Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Buši otrdeva, ampak to je itak stalnica. Grem na bok, mogoče se spet kej začne dogajat. Pa srečno maya!!!
in da boš imela lahek in hiter porod
se je premetavala na polno. Pol sem pa lih lepo zaspala, pa je blo treba it k G. Tm pa vse mirno na ctg-ju... je rekla, da s enič ne dogaja, da sem zaprta - pol pa je poudarila - ampak to se lahko zelo hitro spremeni... Vglavnem čakamo dalje, v petek imam spet pregled, je še sestra rekla, to pa vas je hitr naročila... pol pa baje začnem hodit se kazat v P... no bomo videli, upam, da bo ta teden. Tako, zdej pa grem kr mal počivat... te noči so čist adijo... k nč ne spim.
Sploh pa še zdej ne vem kako naj bi popadki zgledali - kot menstrualni krči al kaj?
razn če te maya ne prehiti po levi.
Kolikor sem prebrala ni poseg nč posebnega, z ozko kovinsko paličico (dolgo) ti gredo skozi nožnico. Ta palčka ma na koncu lučko (če sm prou razumela), in z njo vidijo barvo plodovnice. Če je zelena (mekonijska), je treba takoj rodit. Če je mlečna, se počaka ampak bolj kontrolira, če je pa bistra je pa vse OK. V bistvu s tem preverjajo v kakšnem okolju je otrok in če se dobro počuti... Se pa to dela po PDP-ju, ampak ne več povsod, ker obstajajo bolj moderne in manj "nasilne" preiskave (tko piše). Punce, ki niso ble še nč odprte, pravjo da jih je bolelo. Tiste, ki so ble pa že odprte par cm, so pa rekle da niso niti čutle. No, jst full ne bi mela te preiskave
To mi je tko čudn. Takoj ko sm se pa ulegla, so se spet pojavli.