|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
7.9.2009 11:40:50   
september1
talika81 super in srečno jutr.že držim pesti da postaneš srečka user posted image in ostaeš do konca.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.9.2009 11:50:05   
talika81
september, hvala ... jaz tud upam na uspeh. če pa tokrat ne bo, bomo pač šli v nove boje z upanjem na uspeh ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.9.2009 12:02:19   
beba75

talika81 super in srečno jutr.že držim pesti da postaneš srečka user posted image in ostaeš do konca.

Tudi jaz držim pesti in se pridružujem tem željam!!!!!!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 7.9.2009 12:03:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2153
8.9.2009 15:12:41   
talika81
evo, inseminacija je za mano.

bilo je popllnoma neboleče. sploh nisem nič čutila.

imajo pa zdaj tudi en drug prostor, kjer delajno inseminacijo. in tudi te več ne pogledajo z UZ, da vidijo, kakšno je stanje. tako da je kr nekaj novega, odkar sem bila nazadnje na IUI.

zdaj pa čakanje in upanje na uspeh.

kako ste mi punce? ste vse vredu?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.9.2009 21:17:01   
zaljubljena23
Prav z veseljem pridem pogledat tole temo, ker se zadnje čase dosti dogaja...

Dajmo punce, močno močno stiskam pestke in navijam za vas, da kmalu postanete nosečke....

Talika, ja ajz tudi komaj čakam, da se premakne tole malo na prej, hvalabogu se mi zdaj zdi (pazi na začetku se mi ni), da čas kar prehitro beži user posted image Super za uspešno inseminacijo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.9.2009 7:20:45   
metuljci
talika, zdaj pa držimo pesti za plus user posted image

jaz nisem glih ok, ker so mi v ponedeljek prekinili postopek, ker mi je grozila hiperstimulacija user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.9.2009 9:02:34   
talika81
hvala vam za pestke in navijanje. user posted image

metuljci, user posted image  ... in kdaj maš pa pol spet naprej? a so ti dali preveliko dozo hormonov al kako? boščica, ne več, kako mi je hudo, ker si morala prekinit postopek.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.9.2009 9:10:08   
metuljci
to sem se jaz tud spraševala (za dozo), samo sem baje dobila minimalno, ampak je pač moje telo zelo burno reagiralo na vse. naslednji postopek bo čez 3 mesece, da se vse umiri, takrat pa bo bolj na izi baje. zdaj vsaj vedo kako reagira telo na vse skupaj. mi je pa zelo hudo ker sem v pon. šla po datum punkcije, so mi pa prekinili postopek user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.9.2009 9:21:39   
beba75
talika držim pesti da bo uspešno, pa kaj govorim SEVEDA BO!!!!!!!!!!!!

metuljci zelo mi je žal da so ti prekinili postopek, je pa po mojem boljše to kot pa hiperstimulacija saj je tveganje večje in se mi zdi da je uspešnost manjša. Me pa tudi zanima zakaj se je to zgodilo in kakšne simptome si imela. Ker mene tudi čaka IVF, pa da vem kaj je prav in katere bolečine so premočne. Imam namreč fuuulll visoki prag bolečin, pa nebi rada da bi si stem kaj škodovala.

Jaz sem namreč v bolniški. Me je zasekalo v križu in sem šla k zdravniku komaj pop. ko več nisem mogla hoditi, celo bula mi je nastala od bolečin na hrbtenici. Mi je zdravnica dala "konjsko" dozo inj. za ublažitev in pomiritev bolečin in otekline. Sedaj pa sem na inj., saj mi tbl. ne bi dovolj pomagale- so prešibke.

zaljubljena23 zelo sem vesela za tebe in za tvoje počutje, zdaj pa bo tak en dva tri, pa boš spet v postopku.

september si še vredu? Jaz sem mogla nehati jemati Tifol, mi je tako kislino delal da ni bilo za zdržat. Sedaj jemljem Centramed mami pa je ok.

miklarom se mi zdi da pri tebi poteka vse tako kot mora( ker se ne javiš), pa prav je to. Sem full VESELA zate. Le tako naprej!!!

Vsem ostalim pa lep pozdrav in dosti dobre volje, pa se nam bo uresničilo to kar si najbilj želimo - user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.9.2009 9:40:52   
metuljci
beba jaz sem samo čutila rahel top pritisk v jajčnikih, kot da bi bili "premajhni" za moje ogromno število foliklov. jih je pa šele zaskrbela vrednost hormona estradiol, ki je bil zelo visok. tako, da so predvidevali, da mi preti hiperstimulacija. hormon in št. foliklov skupaj.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.9.2009 10:21:25   
mala81
talika močno stiskam pestke, da vama pa tokrat uspe (seveda ste v mojih mislih tudi ostale).

metuljci
vem, da ti je bilo hudo, ko so ti prekinili postopek, ampak, veš, v takih trenutkih pozabljamo nase in na svoje telo. Verjemi, da ti ne bi prekinili kar tako, če to ne bi škodovalo tvojemu telesu. Sem bila letos junija tudi sama žalostna, ko so mi prekinili postopek z zamrznjenčki brez stimulacije. Je rekla dr., da ciklus ni ravno najboljši in da nima smisla nadaljevat, ker bi postopek bil neuspešen. V tistem trenutku mi je bilo zelo hudo, potem pa, ko vse skupaj malo premelješ, pa je verjetno bolje počakat na boljši ciklus.

beba potem pa le počivaj in se pripravi na postopek

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.9.2009 11:05:11   
talika81
ojo, beba ... potem pa res počivaj in oddahni si, da boš čimprej zdrava in pripravljena na nove zmage ...

metuljci, kot ti je že povedala mala, mogoče pa je to res, da si pozabila, da so to storili v tvoje dobro ... ker verjetno ne bi blo vredu, če bi s tem kaj sebi škodovala al pa da zarad tega ne bi bil uspešen postopek. in dobro, da sedaj vedo, kako tvoje telo reagira in kako bodo prihodnjič ravnali.
tako da pogumno naprej in prepričana sem, da bo naslednjič vse ok. sej 3 meseci hitro minejo. in boš spet v postopku ...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.9.2009 11:42:54   
metuljci
saj jaz sem 100% da je tako dobro. itak je pa ta odločitev bila moja, seveda po nasvetu dr, ker jaz takrat itak niti nisem vedela kako se pišem user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.9.2009 13:01:02   
db
OJ kako ste kaj upam da ste vse dobro držim pesti da bi bilo z vsemi nami vse ok no zanima me če je slučajno katera ki je v petek v amb. spodaj,ker jz mam uz ob 14 uri če je katera zato da se vidimo naj javi 

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.9.2009 13:11:02   
september1
beba75 ubožca, tole s križem pa ni nič prijetna stvar.vem kako je s križem imeti težave.jst jem elevit in sem čist ok.edino, mogoče malo zaspana postanem popoldan.
metuljci škoda da je telo tako odreagiralo sam se mi zdi bolje zdaj prekiniti postopek kot pa da bi bil postopek neuspešen.
talika naj ti teh 14 dni hitro mine in da nam javiš lepo novičko.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.9.2009 15:31:50   
zaljubljena23
Beba, jaz še nisem bila v nobenem postopku, jaz sem še komaj na začetku, pred menoj je oktobra komaj drugi pregled na klinikiuser posted image ...Upam, da se težave s križem čimprej umirijo...

Metulj user posted image user posted image tudi od mene...

db, jaz sem v MB na UZ v ponedeljek ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.9.2009 16:38:37   
beba75
Punce hvala vam za lepe želje!!

metuljci hvala za odgovor. Kaj ta hormon ti sproti merijo pri postopku? Ker za mano so že 4IUI tidi vmes z Gonalom, pa mi nikoli niso kaj merili.

zaljubljena no te pa naj ti čas do pregleda res hitro mine, pa da boš čim prej za nami.

db jaz sem doma- na bolniški, bi bila pa zelo vesela če bi prišla do mene na kavico. Javi se na ZS pa ti pošljem tel. da se slišiva. Ni me težko najt. Če pa je še katera v petek v MB naj se mi javi, je kavice in še kaj zraven dovolj za vse!!!!!!!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.9.2009 7:30:32   
db
poslala zs upam da si dobila

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
10.9.2009 7:44:38   
metuljci
beba meni so ga zmerili tik pred koncem, ker sem šla po datum punkcije. mogoče pa tega pri IUI ni potrebno delat, jaz bi imela ICSI.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.9.2009 14:55:55   
september1
beba75 kako je pa zdaj ko jemlješ centramed mami?

mene občasno špika v jajčnikih.zdaj bom že 4 teden začela neprekinjeno jemat femoden. pa občasno imam rjav izcedek ima katera tudi oz. je imela?malo me skrbi.čeprav se pa po drugi strani tolažim saj je isto kot če bi si rednim potom pa user posted image prestavla(v času jemanja kontracepcijskih-več mesecev)

talika kako si mi ti?a si na bolniški?
metuljci a si imela kakšne znake hiperce al so oni to sam na UZ vidli?ker še malo pa bom tud jst tam ko se mi lahko to zgodi. čeprav sem optimistična vendar mi misli te pa te vseeno uidejo in malo neg. razmišljam.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.9.2009 16:10:30   
Matejčika
Talika, tudi jaz držim pesti!

Zgleda da nobena nima še PGD zraven OBMP. Pa nič hudega. Hvala vseeno!
Me pa še nekaj zanima. Ker se vedno bolj bliža začetek postopka, me je začelo stiskat, zaradi bolečin, ki so pri punkciji. Kaj v MB to delajo brez kakih protibolečinskih pripomočkov? Nekje sem prebrala, da nekatere dobijo narkozo. Kaj pa moraš naredit, da jo dobiš?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.9.2009 17:36:23   
metuljci
september videli so pri uz in predvidevali, da bo hiperca

matejčika pri punkciji dobiš narkozo, če želiš brez problema

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.9.2009 18:18:04   
Matejčika
Metuljci, hvala! Zdaj sem si pa kr oddahnila. Bolečin namreč ne prenašam dobro. Se še tak čudim sama sebi, kako sem sploh porod preživela.
Sem prebrala, da so ti postopek prekinili.user posted image Škoda, ampak v drugo pa bo, boš vidla! Bom držala pesti. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.9.2009 21:33:25   
db
beba hvala ker sva se vidile in počveklae je ful pasalo so se mi kr baterije nafilale

drugače pa imam eno dilemo in vse stare borke boste sigurno znale odgovorit in sicer zanima me kako je s spolnimi odnosi a se lahko kej ma al post in koliko časa ozroma če mora meti partner kaj posta pred oddajo semena

drugačle pa lep vikend
a ja pa daše poročam jaz še imam zdej zraven gonal dajem si po 150 enot in naslednji petek sem zopet v mb dopoldne ob 9 imam uz če je katera za kavico naj pove

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.9.2009 8:53:40   
mala81
db spolne odnose imata normalno kot do zdaj, razen pred punkcijo oz. oddajo semena je, če me spomin ne vara, 3 dni posta.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?