|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.10.2009 13:03:57   
slomak
živjo punce, uf.... kolk ste hitre s temi posti, komaj vas dohajam..ampak mi je fajn brat. Jest še za razliko od večine od vas še vedno delam, se dobr počutm, dons mam UZ ob 17h in bomo vidl kako bo z mojo pojstlco, ker mi je zadnjič reku da je nizka in zadaj. ampak baje nič narobe...user posted image . Kar se tiče povečanja dojk, men se še niso mogoče no za slabo 1 številko, buši je pa tud bol mali ampak pravjo da lih ta prav hehe...zredila sm se za 3,8 kg, sm se lih dons zjutri tehtala. Po pravic pa povem, da bi bla rada že doma user posted image , ker je zuni tak mraz brrrrrrr, no vstat morm pa vseen zgodi ker mamo kužiko in jo tud jest kdaj pa kdaj ven peljem.
Aha kaj pa glede modrčkov za dojenje, kdaj jih boste oz. ste kupovale. Kaj pa navadni modrčki kakšni so najboljši, nepodloženi, s kostjo...???

hvala. pa lep sončen dan brez vetrčka...user posted image ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.10.2009 13:39:21   
valentinčica30
Kaj je čvekice, ste se pa res sčvekale. Mal me ni tuki gor pol so pa celi romaniuser posted image user posted image user posted image . Meni je še dones ena kolegica 5 ful cotkanih kompletkov prinesla za prvi mesec in to še čist nove, ker je njen pravi mali velikan in jih ni niti rabila. Tak da počasi bo vsega dost vsaj za prvih 4 mesece,  pol bo pa tak poletje, pa bo bolj mal cunjic potrebnouser posted image user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.10.2009 13:42:24   
rožca26
Pozdravljene punce!

Jest sm pršla iz 1 urnega pregleda. Ja, prov ste prebrale. 1 h je trajal, ker mi je mogla pregledat še pretoke, pa vmes me je poslala še na wc, ker mi jih ni mogla zmert, ker sm mela tok poln mehur. Iz pregleda se vračam bolj slabe, kot dobre voljeuser posted image  Pretoki namreč niso ok, kar pomeni, da bom mogla še naprej jest aspirine in zaradi katerih lahko pride do enake diagnoze kot pri Vidu - preeklampsija, zahiranost, nedonošenost ... Pač, tko je, bom pa natančneje vedla čez pet tednov, ko bom mela še enkrat UZ, kjer mi bo še enkrat pregledala pretoke in vse ostalo. Upam pa na najboljše, samo da bo user posted image  zdrava. Drugače kaže na user posted image  (kar se to lahko vpiše), čeprov G ni 100% prepričana. user posted image  sedaj ustreza meram za 2.3., ampak jest bom ostala kr kle, ker mal sumim, da bom prej rodila (bo pa seveda donošenauser posted image ). Se strinjate?!
Bebica pa je super in že navihana kot starejši bratec user posted image

Izabela - vse naj naj, da bi bila še naprej tak sonček kot te opisuje tvoja mamica, da bi mela pridne in ubogljive starše in oh in sploh user posted image

Prsna črpalka - jest sm jo mogla uporabljat, ker je bil mali nedonošen. Uporabljala sm ročno od Aventa, ker sm zlo dobr sistem pogruntala. Tiste, ki pa ste prvič noseče, pa vam predlagam, da počakate do poroda, ko boste videle kaj in kako. Kar se pa tiče akcije, kjer imaš Aventov paket, ga majo pa v BC kar vedno oziroma zelo na pogost. Je pa meni črpalka tud prov pršla, ker sm na začetku mela ful mleka in sm pol neporabljeno načrpano mleko spravljala v zmrzovalnik, pol ga pa uporabila k mi je mleka začel primanjkovat. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.10.2009 13:52:56   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                              

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

15user posted image in 12user posted image 8user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 70

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3329
    16.10.2009 13:54:38   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

16.10.-aja1, protina, rožca 26, slomak
    19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
    20.10.-Nattasha , smuki , jada82
    21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    , slomak
    26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    9.11.- Zimska,
    julieb
    11.11.- zvesta

14.11.-plouse
    19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3330
    16.10.2009 14:05:20   
    Aja1
    Dan.

Najprej vse najboljše Izabela. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Rožca - upam da se vse skupaj srečno iztee in da ne boš rodila prekmalu. user posted image

Glede prsnih črpalk. Jaz sem kupila en teden po rojstvu Neje Aventovo ročno. Bolj iz firbca, ker se mi je zdelo, da nimam mleka oz. da ga imam zelo malo. Na začetku ni šlo (bolelo, načrpala pa revnih 5ml), ko sem pa pogruntala sistem, je pa kar lepo teklo. Uporabila sem jo samo parkrat (pa še to ne bi bilo nujno). Raje počakajte, da boste videle, če jo sploh potrebujete.

Za mano je cukr test in pregled. Izvide za nosečniško sladkorno mi bodo sporočili v ponedeljek. Upam, da bo vse ok. Zdaj pa že malcam čokolado. user posted image

Naslednji pregled imam 16.11.

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3331
    16.10.2009 14:23:08   
    valentinčica30
    Bmwjka koliko pa so stare tvoje punce, moji dve sta 7(no skorajuser posted image ) in 9.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3332
       [Brisano sporočilo]
    16.10.2009 14:35:11   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 3333
    16.10.2009 14:35:43   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

16.10.- protina, rožca 26, slomak
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    , slomak
    26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    5.11.-rožca26
    9.11.- Zimska,
    julieb
    11.11.- zvesta

14.11.-plouse
    16.11.-Aja1
    19.11.-mucica2

*morfologija 

* 3D

< Sporočilo je popravil julieb -- 16.10.2009 14:36:02 >

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3334
    16.10.2009 16:44:35   
    punsha
    Ojla

prsi...malo so se povečale na začetku, seveda sem bila vsa vesela, ker sicer imam bolj švoh na tem delu user posted image , ni pa ne vem kako velike razlike. Še vedno nosim 2 modrčka od prej, ki sta bila malo večja in sta mi prav. Nisem si nič novega še kupovala. Bi bila pa čisto vesela, če bi se še kaj povečale...čeprav nič ne kaže na touser posted image .

brcike... jaz jih čutim na vseh možnih mestih in nimam pojma kako je to. enkrat čutim čisto pri sramni kosti in okoli popka (sedaj tudi že par cm nad popkom), drugič pa jih čutim čisto desno in levo. zelo pogosto je, da je a 2 koncih hkrati (desno +levo ali pa spodaj + zgoraj). Po moji logiki je potem enkrat obrnjen navpično, spet drugič pa vodoravno...ja nimam pojmauser posted image .

Izabela iskrene čestitke za 2 svečki na torticiuser posted image .

rožca...en veeelik user posted image zate. In pa ja, seveda...vse bo vredu, otrok bo donošen in vse tako kot mora biti. Stiskamo pesti za to

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3335
    16.10.2009 22:32:37   
    punsha
    Kam ste pa danes vse pobegnile? No dopoldne sem imela kar nekaj za brat, sedaj pa sama gledam tukaj gor, pa nikjer nobene user posted image

Pa še nekaj me zanima. Mene je začela peči zgaga, no recimo da je to to, me še nikoli ni. No sedaj se mi pa par dni dogaja. Najhuje je zvečer. Pa imam občutek, kot bi imela vso hrano kar nekje v grluuser posted image . Res je prav neprijetno. Sem brala, da se to pogosto dogaja, ko pač mali pritiska na želodec...da so priporočljivi manjši obroki (že tako ne pojem veliko, ker pač ne gre), potem še, naj se ne je par ur pred spanjem... No pa ne vem če kaj pomaga. Ok, mogoče bi bilo še slabše, če tega nebi upoštevalauser posted image . Ima mogoče še katera kak predlog? Tako bolj naraven, brez rupuruta user posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3336
    17.10.2009 8:16:15   
    kora33
    jutro...
    punsha - pri zgagi pomaga več stvari...je treba pač poskusit, katera ti najbolj ustreza
    - kozarec mleka
    - čajna žlička senfa
    - močan žvečilni gumi (smešno a res pomaga)
    to so kao naravne stvari-ne v obliki tablet- jaz imam skoz orbit v bližini...sploh zvečer pogosto žvečim, kar sicer ni v moji navadi....mi je najbolj okusno in pomaga.....
    zbudili smo se zopet v hladen dan...grem v trgovino po zajtrk...potem pa v akcijo- sobotno čiščenje...pranje perila...sušenje...cel dan dela v glavnem....
    lp vsem

sreča je

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3337
    17.10.2009 8:16:21   
    Kati81
    Punsha, nekje sem prebrala da pomaga tudi privzdignjeno zglavje ko greš spat, pa zvečer nič sladkih stvari.

Jaz sem včer s tamalo zaspala že ob 8h. Me je kar pobralo, sem se vsaj mal naspala.

Zdej pa kakavčkam, ker kofetkat ne smem, se bojim pritiska.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3338
    17.10.2009 8:36:32   
    rožca26
    Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 3339
    17.10.2009 8:46:58   
    Lara73
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Lara ja na frišno poročena pre tem pa skupaj 15 let. Moraš ga najprej sprobat če je ok, kak naj mačka v žaklu vzamemuser posted image user posted image . Sicer pa sva vsem kot razlog za poroko navedla da sem noseča, da bi mela mir, pol so pa spraševal zakaj se že pri prvih dveh nisva. Sva pač mal čudnauser posted image user posted image .

No jaz sem prvega sprobavala 14 let in se ni obnesel. Sem ga dala na čevelj in si poiskala drugega, ga sprobavala dve leti in sva se poročila. Zdaj sva tudi poročena že dve leti. Sva pa zelo zanimiva kombinacija: strelka in bikec!  Stalno se nekaj kreše! Jaz jezikam on trmari in rezultata je tukaj. Če bi bila oba 24 ur na dan doma, se pobijeva. Ampak še vedno bolje voziva (morda zato, ker je vedno kaj zanimivo) kot s prejšnjim, ki je bil moja copata. Saj občasno paše večinoma pa ne.

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3340
    17.10.2009 8:50:11   
    Lara73
    IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

Lara narobe svet jauser posted image imam prijateljico ki sva se zmenile(tudi ona ima 3fante) da menjava može...user posted image
    pa da vidimo al bo al ne bouser posted image user posted image
    pa smo mi prej že naredili preden blo čas menjatuser posted image user posted image user posted image

ah ti šment user posted image user posted image user posted image
    sej morda pa naslednjo rundo?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3341
    17.10.2009 9:02:36   
    Lara73
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ko so ble moje male  smo uporabljali Pamperske.

mi tudi, nisi imel kaj dosti izbirat. Ostalo je bil šmorn! Zdaj so verjetno že tudi Mercatorjeve ok. Zdi se mi pa, da je veliko odvisno od občitljivosti ritke...

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3342
    17.10.2009 9:19:06   
    rožca26
    Pleničke - mi smo najprej moral uporabljat tiste za nedonošenčke (moltex), sam naš ma tko malo ritko, da je vse vn šlo. K je bil pa 2 kili težak, smo pa prešli na Pamperske. Do zdej. Zdej je pa pravi dečko in mamo kar od Muellerja - sm ugotovila, da Pamperske puščajo neke kosme, pa mi to ni ravno všeč.

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3343
    17.10.2009 9:43:34   
    Jada82
    Dobro jutro in pozdravljene v lepem sobotnem dnevu! user posted image
    Uf ste se razpisale ... sem kar neki časa brala, da sem vse prebrala. No, pa da malo pokomentiram.

Prsi: jaz sem tudi že iz 75b na 80c, ampak mi je prov fajn, ker prej nisem imela ne vem koliko bogastva tam gori. No, saj tudi zdaj ni ravno za prehvalit, ampak če bi bilo vedno tako, bi bila res zadovoljna ... user posted image Nosim pa še en modrček od prej, pa enega novega, čisto navadnega (za stare mame) brez kosti, belega sem si kupila. Ful se dobro počutim v njem user posted image No sej, za doma bit itak ni kaj posebno važno ...

Cunjice: meni je ravno danes zjutraj od mojega brat dostavil cunjice za novorojenčka. Ful sem vesela - nisem še uspela pogledat, bom zdaj, je pa kar veliko - 1 škatla in 2 vreči. Res sem vesela, ker sem mislila, da bova mogla vse nakupit. Njun je zdaj star 1 leto, tako da sta nama to lahko že šenkala. Tkole je  pa človek prav hvaležen, ker, kaj pa če res prezgodaj rodim in ne bom mogla nič več dokupit? Tko da super.

Prosim, da me še vpišete za naslednji pregled - 12.11.2009. Pa še k spolu lahko, da bo user posted image , aja, stara pa sem 27 let. user posted image user posted image
    No, drugače pa sem sedaj pozajtrkovala, potem pa nazaj ležat ... kaj pa moremo, ane? Čez dan bom še malo prebrala vaše poste in kaj pokomentirala.
    No, moj pa danes dela na stanovanju - dajali bodo gor radiatorje, pa zunaj delajo izkop za vodo in elektriko. Za ta izkop sem prav vesela, ker se vleče že od avgusta ... user posted image Moja mami pa je prišla spucat okna ... jaz pa tukaj ležim. No ja, kaj pa moremo, vse, samo da bo user posted image ok in da ne bo želel prej ven. Sem se odločila, da vsaj do 7. meseca res ornk počivam, pol se bova pa itak selila in bo treba vseeno tudi kaj postoriti - vsaj prat dat, speglat ... Tako da mi kar paše, da sva sedaj pri tašči, res mi ni treba s prstom migniti in res lahko počivam. Čeprav je dolgočasno kot hudič, ampak dobro za mojo bebico!!!

Punce, se slišimo, papa!

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3344
    17.10.2009 10:45:50   
    vaney
    Jada, včasih kar prav pride pomoč, ne?user posted image Pri meni je tudi včeraj in danes moja mami na obisku, da z Anžetom malo okrog skače, ker je možek cel dan odsoten.

aja, moj naslednji pregled je pa 6.11. (bova menda ponovili morfologijo

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3345
    17.10.2009 10:59:07   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

16.10.- protina, rožca 26, slomak
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    , slomak
    26.10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    5.11.-rožca26
    6.11.-vaney (morf. 2)
    9.11.- Zimska, julieb
    11.11.- zvesta

16.11.-Jada82
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1
    19.11.-mucica2

*morfologija 

* 3D

< Sporočilo je popravil julieb -- 17.10.2009 11:01:22 >

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3346
    17.10.2009 11:10:27   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

xx.2.                                    user posted image
    user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
    user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             

1.2.
    . , 0
    user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
    user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
    user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image

3.2.

4.2. 

5.2.       
    user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
    user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
    user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         

8.2.
    user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
    user posted image
    user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
    user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
    user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
    user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
    user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
    user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
    user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
    user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
    user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
    user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
    user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
    user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
    user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
    user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
    user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
    user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
    user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
    user posted image slomak                             (?,?)                              

18.2.
    user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              
    user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
    user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        
    user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
    user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
    user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
     user posted image      

21.2.
    user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
    user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
    user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
    user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.

25.2.
    user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
    user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.

27.2. 
    user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
    user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
    user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  

4.3.

15user posted image in 12user posted image 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

user posted image

PREGLEDI            

• nosečnost in delo:

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3347
    17.10.2009 19:16:35   
    slomak
    hej hej... jst sm mela včeri UZ in mi je vse lepo pokazal, povedal, razložil, in vse je v najlepšem redu....ta moj G je res super in sicer v Kranju v zdravstvenem domu. Tudi za spol sm vprašala in imeli bomooooooooo user posted image  user posted image user posted image ...no priznat moram, da smo nekak hotl fantka ampak kaj češ. Ponavad je tko, da je lih kontra od tistga kar hočeš. user posted image  sam da je vse ok!

no tolk za dons user posted image  papa

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3348
    17.10.2009 19:51:56   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

xx.2.                                    user posted image

1.2.
    . , 0

2.2.

3.2.

4.2. 

5.2.       

6.2.                           

7.2.         

8.2.
    user posted image

9.2 
    user posted image ne_ja                                                               

10.2.             

11.2.

12.2.

14.2.

15.2.                          

16.2.

17.2.                   
    user posted image slomak                             (?,?)                                         user posted image

18.2.
    user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              

19.2.
    user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        

20.2.
     user posted image      

21.2.

23.2.

24.2.

25.2.

26.2.

27.2. 

28.2.

4.3.

15user posted image in 13user posted image 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

user posted image

PREGLEDI            

• nosečnost in delo:

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 17.10.2009 19:52:54 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3349
    17.10.2009 23:07:31   
    punsha
    Dober večer

Najprej hvala za nasvete o zgagiuser posted image .
    Kako ste kaj? Počutje sedaj, ko smo že vse nekje čez polovico? Jaz lahko rečem, da sem kar vredu. sedaj začenjam s 26 tednom. pač zgaga očitno paše zraven, prav tako pa zbujanje ponoči zaradi obračanja in iskanja položaja, lulanje... Ampak na splošno je pa vse kul. Mali brca 100 na uro, jaz pa uživaaaaamuser posted image

Naj povem, da sva bila danes na BTC-jadi, seveda ogromno folka...in pa sedaj sva kupila najprej tiste večje stvari. No se moram malo pohvaliti, sem tako vesela user posted image . Kupila sva vse stvari od Peg Perego in sicer: voziček GT3, lupinica, ležalnik, stolček za hranjene Tatamia (tega nama je kupil bratranec), potem sva pa vzela še banjico in podlogo za previjalno mizo. Mislim da sem sedaj vse naštela. Pa doživljam tako lepe občutke. Sem najsrečnejše bitje pod soncem, postala bova starša! Po parih letih truda, po vseh teh operacijah, po umetni oploditvi... Pred letom dni sem bila še vsa v skrbeh, da nikoli ne bom postala mamica...pa tako si želim, tako rada imam otroke in uživam v delu z njimi (vzgojiteljica v vrtcu)...si predstavljate ta občutek, ko čutiš, da v tebi raste bitje, da ima vsak dan več možnosti za preživetje, da je to tvoj otrok, plod ljubezni... in sedaj sva začela kupovati prve stvari za dojenčka.
    Sedaj sem pa zašla tja med čustvauser posted image . Ja če sem pa tako veselauser posted image

Lepo nedeljo vsem skupajuser posted image

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?