Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, NASLEDNJI PREGLED(NP), MORFOLOGIJA (M), KRAJ BIVANJA, SPOL
carly 3
; 1
; 27 let;
), ampak odvečni kilogramčki kar ostanejo....oziroma se jih ne znebimo tako hitro kot bi želele....vsekakor sem pa tud jaz mnenja da po porodu je treba telo spravit čimprej v prejšnje stanje tako da smo SAME S SABO ZADOVOLJNE....in SAME SEBI VŠEČ....
Je bilo nekaj govora o telovadbi za nosečnice v bazenu - sem sicer slišala da baje ni varno v bazenih zaradi raznih okužb...obstajajo neki kot tamponi za zaščito - je katera še slišala? Telovadba je res nekaj pozitivnega, jaz osebno najraje hodim in se - preverjeno- izognem glavobolom (+veliko vode), lažje spim in imam na sploh več energije
, o tem je bilo že vse napisano. Torej povzetek:
, očitno sem se od mojega nalezla gorenskih genov...
- jaz sem bila že vse od ekstremno suha, do bolj baročno zaobljena in to vse v času ko sem s svojim partnerjem. Vedno me je sprejemal zaradi mene in moje osebnosti, sicer je po moji vrnitvi na osnovne kg komentiral kakšno fotko
ampak na lep način...