vaney
|
valentinčica, ne ne rabim dokaza , ampak edino ti si rekla, da imam majhen trebuh, pa ta zdaj me je tako previdno vprašal, da mi je bilo prav smešno, pa sem se nate spomnila a se ti ni nič kolcalo mucica, mi smo imeli na začetku Pampers (dokler so jih obiski nosili-ene 3 mesece), kupovala jih nisem kaj dosti, potem sem imela par mesecev Millerjeve, potem se mi pa tudi v Nm ni več dalo vozit po njih, pa sem začela uporabljat Hoferjeve in zdaj jih uporabljam že kakšno leto, pa so super, še niso nikoli premočile, ne podnevi ne ponoči. Upam pa, da se jih bomo v čimkrajšem času znebili... punčke/fantki...jaz sem se tako navadila na "rihtanje" fantka, da imamo zdaj doma malega frajerja, pravi tašča, da je spedenan bolj kot kakšna punca, tako da, če bomo zdaj slučajno dobili punco, sploh ne vem, kaj bom delala z njo, najbrž bom oropala trgovine s kiklicami, žabicami, balerinkami, škorenjčki....oh, saj je res boljše, da dobimo še enag fanta, bo lahko frajer od rojstva, pri punci bom pa bakrotirala pa ne zato, ker bi ona hotela imeti vse "in", ampak zato, ker jaz ne bi imela mere, meni je namreč tudi fajn lepo oblačit otročke