|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 14:26:24   
Flora2
Ojla babnice,

meni se zadnje čase zdi, da če bi imel dan 48ur, bi bilo zame premalo.
Naša punca je čez dan v pogonu 100 na uro in nikakor ne najdem časa za kišto, ker me takrat ko spi čaka še 100drugih opravil, pa moram rečt, da pogrešam tole klepetanje, zato se bom zdaj bolj potrudila za svojih 10min.

Sem na hitro preletela za nazaj, videla slikice otročkov in moram rečt, da so tile naši avgustovčki res sami lepi otročki.

Tina23 zate sem si najbolj zapomnila, ker je vaša babnica res velika in težka punca, še malo pa te bo preraslauser posted image .

Ne morem se spomnit, katera je še pisala, da je bila z otrokom pri alergologu in bi bila zelo vesela če se mi javi, ker mi se še vedno ubadamo z alergijo, ampak hvala bogu moja dieta deluje tako za Dašo kot zame (beri kg, sem že 2kg pod težo pred zanositvijo).

Drugače pa ne morem verjet, da čas tako beži naša punca je stara že 4m in 8dni, grozaaaaaa
Glede spanja je pri nas tko, da se mi zbuja nekje 2x na noč in da sem naredila naako, ker sem jo pustila spati pri nama in zdaj na ves glas protestira, ko jo ponoči položim nazaj v njeno posteljico.
Povejte mi, kaj vaši otročki še spijo v zibelkah, ker midba imava namen ta vikend opraviti selitev v posteljico in me zanima, če je to kaj vplivalo na vaše otročke.

Aprilčica, če se ne motim si ti omenjala, da je vse za punčke v roza....mene je tudi kar groza ko vidim da je izbira ostalih barv bolj klavrna, se je pa sedaj na moje veliko veselje v Lj. odprl Mothercare in imajo tudi ogromno izbiro drugih barv.

Sanikaa, ne morem verjet kako hitro so te poslali v razvojno, pa tale vaš fant je pa ja hiter in normalen v razvoju, saj si že nekaj časa nazaj pisala da se že obrača, drugače če te pa zanima, midve hodiva na telovadbo in je tam veliko mamic z otročki ki imajo razne težave s povišanimi tonusi in hipertenzijami. Pa še naša Daša naravnost uživa. http://www.zdravo-gibanje.si/

Toliko za enkrat, ker se dete že oglaša, se vam pa pridružim zvečer na kakšen daljši čvek.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 15:17:59   
Sanikaa
Aprilčica Meni je tudi Vid začel govorit da ne bo počival in bla bla..pol sva pa en dan po 19 uri imela šov , ker ga je čist ven vrglo in se je samo še kregal. V kotu je stal da se pomiri pa še vedno kričaluser posted image ..sem sam prišla in ga čvrsto objela, slekla , stuširala, ati je delal čokolino, sem ga nahranila in je zaspal v 2 minutah. Drugi dan sem mu razložila da ga ja takega ne bom trpela in da bo šel spat ko jaz rečem da gre spatuser posted image user posted image Zdaj že vem po njegovi reakciji..če me prosi da ne gre počivat in vidim da je dobre volje ga pustim in se lepo igra. ob 20 uri gre spat ..če ga vidim da je cendrav ,ali na sam spomin spanja se začne kregat in cvilit pol pa vem da je OBVEZNO spanje. Pa seveda odvisno je kdaj se zbudi.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 15:32:01   
Sanikaa
Ej Flora!! a veš da sem mislila na tebe in tvojo pupiko!! Pa dolgo se ne oglasiš!! Hvala za nasvet mogoče se res oglasim na telovadbi user posted image Nama je HB popolnoma izginila alergija...upam da tako tudi ostaneuser posted image Sicer Leu ni krvni test pokazal alergijo. lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 16:30:53   
Ayo
Nisem nic brala za nazaj, sem spala ponoci 3 ure user posted image Najprej je tezila Ilaria, potem pa se Gabriel; pa sem mislila da bom popoldne kaj nadoknadila pa je ta nasa punca tok tecna, da ne vem kaj sem v zivljenju narobe naredila, da mi bog ni dal vsaj enga otroka, ki bi mi prizanasal s sapnjem user posted image

Pa hrbet se mi bo ravnokar prelomil na pol, tolk me boli user posted image

Jutri naj bi prisla varuska, pa da vidim ce mi uspe na plavanje in malo preluftat zivce.
Upam da se tako jutri oglasim boljse volje. user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 16:33:02   
hruškolinka
Sanikaa, jutri me spet ne po na plavanje. user posted image   Spet nimam varstva, porka motorka!!! Za naslednji teden mi je kolegica obljubila, da ga bo pazla. Hmmm, bomo videli. 
Zvečer grem na aerobiko, bom vsaj malo pomigala s tem svojim špehom!


_____________________________

Martin
2.8.2009


(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 19:15:07   
aprilčica07
Čeeer,

flora: oo kako lepo je vedet, da je še kje kašna mamica, ki ne mara roza barveuser posted image user posted image user posted image user posted image no, ma ti imaš v LJ vsaj kašno možnost, da najdeš kaj kar ni roza, ma jst sem pa prav bosa tle pr nas... kar je je roza, kaj drugega niti ne obstaja.. zato ima naša bejba fantovks majice na sebiuser posted image kako je Dašina koža?
sanikaa: ja, spanje, ja.. no, danes je pol zaspala na kavču ob gledanju tv-ja, spal dobro urco in pol akcija... se mi zdi, da kr mu ne znese bit cel dan pokonci, je pol zvečer b siten ko hudič.. bomo vidli kako bo jutri..
ayo: user posted image user posted image user posted image user posted image bogica ko ne spiš... ma saj se bo poštimalo, se mora... jst spet trkam, da moji otročki zaenkrat spijo... ah, mene tudi hrbet boli, da se  komi premikam danes..user posted image user posted image user posted image
alisa: user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas
Prej sem šla v trgovino in takoj ko sem zaprla vrata za sabo, sem si razkuževala roke... sem rpav obsedena z to k..... gripouser posted image

Nič, grem malo gledat kaj delajo otroci. Mislim, da Julija spi, Jakob pa se neki igra sam z avtki,  njun foter pa zrave smrči... peozija za moja ušesa..user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 19:15:32   
aprilčica07
hruškolinka: uživaj na aerobikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 20:45:10   
Anonimen
Ojla čvekice... Se ponižno javljam...user posted image

Midva imava jutri UZ kolkov, ker nazadnje en kolk še ni bil popolnoma zrel. Upam da bo zdej OK. Trenutno se moj ukvarja s tem, da bi mali zaspal, ker kr neki cmizdra in noče spat. Sem šla ven iz sobe in sem rekla "če bo spal bo spal, če pa ne pa ne... Briga me!" No in zdej je moj šel, k je vidu da mi je film poču user posted image
Punce eno vprašanje... A se vaši otročki že kej obračajo če ležijo? S hrbta na trebuh ali obratno?

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 20:59:16   
hruškolinka
Ma se besna!  Jsz sem obsojena, da ta špeh na sebi obdržim! Grem na aerobiko in receptor pravi, da je ni! Da za to uro ni bilo dovolj prijav. A po telefonu mi pa dopoldne ni mogel tega povedat! JEb....Jutri spet ne morem plavat. Na grad se mi pa čist vsak ljubi  dan tudi ne da rint!
Mah, še dobro, da je odpadla aerobika, sem prišla domov in se je tamali tako strašno jokal pri moji sestri in možu, ki sta ga dajala spat, da je šlo čez uhe. Ga primem in pol mi je v naročju v joku zaspal. user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Martin
2.8.2009


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:01:23   
hel32
Čer

Pravkar sem za novo frizurco čekirala po netu, mislim, da sem jo našla, pripopam sliko, ko se postrižem, madonca, sem taka, kot bi me pelikan nategnuuser posted image user posted image

Ayouser posted image user posted image user posted image se mi prav smiliš, ko ne moreš spat, si prava bogica, ma bodi srečna, da si lahk vsaj varuško privoščiš, jaz si je ne morem in sem primorana že od poroda doma čepet, kaj plavanje, pa me boli hrbet u nula, ah saj bo boljši, za nas vse, sem pa neizmerno vesela, da imam malčka.

Aprilčica, sem zadnjič3x pisala za roza barvo, pa me je ven vrglo, tudi jaz je ne maram načeloma, je pa moja Tjaša mahnjena na njo, kaj čmo, tako so te naše babureuser posted image

Flora, welcome back.

Alarm, se greva kopat, Nočko.

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:05:15   
eee35
živa: upam, da bojo kolki kul! Naš Aleksander se obrača s hrbta na trebušček, ampak samo z ene strani. Pol pa se jezi, ker na trebuhu mu ni preveč všeč!user posted image
Meni včasih tudi ˝poči˝, pa raje grem stran. Ta mali kar znajo živce parat, a ne? Zato močno razmišljam, če bi res imela drugega otroka. Ne vem, če bi imela dost potrpljenja...Danes je bil spet tečkan ta mali, sploh nisem na to navajena, ponavadi tako miren otrok, zdaj pa ne zaspat, ne se igrat, mogoče pri meni na rokah sedet, ampak to tudi samo, če hodim, madooonca.

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:20:09   
hruškolinka
eee35, a je spet kaka luna v igri, ker moj je tud že cel dan neki razštelan, ampak pravijo, da je pri drugemu otroku vse lažje, ker si že navajen, pa take stvari ti več živcev ne kraužlajo, pa nekak tako naprej. Jst res upam, da je tako. 

_____________________________

Martin
2.8.2009


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:24:50   
šivilja
No, ja mi jih moja tretja damica zdajle pošteno kravžla (živčke namreč) - jo že dve uri in pol dajem spat, pa bi bla sam na joški, drgač pa ne. Pol pridem pa čist slabe volje iz sobe, me pa še mož razkuri. Sem začelajambrat, da tamala noče spat, pa da ga tavelika serjeta v svoji sobi namesto, da bi spala. In kaj je njegov odgovor: ja , a naj se kar odselim, če me ne moreš trpet al kaj. Ja pa saj so me otroci spravli ob živce ne ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (no s tem me je tud on, jasno)

Zdaj sem v najini postelji s Hano, ki veselo brca in malo tukaj razpihavam slabo voljo.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:27:52   
go_ta
Očitno so danes vsi otročki tečkastiuser posted image  Zdaj sem se pol ure dajala z malim v sobi, malo je manjkalo, pa bi user posted image  poslala, naj ga uspava. Najprej zbrca s sebe dol odejo, pol se tako premika, da je počez in se zagozdi, pol dudo ven daje iz ust ...user posted image  Si moram vedno znova v mislih ponavljat: Važno, da je zdrav, da je z njim vse v redu, so starši, ki nimajo moje sreče. Pomaga. Uf ... Zdaj grem pa diplomsko naprej tipkat, sem se resno lotila tega projekta, sem čisto not padlauser posted image  Dosti je te moje lenobe, se zgledujem po ančuser posted image
ayo, upam, da se danes naspiš (jst sem tudi pozabila, kako izgleda nočno spanjeuser posted image )! ja, še dobro, da imaš varuško, da si lahko prevetriš možgane.
flora, ja ja, vem, kako se počutiš - dan, ki mu nikoli ni konca, vedno je kaj na sporeduuser posted image  Se včasih spomnim na tiste nedelje, ko sva se z user posted image   valjala po kavču in se nama nič ni dalo, ah, spominiuser posted image  Je pa tudi zddaj lepo, vedno lepše bo, ampak besede počitek ni več na našem dnevnem reduuser posted image
apričica, jst sm potratno dvakrat delala, pa mi je do zdaj ratala, bomo videli, kako bo zdaj. Je pa res, ko vidim recept od te potice, me vse mine, ker je dolg kakšen kilometeruser posted image  Ta vikend bom pa probala naredit tisto tvoje pecivo. Cuker mi pada fuluser posted image
hruškolinka, tudi tvoj recept ni slab, mjamsiuser posted image  Si še jezna? Ma ta špeh bomo že spravile dol. meni je lubi zadnjič rekel, da zgledam, kot da sem še enkrat noseča, ko sem imela eno oprijeto majčko na sebiuser posted image
alisa, držite se pa da vi trije ne pokasirate gripe!user posted image
živa25, upam, da bo s kolkom vse v redu! Ne, naš se nič ne obrača, je len ko f.uks. Je pa najstarejši od vseh tukaj ... Ma, enkrat se bo že obrniluser posted image
Grem tipkat naprej ... jutri grem pa po Nikoto darilo od dedka Mraza, so ga imeli včer v moji firmi, pa nismo šli. Pol grem pa kupit še stolček, ki je v akciji v BC.

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:29:43   
go_ta
Očitno je res nekaj v zraku, sam zdj ne vem, al so otroci krivi al me?user posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 21:59:54   
tulpek
moj mali je priden, kot skoraj vedno. Se mi zdi, da imam kar veliko potrpljenja, bom videla, kaj bo, ko bo začel preizkušat meje...
Tistim, ki pišete diplome, delate izpite...želim veliko motivacije in sreče. Še dobro, da sem sama s tem zaključila, drugače se mi ne bi dalo kaj veliko zdaj s tem ukvarjat.
Hel, tvoj Lukas je pa fulll zrasel zadnji mesec user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 23:10:45   
Sanikaa
Ma očitno je da je slabo vreme in ne gremo nič ven in so otroci posledično tečniuser posted image Leo tudi rabi zvečer dobro uro da se sprosti in zaspi. Ko tečnari pomaga da ga dvignem in ga nežno niham in mu šepetam ,kako ga imamo radi in da je zdaj čas za počivanje... Bil mi je tok hecen ..lovil je vrtiljak (v pol temi) in a niuser posted image da ga je ujel ko se je vrtel!! In se režal.
Imam vprašanje...a tudi vaši dojenčki rinejo jeziček med ustnice, ko počivajo, ali opazujejo?

Bili smo v lutkovnem gledališčuuser posted image user posted image Vid je dobil darilo od dedka Mrazauser posted image user posted image Že je cel mesec bil zaskrbljen , če je bil dovolj priden in če bo dedek Mraz uganil kateri avto si on želiuser posted image user posted image user posted image meni so skoraj solze tekle kok sem ganjena bila, ko sem vidla kako mu vse to pomeniuser posted image in kako ga je strahuser posted image In dedek Mraz jim je povedal da morajo biti tri dni v letu poredni!! In je obljubil da bouser posted image user posted image
Joj kok so kjutiuser posted image user posted image
lahki nočko

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.12.2009 23:53:05   
Muca83
Čer! Današnji dan si bom pa zapomnila. Končno sem dočakala kar sem si zelo želela - moja punčka se je prvič glasno smejala  Sem jo šla previt in ko je bila brez hlačk sem ji z usti pihala po stegenčkih, da se je slišalo kot prdenje in se je začela vedno bolj glasno smejat  Sem takoj mojga poklicala on je pa še s kamero pritekel, da smo ovekovečili 
Danes se mi zdi, kot da sem cel dan prespala, čeprav sem si samo 2 urci popoldne vzela. Ponoči še vedno neki ne uspem dobro zaspat, ko pa končno zaspim, me pa tamala zbudi, pol se pa zame do jutra ne nabere skupi dost ur. Zutri sem imela pa še nenapovedan obisk, sta prišle dve sorodnice od mojega s 6 mesecev starim dojenčkom. Joj, kok so šestmesečniki že gibčni Doma nimajo igralnega centra in so ga malo v našega položili, joj kaj je mali delal Tok je bil navdušen, da so se odločili za nakup čeprav se mi zdi kar pozno, mu najbrž ne bo dolgo zanimivo.

Ayo, joj si boga ko nič ne spiš Saj naša je precej zahteven otrok, rabi pozornost skor non stop cel dan ampak vsaj ponoči spi in ne bi menjala za otročka, ki bi bil cel dan mirno nekje, ponoči pa ne bi spal. Upam, da ti bosta otročka privoščila malo več spanja.

živa25, držim pesti za kolke! Mi imamo pa v torek spet in upam, da sedaj pa bosta končno oba 1A. Men tud danes ni in ni hotela zaspat, samo jokala mi je, moj mi je pa prej vedno ful pomagal, zdaj ga je pa kar nekaj pičilo zadnje 3 dni, da noče več toliko in se je tam po glavi tolkel pa jamral kako more najin otrok skoz jokat Pa mi ni in ni hotela zaspat, pol mi je pa prekipelo in sem jo dala v posteljo in šla, ker sem vedla, da bo moj takoj skoču, če bo vidu da sem jo kar pustila. No in na koncu mu je zaspala v minuti. Obrača se pa naša še nič.

eee35, ma boš vidla, to vse pozabiš. Jaz vem, da je bilo nekaj časa pri nas tako hudo, da nisem cel dan nič uspela jesti, dokler ni moj domov prišlo. Cele dneve jo je nekaj šravfalo. Ampak se že zdaj sploh ne spomnim več kako točno je bilo, samo vem, da je bilo naporno, podrobnosti se pa nič ne spomnim. To smo pomoje mamice tako spogramirane, da pozabimo te stvari in se spomnimo samo ta lepih.

go_ta, mislim da je za obračanje še ful časa. Ker ta 6-mesečni fantič, ki je bil danes pri meni na obisku se tudi še ne obrača. Se obrne na trebuh pa baje zna iz lupinice ven pobegnit ampak da bi se pa prav s hrbta na trebuh ali obratno pa ne.

Sanikaa, nisem nikoli opazila, da bi Lana jeziček rinila med ustnice.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 7:24:37   
aprilčica07
Jutro:)

pr nas je bil pa Jakob včeraj zvečer takoo tečen, da sem mislila, da se kr izselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uf, je nakravžljav živce do amena in nazaj... Tamala je bla pa pridna. In še kr spančka.

sanikaa: ja, Julija nardi včasih tako z jezičkom, ampak ponavadi ko se smejčka.. zakaj sprašuješ?
eee35: je blo očitno neki v zraku, ja, ker mi smo imeli tudi tečnobo doma, ma ta tečnoba je stara dve leti in pol..
živa: srečno na kontroli!
hruškolinka: uf, mene bi tudi v luft vrglo,da bi  šla na aerobiko in mi bi tam povedali, da je ni.. halo??
hel: čakamo slikico z novo frizuro!
go ta: evo, zaradi tega se meni ne da delat potico, kerje enostavno preveč dela, in pol da mi še ne uspe..?? ne hvala...user posted image   Julija se  obrne iz hrbta na en bok, na trebuh  pa ne še.. Jakob je pa bil taka lenčina, da se je začel obračat ful pozno, bil kot vaš Niko, taka črnogorska varijanta, tudi če smo mu naštimali igračo pred nose, se ni stegnil da bi jo vzel.. ali pa plazenje?' mater, je rabil, da je zalaufal, res je bil lenušček in je še zdaj... Julija si pa zna lepo dat dudo že zdaj ven iz ust in včasih ji uspe jo dat tudi že notri, se ful bolj pomatra in prova, če ji bi ratalo.. Jakob pa ni šans...moški pač..user posted image
šivilja: dedci??user posted image user posted image user posted image moj je včeraj ležal ko ena kravetina na kavču, jst sem Juliji čaja dajala pit, Jakob bi pa lulat šel.. in ga vprašam, da če ga lahko nese.. in on odgovori: a lahko spijem ta bandidos v miru, ali ne? sem ga vprašala, da če misli, da sem hobotnica in imam deset rok..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno sem ga tako ljubko pogledala, da je mirno odložil pijačo in se odsvaljkal dat Jakoba lulat.. mater, me je pogrel... no, HB, je itak videl, da je zaj..... in je pol skakal okoli mene ko mačka okoli vrele kaše..user posted image
muca: je lepo kajne, ko se začne otroček hihljat na glas..user posted image

Grem se umit, dokler je tišina, pridem nazaj:)


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 7:39:59   
aprilčica07
Še to: sem se odločila, da se ne grem cepit, pa bomo vidli kaj bo.. nevem ali je prav ali ne.. še vedno kolebam, ampak zaenkrat sem ostala pr ne.

tulpek: ja, študij ob otročku.. kaj vem.. mene prijemlje, da bi se še kam vpisala.. ampak pol se spomnim, kolko bi mogla delat in se odrekat.. kaj vem, no.. mogoče pa enkrat  le zberem korajžo in se vpišem še dalje...user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 7:43:57   
Anonimen
jutro pupe!
pri nas smo za 1 k*****. oba sta dobila nazaj vrocino, kasljata ko da bota vsak cas izjasljala pljuvca, tadej tezko diha....tako da mislim, da bomo sli nazaj do zdravnika!user posted image
nina je imela vceraj obupen dan. samo sitnarila in nic spala. za 1x je zdrava.

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 7:47:24   
Anonimen
moj je včeraj ležal ko ena kravetina na kavču, jst sem Juliji čaja dajala pit, Jakob bi pa lulat šel.. in ga vprašam, da če ga lahko nese.. in on odgovori: a lahko spijem ta bandidos v miru, ali ne?

to je pa pri nads vsakodnevni prizor. samo da nima banditosa v roki. ma dec ne trzne, dokler ne popizdim. pa vidi, da ce naprimer kuham, tamala pa se dere in zacnem razbijat s krozniki, dokler ne grem do nje in ga ubijem s pogledom alpa zarjovim.
on pa cist nedolzno....ja, zakaj pa nisi nic rekla?????
aloooooooooooooooooo!!!! pa kaj si gluh in slep????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 8:30:48   
Anonimen
no evo....9:20 smo naroceni pri zdravniku.
joj upam da ni gripa in da mu je kaj na pljuca udarilouser posted image

drzite pestiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 8:50:21   
aprilčica07
miska:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sporoči kako ste opravili...

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.12.2009 9:15:10   
eee35
Miška: user posted image user posted image user posted image , poročaj, kaj se dogaja, ko boste nazaj!

Aprilčica: tipično, tipično, oni imajo dobre živce, ti deci, pa vgrajene zamaške v ušesih, včeraj Aleksander je zlezel z igralnega centra skoraj do polovice pod ležalnik, jaz sem se glih kopala, ampak mojega ni motilo, dokler je videl vsaj polovico otrokauser posted image ...

Mali še spi, ampak se že zbuja, grem, bom nazaj.

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?