ShopGirl
|
natasa28, prepozno bo samo če rodiš prej ma, meni se gre samo za to, da grem čim prej, dokler sem še dokaj okretna. Ker potem, ko bomo mele pa že res VELIKE trebuhe, ti tut sedet ne paše - men je že zdej muka, ko sedim za računalnikom in me rebra tiščijo, pa pol komi vstanem ker se zasedim Kako pa zgleda igralni center? Nisem še slišala...mogoče jst tut to rabim, dejte mal napisat o tem. Pa kdaj ga začne otroček uporabljat? Jst mam namen kupit Tatamia od PP (počivalnik, gugalnik, stolček za hranjenje - 3 v 1), pa mi je zadnjič moj fant rekel: zakaj pa dojenček rabi počivalnik, sej itak skos počiva (spi)? MOŠKI. blondy, super da uživaš - važno da mi vemo da si OK. Ne otekaš več, ane? ...bolniška dela čudeže nivea - sej če upoštevaš vikende, greš samo še parkrat v službo zdrži še malo. taipai - ja, res si kr malo zmeden...sej bereš o tem, pa poslušaš od drugih, sam ko si pa sam na tem te pa vseeno stisne. Kr iščeš potrditev da ti nekdo reče : Ja, vse je OK, to je normalno. Pa se mi zdi prav, da nas skrbi - konc koncev bi blo res čudn če nas ne bi. Posteljico pa imam tudi jaz spredaj, sem zvedla včeraj, tako da to najbrž ni vzrok, da ne bi čutila brc tok pogosto. Najbrž je samo manj živahna? Doma se uleži na hrbet in opazuj bušija (to jst delam)...pričakuj rokenrol mirjam, zgleda je bil včeri dan za krče in otrdevanje trebuha...full nas je melo težave, vsaj po postih sodeč. Dobr da magnezij pomaga... Men so tut druge mamice rekle, da so jim na začetku rekli naj up. samo trdo milo - ampak men je to tko old school bepanthen bom sigurno kupila...pa še kaj od Nivee ne morm iz svoje kože, he he.
|