ShopGirl
|
Živjo, jaz pa sem komaj zdaj vidla post od BeeBee in njene sestre - obema, mamici in punčki čimveč sreče v tem tednu, upam da pikica še malo počaka z rojstvom in da pridobi na teži! BeeBee - drži se,..., vse bo dobro. Punce, berem da vas skrbi, če so otročki bolj mirni. Jst vem, da bi me grabla panika če jo nebi čutla 2h - ker me je navadla da jo čutim skos. Predlagam, da si začnemo (te nosečke ki imamo več časa ), zapisovat kdaj čutimo gibe, po dnevih. Velja vsaka brca Pa da vidmo kok jih nanese v enem dnevu... Ja? araz - mene je tut grozno skrbel, ko sem se sredi noči zbudila, mojega pa ni blo doma (sicer sem vedla da je na fantovščini) - sem bla kr lepo budna od 4h do 5h, dokler ni prismrdel domov Je blo pa to bolj na začetku nosečnosti, ko so me že hormoni metali in sm mela takšne in drugačne misli (prometne nesreče, itd.). tulpika - poslikave so res fantastične - full lepo, vsa čast sosedi!!! taipai - a si G povedala glede gibov, a te kej povpraša glede tega? Mene moja vpraša samo "a čutite otroka?"... medtem ko pa v več priročnikih pa spletnih straneh piše "če dalj časa ne čutite gibov otroka, pojdite v porodnišnico". Pol pa vedi kako in kaj Lep večer in lahko noč - se tipkamo jutri!
|