|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
20.10.2009 9:44:05   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Nč, moram neki vprašat.

grozno neprijetno me je začelo boleti pod spodnjim rebrom spredaj desno in zadaj desno. Menda zato, ker so se vsi notranji organi dvignili, da bi imelo dete/maternica več prostora.

Sploh ne najdem prave lege, ponoči pa lahko spim samo na levem boku ali na hrbtu.

je to normalno? Mine? ali bo skoz hujš?

se mi dogaja popolnoma isto. boli ko vrag.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   [Brisano sporočilo]
20.10.2009 9:44:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
20.10.2009 9:49:32   
Lara73
še da povem, da mene tudi muči mooooočan beli tok. zoprna zadeva. dnevni vložki, pa gre.

grem zdaj bolniško rihtat, me je komisija zavrnila in sem prejšnji teden vložila pritožbo. Pa da vidimo kaj bo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
20.10.2009 9:50:55   
JanaB
Da se spet malo javim. Opravili smo morfologijo in vse mere so v okviru pričakovanega.
MV je lepo zaprt in dolg. G sicer ni bila 100% vendar vse kaže, da bomo imeli user posted image . Bomo vidli, če bodo na naslednjem pregledu kaj spremenili ampak zdaj sva že čist navdušena, da bo pupa user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
20.10.2009 10:10:53   
Kati81
Lara73 pa kako so te lohk na komisiji zavrnili, kaj pa je tvoja G napisala v poročilo?

Ni mi jasno, men niso še nikoli komplicirali, upam da ne bodo drug teden.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.10.2009 11:18:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Lara73 pa kako so te lohk na komisiji zavrnili, kaj pa je tvoja G napisala v poročilo?

Ni mi jasno, men niso še nikoli komplicirali, upam da ne bodo drug teden.

Jaz sme tudi pravkar bila pri zdravniku, da je poslal mnenje za komisijo danes. in me je tudi strah zavrnitve. :(

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.10.2009 12:17:59   
ninček1
Mene isto čaka jutri in tudi boga molim, da me ne bodo poslali nazaj delat....Ni fajn vsake 4 tedne čakat, kako bo komisija odločla...Jaz upam, da nam bodo vsem odobrili.Sploh ne vem kaj imajo oni na zavarovalnici za odločat o tem, če ti ginekolog napiše bolniško, ti jo napiše z razlogom verjetno, pa al je razlog stres al karkoli druga.Res sem sita te naše države, tudi kar se drugih stvari tiče.....user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.10.2009 12:54:11   
punsha
Vidim da nas kar nekaj čaka na komisijo. jaz imam tud jutri pregled pri G, pa mi bo napisal še predlog za naprej. Ja, so malo tečni...Mi vedno napiše predlog za bolniško do začetka porodniške, ampak oni pač podaljšujejo. No sedaj pa res upam, da me ne bodo dali delat. Do prejšnjič bi še z veseljem šla, če bi bilo vse tko kot mora biti...ampak sedaj si pa ne predstavljam, da bi letala za mulčki v vrtcu, jih vzdigovala... ma že tako mi manjka energije... Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.10.2009 12:59:08   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope, brcko2
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy, 

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
6.11.-vaney (morf. 2)
9.11.- Zimska, julieb, elaaa
11.11.- zvesta, bejbs

16.11.-Jada82, *dotika*
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, dotika
17.11. - bauky
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
20.10.2009 13:03:58   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                    user posted image
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image
user posted image bejbs                             ()                                      user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                                         user posted image

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image   Brina                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                      user posted image   Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ              user posted image                    
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 20.10.2009 13:05:27 >

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3435
    20.10.2009 13:13:37   
    babajči
    hejla,

na hitro se javim... sem ful zaposlena v službi...za nas je zdaj ta huda sezona.

morfologija je bila tako tako. otročiček je malenkost manjši (za 4 dni premajhen). naslednji uz+cuker test imam 16.11. uz bo delala bolj pogosto, ker mora kontrolirat, če se bo kakšen sum na hellp spet pojavil... drugače pa ginek pravi, da naj bi bil fantek... jupiii, imeli bomo par...

pridne bodite in uživajte...

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3436
    20.10.2009 13:41:23   
    lunca83
    Živjo!

Še moje poročilo iz morfologije- vse OKuser posted image user posted image user posted image

GV: 54, HC: 180, AC: 167, FL: 36 , srček in ostali organi vidni, tud spol se je zelo lepo videl, ampak ga bova obdržala za user posted image .

Tut men ni zmerla MV, tako da me sam to mal skrbi, ampak glede na to, da kakih težav nimam, je verjetno vse vredu. Tudi kri in voda sta BP.
    Glede belega toka smo pa očitno vse na pribljižno istem.

Naslednji pregled: 16.11.

Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu babajči)
    Neposredna povezava do sporočila: 3437
    20.10.2009 13:46:57   
    Kati81
    Punsha te čist razumem jaz tud delam v vrtcu in sicer v jaslih, si ne predstavljam da bi jih dvigovala, previjala, nosila... Pa itak tega zdej ne smem. Sam tiste na komisiji en ------ briga kaj mi delamo, oni itak sam sedijo in berejo papirje.

No upam, da jo bomo s komisijo dobro odnesle prav vse. Mene so do sedaj enkrat obravnavali 17.9 in so mi dal do 27.10., zdaj bomo pa vidli če bodso dali do pdpja tko k je G napisala.

(odgovor članu lunca83)
    Neposredna povezava do sporočila: 3438
    20.10.2009 14:11:08   
    Lara73
    tako zdaj sem doma. Da vam obrazložim kaj se je zgodilo:

Bolniško sem imela potrjeno do 13.10.. En teden prej je dala moja zdravnica na podlagi priporočila ginekologa vlogo za podaljšanje. Prejšnji teden (14.10.) pa sem dobila obvestilo komisije: zavrnjeno, ker 29.09. niste predložili kopije materinske knjižice!!! Komu so poslali obvestilo, pa še nisem uspela ugotoviti. Torej sem 16.10. vložila pritožbo (rok za obravnavo je 60 dni!!!) in zdaj čakam. Ker pa nisem več na bolnisški, se me izbrisali še s seznama zzzs, kamor se za 30 koledarskih dni  prijaviš po prenehanju delovnega razmerja (pri njih dobivaš nadomestilo).  Danes sem uredila dokumente, vrnili so mi delovno knjižico in lepo sem se prijavila na zavod za zaposlovanje.....zdaj sem do porodniškega dopusta tam. V kolikor bi moji pritožbi ugodili, spet en krog letanja..... nekako tako.

a je mogla it firma ravno zdaj v likvidacijo!!!!!!!!!!!!!! Pišuka! Imam 17,5 let neprekinjene delovne dobe, zdej pa hodim okoli ko en klošar in prosjačim na vseh vogalih!! Uf kok sem togotna!!

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 3439
    20.10.2009 14:15:50   
    Cappy96
    Ojla!

Zimska, sva na istem- tudi sama sem spet v službi in mi ful manjka popoldanski spanec z Lano. Zdaj, ko je bila bolana je spala kar 3 ure, mami pa z njo, samo kakšno minutko manj!

Kar veliko ste se naklepetale v času moje bolniške, samo sem bila tako utrujena, da tudi brala nisem. Sem pa zato danes malo preletela, kaj se dogaja.

Beli tok: čedalje več ga je....
    Epiduralna je zame zakon. Po dveh urah umetnih popadkov, ki bolijo kot user posted image , je pravo olajšanje. Sicer mi je malo preveč prijela, tako da nekaj časa nisem mogla stopit na nogo, samo to je še najmanj.

Plenice: nemške Pamperske. Aja, pa široko povijanje so nam v porodnišnici kar priporočali- se mi zdi da vsaj 1 mesec, kljub temu da je imela Lana UZ 1A. Koš za plenice: mi imamo še kasetnega in je res praktičen, ker se plenic kar veliko nabere- pa ni ne neprijetnega vonja, niti ti ni treba kar naprej jih nosit ven v kanto. 

Prsi: ko bi se vsaj še malo povečale. Pa nimam ne vem kakšnega upanja, saj se tudi prvič niso. Mleka pa sem imela ful, kasneje pa še mastitis fasala.

Jada, tudi sama sem ostala prvič na bolniški v šestem mesecu- strogo ležanje, niti sprehod mi ni bil dovoljen. Pa je tako hitro čas minil. Sem veliko brala (pa ne samo od dojenčkov ;) ), pa eno igrico sem non-stop igrala. Boljše tako, kot pa da bi čakala v bolnici. Tako da kar pridno počivaj in misli pozitivno!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
    ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 3440
    20.10.2009 14:19:53   
    Cappy96
    Vsem, ki ste na bolniški, privoščim podaljšanje!

Me pa še nekaj zanima: a je cukr test res tako nagravžen oz. kolk tiste sladke tekočine je treba spit?

Tiste, ki delate in imate laboratorij ali pa G med službenim časom: ali greste za svoje ure (jaz nimam nič + ur, pa tudi dopusta samo še 4 dni) ali se lahko šteje to kot službeni izhod?

LANA, najina sreča...........26.05.2007
    ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
    Neposredna povezava do sporočila: 3441
    20.10.2009 14:22:19   
    zirafa76
    čaute....

no, jaz samo na hitro, ker urejam en kup stvari..jp..moža ni doma in mene čaka menjava zimskih gum, bančni opravki, vsa dokumentacija, pa papirologija....user posted image ..dober da lahko Izabelo pustim pri njegovih starših..user posted image ....

Tako da sedajle še malo pavze pa letim po njo in domov..je mrzlo..brrrr

V petek tudi jaz grem malo do Dunaja, v Toysa in Baby one..bomo videli kaj bom našla, ampak imajo neke akcije pampers pa čistilnih robčkov pampers...user posted image ,pa neke malenkosti za user posted image ..pa za posteljo grem pogledat....user posted image

Se mi kar smilite s tem letanjem na urade..No, meni ni treba toliko, ker sem na zavodu, sem kar podaljšala porodniško oz.jo bom čez dva tedna....bo pa potem zanimivo..čez 2 letiuser posted image ..ampak upam, da si odprem kakšen svoj biznis.....user posted image

no, imejte se punce......user posted image ..papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3442
    20.10.2009 14:25:13   
    rožca26
    IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

Vsem, ki ste na bolniški, privoščim podaljšanje!

Me pa še nekaj zanima: a je cukr test res tako nagravžen oz. kolk tiste sladke tekočine je treba spit?

Tiste, ki delate in imate laboratorij ali pa G med službenim časom: ali greste za svoje ure (jaz nimam nič + ur, pa tudi dopusta samo še 4 dni) ali se lahko šteje to kot službeni izhod?

Meni ni bil. Je pa res, da sm se na to prpravla, ker mi je sodelavka rekla, da je obup in sm mislila, da je res za dol past. Pa ni, je pa res, da je tok sladko, da je tisto količino mal teži spit. Kaj šele bo, ko bomo mogle spit skor pol litrauser posted image  men je bilo v prvi nosečnosti to prikrajšano user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Cappy96)
    Neposredna povezava do sporočila: 3443
    20.10.2009 14:29:38   
    mucica2

vsem, ki čakate in upate na podaljšanje bolniške, upam da vam podaljšajouser posted image

me pa nekaj zanima, a je res da na začetku za čiščenje ritke ne smeš uporabljat vlažilnih robčkov in koliko časa?

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3444
    20.10.2009 14:33:53   
    smuki
    Ojla!

Tudi jaz se oglašam po doooooooolgem času. Sem pa pridno brala.
    Za nama je še en pregled - morfologija in se mi zdi, da smo bili tako na hitro gotovi, da sem bila zopet kr mal razočarana. Glavno pa je, da je vse OK in da so vidni vsi organi ter da po velikosti ustreza. Me je pa tudi ginekološko pregledal - sem čist zaprta, MV je dolg 2,7 kar je tud OK.
    Ni nama pa nič namignil glede spola. Niti nisva spraševala, ker sva se odločila, da bo user posted image .
    Sem pa dobila "neslano dieto" ker zaotekam. Nič oz. zelo se pazit pri hrani kar se tiče soli (priznam, da mi je slano zelo pasalo). Tud bolj počivat moram, pa sprehodi raje 2x po pol ure, kot pol ure skupaj. Nič težkega dvigovat in počivat počivat počivat.
    Je tudi od vas katera ta srečnica?? Jaz si kr ne znam predstavljat jedi brez soli user posted image

Naslednji pregled: 18.11.

Aja, pa kar se tiče teže.... men se je zdelo preveč, čeprav je G rekel, da je še OK....

Kar se pa tiče belega toka - jaz že celo nosečnost nosim mini vložke. Pa so dnevi, ko je bolj izrazit... včasih ga skoraj ni. Moram pa potrkat, da še nisem imela kakšnega vnetja.

Pa welcome vsem novim... se nas kr nabira... user posted image

(odgovor članu Cappy96)
    Neposredna povezava do sporočila: 3445
    20.10.2009 14:34:55   
    Kati81
    Uf, prvič slišim da moršp kopijo materinske pošiljat, men je ni bilo treba nikoli, ne v prvo ne sedaj. Pr men vedno pošlje sam tisto potrdilo in to je to.

Upam, da boš vse zrihtala in bo tko kot mora bit.

(odgovor članu Cappy96)
    Neposredna povezava do sporočila: 3446
    20.10.2009 14:35:21   
    Astralis
    [/quote]IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

se mi dogaja popolnoma isto. boli ko vrag.[/quote]

zgleda, da bo to najin letnik, pa obe Gorenjki ;)
    Sem pa pogruntala, da ce grem na sprehod, pomaga. Najlabs je polsede lezat na kavcu.

< Sporočilo je popravil Astralis -- 20.10.2009 14:44:20 >

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3447
    20.10.2009 14:35:30   
    rožca26
    Jada - tud jest zate prinašam spodbudno novico. Je ena mamica, ki ima 1 m mlajšo punčko od Vida, rekla, da je njej skoz grozil prezgodnji porod, pa so zdržal do 39t. Njej se je pa MV krajšal. To ji je pa ratal brez cerklaže, tko da ne obupat. user posted image

Zdej sam še jest čakam kakšno pozitivno zgodbo, da bom lahka prišla vsaj do 36t. Navijam za to user posted image

Za seznam ... 3D z morfologijo imam 18.11. Sm se naročila pri Strahovi, ki mi je delala že NS, pa še pri Vidu sem mela ta UZ. Bi bilo fajn slišat še 2. mnenje, da ne bom vsa razočarana. Sej drgač je moja G kr kul, sam mi je pri Strahovi všeč, da je ful energična, kar pa moja G ni. Sm pri morfi skor zaspala, ker vse tko umirjeno dela user posted image user posted image

Sva bla pa z Vidom dons v posvetovalnici - pregled pri 1 letu, pa sm ugotovila, da je tamal čez vikend prebolel 6 bolezen user posted image  Nismo vedl, da je kakšno bolezen dobil, ker ni imel nobenih pikic, pol se pa dons zjutrej pojavjo user posted image  Me je že zaskrbelo, da je alergičen na mlek al pa kakšno drugo hrano. So pa malega ful pohvalili, ker se glede na to, da je nedonošen, zelo dobro razvija - primerjava : rodil se 1170 g, zdej ma 9040 g; dolg 39 cm, zdej pa 76 cm user posted image  Prov zadovoljna sm. Je naš piki res car user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3448
    20.10.2009 14:36:31   
    Aja1
    Tista sladka voda ni tako zanič. Jaz sem jo kar spila kot en tak bolj sladek sok. Mislim da je bilo tega cca 3 dcl. Srečno.

Glede pregledov pri G. Kadar imam dopoldan pregled, dam dopust (čeprav mi ga je škoda).

Mucica - jaz sem  Nejo umivala samo s krpico (tisto za enkratno uporabo) in vodo cca 2 meseca, potem pa kar z robčki. Ko smo pa kam šli, pa itak robčki.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3449
    20.10.2009 15:04:27   
    valentinčica30
    Jaz sem vedno priložila kopijo materinske. Prvič so me pismeno pozvali oziroma dobila sem dopis domov in dobila ga je moja zdravnica. Sedaj avtomatsko skopiram vso dokumentacijo in jo priložimo zraven vseh potrdil.
    Tako, da Lara, dobiti bi morala obvestilo, če ne ti pa tvoja zdravnica, ki bi te morala obvestit pa te očitno ni.

Sicer pa naša najstarejša je dobila prvo tapravo oceno. Reva vponoč skoraj spat ni mogla je tak cvikala in dobila je 5 pri matematiki. Zadovoljne obe, sedaj je ful zaleta dobila, sam kok cajta jo bo držal. Če je po mami ne prav dolgouser posted image .

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
    Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Jane ali Quinny
    j.urska

Kateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?

Jane (48%)

Quinny (52%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!