Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

; ?
; NP ?
meni se je tudi lepo videti na seznamu
... pa mi je G rekla, naj kar do ponedeljka (ker prejšnjič ni bilo nič narobe) počakam oz. naj pridem le če bodo še kakšne bolečine oziroma sveža kri
Hvala bogu pa ni ne bolečin ne krvi.
? V katerem predelu pa naj bi najpogosteje bili? Spodnjem ali tudi kje drugje po trebuhu? Mogoče se ti zdi neumno vprašanje ampak mislim, da sem tudi sama ratala kar malo zmešana od kar imam te izcedke
) ... sploh ne bi lepo z občutkom skočila na človeka ko ga vidi (ko je recimo vesela) ampak se z vso težo vrže nate, da te kar na rit vrže ... tako da se ji te dni poskušam izogniti ko je močno vesela ... jo fant takrat zamoti, da ne skače po meni in ko teče jaz stojim čisto ob bajti, kjer je mala verjetnost, da prileti v mene
. Bi bila nekaj časa še kar Anonimna B, me pa zdaj malo skrbi ko se pogovarjate o temu tiščanju. Mene že dva dni tišči kot pri M in imam skoz občutek kot da bo ravnokar prišla, nimam pa nobenih izcedkov. Upam da ne bo kaj narobe, ker prva nosečnost je minia brez problemov, skoraj nisem vedela da sem noseča. Tokrat mi je pa že sedaj slabo pa sem komaj slab mesec noseča, še to ne.
-, edino kar opravim nekaj gospodinjskih opravil (pranje posode in kuhanje kave ) pa kar sem parkrat na dan zunaj s psom (še vedno zelo blizu bajte-dvorišče