majakla
|
Dober čever ! Najprej se moram pohvalit, da sem končno začela pripravljet oblekce in sobico. Če me moj ne bi preganjal, verjetno še zdaj ne bi. Tako sva šla včeraj kupit tepih za otroško oz. za Nikeca in še dve omarici, ker te, ki jih že imam bodo napolnjene 1 2 3, v nove pa gredo oblačila od 6m do 4 let, mi je sestra že vse "potisnila", da ima ona plac, ne. Dva stroja sem že oprala, se vse suši, jutri pa začnem likat (prvič v življenju) in dalje prat. In komaj čakam, ko bo že zlikano, pospravljeno in bom lahko kot naša fuuul pridna Februarka08, se pohvalila in vam pokazala slikice. Feb.08: film je bil res smešen. MalaMravljica: JA, imam namen pit čaj in si mazat presredek, zato hvala, da si me spomnila in te prosim, ker nimam pojma: - točno kateri ČAJ moram kupit, - točno katero OLJE oz. MAZILO moram kupit, - in točno kateri DAN naj začnem s pitjem in z masažo ? ? ? JOJ, še malo pa boš GOSPA, boš videla, kako je fajn. Midva sva še kar "v rožicah". Rižkoo: Zelo lep trebušček, si še vedno prava manekenka, zelo lepa sobica, čuj, kje si kupila te medvedke na steni, ker bi jaz tudi imela kaj takšnega, ker imam vse stene bele in kje si kupila to kockasto omaro, ker je ful zanimiva, jaz pa imam poševne strope? ? ? Jutri pa še zame uživajte na sladoledu (spet).
|