|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
22.9.2009 14:15:20   
Matejčika
db, tudi jaz ti želim uspešno punkicjo in čimveč celic, ter kasneje še zarodkov!user posted image user posted image
mala81, škoda za prekinjen postopek.user posted image

Kaj mi lahko katera pove, kaj v prvem in drugem postopku res vstavijo samo po en zarodek vedno, druge pa zamrznejo? V MB mislim.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.9.2009 14:18:47   
metuljci
mala kako to, da je bilo prekinjeno?

db - držim pesti za četrtek. kakšna hiperca ti ne grozi?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.9.2009 14:47:55   
mala81
matejčika mislim, da je praksa, da vstavijo en zarodek pri prvem postopku. Če se motim, me naj katera popravi.

metuljci postopek je prekinjen zaradi folikla, ki mi je ostal še od prejšnjega ciklusa. In je dr. svetovala prekinitev, ker bi postopek bil neuspešen. To se mi je že junija zgodilo. Upam, da mi bo v tretje uspelo prit po pingvinčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.9.2009 15:50:02   
september1
matejčika men je G rekla: če je punca mlajša od 30 let vstavijo en zarodek, če je starejša pa več. razen v primeru če se slabše oplodijo ti jih vstavijo več(če si mlajša od 30)
mala81 škoda da so ti spet postopek prekinili.Boš videla v tretje gre rado!
db srečno na punkciji in naprej da bi zagledala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil september1 -- 22.9.2009 15:51:48 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.9.2009 16:07:22   
zaljubljena23
db, user posted image user posted image za punkcijo

mala user posted image , ker so spet prekinili postopek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.9.2009 17:06:16   
Anonimen
Jaz sem ravno danes brala en članek o umetni oploditvi, in so rekli, da v prvih dveh postopkih vstavijo samo en zarodek, da je takšna praksa v MB. Iz prve roke še pa ne vem.
Še dobra 2 tedna do prvega posveta! user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.9.2009 17:29:31   
db
ne sedela sem tu pri tej ambul ko je telefonska govorilnica čist na prvem stolu a ti si sedela tam ko je bil plakat res škoda da se nisva prej zmenili da bi kako rekli ko pa sem prišla iz uz pa sem slonela na ograji

hvala za čestitke zdej še sam upam da bojo folikli polni in ne prazni na začetku so rekl da je možno hiper ampak se mi je zdej vse porihtalo tako kot more bit zdej še sam držim pesti da bo v četrtek vs eok

kar se tiče vsaditve so tudi meni rekli da do 30 leta vstavijo samo enega razen če bil bil drugi zaorodek slabši potem dva

< Sporočilo je popravil db -- 22.9.2009 17:32:53 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.9.2009 18:00:41   
miklarom
drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitje
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoret

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.9.2009 18:14:33   
mala81
miklarom user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.9.2009 18:23:29   
Matejčika
Miklarom še enkrat moje sožalje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo žalostna zgodbica in ni besed, ki bi te potolažile. Takšne bolečine nebi smeli poznat! Vem kako ti je...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.9.2009 19:37:43   
talika81
miklarom, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image sem se začela kr jokat, ko sem prebrala tvojo zgodbo. in kar ne morem verjet, da se niti potrudit niso hotli.
zelo mi je hudo, da msi morala to doživet in da vama bog ni naklonil te sreče, da bi Taja ostala pri vama.

vedi, da smo s tabo, da smo vse žalostne s tabo. drži se, čeprav si mislim, da je težko in da vama je zelo, zelo težko pri srcu, saj sta se za Tajo tudi borila precej časa, da sta sploh prišla tako daleč. user posted image user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.9.2009 20:51:43   
beba75
miklarom ostala sem brez besed in z solzami v očeh. user posted image user posted image user posted image veliko od mene, če bi imela to moč da bi  lahko kaj spremenila bi to takoj naredila. Bodi močna, mislim na tebe !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.9.2009 20:54:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Miklarom user posted image user posted image user posted image

user posted image s tabo...

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.9.2009 21:19:47   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.9.2009 7:17:19   
tassi1
Mikla- jočem s tabo user posted image user posted image user posted image  Samo nekaj te prosim- ne obupaj!!
Naj ti tvoja  user posted image user posted image  data moč živeti naprej in se boriti.user posted image user posted image
Mala Taja- počivaj v miru user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.9.2009 7:37:08   
beba75
talika žal mi je za tebe da ni uspelo. Pa saj veš ta IUI-ji so pač tak-tak. Jaz z njimi nisem imela kakega posebnega upanja. Zdaj pa le pogumno naprej.

miklarom res ni besed za to. Kako so lahko zdravniki tako brezsrčni, zakaj so potem sploh v takem poklicu če ne pomagajo. Resnično ne razumem tega da  mali Taji niso čisto nič pomagali , ko se je pa že začela sama borit za življenje. Ni besed. tako kot je rekla tassi naj te user posted image user posted image čuvajo in ti dajo moč da zaživiš ponovno. Drži se! RADI TE MAMO!!!!!!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.9.2009 7:59:39   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

matejčika mislim, da je praksa, da vstavijo en zarodek pri prvem postopku. Če se motim, me naj katera popravi.

metuljci postopek je prekinjen zaradi folikla, ki mi je ostal še od prejšnjega ciklusa. In je dr. svetovala prekinitev, ker bi postopek bil neuspešen. To se mi je že junija zgodilo. Upam, da mi bo v tretje uspelo prit po pingvinčke.

matejčika moji kolegici so vstavili dva zarodka pri prvem postopku. edino če je v enem letu prišlo do kakšnih sprememb user posted image jaz sem tudi najprej študirala za vstavitev enega, zdaj pa sem imela v mislih dva, glede na to, da mi je en postopek šel po gobe user posted image

mala meni so postopek prekinili, ker mi je grozila hiperca in ena opcija je bila, da bi šla vseeno na punkcijo in bi mi vstavili zamrznjenčke. skupaj z mojim dr. sva se rajši odločila da prekinemo in mislim, da sem dobro naredila. držim pesti, da ti naslednjič rata user posted image a si mela kakšen postopek stimulacije al kaj takega za vstavitev zamrznjenčka?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
23.9.2009 8:04:28   
witto
Miklaromuser posted image user posted image user posted image , tema na oči mi je padla, ko sem tu na rr,prebrala,kaj se je zgodilo. Nimam besed, ki bi te potolažile........tako grozo, ne bi smela doživet nobena. Sploh ne najdem beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
23.9.2009 8:11:35   
metuljci
miklarom jaz sem zgrožena user posted image sploh ne morem verjet, da je kaj takega sploh možno od medicinskega osebja user posted image in še obnašanje dr. Pušenjaka, ki naj bi veljal za nekega strokovnjaka user posted image

ma ne morem verjet, drži se user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
23.9.2009 8:32:08   
september1
mikalrom tudi jaz sem brez besed in user posted image , tako drobceno bitjece pustijo umirat. pa kot je napisala metuljci za Dr Pušenjaka da velja za nekega strokovnjaka.(svinjarija se dogaja) pa oprostite za besedni zaklad!
miklarom a to je blo nujno da si šla v LJ?
naj vaju Timi in Taja čuvata iz nebes in dasta novo energijo za naprej. Vrjamem da je težko in hudo, vendar čas bo zelo počasi zacelil rane in šla bosta naprej novim zmagam nasproti.
poznam primer ko je punca bila noseča s trojčki in je v 25 tednu imela težave in je morala pod njno rodit. vse tri so ji pustili v porodni in vsi trije so umrli.pred njenimi očmi.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
23.9.2009 8:43:21   
talika81
tudi jaz se strinjam, da je podn od podna, da zdravniki, ki naj bi se trudili za to, da nekoga obdržijo pri življenju, tako drobceno bitje prepustijo usodi in se niti najmanj ne potrudijo, da bi ji pomagali, da preživi. da jo kr enostavno tam pustijo ležat in to je to, češ da tako ali tako nima smisla ...

pa ima smisel, mogoče ne za njih, ampak je bil smisel za vaju, ki sta se tako dolgu trudila, da bi vama vendarle uspelo. in so vama podrli še tisto upanje, ki vama je ostalo.

res naj bi dr. pušenjak veljal za strokovnjaka, ampak v vajinem primeru je pa popušil na celi črti. in to samo kao zato, ker si pač zanosila v IVF postopku v MB.

miklarom, naj ti res data tvoja dva user posted image user posted image  moč, da boš preživela in da boš lahko vsaj malo prebolela izgubo. naj te čuvata iz nebes. drži se punca naša, čeprav vemo, da vama je trenutno najbolj težko pri srcu. user posted image user posted image user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
23.9.2009 10:10:39   
Matejčika
Miklarom, zdaj si res na tleh in nimaš upanja, te je strah... Zdaj žaluj in joči za svojo punčko, ker imaš pravico do tega. In tvoja hčrekica ve, da si ti naredila vse za njo, ve da si se vsaj ti in njen očka borila za njeno življenje in jaz vrjamem, da se bo zdaj tvoja hčerkica borila za življenje mamice in atija, da bo vedno z vama v vajinih srcih. Nikar ne obupaj nad življenjem, ker ti lahko to še da veliko lepega, čeprav trenutno zdaj niti najmanj ne zgleda tako. Težko ti rečem, saj bo bolje, ampak iz svojih izkušenj ti lahko povem, da bo res bolje.
Ko sem možu povedla kako se je osebje obnašalo, je rekel, če prav ju ne poznam, bi najraje šel v LJ in vse nabunkal, kaj si mislijo... Tudi sama ne morem vrjet, kako lahko pustijo otroka umret... Miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mislih sem s tabo

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.9.2009 10:13:08   
Matejčika
Aja, to sem še hotla napisat. Saj ne, da bi si želela dvojčkov, ker potem bi bila nosečnost v skrbeh na kvadrat. Mislila sem samo to, da če ti dva zarodka vstavijo, je več možnosti, da se vsaj eden prime, ali se morda motim?

Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.9.2009 10:25:51   
frulica
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitje
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoret

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

UUHH..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO PA MISLIM NAJHUJŠA KAZEN KI SI JO LAHKO DOŽIVELA.KAR SOLZE SO SE MI VLILE,KO SEM PREBRALA TVOJE PISMO,SRH ME JE SPRELETEL..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VRNITI TI PUNČKE NE ZNAM,TE PA LAHKO BODRIM,IN PODPIRAM IN TI ZAŽELIM ISKRENO SOŽALJE,TER ČIMPREJŠNJE OKREVANJE..TVOJA PUNČKICA JE ODŠLA MED ANGELČKE IN TE GLEDA IN IŠČE..VERJEMI DA TE POGREŠA IN SI ŽELI TVOJIH OBJEMOV..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJLEPŠE V PRIHODNJE,IN PROBAJ ČIM PREJ PREBOLET,JAZ PA BOM Z MISLIMI PRI TEBI IN TE BODRILA,SAJ BO NOVA PRILOŽNOST..DRŽI SE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
23.9.2009 13:40:45   
mala81
matejčika tudi jaz sem imela takšno predstavo kot ti, da je bolje če vstavijo dva, se te lahko vsaj en prime. Ampak temu ni tako. So mi že 2x vstavili 2 ( 1x 2 zamrznjenčka, 1x pa 2 sveža zarodka in to celo blastocisti) in se ni noben prijel. Tak da tu ni nekega recepta glede vgnezditve. 

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?