Malo me zanima, če katera ve, kdaj pridemo pa me na vrsto..

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.9.2009 18:58:06   
september1
metuljči moj vozi kamion. enih 10-12 dni ga ne bo. pasaj sem navajena da ga ni doma sam zdaj po 3 tednih se je bilo težko ločit.
7lin@7 čestitke še enkrat in rečno do konca. jaz sem tud prvič v ICSIpostopku in upam na 100% uspešnost.
marta82 hvala in še enkrat hvala
mala81 se veda se te še spomnimo. srečno pr novem postopku oz da je pomagal morski zrak.
matejčika jaz nimam poleg postopka PGD tako da ti ne znam povedat.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.9.2009 19:58:39   
db
kaj pa je to pgd?

Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.9.2009 20:00:51   
zaljubljena23
metuljci, jaz sem bila tam nekje med 10 in 11

Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.9.2009 20:04:49   
db
kaj pa je to pdg?

Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.9.2009 20:58:01   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: db

kaj pa je to pdg?

pgd... genetska diagnostika zarodkov pred prenosom v maternico

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
6.9.2009 7:22:33   
db
marta82 havla za razlago

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
6.9.2009 12:40:58   
beba75
Evo mene da se malo javim.

V službi prava norišnica, potem pa še doma moja Tačka ki je muca-kuža. Zdaj vsaki dan greva zjutraj in zvečer ( če se da pa še čez dan ) na sprehod po dvorišču. Kar počaka me v verandi da ji dam oprsnico in da greva ven. Saj bi jo pustila samoven samo ko pa je tako prestrašena vsega se boji pa me je strah da bi kam odbežala in potem ne bi znala-mogla več domov. Pa še kar nekaj psov je v bližini in so že sosedovega mucka rahlo zmantrali da ne more stopiti na zadnnji levo tačko. Res ne bi rada da se ji to zgodi, je pa tako tudi full zadovoljna z temi sprehodi, da ji je to čisto dovolj.

Meni pa so začele te Femoden tbl. povzročat tako kislino, da sem zadnja dva dneva čisto fuč. Želodec me max. boli, napeta sem in tudi na prebavo so vplivale. Danes sem si šla v lekarno po Ranital, vendar so mi rekli da če v enem tednu ne bo bolše bom mogla k zdravniku.

Vsem skupaj en velik pozdrav!!!!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
6.9.2009 14:51:12   
september1
o beba75 lepo da je mucka navajena na oprsnico, dost jih ni.
men pa femoden zaenkrat še ne povzroča nobenih resnih težav.samo utrujena sem in če imam možnost popoladan malo zadremamuser posted image .

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
7.9.2009 8:52:35   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

OOO Talika, ti si bila tudi danes v MB? Jaz sem šla dat kri, pa naročili so me za UZ, ki ga imam 14., da kočno pogledajo kaj se dogaja tam spodaj, je pregrada ali ne....

ja, sem bila v MB. prišla sem nekje 13.45 in sem bila potem kr hitro na vrsti za ultrazvok ... o, super. boš vsaj vedela, na čem si, a ne?

beba, sej bo kmalu boljš. še malo, pa boš nehala s temi tabletami, pa bo.

punce moje, jaz pa sem bila včeraj na UZ in so mi rekli, da imam že jutri inseminacijo. in to bo na 11. dan mojga ciklusa. se mi zdi kr hitro, ampak je to zaradi tega, ker imam v levem jajćniku že velike folikle. v desnem pa še mal manjše, tako da bo še za tiste možnost, da bi se mogoče oplodili.

imajo pa zdaj drugačen režim glede moških, kdaj naj dajo seme. nimajo več zjutraj, ampak med 10. in 11. uro dopoldne. in bo moj mel kr logistiko, da bo prišel do tja. drugo je pa to, da si bo moral neki zmislit v službi, kam gre, ker pač šefica ne ve, da imava modva kake težave.
ampak HB nama je danijela dala skodelico, tako da lahko zrihta doma in pol hitro nese v mb.

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?