Bety11
|
Polari... bety11 ne bo še...V 35.tednu sem šele..... Preveč je teh simptomov, dihanja, bolečin o katerih pišete...da bom vsak dan manj na tem forumu, ker to ni nič dobrega za brati....Do poroda je treba normalno živeti in ne misliti in čakati vsak popadek in špikanje....Mogoče zato jaz nimam težav z otrdevanjem trebuha in podobnimi rečmi.... .Misli imam pri lepših stvareh....Sonček, rožice, robide...pa priprave na šolo in nakupi novih torb pa zvezkov..... Otrok in porod itak prideta in ubežat ne moreš.....Pa to je nekaj lepega in čarobnega...Ne pa trpljenje Pričakovala sem več govora o enkratnem občutku otročička v sebi....Premikanje njegovih nog, guzenje, žgečkanje, božanje......In o tem ni govora, nažalost.. ...Samo eni predčasni strahovi in napetost, kot da bomo šle na Mars...... Pa tudi, ko berem o tem na temi ćvekanje o naših otrocih, kako so nekatere prfuknjene in si zapisujejo vsak gib dojenčka, pa obračanje z leve ali desne strani, s trebuha na hrbet ali obratno ....in cele panične vozijo tega otroka po posvetovalnicah..... ....že zdaj vem, da ne bom del tega čvekanja, ker je to skrajnje bolano...... Življenje je zelo lepo in polno prelepih trenutkov.....Bolečine, trpljenje, skrbi...pa so le majhen del tega, ki je zanemarljiv in ga z nasmeškom spremljam...... No, to so moje misli te dni.... Eltea čestitke Če voda odteka v postelji.....Zraven postelje pripravi še veliko brisačo, ki jo boš dala med noge, če začutiš, da voda odteka...Pa po tistem ne smeš preveč hoditi...Če se le da, obleči se in takoj v avto do P.... Če ste odprte in vam voda odteka, ko hodiš lahko brez napora in nečutno otrok prileze ven.... Srečno!
|