|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 18:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.8.2009 18:29:12   
LINDI
PREBRALA VSE ZA NAZAJ,AMPAK SKORAJ VSE POZABILAuser posted image
Pridne ste,Februarka,ja,saj sem se ravno včeraj spomnila na to,stroj ima za 6 kg,super,hvala za nasvet...ker to so pomembne stvari,čeprav moj nekaj nori,da ga ne rabivauser posted image samo sem mu povedala,da ni panike,ko se bejbi rodi,on obeša,pobira cunje in peglauser posted image pa bomo potem videli,ali rabim,ali neuser posted image ,drugače mu ne morem dopovedatiuser posted image
Tista posteljica je svetovna,všeč mi je,ampak jaz nimam take,12 let staro,sposojenouser posted image bo kar morala biti dobra...
Previjalne torbe pa jaz nimam,a to tudi rabim,a jo boste vse kupileuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.8.2009 18:56:31   
štefy
živjo!Po zelo dolgem času se vam javljam vam moram povedati da sem vas skozi spremljala in brala                                                                                                      ampak pisati se mi sploh ni dalo.Sedaj sem že tudi jaz v 35 tednu ampak pričakujem da ne bom dolgo več zdržala.Je le moj 5 otrok in                                                  mi je že G.rekla da lahko pričakujem vsak dan.Sem si že tudi vse pripravla tudi za v bolnišnico ker imam še vse ostale za v šolo spraviti.                                           Tako gre največji v 1 letnik najmanjša pa v 1 razred.Vsem čestitke za poroke in rojstne dneve.                                                                                                              za mojo tabelo SEM IZ SLOVENJ GRADCA STARA 36 LET DATUM PORODA 10.10.2009 NASLEDNJI PREGLED 15.09.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.8.2009 19:11:32   
Februarka08
Rižkoo, kako lepa nosečka siuser posted image user posted image user posted image pa ful lepa sobica user posted image
Midva sva hotla it v kino, pa ne greva zdaj... se mi zdi, da nimam več dosti energije, čeprav vem, da bi bla to moja zadnja ˝prosta˝ noč brez user posted image ampak me tako križ boli, da komaj sedim, ful me trebuh spodaj boli in ne upam reskirat, tud moj je rekel, da je velik raj doma, samo da je vse ok.

Nekaj me zanima - pri Larisi tega (vsaj ne spomnim se) nisem občutila - moj trebuh je totalno našponan. Samo da kaj popijem ali pojem me dobesedno vse zateguje, špona, prav boli. Ne vem kam bo ta user posted image še zrastel, ker se mi zdi, da bom počilauser posted image tud moj pravi, da mam res že velik trebuh napram 1.user posted image a ma še katera tak občutek? Saj do zdaj je še nekak šlo, zdaj se mi pa zdi, da bo vsak čas eksplodiral in se bojo pojavile strijeuser posted image najbolj da nič ne jem in pijem, da bom vsaj dihala lahkouser posted image user posted image prav grozno je, ne najdem več pravega položaja, mogoče mi še levi bok odgovarja, da pa sedim dolgo časa, pa ni šansuser posted image ma dosti nakladanja, a ne? Joj, kolko je že ura... morm tamali narest večerjo in jo pripravit za spanje pa še za voziček morm vse pobrat iz obešalnika, je že suho, še oblečeva vse nazaj in mamo spet nov vozekuser posted image user posted image

Se še kaj javim zvečer, uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.8.2009 19:56:03   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Rižkoo- s previjalno imam tudi jaz tokrat sam križ. Najprej ne vem,kam jo sploh postaviti (hiša ima kvadraturo zgoraj + spodaj okroglih 200 user posted image ...). Sem pa pri prvih dveh imela vse stvari zložene v previjalni. Ne vem, kako bo to uštimala naša februarčica user posted image  user posted image  user posted image

Nea_teja - čestitke za fantka. Ti jih imaš menda že celo čredico, če se ne motim... Mah, saj jaz  tudi že "perem" user posted image  možgančke  za še četrtega... Mi je zagrozil, da se bo dal sterilizirati... user posted image  OK, sem ga takoj potolažila, da brez mojega dovoljenja ne bo nič... user posted image   user posted image   user posted image

Nič, gremo še malo na kolo... user posted image  ima jutri izpit, inspiracije pa nobene...

Ja res je že četrti ampak so bile do sedaj same princeske.No končno nam je ratal princ. No vsaj naj bi biluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.8.2009 20:00:10   
Nej@
Uf ste bile čveke user posted image
sem uspešno prestala dopust in letenje z letalom brez vsakih težav in komplikacij user posted image super je bilo! Počutila sem se tudi super in prav fino se je bilo odklopit za en teden, zdaj komaj čakam, da bo 12. in se mi začne porodniška user posted image polenila sem se.
Tudi na dopustu se nisem mogla upreti nakupom za bejbo in sva kupila 7 delni kompletek (spodnje hlačke, body, majčka, pajac, rokavičke, slinček in kapica) Burberry je bil drag ampak je pa taaaaaaak lepuser posted image pa tudi prvo igračko sva kupila plišastega oslička. Ga je očka izbral med ovčko, medvedkom in osličkom. Ljep je user posted image

Zdaj sem dejansko tri dni rabila, da sem vas prebrala in vidim, da ste še vedno v pranju cunjic in kupovanju torb. Cunjice bom jaz prala zadnja dva tedna, torbo sem pa dobila in sem zadovoljna z njo, za sprehode in podobno bom pa itak uporabljala nivejin nahrbtnik.

Februarka tudi meni se je včeraj zdelo, kot, da bom počila. Koža na bušiju mi je bila premajhna user posted image kriv je bil piknik in preveč čvapčičev, ker danes nisem toliko jedla pa me ne zateguje. Nevem kaj bo ko bo bejba še zrasla user posted image Imam pa ful velik buši, ljudje mislijo, da bom imela dvojčke user posted image

Zdaj pa grem izpolnit papirje za paketek in porodniško, očetovstvo sva pa že rešila.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
30.8.2009 20:27:51   
Crystall
Michelle ... hvala za nasvet user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
30.8.2009 20:42:52   
metka_zone
Živjo!

Kar se dojenja tiče vam svetujem,da dojite zelo pogosto in če joka,ga kar pristavite k prsim.Ko se je rodil Nik,sem ga dojila po cel dan in večinoma je en podoj trajal tudi po uro dolgo,ampak mali je dejansko se dojil,spal in previjal vsaj prva dva meseca,potem je bil malo buden tu in tam.Nisem in sem odločno proti dojenju na točno uro,ker je psihino zelo utrudljivo in za mater,kot tudi za otroka.Tako mu pa enostavno daš dojko ali pa stekleničko z mlekom in imaš tišino...Vsaj jaz si ne morem predstavljati,da bi poslušala malega,da bi se drl po ure dolgo,ker ga pač hranim po urah.Bi se mi zmešalo user posted image ...Sem pa Nika dojila do enega 26 meseca,potem mu pa očitno mleko ni bilo zanimivo,saj sem bila noseča ene tri mesece z sedanjim otrokom user posted image ...

Cunje za v porodnišnico sem za Žana že oprala in polikala,sedaj pa obupano stojim pred omaro in tuhtam kaj naj spakiram zase,ker če bom šivana,bo cel user posted image  hoditi okoli v navadnih spodnjicah in hlačah...verjetno si grem kupiti krilo,da me ne bo zategovalo...Pri Niku sem imela 2 šiva in sem skoraj znorela od bolečin,tako da si ne morem predstavljati,će bom imela sedaj več šivov...TAKOJ PO ENO KIKLO!!!!!

Tako babnice,fajn se imejte in dooooolgo noč vam želim,da ne bom edina,ki ne more spati user posted image ....

Lp

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
30.8.2009 21:07:05   
stuhica
ja res je glede dojenja meni so v porodnišnici težili da ga moram clo budit in sem ga kak dva tedna da sem ga zbudila da je šel jest na uro, pa me je moja mami mal za azdravlje vprašala??? Ja in kaj sem nardila če je spal sem ga pustila ko seje zbudil sva pa jedla če se je jokal smo ga pristavili tako da  mate glede tega dojenja  čisto prav in prav je tako, mi je bilo prav žal da sem ga reveža na začetku še zbujala.. Jaz trap babji user posted image k poslušat vse pa spet ni dobruser posted image user posted image

Punce drgač pa jes sem totalno izmozgana, končno je Alvin zaspal, od zjutraj mi že cel dan bruha, ob 17 h je bil ok je reku da bi jedu, sem mu dala čist mal juhice pa je hotu še polovičko žemljice in je to pojedel eno urco super počutje hodu mal iz sobe v sobo, pil vodo, čist tko bl miren ampak pol pa spet v posteljo, pa buba buba buši mami... in smo spet vse ven vrgel....
Tako da dans že cel božjji dan letam za njim kot kaka kura z posodico za bruhat pa z flaško vode da ja ne bi dehidriaral... pa derisko je imel zjutri.... je končno zaspal sicer ne vem za kolk časa samo zdej sem  pa že utrujena k pes,

za šolo nisem nič nardila sem že začela obupavat... bomo vidl kaj nam bo ta teden prnesu... v glavnem če bo šlo bo šlo če ne pa pač ne, mi je pa le otrok na prevem mestu in njegovo zdravlje... K sem zdravnico klicala v dežurno je rekla sicer nič dajat otroku za jest samo za pit po požirkih oziroma žličkah?user posted image  Pa ko je rekla cel dan me je kr mal zmrazilo, ampak kaj čem če me je pa revež prosil da je lačen in da bi papal juhico... kako naj mu ne bi dala mal za pojest- al mislite da sem res Kura k nism dohtarce poslušala...

Nč punce grem počas kr spat ker imam občutek da se bodo dnevna letanja za našmu malmu bruhijem in driskačem ponovila, pa da se vsaj mal spočijem...

Naš me je pa prav razpizdu je šel na dopust za 3 dni sam in ko sva se pogovarjala  preden je šel  sem rekla da bi bilo fajn da bi bil vsaj do jutr do ene 12-13 doma, mi pa dons prbije da ne bo pozn da bio pršu tm do ene sedmih zvečer... BEMTI DESCAuser posted image user posted image user posted image  jest že vsa zgonena, utrujena, otrok bolan , na sestank za vrtec morm ob 17 on pa takole--- preklet desc in kam naj k mami vozm takole bolnega otroka da bom šla lahk na sestank ... uuuuuuuuuuuhhhhhh me je razpenu... najboljš da še cel teden ostane... user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.8.2009 21:30:47   
Februarka08
Stuhica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Alvina pa koš user posted image da bi bil čimprej zdrav!

Meni pa tako trebuh otrdevauser posted image prav nadležno je že in včasih tudi bolečeuser posted image še pri kateri tako?
Grem ugasnit tole kišto, pa pod tuš in spat.

Mirno nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
30.8.2009 22:42:29   
metka_zone
Tudi meni trebuh grozno otrdeva,mali pa nori notri,kot da bo vsak čas zunaj.Še sedet včasih ne morem normalno.

Naš tamal je bil tudi bolan in je grozno bruhal in imel drisko,pa vročino 39,5*C,ampak tu je nek virus baje,ki izgine čez dva dni.Se je pa igral z otroci,ki hodijo v vrtec in verjetno je tam staknil....Ti mu daj veliko tekočine,hrana ni ne vem kako pomembna,ampak če slučajno kaj poje,naj bo lahka in nemastna.Jaz sem mu dala na noge obkladke s kisom in nato še narezan krompir,vendar ni pomagalo.Če pa kmalu ne bo bolje,pa kar k zdravniku.

Danes bom spet dolgo pokonci,ker imajo v Babycentru akcijo neke igrače,ki jo lahko daš na voziček in bi jo imela,tako da bom čakala do polnoči in jo naročila.Škoda mi je le to,da se ne da naročiti tistih bodyev,ki so v akciji,ampak moraš očitno v trgovino user posted image ...Eh,bo že!

Lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
30.8.2009 23:26:23   
majakla

Dober čever user posted image !
Najprej se moram pohvalit, da sem
končno začela pripravljet oblekce in
sobico. Če me moj ne bi preganjal,
verjetno še zdaj ne bi. Tako sva šla
včeraj kupit tepih za otroško oz. za
Nikeca in še dve omarici, ker te, ki
jih že imam bodo napolnjene 1 2 3,
v nove pa gredo oblačila od 6m do
4 let, mi je sestra že vse "potisnila",
da ima ona plac, ne. user posted image
Dva stroja sem že oprala, se vse suši,
jutri pa začnem likat (prvič v življenju)
in dalje prat. In komaj čakam, ko bo
že zlikano, pospravljeno in bom lahko
kot naša fuuul pridna Februarka08,
se pohvalila in vam pokazala slikice.

Feb.08: film je bil res smešen.

MalaMravljica: JA, imam namen pit čaj
in si mazat presredek, zato hvala, da
si me spomnila in te prosim, ker nimam
pojma:
- točno kateri ČAJ moram kupit,
- točno katero OLJE oz. MAZILO moram
kupit,
- in točno kateri DAN naj začnem s pitjem
in z masažo ? ? ?

JOJ, še malo pa boš GOSPA, boš videla,
kako je fajn. Midva sva še kar "v rožicah".

Rižkoo: Zelo lep trebušček, si še vedno
prava manekenka, zelo lepa sobica, čuj,
kje si kupila te medvedke na steni, ker
bi jaz tudi imela kaj takšnega, ker imam
vse stene bele in kje si kupila to kockasto
omaro
, ker je ful zanimiva, jaz pa imam
poševne strope? ? ?

Jutri pa še zame uživajte na sladoledu (spet). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
30.8.2009 23:32:50   
majakla

LAHKO NOČ

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 23:36:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 23:47:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 23:48:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1641
31.8.2009 0:20:07   
ninasiki
ojla bejbe

kako smo jst sm glih zdele pršla z monim domou k je mal fušu in sm ga šla iskat tko da zdele je pol pa mal še tv pa spat ker pa mamo jutr papirje za očetovstvo za zrihtat sm pa dons zlikala še zadnje bodije pa žabice tko da morm sam ša kake kompletke nabaut pa kako bunddico za pol k bomo na sprehode vn hodil sm jih gledala v BC so toooook lepi da bi kr use tm nakupla sam je  shit to k tok hit prerastejo user posted image

februarka men tud otrdeva trebuh in to tok da me vse veže prou neprijetn občutek pa zvečer spet zgaga peče tko da mi moj zmer iz kuhne nos donat

stuhica držim vse prstke stisnjene da se nikec čimprej pocajta user posted image user posted image  svojga pa kr mal čez tazadno user posted image  no vsaj jst bi

dojenje dobr da mate nekatere že izkušnje z tem da ns prvorodke mal usmerte na ''pravo'' pot da se ne bomo za je****

rižko sobica je enkratna zelooo mi je ušeč sm tud jst gledala te medvedke pa medvedka pu in ene ovčke in je moj reku da so mu ovčke najlepše  tko da bo meu oučke okol sebe

no zdej pa grem pa se vidmo jutr pri žabarju aja gorenka kje pa kdaj se dobive

nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1642
31.8.2009 7:57:21   
Anonimen
Dobro jutro.

No naš user posted image se je po včerajšni noči malo umiril in pustil danes mamico spati pol ure dlje na svoj rojstni dan. Nič me ni špikalo, bolelo, kuhalo tako, da res ne morem verjeti, da sem se zbudila spočita.user posted image in to po zelo dolgem mesecu nespanja. Ali obstaja še lepše darilo trenutnouser posted image

Punce jutri se začne september še malo pa bomo po porodnišnicah. user posted image user posted image Jaz mislim, da tja sredi septembra se pa lahko že kaj začne kaj ne...kolikor sem gledala po ostalih mesečih temah ???

Glede CSD : jaz sem oddala odločbo za paket in porodniško v sredo in sem v petek dobila odločbo za paket, za porodniško pa še ne. In verjemite mi tole prav težko pričakujem. Mi je pa zmanjkala ena plačauser posted image In je takoj rekla ja kaj pa še ena, sem rekla da ni, je pa rekla : aha to je prva zaposliev in si to zapisala na vlogo. Sedaj pa ne vem ali je to kakšna fora, če si prvič zaposlen ( ma upam, da mi ne bodo še to zmanjšalo kaj user posted image ).

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
31.8.2009 8:07:13   
gorenka
Jutro vsem!

Ma sm mela zdej dela da sm prebrala za čez cel vikend...čvekeuser posted image
Komentarjev zaenkrat ne bom nč pisala, k je blo naenkrat preveč vsega in sm že vse zmešala kr ste pisale. Drgač se pa jst tut borim z nespečnostjo in zgago, pa tut včerej me je tko trebuh bolel- me je vse tiščalo da nism bla zvečer za nikamoruser posted image ...hja ni kej. Najboljš zdej eno peglarsko turo udart-k je še hladno in dost energije, pol pa mal zalešt na kavč da nadoknadim tiste nočne ure. Pol pa itak na sladoleduser posted image pa bova oba z user posted image dobre volje! Ninasiki - ti napišm na ZS za dons...

Aja no to sm hotla napisat še: CSD - midva sva nesla papirje (sprintane z neta) v petek. Sva že kr izpolnjene nesla, zame in za mojga. Tko da ne rabiva več hodt samo ko se otrok rodi dostaviš papir s P da vpišejo datum, oče lahko pa tut sam po telefonu sporoči da je začel z očetovskim dopustom (tko da se ne rab vozit).

< Sporočilo je popravil gorenka -- 31.8.2009 8:09:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
31.8.2009 8:19:32   
ninasiki
dobro jutro

no mi smo pa dons celoooo noč spal in nismo šli niti enkrat lulat user posted image user posted image  sm se pa enkrat zbudila ampak sm se sam obrnla pa neprej user posted image user posted image

zdele greva na CSD da moj gospod potrdi očetovstvo pol pa na eno kavico in zajtrk

GORENKA ok sporoči da vem

se slišmo kasneje v sporočim kako je šla papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
31.8.2009 8:36:16   
karmen b
Dobro jutro...

Sem vesela, da pravoda, da si se naspala in če prav razumem, vse najboljše user posted image ...

Upama, da je Alvin kaj boljše in da se je mamica že pohladila od jeze na desca user posted image . Jaz sem na svojega že tok jezna, da sploh več nisem jezna, pač pa žalostna in razočarana, on pa se dela, kot da nič ni. Ni jim pomoči. Moj se ne zaveda, kaj lahko izgubi in je zelo na dobri poti. Čudno, da ga nič ne skrbi. Najbrž misli, da si ne upam ostat sama z otrokom. Mogoče ga bo očetovstvo kaj spremenilo, ampak to mu je zadnja šansa.

Komaj čakam sladoled in vse klepetulje...marička nas bo, prav fino bo!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
31.8.2009 8:48:12   
Anonimen
Karmen b hvala lepa za čestitke. In res se je dobro naspati...sem danes že čisto aktvina : likam, perem, pospravljam, pometam...čudež spanjauser posted image Upam, da bosta s svojim partnerjem rešila vso zadevo, močno držim pesti

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
31.8.2009 9:13:49   
Emilly
Pravoda - vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Karmen b in stuhica - en velik user posted image ... Mislim ti deci, vsaj zdaj bi pa res lahko bli mal bolj skulirani... Ja res upam, da ju vama rata čimprej spravit v red!!!!Pa stuhica, upam da je s tvojim otrokom že kaj bolje

Moj je pa danes šel za cel teden v šolo v naraviuser posted image user posted image , tko da mi je kar mal dolgčas... še dobr da se dons dobimo,, bo prec lažjeuser posted image
Danes mam pa končno pregleduser posted image user posted image Že komaj čakam in seveda upam na najboljše novice....

Nevem katera je napisala da srbeč trebuh prinese strije, upam da ne ker mene fuuuul srbi, pa še napetga mam skoz.... zaenkrat jih še nimam, se tud jst pridno mažem, ampak...

Neposredna povezava do sporočila: 1648
31.8.2009 9:36:30   
malaMravljica
pravoda, vse naj naj in zdravega dojencka oktobra!

majakla, jaz sem povsod prebrala, da caj iz malinovih listov se zacne piti konec 34 tedna, prav tako se takrat zacne z mazanjem presledka. Akupunktura pa se zacne konec 36 tedna
Caj kupis zagotovo na trznici, v trgovinah kjer imajo cajcke al pa kjer imajo zdravo prehrano. Pa v lekarni. Jaz sem ga v homeopatski lekarni.
Za mazanje presledka pa v Müllerju, tudi DM Weledino olje prav za mazanje presledka, je mal manjsa embalaza kot olje za trebuh. No, tega pa jaz ne izvajam tok pridno, ker je kar zakompliciran postopek.

Skacica me je sprasevala, da se caj zacne piti v 37 tednu. Nam je babica rekal po 34 tednu in v vseh knjigah kjer sem brala pise tako, sedaj pa ne vem. Meni itak ne spremeni kaj dosti, ker moj g itak pravi, da ne bom docakala PDP-ja in baje da je bejbi ze cist razvit in v legi za odhod iz hotela mami.

Strije, punce a veste, kaj je sedaj na koncu najvecja nevarnost da jih dobimo? Mene je vceraj tako bolelo, cel vecer je dojencek z ritko pritiskal na eno mesto levo od popka, je bil pravi hrib tam, koza pa bolela za znoret. Pol sem sla po olje in si mal namazala

Joj, tiste s problemi z vasimi partenrji, dejte jih mal streznt no, ker eni se pa res obnasajo tko otrocje.

Februarka, ko jaz vidim tvoje kupe cunj se mi kar cmok v grlu naredi. Jaz v primerjavi s tabo nimam nic. Sem videla kolk plenic imas in sem jih sla se 6 kupit, da bo moj kup mal vecji. Saj ti imas res ekstremno veliko  a ne, me bomo prezivele tudi z manj?

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 10:13:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!