|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
23.10.2009 13:33:27   
Zala01
Anita sem opazila, da imava na isti dan PDP, meni je G. izračunal nastop porodniške 17.12., tako da 2 dni kasneje kot si si ti izračunala.

Ma punce moje, danes res ni moj dan..pred 15 min sem namreč razbila indukcijsko ploščo na štedilniku. Ma se mi bo kar zmešalo, še en nepotreben velikanski strošek. Mi je padla gor ena steklena posoda, kjer imam shranjeno sol. Ta je ostala cela, plošča je pa razbitauser posted image . Brez veze, res....me kar želodec boliuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.10.2009 13:36:20   
somic
to bo pa kar lep strošek zala01...  boš drugič bolj previdna user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.10.2009 13:41:02   
nikita 33
Ma punce moje, danes res ni moj dan..pred 15 min sem namreč razbila indukcijsko ploščo na štedilniku. Ma se mi bo kar zmešalo, še en nepotreben velikanski strošek. Mi je padla gor ena steklena posoda, kjer imam shranjeno sol. Ta je ostala cela, plošča je pa razbitauser posted image . Brez veze, res....me kar želodec boliuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Zala - tudi meni je letos počila, samo sem jo mela zavarovano in sem dobila od zavarovalnice. Poglej v svoji polici če ti to krije.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.10.2009 13:41:47   
Zala01
ja,240 eur+davek, vemuser posted image ...elektronika menda ostane ista

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.10.2009 13:42:39   
kemo
Pozdravljene no tudi mi smo imeli danes kontrolo, kjer sem dobila že list za predviden datum poroda pol mi je šla pa trebušček mert in je bil premajhen in mi je naredila še kr ultrazvok in je ugotovila, da mali pridno raste in da že tehta 1089 g. ni pa nič narobe z njegovo rastjo pozabla pa sm jo vprašat zakaj naj bi imela manjši trebuh. a mogoče katera ve??

Naslednji pregled imamo 20.11 ko bomo zopet imeli uz vendar tokrat samoplačniško. aja pa zredila sem se že za + 12 kg pa je rekla da so kg kr ok in mi ni potrebno imeti nobene diete bom pa sama mogla malce  pazit pri sladkarijah.

lep vikend vsem

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.10.2009 13:45:10   
Kika99
Ojla

Jaz pa se odločam med temi elektronskimi varuškami. In mi ni čist jasno katera je boljša izbira Angelcare 300 ali Angelcare 420 user posted image  

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.10.2009 13:47:36   
Zala01
nikita33, kaj si imela ploščo prav posebej zavarovano? Ker mi smo v novem stanovanju, pa smo en kup stvari zavarovali, samo po moje indukcijska plošča ni prav posebej navedena.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.10.2009 13:49:01   
MMMojca
Ma ja, ta nerodnost. Meni je pa lesena škatla z robom padla na novo lakiran parket in je seveda nastala luknjica user posted image

Tiste, ki nosite spredaj - koliko čutite brce otroka. Jaz ga čutim redno, vendar ne preveč močno (sem pa 27 t). Najbolj ga čutim v mehur in nekam spodaj.

lp

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.10.2009 13:55:04   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Ma ja, ta nerodnost. Meni je pa lesena škatla z robom padla na novo lakiran parket in je seveda nastala luknjica user posted image

Tiste, ki nosite spredaj - koliko čutite brce otroka. Jaz ga čutim redno, vendar ne preveč močno (sem pa 27 t). Najbolj ga čutim v mehur in nekam spodaj.

lp

ja, isto je pri meni. nosim spredaj, brcike so zelo redne in čedalje močnejše in še vedno zelo nizko tako kot praviš ti. sem pa tudi v 27 t

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.10.2009 13:57:07   
nikita 33

nikita33, kaj si imela ploščo prav posebej zavarovano? Ker mi smo v novem stanovanju, pa smo en kup stvari zavarovali, samo po moje indukcijska plošča ni prav posebej navedena.

Jaz sem mela pri triglavu zavarovano mehanski lom ( 25 €) in se ti to šteje. Sem pokazala račuan in so mi odbili 50€ odbitne franšize in še nekaj evrov za amortizacijo ( je bla stara 3 leta). Tako da sem še vedno ful dobila nazaj. 
Ker je počila čez celo površino so mi štelo kao totalka.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.10.2009 14:00:13   
grahek85

O šit mi je zelo poznan ta občutek, zoprno za umret. Ko veš, da si naredil sranje, pa nimaš kaj narest... user posted image Danes res ni nek super spodbuden dan... Prav zamorjeno. Če ti je kaj v pomoč - v nosečnosti naj bi bile vse precej bolj štoraste, kot sicer. Te pa razumem, da te žre, mene tudi vedno v takih sitacijah. Nisem tak človek, da bi zamahnila z roko in rekla "pač je ratalo"... Samo včasih je kar treba, drugače se ti mimogrede sfuzla. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.10.2009 14:01:52   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Ojla

Jaz pa se odločam med temi elektronskimi varuškami. In mi ni čist jasno katera je boljša izbira Angelcare 300 ali Angelcare 420 user posted image  

Kot sem jaz razumela ima AC300 še tisto blazino za zaznavanje dihanja in premikanja.
Kaj pa potem AC301- R in pa AC401?
Jaz sem spraševala v BC pa mi niso znali povedat razlike.
Se pa tudi jaz odločam za Angelcare.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.10.2009 14:03:44   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem mela pri triglavu zavarovano mehanski lom ( 25 €) in se ti to šteje. Sem pokazala račuan in so mi odbili 50€ odbitne franšize in še nekaj evrov za amortizacijo ( je bla stara 3 leta). Tako da sem še vedno ful dobila nazaj. 

Ful hvala za info, mi imamo tudi vse zavarovano pri Triglavu, bom preverila. Mi je kar lažje pri srcu...

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.10.2009 14:06:56   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
O šit mi je zelo poznan ta občutek, zoprno za umret. Ko veš, da si naredil sranje, pa nimaš kaj narest... user posted image Danes res ni nek super spodbuden dan... Prav zamorjeno. Če ti je kaj v pomoč - v nosečnosti naj bi bile vse precej bolj štoraste, kot sicer. Te pa razumem, da te žre, mene tudi vedno v takih sitacijah. Nisem tak človek, da bi zamahnila z roko in rekla "pač je ratalo"... Samo včasih je kar treba, drugače se ti mimogrede sfuzla. 

Ja točno to...in si mislim, če bi čas zavrtela nazaj za pol ure, bi tisto klinčevo sol pustila gor v omari...HB, da imam razumevajočega možeka, da me še on tolaži pri vsej stvari.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.10.2009 14:10:58   
nikita 33

Ful hvala za info, mi imamo tudi vse zavarovano pri Triglavu, bom preverila. Mi je kar lažje pri srcu...

Držim pesti, da si mela zavarovano.
Drugače pa ko sem jaz v trgovini gledala za nove, so mi rekli da lahko zamenjaš samo steklo - stane manj kot da kupiš zopet novo.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.10.2009 14:20:37   
Zala01
Ja to vem, sem klicala prej njihov servis, pa mi je rekel, da je samo steklo 240 eur + DDV. No, še vedno veliko manj kot cela nova.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.10.2009 14:48:38   
Žaži
Evo še malo meneuser posted image

Sem bila danes na depilaciji celih nog in bikinija in sem sedaj gladka ko otroška ritkauser posted image , spakirala sem že na 3/4 in jutri zjutraj pičimo na počitnice na štajersko in potem v Olimje, tako da se slišimo 2.11., če me bo katera pogrešalauser posted image user posted image

Lepe počitnice vam želim in en fleten Haloveenuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.10.2009 14:50:23   
grahek85
Žaži, fajn se mejteuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.10.2009 15:03:26   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Evo še malo meneuser posted image

Sem bila danes na depilaciji celih nog in bikinija in sem sedaj gladka ko otroška ritkauser posted image , spakirala sem že na 3/4 in jutri zjutraj pičimo na počitnice na štajersko in potem v Olimje, tako da se slišimo 2.11., če me bo katera pogrešalauser posted image user posted image

Lepe počitnice vam želim in en fleten Haloveenuser posted image .

Zazi uzivaj na dopustu, pa čim manj gužve v toplicah.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.10.2009 15:06:26   
Anna86
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Tudi mi imamo že Maxi Cosi lupinico in iz nje bomo šli iz porodnišnice, sem jo naročila preko Recinkota in mi je prav lepa, se že veselim cukrčka notri user posted image

Jaz tudi nameravam naročiti lupinico preko Recinkota.Katero barvo si pa naročila?Pa boš imela še kakšen podstavek za fiksirat lupinico v avto?

Sem imela včeraj pregled.Vse vredu,lepo raste,samo mene že dva meseca obupno boli pod desnim rebrom.Pa je rekla,da bo to verjetno do konca...user posted image
No bom že pretrpela samo,da je s pikico vse uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.10.2009 15:46:03   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

lp

Jaz nosim spredaj in tudi čutim brce nekam spodaj (sem pa 30 teden) so pa kar močne. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.10.2009 15:52:59   
ugi
Žaži: Uživajte. user posted image

Upam, da imaš zavarovano. Verjamem, da bi najrajš zavrtela čas nazaj. Jaz sem tudi taka, da mi ni vseeno če se mi kaj takega zgodi in me tudi ponavadi potem moj tolaži ...

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.10.2009 16:28:11   
nincrli
kemo a merila ti je trebuh al od začetka pa do vrha materniceuser posted image Ker majhen trebuh ne vem, če ima kaj veze, trebuščki so različni...

Zdaj pa je menda potrjeno, da je moj user posted image vremensko pogojenuser posted image , vedno ko je tak kislo vreme tak malo brca. Sicer pa tud jaz ne prekipevam od energije, sem že imela 2urni popoldanski počitekuser posted image

Žaži užvajte v počitnicah, nas pa le kaj preberi, če ne boš imela toooolko dela ko nazaj prideš user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.10.2009 16:43:31   
kemo
nincrli ja trebuh mi je merla od začetka pa do vrha maternice in je bila razdalja komaj 24 cm mogla pa bi bit okol 27-28 cm približno enaka tednom nosečnosti zato mi je potem naredila uz ker se je bala da zaostaja v rasti ampak hvalabogu ne.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.10.2009 17:25:07   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

nincrli ja trebuh mi je merla od začetka pa do vrha maternice in je bila razdalja komaj 24 cm mogla pa bi bit okol 27-28 cm približno enaka tednom nosečnosti zato mi je potem naredila uz ker se je bala da zaostaja v rasti ampak hvalabogu ne.

To je razdalja simfiza-fundus (od vrha sramne kosti do vrha maternice) in včasih, ko še ni bilo UZjev oz. ko so se manj uporabljali, je bila edini indikator otrokove rasti, ker maternica načeloma raste skupaj z otrokom. Sicer se lahko zgodi tako kot pri tebi, kemo, da malo zaostaja, nikakor pa ne more rasti "sama", če otrok ne raste. Mera je seveda uporabna še danes, da ni treba vsakič delat UZja. V materinski na str. 15 (zgoraj) je tudi graf, kjer so po tednih navedene mere v cm. S črto je označeno povprečje, siv pas pa označuje razpon od 5 do 95% žensk v določenem tednu. 

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?