BIS30
|
Dobro jutro, punce! Danes sem pa le našla čas, da vas mal počekiram - imam dopust, ker imam popoldan izpit!!! Se sploh ne morem spravit učit, ker sem z mislimi še kar pri nuhalni, tako da dobro, da imam še samo tri izpite, pa magistrsko, pa adijo šola!!! Pregled nuhalne je pa res nekaj lepega - z mojim sva bila tako ganjena, da nisva nič govorila. Pa sej je hvala bogu dr. Strahova zelo zgovorna in nama je ogromno povedala. Vse je v najlepšem redu, glede spola ni bila čisto sigurna, ampak se ji je zdelo, da bi lahko bil fantek...Bomo videli!!! Sva bila tako navdušena, da sva šla v Baby center in si nisem mogla pomagat, da ne bi kupla pižamce, bodya in zoknčke. Še dobro, da imajo veliko zimske kolekcije, ki pa za nas še ne bo takoh zanimiva!! Zanima me, če ima katere probleme s ščitnico? Jaz sem bila namreč v ponedeljek kar zgrožena nad izvidi - doktor mi je zvišal dozo že na 125 mg/dan. Očitno res naša bebika zahteva svoje. Pa sej imam pregled vsak mesec, tako da upam, da bo vse vredu še naprej! Zdaj vsaj vem, od kod tolikšna utrujenost, občutljivost, zadirčnost - na momente sem res bila nemogoča, zdaj je pa že bolje!!! Lepo preživite ta sončen dan!!!
|