|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
19.10.2009 9:19:28   
mucica2

Ene se pritožujete nad tem, ker imate prevelike prsi, jst pa bi rada da bi malo bolj zrastle pa nočejouser posted image , no pa sej mam upanje da do konca bodo že še kaj, no pa glavno bi mi bilo, da bi imela mleko.

No pa sej po en stran si pa tud ne želim prevelikih, mam že sedaj velike težave s hrbtenico.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
19.10.2009 9:26:40   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ja, sem gledala, da se tudi novi že dobijo v tem cenovnem okviru, no malo več:

http://www.bolha.com/oglas383348699/otroski-vozicek-bebbestil-austin-3-3globoka-kosara-sportni-del

http://www.bolha.com/oglas3391081/otroski-vozicek-babyboom-rdec

Sem si jih tukaj že ogledala točno te in mislim da se bom kar za takega odločila...Moj pravi da morm met takega da bom potem lahko tudi tekla z njim user posted image ... hvala še enkrat za pomoč...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
19.10.2009 9:29:27   
slomak
aja pa še eno vprašanje...ko sedim me čez čas začne boleti trtica...a je kateri to znano, ker prej me ni nikoli...tolk me zaboli, da se komaj premaknem na drug položaj. user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
19.10.2009 10:01:33   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

aja pa še eno vprašanje...ko sedim me čez čas začne boleti trtica...a je kateri to znano, ker prej me ni nikoli...tolk me zaboli, da se komaj premaknem na drug položaj. user posted image

Mene tudi boli. Sicer ne vem če lih trtica ampak kosti tam dol nad trtico. Imam občutek, da se bom kar rastavila. M eje pa ornk začlo boleti v soboto, ko sem 4 ure hodila po shoppingu in šla še potem na 1 urni sprehod. Pa zdaj ne vem ali je bolje, da počivam ali, da hodim in se razmigavam. Me pa tudi mene takoboli, ko se zasedim, da levo nogo komaj za sabo vlečemuser posted image

To so po moje "radosti" 2. nosečnosti....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
19.10.2009 10:10:51   
valentinčica30
Se mi zdi, da je vsaka nosečnost drugačna. Tut mene vse boli, spoh če dolgo časa sedim al pa hodim. Meni je rekla da je to posledica tega, ker je zelo nizkouser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
19.10.2009 10:13:00   
slomak
pr men se pa dogaja samo če se zasedim al pa tud v avtu...ko pa se sprehajam oz. hodim me pa ne boli. Ja pomoje je tud zaradi nosečnosti, ker prej teh težav nism imela..nč hudga a ne, dokler je z user posted image  vse v najlepšem redu??user posted image  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
19.10.2009 10:17:25   
valentinčica30
Mene pa zanima to, al tut vaši miškoti tam v bušku obstanejo na miru ko vašuser posted image , položi roko na trebuh. Moj user posted image , nabija non stop, ko pa mojuser posted image , da roko na trebuh obstne in da mir. Včasih ko je prehudo je to metoda da ga mal umirimouser posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
19.10.2009 10:17:43   
Aja1
Mene pa vse boli (predvsem križ) takrat, ko sedim/ležim na sedežni. Tako da jaz zadnje čase gledam tv iz tabureja. user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
19.10.2009 10:33:46   
ninček1
Valentinčica, to je tudi naša metoda. Gre pa seveda tudi obratno.Ko je ful mirn in ga ne čutim, rečem dragemu naj ga zbudi, pa mu začne pet, pa 'trkat' na trebuh, pa se mali že razživi.Samo običajno ga pa pomiri.Čeprav je na začetku bil malo jezen ker on ni čutil brc.Jaz sem mu rekla, daj hitro roko gor, zdaj me brca, pol pa je čakal, pa je bil že celi tečn, ker mali seveda ni brcniluser posted image .

Trtica, in vse ritne kosti tudi mene bolijo , če sedim, tudi meni pritiska vse navzdol če dolgo hodim.Ni mi sicer noben rekel, da nizko nosim, vendar mi na papirju od morfe piše, da je lega placente anterior low, kar verjetno pomeni nizko in bolj odzadaj...
Ledveni del, pa me boli vedno ponoči, da včasih več ne vem kako se naj namestim....
Tudi zgaga me je začela pečt kake tri dni nazaj, tako, da res ne pozabim , da sem nosečauser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
19.10.2009 11:03:16   
punsha
Lara, tudi midva sva se hecala z vozičkom 100 na uro, ampak ti povem, da ni prav nič težkega. Na začetku mi je bilo kar malo bedno, le kako se bom naučila ga uporabljati, moral bi biti čisto preprost...no, pa sem kmalu ugotovila da je preprosto. Če želiš nastaviti lupinico, moraš odstraniti cel športni del in sicer spredaj pri nogicah samo blago odmakneš (in seveda odpneš kjer se drži ogrodja), potem pa odstraniš skupaj z naslonjalom. zadaj, na zunanji strani sedalnega dela imaš 2 gumbka(slika 59 v navodilih), ki ju pritisneš in s tem sprostiš naslonjalni del (tako se ne drži več sedala), potem je pa še na vsaki strani pri kraju (desno in levo-slika 58 v navodilih) sta kot 2 palici...tam kjer je notri vodilo za položaj naslonjala... to je mogoče na zčetku malo težje odstraniti, moraš kar malo povleči dol, ampak gre lepo... no in to je to. Potem pa samo namestiš lupinico. Upam da ti bo uspelo...

trtica...tudi mene boli tam nekje v spodnjem delu. Pa pogosto je to kar močno, sploh če več hodim ali sem več pri miru...ponoči ko se obračam iz enega na drug bok sem kot stara mama user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
19.10.2009 11:06:01   
punsha
hehe, ja je prav zanimivo, ko mali ve kdo drži roko na trebuhu. tud pri meni se skoraj vedno pomiri, tako da mora imetiuser posted image kar srečo da ga še ujameuser posted image . Sicer mu sedaj že večkrat uspe da tudi njega brca, ampak malo nazaj je pa mali čisto nehal, ko se je moj dotaknil trebuha, pa je lahko prej še tako brcal

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
19.10.2009 12:29:15   
Jada82
Dober dan! user posted image

Trtica - ja, mene tud precej boli, no ja, zdej k skoz ležim, niti ne, ampak prej pa recimo, če sem kaj bolj čistila po stanovanju ali kaj čepe, kleče delala, me je potem tak bolela, da sem komaj hodila in potem še cel dan ni nehalo ... Čudno, res.

Želodec - zanima me, ali še katero boli želodec? Mene prej v življenju ni še nikoli bolel. Prvič me je, ko sem bila že noseča, a še nisem vedela - v bistvu tudi nisem vedela, da to boli želodec, dokler mi niso povedali. Kmalu sem zagledala user posted image . Potem je bilo dobro. Sedaj pa spet, ene 14 dni. Najprej me je samo po kakšni jedi, potem že po vsaki jedi, zdaj me pa kar tako ... precej časa - recimo danes 2 krat ponoči, prejle ene 2 uri ... potem imam že vse razboleno user posted image Je kateri znano?

Beli tok - imam tudi zelo močan beli tok - sicer že celo nosečnost, zdaj pa se mi zdi, da še bolj - včasih mi kar teče ven in imam kar vse mokro. Potem se, glede na moje težave ustrašim, da ni slučajno že plodovnica???? Me kar prime, da bi šla v bolnico, da preverijo, ampak najbrž sem le tako ustrašena in zapsihirana. Sedaj sem v 23. tednu (22t 4d), tako da bi bilo še prehmalu. Vsekakor moramo še ene 2 mesca zdržat.
Mah ni mi prav prijetno no, večino časa me nekaj skrbi, bojim se, da se ne bo izteklo tako, kot si želim ... oh. VSE, RES VSE kar si sedaj želim je, da bi se otroček rodil živ in zdrav!

Nič, grem še naprej ležat ...

Lepo bodite in pozdrav z sončne Gorenjske! user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
19.10.2009 13:23:59   
Kati81
Jada, tudi jaz imam full močan beli tok, mi je nano že iz prve nosečnosti, pa baje je to normalno. Sem pa v prvi nosečnosti imela iste skrbi, ampak je tko da plodovnica največkrat teče v večjih količinah, pa je čisto brezbarvna in brez vonja oz naj bi imela vonj rahel vonj po mandljih, no to jaz ne vem. Tko da ni panike.

Jaz sem danes iz morfologije: vse ok, MV 30mm (to bova skoz čekirale in če se bo manjšal me čakajo inekcije v 28t), vstava je glavična, tudi dokaj nizko, pritisk 130/60, Hemoglobin 128.
GV = 50
AC =136
FL = 40
Vidni so bili vsi potrebni organi (ledvice, mehur, želodček, srček je lepo ritminčno utripal).
Posteljica je na sprednji steni in je malo manjša, ampak je bila že pri KAji in naj bi bilo ok.

To je zaenkrat vse, se še beremo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
19.10.2009 13:33:01   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Beli tok - imam tudi zelo močan beli tok - sicer že celo nosečnost, zdaj pa se mi zdi, da še bolj - včasih mi kar teče ven in imam kar vse mokro. Potem se, glede na moje težave ustrašim, da ni slučajno že plodovnica???? Me kar prime, da bi šla v bolnico, da preverijo, ampak najbrž sem le tako ustrašena in zapsihirana. Sedaj sem v 23. tednu (22t 4d), tako da bi bilo še prehmalu. Vsekakor moramo še ene 2 mesca zdržat.
Mah ni mi prav prijetno no, večino časa me nekaj skrbi, bojim se, da se ne bo izteklo tako, kot si želim ... oh. VSE, RES VSE kar si sedaj želim je, da bi se otroček rodil živ in zdrav!

Nič, grem še naprej ležat ...

Lepo bodite in pozdrav z sončne Gorenjske! user posted image

jest mam tud beli tok ne sicer tolk veliko ampak je...nč hudga...ti pa hočem samo povedat da ne misli na slabe stvari in ne se bat, samo pozitivno probaj misliti in boš vidla da bo vse lepo in prov, tko kot mora biti. Drgač pa vidm da sva enako noseče, jaz sem tudi v 22t 4d. user posted image  

želim ti veliko lepih misli in vse lepo....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
19.10.2009 14:09:54   
punsha
kati super za dobre rezultate na morfologijiuser posted image

jada tudi jaz imam beli tok, in to kar veliko. prej ga nikoli nisem imela, med nosečnostjo je bilo najprej pač malo, sedaj ga je pa kar dosti. Pa se nič ne obremenjujem s tem, mislim da je to kar normalno, pa čeprav ga je dosti. ne vem no, bo v sredo kaj več povedal G, imam pregled.

Jaz pa danes samo zabušavam. No saj vidite, da sem kar naprej na netuuser posted image . Zjutraj sem dolgo spala, potem sem bila malo pokonci, nato sem spet počivala uro in pol... sedaj sem se pa spravila kosilo kuhat, pa je tudi še malo zgodaj. Dragi pride domov čez dobro urco, kosilo je pa kar ta hitro... Bo pire krompir, špinača in pa kupila sem kar zamrznjene puranje medaljončke s sirom (upam da bodo za kaj, jih še nikoli nisem kupila).
No saj se gotovo še kaj oglasim, ko mi bo dolgčasuser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
19.10.2009 15:16:41   
mucica2

kati user posted image za uspešno opravljeno morfologijo

aja če katero zanima glede škodljivosti AS http://med.over.net/forum5/read.php?19,5760083

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
19.10.2009 15:19:47   
*dotika*
Pa smo tudi pri nas dočakali morfologijo. Vse je v najlepšem reduuser posted image ! In menda naju bo februarja razveselila punčka-Ajdauser posted image . Življenje je lepo!!!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
19.10.2009 15:22:15   
zvesta
*dotika* - čestitke... Ajda je lepo ime....

jaz imam pa vprašanje glede košev za plenice... Kakšne boste kupovale, če jih boste sploh? Tiste na kasete? Brezkasetnega? Vsako mnenje dobrodošlo...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
19.10.2009 15:31:01   
Kati81
Jaz imam še od Kaje Sangenicov (belo - vijola) koš ker brezkasetnih takrat še ni bilo.

Meni je super, najprej sem kupovala kasete, pol sem pa ugotovila da super deluje tudi če dam samo vrečko notri, ravno tko ni nič smrdelo. Ga bom še kar naprej uporabljala, kar samo z vrečkami, ker se itak v dveh do treh dneh nafila. Men je blo fino k mi ni blo treba vsak dan do smetnjaka hodit,  ga nimamo pred hišo ampak na koncu ulice.

Drugače so pa o teh stvareh kar različna mnenja, ampak meni se je obnesel.

Zadnjič je bila debata o pleničkah, ali za enkratno uporabo ali pralne.
Jaz bom vsekakor uporabljala za enkratno, ker nimam volje vsak dan laufat pralni stroj, za belo perilo, že tko vsak dan kaj perem, pol pa še to. Pa drugače večinoma uporabljam skrajšan program pranja, če cunje niso preveč umazane, ker je manjša poraba energije in vode.
Da bi pa vsak dan stroj laufala dve uri, pol pa še sušilc, uf ja sem lohk suženj pralnega stroja.
Pa itak smo veliko na poti tko da pridejo pamperske bolj v poštev.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
19.10.2009 15:37:39   
zvesta
Jaz sme pri Izaku kupila pralne plenice. Pa smo jih hitro morali nehat uporabljat, ker je bil rahlo hipoton in so nama jih na fizioterapiji odsvetovali. tako da sem jih prodala. Meni s epa niti ni zdelo veliko dela z njimi.

Torej se ga da res uporabljati brez teh kaset? Ker potem je bistveno bolj ugoden.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
19.10.2009 16:09:49   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                    user posted image
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                                         user posted image

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                      user posted image   Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

15user posted image in 14user posted image 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 19.10.2009 16:10:35 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3396
    19.10.2009 16:24:25   
    bejbs
    Pozdravljene februarke 2010!

Končno sem se odločila, da se še jaz aktivno vključim v tole vašo debato, sicer vas že kar nekaj časa spremljam ampak pisat pa mi še ni uspelo.

No, sem prvič noseča, PDP je 2.2.2010, na pregledu je pokazal da bo fantek...

Moram povedati, da mi je res v veselje prebrati, da je vse ok in da so pregledi bp.

Tudi pri meni je vse ok, razen malenkosti, ki me pač opozarjajo da sem noseča user posted image , se pa nič kaj dosti ne pritožujem.

Naslednji pregled imam 11.11. in takrat tudi zaključim z delom, ker sem se s šefi tako zmenla, da mal pokombiniram bolniško in dopust in nadure... Mi kr ustreza, da bom doma, ker sem včasih res zelo utrujena.

Moram še povedat, da sva midva vozek kupila že en teden zatem, ko sva zvedela da bova mela dojenčka user posted image , je bil ravno v akciji in sicer peg perego, sam oznake pa ne vem, je pa navaden, z malimi kolesi, bil je 400 eur, pa sva zraven dobila še košaro in lupinico... Kolegica je imela istega in se mi je zdel res vsestranski...

Drugače pa imava že skoraj vse pripravljeno, razen oblekic in malih pripomočkov...

Sem zelo neučakana in bi najraje zaspala in se zbudila 2.2. (kot otroci ki komaj čakajo božičkauser posted image ).

No zdej sm pa že mal predolga...

Lepo čvekanje želim...

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3397
    19.10.2009 16:25:41   
    zvesta
    bejbs, dobrodošla...

(odgovor članu bejbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 3398
    19.10.2009 16:34:55   
    rožca26
    bejbs - dobrodošla!

jada - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te popolnoma razumem kako se počutiš, saj jest sm na istem. Vendar pa zelo pomaga, če razmišljaš pozitivno. Ti povem, da bova zdelale do donošenostiuser posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3399
    19.10.2009 16:36:54   
    Kati81
    Aja, pozabla sem napisat še da mi je spisala potrdilo za komisijo, da priporoča bolniško do PDPja, s kratkimi sprehodi.

Pol sem pa rekla da bi rada še star dopust in nov dopust koristla, pa je G rekla da ni panike, da sam prekinem bolniško in je.

Tko, da zdaj sam upam, da odobrijo tko kot piše, da bom lohk pohajala mal naokoli, pa Kajo začela uvajat v vrtec s 1.11., da mi ne bo kdo težil, pa v decembtu šla še mal na dopust, oziroma smučanje, sam jaz ne bom smučala, bosta sam možek in KAja.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?