Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...nekaj sem poslikala, ko bo soba pospravljena vam pokažem celotno, ker ma še nekaj rožic po steni.
še ne bo imel svoje sobice.
. Ko bi jest znala tkole risat bi tud sama kaj probala. Tko sva pa z mojim šla danes kar v BC po tiste nalepke in sva jih tudi že nalepla na steno. Sem pa vzela od Medvedka PU. In moram povedat, da je tko lepo ratal, da skoz hodim gledat. Žal trenutno nimam fotoaparata, da bi poslikala in vam pokazala. Seveda pa ni tako izvirno, kot od Tulpike.
.
, kosem se zbudila šla pit in ugotovila,da mojga sploh še ni domov. So en mlaj postavljali. In pol sem skoz tuhtala, kaj če je kaj preveč spil, da se mu je kaj naredil med vožnjo domov, k oje bila taka megla. IN nisem zatisnila očesa dokler ni prišel (ob petih!). Potem je pa itak tolk smrčal, da spet nisem mogla zaspat
. Pol sem pa ob šestih kar vstala. Sem si zajtrk naredila, po vse sem zlikala, pa pomila po kuhinji in dnevni. Zdej sem pa še zmatrana in se mi nič več ne da. Čakam na sonce, da grem na sprehod.
in čakam na pozitivne novičke.
. Ni fer, da se take stvari dogajajo! Vseeno VERJAMEM, da bo res vse ok tudi, če rodi zdaj. Ful močno stiskam pesti, da se tale zgodbica zelo srečno isteče
. Čist sem izčrpana... Pa sploh nič ne morem. Zaspana sem, pa me vse žuli, da kar mravljince čutim po stegnu (levem seveda
.