talika81
|
evo mene. se tudi jaz pokorno javljam. med vikendom enostavno ni bilo časa, da bi sedla za računalnik in vam kaj pisala. se mi je ful dogajalo, tako da sem morala izkoristit lepe dneve med vikendom. danes sem sicer čist en malo prehlajena, ampak se ne dam kar tako. bom poskusila prebolet to virozico brez da bi bila doma. ne, nisem na bolniški. počutim se namreč odlično in ne vidim razloga, da bi bila doma. miklarom, močno, močno držim pesti zate in za tvojega . držta se in naj se vse srečno konča. beba, ja, jaz sem tud ugotovila, da sploh pivo pomaga pri rasti foliklov. sam si moram jaz nabavit alkoholfrei, ker bom drugale še alkoholik ratala. tassi, lepo, da si se ponovno kaj oglasila tu pri nas. in juhej za vaju, da sta se odločila, da še 1x probata. naj vama bo tokrat sreča res naklonjena in naj se vama končno nasmehne sreča in vama bog podari enega lepega . september, kako si mi ti kaj? beba in september, vidve pa sta zaključile z jemanjem femodena, a ne? al ga še jemleta? uh, še malo, pa se vama bo začel postopek. najbrž že komaj čakata, a ne? jaz imam pa sedaj samo čakanje po IUI, da vidim, če bo kaj rezultata. če ne bo, pač ne bo, bomo šli v nove boje. ampak jaz sem prepričana, da bo kmalu uspelo. vsem nam.