Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
za najmanj 10ko
(ucenje tik pred izpitom je pa itak ustvarjanje ene same zmesnjave v glavi in mesanja pojmov...jaz na dan izpita nisem niti od dalec pogledala knjig in zapiskov)
njegova prva 3D slikca
tko da vseen morš mal premislt kaj vse je pametno in kaj ne v nosečnosti......jaz pa sicer full nisem za odrekanje zato tudi ne podpiram ekstremnega hujšanja in sem pristaš zdravega življenja v smislu vse lahko ješ v mejah normale če vsaj malo športaš in se zdravo prehranjuješ.....zato tut zdele jem pomarančo namest toplih kruhkov k se mi vsak dan luštajo
oh well
.
.
, no sej bo pa potem toliko bolj luštno.
, sigurno boš našla če boš malo poguglala, ampak morajo bit prej kot od 1 leta, saj se gre nazaj v službo prej ko otrok dopolni eno leto.