|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
19.10.2009 17:00:57   
bejbs
Hvala, hvalauser posted image

Ja, bolniško je menda kr težko dobit, oz. da ti jo odobrijo pol za naprej, zato sem jest kar tako pokombinirala, da jo bom vzela sam 1 mesec ko firma krije stroške.
Ali katera ve, ali je to točno, datumsko 1 mesec alai pride manj dni? Nikoli še namreč nisem koristla bolniške ali kej podobnega, pa sploh ne vem kako to potekauser posted image
Še tole me zanima...ali katera od vas prakticira masažo v nosečnosti? Dragi mi je namreč za darilo, za lepšo nosečnost user posted image , podaril komplet štirih tajskih masaž za nosečnice, pa kr mal oklevam ali bi šla ali ne, sicer sem klicala na recepcijo in mi je receptorka rekla, da jih priporočajo in da imajo vse maserke znanje o taki masaži ampak jest še zmer ne vem če bi šlauser posted image ?

Tudi  jaz sem imela pred enim tednom obdobje, ko sem se vsako minuto spraševala čeje zuser posted image vse ok, ker me je nahal brcati oz. zelo rednok (1x na dva, tri dni) tko da sem bila kr že panična in 100% da nekaj ni ok, pa sem šla potem na pregled in me je zelo pomirila, pa pogledale sva srčka pa je vse ok, res pa da sem staknila rahlo vnetje, tako da sem dobila cenesten tableteuser posted image , ampak me sploh ni srbelo in še nikoli nisem imela nikakršnih težav, samo občasno sem imela kr mokre hlačke, tako da še vedno uporabljam dnevne vložke...
Joj sem se spet razgovorila...se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.10.2009 17:26:05   
valentinčica30
Bolniška pri delodajalcu, ki jo je on dolžan krit je 30 delovnih dni, torej če deleša tudi sobote in nedelje se šteje tut to, drugače pa sam delovni dnevi.

(odgovor članu bejbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
19.10.2009 17:32:58   
Kati81
Ma pr nas ne delamo sobot in nedelj, pa je blo 30 dni, se ni nič podaljšalo zarad tistih 8 dni, k so vikendi. No jaz drgač nimam pojma o tem, sam pr nas nisem mela nikoli občutka da je težko dobiti bolniško. Sem bila pr Kaji še dlje na bolniški.

Seveda vse upravičeno.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.10.2009 17:37:38   
Lara73
bejbs: dobrodošla

punsha: najbolje da otroke nas vozek spustim, sigurno ga razstavita..... user posted image

kuham segedin, se odpravljam v knjižnjico in potem na aerobiko špeh premigat...

kasneje pa kaj več

čao

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.10.2009 17:48:37   
mucica2

bejbs dobrodošla!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
19.10.2009 18:11:21   
ninček1
Dobrodošla Bejbs!

Čestitke za uspešno opravljene morfologije.

Tudi jaz imam skozi mokre hlačke in se neprestano sprašujem kaj če mi polovnica odteka, tako, da imamo očitno kar podobne probleme.Sem že od nekdaj imela močan beli tok, zdaj pa imam res konkretnega.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
19.10.2009 18:49:45   
*dotika*
Če hoče katera dodat v seznam moj naslednji pregled - 16.11., ko me čaka tudi glukozni test.

Ja, beli tok, cel hudič je to tudi pri meni. Torej očitno nekaj običajnega v tem obdobju nosečnosti.

Lp

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.10.2009 18:58:04   
elaaa
Lep pozdrav vsem novim user posted image in starimuser posted image ...user posted image .

Četrti pregled je za mano. Vse dobro. Dobila napotnico za "cukr" test in še enkrat toksopl. Naslednji pregled imam 9.11.

Ko smo že ravno pri raznih izcedkih. Očitno je res tak čas. Tudi mene muči pretirana mokrost hlačk. Dnevni vložki so kar nuja. Čeprav v vodi ni bilo vidnih nekih okužb, mi je vseeno dala svečke. Bomo videli čez 7 dni, če bo kaj bolje.

Aja, pa manj naj bi jedla. Je rekla G, da jo kg skrbijo in sem rekla, da mene tudi. Skratka, res bom morala malo pri hrani popazit. Sladkarije!!! Samo kako, če mi pa taaaakoooo pašejo.

Lp vsem in enga user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.10.2009 19:18:51   
mucica2

jah očitno je bei tok v nosečnosti kar stalnica, tudi pri meni, je bil že od začetka, zdej pa ga je vedno več, ampak to pravi ginekologinja da je vse normalno, da se pač treba navadit na uporabo dnevnih vložkov in večkratno menjavanje perila, je rekla da je bil povečan izcedek tudi njej edini problem v njeni nosečnosti...sej bomo zdržal čeprav se tud jaz včasih kr ustrašim da mi plodovnica odteka, ampak je čist odvisno od tega kolk sem aktivna, kadar sem bolj ga je več, kadar sem manj ga je manj...

in kako ste drugače?

jst sm bla pa danes na pregledu (izrednem), pa mi je povedala da se je otroček že na glavu obrnu (nazadnje deset dni nazaj je bil še prečno), mi je en mal čudno kako mu je udobno v tem položajuuser posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
19.10.2009 19:40:40   
Bauky
Živjo... da se še jaz javim z morfologije... vse imamo na svojem mestu, vse meritve so v dovoljenem obsegu...
GV: 52
HC: 188
AC: 167
FL: 35
Mojuser posted image  je šel z menoj in seveda, kakor je bil še prejšnji teden  sigurn, da ga spol ne zanima... je prav on dans izstrelil in vprašal če se kej vidi... in seveda G je takoj vidla in povedala......... tako , da je od tistega paketka presenečenjauser posted image , zdaj ratal user posted image ...in je bil seveda čist paf... je komentiral, da je sicer pričakoval punčko, ampak, da pa mu je zdej to čist plane spremenilo in da komaj čaka, da bosta hodila na avto shode skupaj, pa avto mu mora kupit ( da bo njegov letnik).... skratka...solze v očeh.

kaj pa jaz.. no jaz sem sicer bla že od začetka prepričana da bo pupa (feeling), tko da me je kar malo presenetilo....ampak, kako že pravijo "sam da bo pob zdrav" user posted image . Je čist prav, da je tko, sem bla mal  presenečena , ampak zdaj ko pa vem, da je to to, je pa tako lepo...
in zdaj  komaj čakam spet, da ga vidim.... še enkrat....    sva se odločla, da bova šla še na 3D ( se moram jutri zjutraj takoj naročit, da ne bo prepozno še za morf.pregled zraven).

Odločila pa sva se, da ne bova čist nobenemu povedala.. zato punce pšššššttt, na seznamu naj pa kar ostane user posted image .

lp

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.10.2009 19:52:30   
Bauky
Še to... naslednji pregled imam čez 4 tedne (me naroča čist po predpisih),  pa cukr test bom še zraven imela 17.11.2009.

Neki pa me le še zanima....ko sem vas brala so vam vaši G ob morfologiji zmerili MV.... meni ga pa ni... sploh ne vem zakaj... in zdaj jaz ne vem, ali lahko  vse normalno delam, hodim skačem, plešem, ali moram ležat... nimamm pojma... in nisem zadovoljna z mojo g danes... itak ni nama hotla nič povedat... sem jo vprašala, če vse ok, je rekla: ja,  in nič ni zraven komentirala in  to je bilo  to , sva bla, ne vem če je blo pol ure notr.
vsem  user posted image  za dobro opravljene morfologije..... user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.10.2009 19:58:07   
*dotika*
Bauky, kdo je tvoj-a G, če ni skrivnost. Imava usklajene pregledeuser posted image .

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.10.2009 20:04:31   
Aja1
Super za vse opravljene morfologije.user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla bejbs. user posted image

Bauky - tudi meni ni nič izmerila MV. In v prvi nosečnosti tudi ne. Mi je rekla, da če bi se mi krajšal, da bi čutila, da nekaj ni ok.

Niso me nič klicali zaradi izvidov na cukr testu. Torej nimam sladkorne. user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeee.user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.10.2009 20:18:44   
Astralis
živjo souser posted image , po dolgem času

Sploh vas nisem brala vmes, ker se mi je v določenem trenutku priskutilo vse v zvezi z mnenji, nasveti in izkušnjami drugih. Overdose pač. Pa mama je prišla za teden, pa mi smo šli potem za teden v Nemčijo k sorodnikom z majhnimi otroci...saaaaaaaaaammmmmmmi nasveti.

Upam, da bomo res imeli user posted image , ker imam zdaj zalogo dekliške opreme do 1. leta. Vse, ama vse je roza. Tudi za ime smo se 100% zedinili. Brina bo.

Po morfologiji se nisem nič javila, tam vse ok, srček eho ok, mednožja pa tokrat ni hotel(a) pokazat...
Tu pa sporočam, da imam 2 pregleda:
1) redni pregled pri G    27/10/09
2) glukozni test            29/10/09 (in to 3 urni!)

Ne vem, al je to samo faza v nosečnosti al mam teh testov dost - najraje bi ga zavrnila. Nihče v družini nima sladkorne, jaz sploh nisem na sladko, a zdaj naj se grem pa kar tko mal pikat v žilo, pa 3 ure zdržat lakoto? Najmanj vsaki 2 uri moram jest, da nisem tečna, oni bi me pa 12 ur postili...
Prav vprašala bom, če res uber nujno.

mejte se user posted image , pa ne preveč komplicirat
A.

< Sporočilo je popravil Astralis -- 19.10.2009 20:28:34 >

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.10.2009 20:24:05   
Astralis
Nč, moram neki vprašat.

grozno neprijetno me je začelo boleti pod spodnjim rebrom spredaj desno in zadaj desno. Menda zato, ker so se vsi notranji organi dvignili, da bi imelo dete/maternica več prostora.

Sploh ne najdem prave lege, ponoči pa lahko spim samo na levem boku ali na hrbtu.

je to normalno? Mine? ali bo skoz hujš?

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.10.2009 20:42:35   
valentinčica30
Žuljenje je popolno normalno, boljš bo pa potem ko bo user posted image  ven prišel user posted image user posted image . Drugače pa resno, ko se bo nižje spustil tam v 9 mesecu bo ok.
Glukozni test pa lahk zavrneš, sej ga tut sama pri prvih dveh nisem delala, sedaj pa sem šla ker zaradi stopnjevanja vseh težav mal cvikam.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
20.10.2009 7:15:28   
zvesta
jutro...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
20.10.2009 7:52:54   
valentinčica30
Jutro tut z moje strani!

Dones nama pridejo postavljat žlebove na najino sosednjo leseno hišico, jaz pa sem user posted image . Jim bo treba malico zrihtat in kosilo, moj je na trerenu, sicer naj bi prišel prej domov, sam to je tak tak. Tako da sem sama.
Bomo pa jutri več počivali.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
20.10.2009 7:56:23   
kora33
jutro...
no da se še jaz malo pofočkam...
tudi jaz imam težave z belim tokom...že en lep čas...in tudi mene je grabila panika, da je to morda plodovnica....sedaj sem se potolažila...ker tolkim user posted image  pa res ne more začet odtekat plodovnica po polovici nosečnosti....
je kar lepo da si malo potežimo in druga drugo potolažimo
vidim, da še kar prihajajo nove - welcome......
no to je dans od mene...lp in lep dan....papa

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.10.2009 8:12:39   
mucica2
Dobro jutro user posted image

sam da se "štemplam" user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 20.10.2009 8:13:06 >

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.10.2009 8:15:04   
Kati81
No še jaz zaželim dobro jutro vsem souser posted image .

Pr nas vse po starem, spanje tko tko, ampak danes sem šla samo 2x na WC namesto 3x, kot ponavadi.

Me je pa včer Kaja hecala preden smo zaspali, 4x v 10 minutah jo je tiščal lulat, seveda je lulala sam prvič, jao upam, da ne bo to ustaljena praksa vsak večer.

No pa se čez dan še kaj beremo in pišemo.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.10.2009 9:10:58   
brcko2
Dobro jutro vsem user posted image . Malo se spet javljam, da vidim kako ste kaj. Jaz imam jutri redni pregled pri G. in upam, da je vse OK s mojim MV. Priporočam pa vsem user posted image , ki imajo MV krajši od 2,5cm in so v 24 tednu (24 6/7 tednov), da pokličejo v porodnišnico na 01 522 60 73 med 8-10 ure ali na mail prezgodnji.porod@gmail.com in se tam pozanimajo za brezplačno merjenje MV. Jaz sem dobila včeraj odgovor samoglede da sem že v 26 tednu ne pride več upoštev.
Zelo so prijazni, gre predvsem za user posted image , ki imajo težave z MV in jih potem razdelijo v katero rizično skupino spadajo oz. jih bojo imeli pod drobnogledom.

Lep sončen pozdravček iz LJ

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.10.2009 9:21:32   
ninček1
user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope, brcko2
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
6.11.-vaney (morf. 2)
9.11.- Zimska, julieb, elaaa
11.11.- zvesta, bejbs

16.11.-Jada82
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, dotika
17.11. - bauky
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 20.10.2009 9:29:24 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.10.2009 9:24:35   
bili83
alo pupe.

da vas malo pozdravim... v soboto sem ves dan umirala od bolečin v hrbteniciuser posted image  

sicer pa smo že v 26. tednu in veselo migamo. pregled pa imam šele čez dva tedna in tokrat se mi res vleče, ker me skrbi, ali se je posteljica dvignila ali neuser posted image  pa bo tudi to minilo....upam...
no, jutri grem na eno predavanje, predava nevrofizioterapevtka in sicer o handlingu otroka in mislim, da bo ful zanimivouser posted image  
cukr test pa je res katastrofa... glede na to, da me do zdaj še niso klicali, predvidevam, da je vse ok... že enournega sem komaj preživela, kaj bi šele bilo, če bi morala na triurnega....upam, da ne....

danes imamo otvoritev naše nove poslovne stavbe in že imajo tonske vaje.... točno pod našim oknom.... zgleda da ne bomo kaj dosti delali....user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.10.2009 9:27:40   
ninček1

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                    user posted image
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image
user posted image bejbs                             ()                                      user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                                         user posted image

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                      user posted image   Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

16user posted image in 14user posted image 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?