|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
9.12.2009 13:59:59   
Anonimen
Shopgirl,hvala za razlago.Saj slisi se ne tako hudo,samo ce potem tako boli..user posted image Tebi tega seveda ne bodo delali,ker bos danes rodilauser posted image Moja sestra je ful po stopnicah hodila,kop so se ji zaceli popadki.
Tasca je pa "samo"1200km oddaljenauser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: december 09
9.12.2009 14:06:08   
Tincy90
Mmm, js sm si spet prvoščla eno vročkasto kopel, d best!user posted image zadnjič bi hmal zaspala u bani, đizs.user posted image

Kleopatra
ja js sm še zmer una tincy ampak ne več 18-letna, ourajd!user posted image bom kr 19-letna mamica.user posted image kar se pa tiče moje pisave, pa ja no zadnje čase pišem vse dobesedno kar mi pade na pamet z malo cenzure.user posted image to je to k sm nestrpna kdaj bom že rodilaaaaaa!user posted image

Shopgirl in kleopatra dobre zamisli mata glede druzga naslova- i like it!user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: december 09
9.12.2009 14:08:49   
Anonimen
Opa sorci,19seveda.Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image -ne vem ce ti sploh sem.

Sem pa na januarkah vidla,da bodo one ravn tko imele snezinke zgleda...prve snezinke 2010.sicer bomo me hitrejse-no veuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: december 09
9.12.2009 14:10:57   
Tincy90
Hehe, nima veze, hvala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: december 09
9.12.2009 14:56:07   
ShopGirl
Momtobe, men je kolegica ki je rodila novembra rekla, da je mela proti koncu nosečnosti povečan izcedek... Če ne boli, ne peče in ne srbi najbrž res ni infekcijauser posted image  

kleopatra, a veš ene nosečke so razlagale da jih je bolelo po končanem postopku, ko so ble že doma...nekatere so začele krvavet ipd. Zato mal cvikam. Ampak dobr, men tega itak ne bojo delal user posted image  Res shi*t da nimaš nikogar bližje, da ti mal pomaga... se tok pozna že če kdo kej skuha. Jst bi si full rada nakuhala čimveč stvari in jih dala zmrznit ampak mava čist premal prostora v frizerju. Ti boš dala kej zamrznit?

jooj, jst sm tut vsa "našopana" in polna neke energije...ampak to opažam že dlje časa. Najbrž je res tko kot pravi Tincy, bliža se D-day. No če bodo mele januarke snežinke, pol mamo pa mi loh darilca user posted image




(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: december 09
9.12.2009 15:05:50   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl



maya, ja pol pa dons res ni primeren dan da greva rodit, glede na to da maš ti še opravke user posted image  bova prestavle na nočni termin, a prav?




evo točno takšen je moj plan user posted image user posted image


_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: december 09
9.12.2009 15:35:18   
taraji
Jaaaaa, meni so tudi všeč decemberska darila ali pa morda decemberska presenečenja


Shopgirl - ja, da bi te prehitela......po moje bom jazi takrat, ko boste vse že zverzirane mamice spoznala kaj so to popadki user posted image user posted image user posted image

Kkeopatraj - ja, tole je pa res zoprno, da nimaš v bližini nikogar za pomoč. Jaz sicer tašče tudi nimam več, mamo je pred leti kap in je delno paralizirana, samo skuha pa še kaj lahko in se že veselo ponuja in me sprašuje kaj naj mi kuha, ko pridem domov. Imam pa pač to srečo, da je možek kar pripraven in da zna poprijeti za vsako delo.




IZVIRNO SPOROČILO:  Momtobe

A mogoče katera ve, kaj bi bilo to ... nazadnje sem imela bakterije v urinu in je ginekologinja rekla, da sumi, da je zaradi vnetja (vprašala me je, če imam povečan izcedek, pa sem rekla, da ja - srbi/boli/peče me nič). Pa mi je dala svečke ... ampak jaz sem danes zadnjo svečko ponucala, izcedka je pa še vedno ogromno. Pa ne tistega od svečke (ki itak priteče ven user posted image ), ampak takega res gostega prozornega ... A naj nebi svečke uredile vnetja, če bi bilo to vnetje?


Sama sem imela tudi vnetje in mi je g predpisala canasten tableto za vstavit, pa je vnetje minilo imam pa že celo nosečnost povečan izcedek, tako da mislim da izcedki in vnetja niso povezani. Včasih imam tudi sama zelo močne izcedke pa sem sigurna da nimam nobenega vnetja, ker sem bila ravno v pon. pri g. in imam urin bp, pa tudi za vnetje mi je pa prejšnji teden pogledala in je bilo tudi vse bp.

No, katera bo naslednja na vrsti??????


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: december 09
9.12.2009 15:46:39   
*Mojca*
Uaaauuuu punce, kolk ste danes pridne user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila v Mb na enem kao službenem sestanku in pol kosilu in sem fulll zmatrana. Sploh ne vem kaj moram komentirat user posted image Predlog za ime na sosednjem forumu: decembrski paketki user posted image user posted image

Bom pol zvečer kaj več pokomentirala.

Aja...po mojem gre Shopgirl naslednja v Rim po Shopbaby Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pojest trojanske krofe...mljask user posted image


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: december 09
9.12.2009 15:52:49   
ShopGirl
ShopBaby Kaja user posted image  I love it... hahaha

Pripravla sm torbo za tamalo, da ne bo moj čist zmešan in zgubljen ko bo treba po naju v P. Morm še mal razmislt če sm kej pozabla not dat... mam pa 2 plenički za enkratno uporabo, 2x tetra plenica, odejica in čistilni robčki od Nivee Newborn. Oblačilca zanjo mam pa kr v svoji torbi. A sm kej pozabla? Dudko sm namenoma izpustila.

Pripeljali so mi Dormeouser posted image  Dons bom velik sama...more moj po kopalniško opremo v trgovino in še tale dormeo odpeljat v novo stanovanje. Bi šla full z njim, sam me ziher ne bo hotu s sabo vzetuser posted image  Ga full skrbi.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: december 09
9.12.2009 16:01:57   
tulpika

Anuš: čestitke user posted image user posted image user posted image . Ima pa mala Taja res manekensko postavo user posted image . Želim vama, da se bosta čimprej crkljali v domačem okolju s sestrico in očijem.

Ninča: user posted image user posted image user posted image Za Matevžka!!!!

Kok ste bile ene pridne zvečer...se vam je dogajal user posted image .
Glede na to, da se prerivate in prehitevate po levi...boste na koncu vse rodile za NL in tista, ki bo taprva v letu 2010 bo še na POP TVju user posted image .

Kleopatra ti se pa res zgleda držiš pregovora, da je fajn če tašča ne stanuje tolk blizu, da lahko pride v copatih na obisk user posted image

Danes sem bila na CTGju in se našemu Minimiju še nikamor ne mudi...je rekla sestra da mu je prov luštno not. Mogoče bom pa jaz počakala do NL user posted image .Da me ne bo katera prehitevala user posted image .

Decembrske snežinke, decembrski čudeži, decembrski škratki, decembrski paketki, decembrski piškotki....
Lahko glasujemo.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: december 09
9.12.2009 16:10:06   
araz
Kolk ste pa danes zgovorne.Saj vas sploh ne dohajam.

Jest sem z pregleda in čist šokirana user posted image . Namreč za jutri smo se zmenil, da grem rodit (ful mi je hecno, kot da bi se menila za kakšen randi). Punce mene je tko strah, da sedaj komaj pišem. Po mojem, da sploh ne bom rabila klistirja, ker bom itak celo noč na wc visela.

Menda je vse  tako lepo pripravljeno, da nima smisla čakat. Odprta sem menda 2cm, maternični vrat je čist mehek in stanjšan in čisto kratek. Popadkov ni sicer nobenih ampak mi jih bodo sprožili. Tako, da sem se že odločila za EA. Pa še dr. Reševa bo skoz z mano user posted image

Shopgirl a greš z mano jutri v Postojno se bova spodbujali? Maya2 a greš ti tud v Postojno rodit?

Jest sem tko zmedena. Sva šle z mami zdele na en sprehod pa mi parvi, da kam se mi tko mudi, da naj mal bolj počasi hodim. Saj sploh nisem imela občutka kako hodim.


BOm še pol kaj napisala, ko se mal skuliram, če mi bo ratal.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: december 09
9.12.2009 16:21:45   
tulpika

Araz: nič bat....odmisli bolečino, strah je itak votel okol ga pa nič ni....Odmisli vse in samo to naj ti roji po glavi da boš jutri v naročju držala najlepše decembrsko darilo.
Vse s foruma bomo držale pesti, da bo hitro za tabo. Pa se upam stavit da nas je ene par kar malo fouš, ker moramo še čakat in čakat...

Vso srečo ti želim...itak se pa vidiva, čez kak mesec ko bova vozičkali po našem parku user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: december 09
9.12.2009 16:21:47   
Tincy90
Araz lepe novičke.user posted image ne boj se, če pravjo d je use prštimano, da lahk rodiš pol suprca, vrjamm pa da te je šokiralo, kar bi po mojm vsako, no saj mene bi.user posted image želim ti čim hitrejši in lahek porod in da čim prej dobiš svojo čudovito štručko v roke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: december 09
9.12.2009 16:27:28   
ShopGirl
ok araz, zdele si me tok šokirala da mam filing da mi je kr trebuh otrdel in mi bo voda odtekla. ne zafrkavam se... Ojej. Kr rodit grešuser posted image  Ti pa si faca user posted image
Super, mogoče se pa res srečava v porodni, jutr grem itak na pregled v Postojno. Dopoldne bom tam...piše na spletni strani naj se greš na PDP pokazat. Kdaj greš pa ti?

joooj araz ampak a veš kaj to pomeni? Da boš jutri že ponosna mamica, in da boš končno vidla svojo punčko! AAAAA, kok dobr no... Ma morem reč, da sm iskreno vesela zate, še posebej pa zato, ker si res dolgo čakala na svoj paketekuser posted image  Srečno jutri - vse bo v redu... Maš pa res srečo da bo dr. Reševa s tabo (ker jo poznaš ti bo full lažje).


(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: december 09
9.12.2009 16:44:59   
araz
Shopgirl jutri moram biti od 6.45 že tam. Pol se pa res mogoče vidiva. Po mojem boš ti tud jutri kar notri ostala.
Jest sploh ne dojemam.  Končno sva z mojim dočakala ta trenutek. Saj je moj tud čist adrenalinsko razpoložen.

Punce hvala vsem za dobre želje user posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: december 09
9.12.2009 17:01:59   
KulGirl
ShopGirl in Araz mogoče se vidimo jutri v Postojni. Jaz sem bila tam že včeraj in danes. Ti pregledi in čakanje so grozni. V bistvu sploh ne vem zakaj me hočejo videt vsak danuser posted image user posted image user posted image Sem danes malo pojamrala, da je problem, ker ima moj za hodit v službo in mi je rekla, da če bi rajši notri ostala in sem takoj rekla da ne.

_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: december 09
9.12.2009 17:13:02   
Zibka
Araz,
srečno jutri!!! Upam, da boste poročale...
Mogoče dobimo jutri kar več paketkov/piškotkov,/presenečenj, ane?
Si pa predstavljam tisti adrenalinski občutek, da gre zares...
Jutri boš že srečna mamica najlepšega otroka! Samo to imej v glavi in mogoče še to:
vsak popadek ni še eden več, ampak eden manj na poti do tvoje štručke ali ena pomoč več tvojemu otročku..
user posted image  SREČNO!

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: december 09
9.12.2009 17:39:14   
taraji
Ma sem rekla, da bo kakšna kar po desni prehitevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Araz - ti pa si neučakanauser posted image user posted image . No, saj so ti že ostale lepo napisale - mene bi pomoje tud kar na rit vrglo, če bi slišala"ja, jutri pa greste rodit", ampak kot je napisala tulpika, smo ti pa - no vsaj jaz - kar malo "fouš", ker boš jutri svojo štručko že držala v naročju. Pa prosim, ne me narobe razumet - seveda ti to privoščim iz vsega srca, saj sama tudi dobro vem kako je, če je za teboj dolga in trnjeva pot, da si do te štručke sploh prišel.

Kaj naj rečem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimhitreje, čimmanj boleče in seveda čimslajše na koncu


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: december 09
9.12.2009 17:54:43   
*Mojca*
iiiiiiii araz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi!!!

Nič se ne sekiraj, vse bo super, s tabo bo odlična ekipa in kot mi mignil boš držala svojo pupiko v naročju. Matr sem ti fouš user posted image user posted image user posted image Verjamem pa da te na rit rukne ko te postavijo pred tako dejstvo user posted image

Jutri bo zgleda invazija decembrk v Postojni user posted image user posted image

blondy: si spraševala glede pikic in mozoljčkov. Nič bat, naš je tud bil pri dobremu mesecu kot en pubertetnik in sem se ful sekirala če kaj nepravilnega jem pa da dobiva preko mleka. Gre samo za čiščenje kože, pri nas je trajalo kake 2 al 3 tedne, potem pa kot da ne bi bilo nič.

araz še enkrat: srečno in fajn opravi user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: december 09
9.12.2009 18:09:26   
ammam
Iiii, Araz, jutri greš rodit,  prav lahko se ti pa zgodi, da ponoči dobiš svoje popadke in boš že prej. Drži se.

Pa čestitke novi mamici, saj sploh ne dohajam brat. user posted image

Jaz sem bila danes zadnjič na pregledu pri G. V ponedeljek imam rok in če se do takrat ne bo nič zgodilo, moram na pregled v porodnišnico, potem bomo pa videli ali bomo čakali popadke ali kaj se bodo odločili. G je rekel, da imam v tretje le možnost, da rodim ali pa da se vsaj začne s lastnimi popadki. To bi res rada. Da bi šlo vse čimbolj naravno. Samo kaj, ko ne moreš nič predvidet.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: december 09
9.12.2009 19:02:50   
riba83
Pozdravljene!
Po nevem koliko mesecih se zopet javljam user posted image . Sem vas prebirala a nič pisala. Že tako dolgo se nisem javila da je moj PDP še vedno 18.12., v resnici pa je moj pravi PDP 19.12. No, pa en dan gor al dol-jaz grem rodit 16.12. (tako sem se odločilauser posted image user posted image user posted image ) Upam da mi uspeuser posted image . Trenutno se mi še ne mudi da bi šla. Glede popadkov pa tudi nevem da bi jih že imela... Včasih me kaj špikne spodaj in zadnji teden bolj slabo spim; verjetno tudi malo zaradi živcev glede poroda...
Jutri imam še zadnji pregled pri svojem ginekologu, potem pa verjetno počasi kar v porodnišnico.

Čestitke vsem, ki ste že rodile, vidim da jih je šla večina pred rokom... Vsem, ki pa še boste pa želim čimbolj kratek in ne preveč boleč porod....

Lepo se imejte, pa se še kaj javim...

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: december 09
9.12.2009 19:10:03   
Anonimen
Po dolgih mesecih ležanja v porodnišnici je neža7 dočakala zdravega fantka, Aljaža, 3400 g, 52 cm.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riba83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: december 09
9.12.2009 19:14:11   
Emili1
Araz: srečno!!! user posted image user posted image Pa tudi vsem ostalim, ki se jim kaj dogaja.

Glede kaj rabimo za v P in iz P za dojenčka, sem jaz sestavila kar po seznamu, ki ga imajo v Postojni, glede na to, da tudi jaz nameravam tam roditi. Torej:



KATERE STVARI PRINESTI S SEBOJ?

Zase:
• dokumentacijo (gl. zgoraj)
• kratke nogavice, copate
• vse za osebno higieno
• higienske vložke
• priporočljiva je krema za bradavice
• lahko tudi jutranjo haljo, spalno srajco

Za dojenčka: ( v času bivanja ne potrebujete ničesar)

Za odhod domov, pa potrebujete:
• eno pleničko za enkratno uporabo
• štiri tetra pleničke in povijalno pl.
• dve jopici
• en komplet
• eno kapico
• odejico

Plus tega sem si vzela še modrc za dojenje, blazinice..itd.


Shopgirl: mogoče še povijalno pleničko rabiš. V Postojni to kar prakticirajo zgleda user posted image Sam predlagam.

Pri nas se še nič ne dogaja, je tudi G rekel, da je user posted image še čist visokouser posted image .

Pa še predlog za naše decembrčke: decembrske kepice.

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: december 09
9.12.2009 19:32:04   
Tincy90
Čestitke neži7 in njenemu Aljažu!user posted image lepo cartanje vama želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: december 09
9.12.2009 20:06:35   
tulpika

Neža7 čestitke za Aljaža !!!! user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?