zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Nekaj me še zanima glede vozičkov in jajčk.Kaj boste vse imele take jajčke, da bodo šle na voziček tudi?Vozički, ki sem jih jaz gledala namreč nimajo preveč kvlitetnih jajčk.Npr. Peg perego šimfajo zaradi teže in zato ker je otrok skoraj v sedečem položaju, MC pa ne gre na PP. V glavnem zanima me, če imate jajčke samo v avtu ali jih dajete pogosto tudi na voziček.Jaz sem razmišljala, da glede na to, da bodo naši otroci zimski, pride na začetku v poštev tako samo košara, da je dobro zaščiten pred mrazom, kasneje pa je tak že toplo in otrok toliko velik, da se vozi kar v športnem delu, jajčka, pa je tako že premala.....kako ve razmišljate v tej smeri? Jaz sme kar veliko uporabljala jajčko na vozičku. Sem bolj majhna in sem jo težko prenašala v rokah, pa sem jo hitro vtaknila na voziček, pa do zdravnika ali v trgovino po kruh. Sicer res samo v primerih, da je bil opravek krajši. Za daljše sprehode in nakupe sme ga pa preložila v košaro. Je pa glede velikih lupinic tudi zanimivo to, da naš sploh ni silil ven iz nje. Mi smo imeli Chicco-tovo, ki je zelo podobna PP. Res je, da ko je imel tistih 47 cm, se je v njej kar izgubil, da smo mu ritko podlagali (tudi po nasvetu fizioterapevtke). Ampak potem se je pa skoraj do enega leta brz problema vozil v njej, nikoli sitnaril, ker je ful veliko ven videl, kar pa iz MC vem da ne, ker so vse kolegice jamrale, da nočejo bit v njej, da jokajo in so jih prestavljale v večje sedeže še preden so dosegli pravo težo (kar se mi zdi nespametno). Tako da vsaka reč je za nekaj dobra in vsaka za nekaj slaba. Odločitev pa težka in naša.
|