Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

moj pravi, da bi naj bilo obratno, samo jaz ne bi reskirala
pri porodu - moj bo z mano šel, če bo pa zdržal bomo pa vidli
Drugače pa ne odstopam od tega, da je minimalno 80% po meni
, še enkrat isto kot so mi nazadnje rekli, ampak ni milijon %... sam tud jst tak čutim...
za rojstni dan.
in veliko vsega tistega, kar si sama želiš!
O tem se prej nisva nič pogovarjala. Pustil mi je,da sem si napakirala vse od CD-jev z mojo musko, do križank, PSP-ja,... Je bil pa verjetno bolj živčen kot jst, sam mi tega ni povedal.
pa seštejte in povejte kdo ma sploh še tolk dnarja. Pa ni to ne vem kolk nobel in velko stanovanje, sam vsak let se mi pa tut ne da več selit, bi rada da je vsaj za 2 otroka placa. Tko, da bova še mal iskala
.
, ampak sem se pa potem tolk hitrej zbudila. Kako so kaj vaši trebuščki, a jih že imate kaj, nekatere sicer vem da ja, ampak jaz ga še nič nimam, kako to? Kdaj naj bi se to zgodilo 5/6 m?
danes ponoci sem se dvakrat zbudila, ker sem mela nos popolnoma zabit in ko sem se usmrknla, se je sama kri vlila...