Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, mami prav, da ne morem skrit, sumim, da so imeli tisti, ki so rekli, da je bila mona lisa noseča kar prav 
pa nic-pravzaprav mam vedno nizjega (1p=120/80, 2p=110/70, 3p=100/60). NP je 15.12.
ales cuzamen sem tezja ze za 6 kil
, smo že dali razpis ven za delovno mesto (ker se dir. boji, da bom prej kliznila kam) in sem v dnevu in pol dobila 152 prijav, do 30 pa imam razpis
. Upam, da ostane samo pri tem, da ne bom spet kake angine fasala, ker je že dolgo nisem. Kako je že z vročino? Si jo lahko dol zbijamo al ni priporočljivo al kako????
. No, včeraj je blo sicer nemogoče zaspat, ker tu pri nas ni mira kadar so take tekme tako, da sem v bistvu takoj vedla da so zmagali.
se tipkamo!
V glavnem se držim vseh navodil za preprečevanje zapeke; veliko gibanja, sadje&zelenjava, voda.... Zdaj bom probala donat