Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Kdaj pa prideš v Domžale. Popoldne bi nekak mela čas, nič pa ne obljubim, ker grem najprej na Vrhniko, pol moram pa kuhat
. Sem brala tvojo zgodbo in res si car!
. Ja, tudi prav. Sobico smo mu pobarvali zeleno, pa bo že ok, ane?
. Tvoj otroček ima podobne mere kot moj, sam trebušček ima moj malo širši (čisto po mamici)
. Sedajle pa čakam sosedo da me pokliče, grem do nje, mi bo posodila oblekice.
držim pesti, da pridejo kakor se da blizu PDB-ja ker zelo dobro vem kaj pomeni strah pred izgubo
.
.
. Ene so večje in izgledajo bolj mehke in prilagodljive, druge so pa bolj oblikovane v črko C in izgledajo bolj kompaktne. jaz si predstavljam, da so te druge le za dojenje, prve pa primerne tudi za spanje? Bi prosila če lahko katera kaj komentira, če ji je kaj jasno
.
Tako imamo mi, ker se mi je zdelo brezveze kupovat celo omarico, pa itak ti najbolj prav pride v kopalnici. In tudi tokrat bo tako, ker sem zelo zadovoljna. Edino za zraven sušilca sem si dokupila eno predalnik iz bambusa, da imam notri plenice, kremice....enostavno, praktično in poceni.