|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recept
15.10.2009 21:38:41   
Liya
Morda katera ve recept za Blejsko kremno rezino?Hvala že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Recept
15.10.2009 21:55:47   
lukec
Skrbno varovana skrivnostuser posted image .

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Recept
16.10.2009 8:16:58   
čmrgelj
Skrbno varovana skrivnostuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Skrbno varovana skrivnostuser posted image .


za pravo ne dobiš recepta, drugač jih pa kar nekaj obstaja, mogoče ti ta pride prov (ali pa že v trgovini kupiš pripravljeno zmes )

Kremne rezine   ·       1 listnato testo ·       2 sladki smetani ·       1 kremfix   Testo damo v mrzel pekač, testo mora biti do vrha nizkega pekača, pečemo pri 200 *C.   Krema: ·       20 dag sladkorja ·       14 dag moke ·       8 rumenjakov ·       8 beljakov (sneg) ·       1 l mleka   Mleko zavreš v 3-4 litrskem loncu. (vse kuhaš) Rumenjake in sladkor penasto umešaš in vliješ v mleko, dodaš sneg in nazadnje moko. Vse skozi moraš hitro mešati, vreti mora na zmernem ognju še 4 minute. Toplo vliješ na pečen testo. Ko je ohlajeno na vrhu namažeš še stepeno smetano z kremfiksom , pokriješ z drugo polovico testa in zrežeš na enake dele, potreseš še z sladkorjem v prahu.


_____________________________

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Recept
16.10.2009 8:22:41   
Anonimen
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=302

(odgovor članu čmrgelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Recept
16.10.2009 10:44:33   
Liya
Hvala hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)


Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!