|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
18.9.2009 13:33:10   
zaljubljena23
Talika, očitno ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.9.2009 22:48:54   
frulica
hudo mi je ko,to prebiram..kako čakate na pozitivne odgovore.na koncu pa nič iz tega.user posted image user posted image user posted image jaz se nisem rabila bat tega,da ne bi zanosila..moj sonček je prikukal na svet aprila in sedaj pridno raseuser posted image ..držim pesti vsem skupaj......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.9.2009 9:19:37   
mala81
Hej punce!

No tudi zame se je podlogem času spet začelo nekaj dogajat. Me je pa user posted image tako zezala, da je groza. Namreč še v življenju mi ni zaostajala 1 teden. Tokrat pa ni in ni hotela pritečt. Sem že potihem upala, da pa je očitno res pomagala morska klima. Naredila sem tudi test, ki pa je pokazal, da se nič takega ne dogaja. No in včeraj se je prikazala v vsem svojem sijaju.

In v torek že pade 1.UZ. Upam, da bo ta ciklus dober in da ga ne bo potrebno spet prekinit, pa da končno dobim v "varstvo" svoje pingvinčke.

Punce lep vikend vam želim.

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.9.2009 13:08:18   
db
no uz je za mano v ponedeljek ga imam zopet in potem bom videla ali nadaljujem postpek ali ga bodo morali prekiniti zaradi hiper....

tak če je katera v ponedeljek v mb naj pove da gremo na kavo

mejte se in čim lepši vikend

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.9.2009 7:35:58   
tassi1
Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

To novico sem kopirala iz teme ivf-ovk.
Miklarom- res ta svet ni pravičen!  user posted image user posted image user posted image   Po vsem kar si prestala po prvem porodu, si zdaj izgubila še user posted image  Tajo.
Pošiljam ti goro user posted image  in vedi, da sem v mislih pri tebi in tvoji družini.
Angelček Taja, počivaj v miru in čuvaj svojo mamico in atija. user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.9.2009 8:19:36   
september1
miklarom, še včeraj sem mislila nate in stiskala pesti da nam javiš lepo novico.Zdaj nam je pa tassi javila zelo žalosno novičko.

Svet RES ni pravičen in je krut! Nobena beseda ne bo dovolj ob izgubi tvoje Taje pa vendarle skušaj biti močna. pošiljam ti neskončno user posted image in user posted image naj čuvajo tebe in vse okoli tebe.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.9.2009 8:35:10   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   sem dobila kr solzne oči, ko sem prebrala žalostno novico glede Taje - miklarom, drži se, poskušaj bit močna in vedi, da smo me s tabo.

no, tudi jaz imam žalostno novico  (sicer ne tako kot je bila za miklarom) - včeraj me je popolnoma presenetila user posted image . sploh je še nisem pričakovala, ker je komaj malo čez polovico ciklusa prišla. tako da ne vem, kaj si naj mislim. sicer je res, da je minilo 12 dni od IUI, samo mi je vseeno prehitro, saj je bil ta ciklus dolg potemtakem "samo" 22 dni, ponavadi pa imam cikluse dolge 28/29 dni.

sploh ne morem verjet.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.9.2009 8:36:24   
pikica36
mikla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam beseduser posted image user posted image user posted image
tako sem se veselila tvoje user posted image inuser posted image  skupaj s tabouser posted image user posted image ,

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.9.2009 8:37:31   
pikica36
talika še tebiuser posted image user posted image - naslednjič bo uspelo

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.9.2009 8:55:51   
september1
joj talika pa ne tudi ti s slabo novico.user posted image user posted image user posted image user posted image . en močan user posted image ti pošiljam,glede cilkosov je pako da nikol ne veš kako dolgi bodo. sam je res mal čudn glede na to da si mela IUI.

jst sem tudi danes dobila user posted image po fedomenu.me je že mal skrbelo če bo sploh prišla.no pa je.user posted image zdaj pa v petek začnem še enkrat s tabletkami če dobrih 14 dni pa s injekcijami.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.9.2009 8:59:57   
talika81
punce hvala.

sam je fora tud v tem, da tud ko sem imela prej IUI, sem vedno dobila user posted image  po redu, torej tako kot ponavadi. tokrat pa kar 6 dni prehitro. ampak očitno tak mora bit, a ne?
bo pa naslednjič uspelo.

o, september, to je pa super slišat, da lahko nadaljuješ in da lahko potem kmalu začneš s špikicami. user posted image  za vaju.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.9.2009 10:38:52   
mala81
Ostala sem brez besed. miklarom  user posted image user posted image user posted image

talika tudi zate mi je žal, da vama spet ni uspelo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.9.2009 11:17:06   
metuljci
talika kaj pa če je samo izcedek in ni ta prava user posted image ?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.9.2009 11:43:04   
talika81
ne, se mi kr zdi sveža kri, ker je sploh zjutraj to izgledalo kot prava user posted image  ... čeprav moram priznat, da sem tud jaz na to pomislila, sploh ko sem šla prej zjutraj na WC in sem vidla, da ni več tako močna krvavitev. ampak je to verjetno samo trenutno, ker imam tud tak občutek kot drugač, ko imam user posted image . tako da mislim, da ni samo izcedek, ampak prava user posted image .

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.9.2009 16:34:35   
zaljubljena23
Ojoj, sem prav žalostna ko berem takšne slabe novičke...  Miklarom user posted image user posted image user posted image in seveda moje sožalje ob izgubi vajine hčerkice Taje....Kar solzne oči sem dobila, ko sem prebrala to kruto in žalostno novico...Res ne razumem, zakaj se usoda tako poigrava z nami in nam namenja samo slabe izkušnje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ni moj dan danes, enostavno sem obupala že nad vsem...

Talika, žal mi je, da je M prišla in še to tako zgodaj user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.9.2009 17:39:31   
db
miklarom drži se in pošiljam ti topel user posted image user posted image

no jaz pa imam zopet uz in upam da dobim jutri stopko in v četrtek punkcija

Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.9.2009 18:33:22   
Arual
Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.9.2009 18:50:01   
Matejčika
Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image Miklarom moje sožalje, še predobro vem, kaj daješ trenutno skozi... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.9.2009 19:10:24   
mala81
db kdaj si jutri naročena na uz?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.9.2009 8:40:18   
db
mala danes imam uro 11:30

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.9.2009 12:15:23   
mala81
db nisem zjutraj bla na netu in nisem vidla tvojega posta. No jaz sem bila naročena 10.50, na vrsto sem pa prišla nekje 11.15. Škoda, da nisem vidla, kdaj boš tam, bi se lahko spoznali.

V glavnem s postopkom smo spet prekinili, ker spet ni najboljši ciklus. Že od maja čakam na te moje pingvinčke. Tak da ob naslednji user posted image grem spet poskusit srečo.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.9.2009 13:21:35   
db
a res smem vprašat katera pa si bla ker jz sem bila že ob 11 uri tam sedela sm pa pri vratih od ambulante

drugače pa sem ful vesal danes pade stop inek. in v četrtek punkcija

aja ve ki iamte izkušnje mi lahko poveste sem pozabila vprašat , v sredo zvečer ko si dam svečko v nožnico a se lahko pol v četrtek tuširam al se ne smem

hvala za odgovor in lepo se mejte

in seveda čimprej user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil db -- 22.9.2009 13:22:14 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.9.2009 13:59:48   
mala81
Škoda. Jaz sem pa sedela pri oknu in ful pala v reševanje sudoka, saj mi tako hitreje čas mine v čakalnici. Pri vratih sestre marije si sedela?Tam sta sedeli 2 punci. Res mi je žal, da se nsiva spoznali, ker že dolgo nisem poklepetala v živo s kako RR

Jaz sem tuš vedno opravla pred spanjem in svečko, tak da ti na to ne morem odgovorit.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.9.2009 14:06:17   
talika81
db, super zate, da imaš že punkcijo ... naj bo to uspešen postopek zate ... user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.9.2009 14:09:40   
mala81
Aja še to. db user posted image za punkcijo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?