talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 OOO Talika, ti si bila tudi danes v MB? Jaz sem šla dat kri, pa naročili so me za UZ, ki ga imam 14., da kočno pogledajo kaj se dogaja tam spodaj, je pregrada ali ne.... ja, sem bila v MB. prišla sem nekje 13.45 in sem bila potem kr hitro na vrsti za ultrazvok ... o, super. boš vsaj vedela, na čem si, a ne? beba, sej bo kmalu boljš. še malo, pa boš nehala s temi tabletami, pa bo. punce moje, jaz pa sem bila včeraj na UZ in so mi rekli, da imam že jutri inseminacijo. in to bo na 11. dan mojga ciklusa. se mi zdi kr hitro, ampak je to zaradi tega, ker imam v levem jajćniku že velike folikle. v desnem pa še mal manjše, tako da bo še za tiste možnost, da bi se mogoče oplodili. imajo pa zdaj drugačen režim glede moških, kdaj naj dajo seme. nimajo več zjutraj, ampak med 10. in 11. uro dopoldne. in bo moj mel kr logistiko, da bo prišel do tja. drugo je pa to, da si bo moral neki zmislit v službi, kam gre, ker pač šefica ne ve, da imava modva kake težave. ampak HB nama je danijela dala skodelico, tako da lahko zrihta doma in pol hitro nese v mb.