|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
16.12.2009 22:06:21   
Anonimen
Sprejmem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa Just? Ga rabiš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.12.2009 9:45:00   
veronikab
Ljubljanske mamice, kje ste??? Zunaj se dela lep dan. Sonce se že kaže, samo je verjeno mrazzzzzz.....
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.12.2009 10:14:54   
Anonimen
MRAAAZZZZZZ Naš Žiga pa pametno še v topli postelji user posted image

A veste punce da spi od včeraj ko smo ga ob pol devetih dali spat?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.12.2009 17:26:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sprejmem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa Just? Ga rabiš? user posted image user posted image user posted image

seveda rabim user posted image bo v ponedeljek dost hitro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.12.2009 8:36:26   
katrinka
za ponedeljek sem naceloma tudi jaz zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.12.2009 9:53:48   
šivilja
Jaz pa ne, ker ima dragi r.d. in to 40 let, pa bomo kar popoldan proslavili.
Pa lahko da bom mogla še Hano k P. peljat, ker očitno ni prijel Ab za njen vnet uček, pa še na drugo stran si je prenesla.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.12.2009 10:07:04   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz pa ne, ker ima dragi r.d. in to 40 let, pa bomo kar popoldan proslavili.
Pa lahko da bom mogla še Hano k P. peljat, ker očitno ni prijel Ab za njen vnet uček, pa še na drugo stran si je prenesla.

ulala...okrogla...to bo lustn a neuser posted image
ja boga hana...upam da bo hitro boljeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.12.2009 10:14:02   
šivilja
Ja upam dabo luštn. Pa vikend bo tud fajn, k moram štiri torte narest  - dve za v službo in dve za domačo uporabo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.12.2009 11:00:05   
veronikab
šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image za torte. A se kakšno torto da pri tebi tudi naročiti?

Pa še enkrat hvala za namig glede čevelčkov - smo tudi mi 2 goretex nabavili in to po zelo ugodni ceni. user posted image

Upam, da se uček od H. čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.12.2009 11:25:16   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image za H.! slikaj tortice, da jih vidimo!

super, potem ponedeljek velja user posted image tista, ki lahko, naj pride, bomo pa še eno srečanje do NL spravle skupaj, za vse zamudnice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.12.2009 11:41:29   
Blueeyes
lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.12.2009 15:41:54   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image za torte. A se kakšno torto da pri tebi tudi naročiti?

Pa še enkrat hvala za namig glede čevelčkov - smo tudi mi 2 goretex nabavili in to po zelo ugodni ceni. user posted image

Upam, da se uček od H. čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nisem profesionalka, a če bi rabili torto jo tud nrdim, če imam čas.

Fino za čevlje, sem šla pol še ene za mami iskat.

Zdej je pa nečakinja zakuhala tako da moram novolokacijo za žurko poiskat. smo mislil bit pri sestri, k ima tudi ta nečakinja rd. Pri nas je nažalost premalo prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.12.2009 23:36:50   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to.. user posted image

Enako - lep pozdrav po zelo dolgem času še od naju z Majo.....
Komaj čakam otoplitev da bomo spet lahko mal vozičkali...v takem mi ni za hodit ven. Ekrat na teden na telovadbo in to je to.

Maja je dva dni nazaj dobila prvi zobek...ne morem verjet, vse gre tako hitro, še mal pa bo začela sama jest...

Moj dragi je bil danes na službeni zabavi in je domov prišel simpatično rahlo okajenuser posted image ... Jaz pa sploh ne vem več kako je to če ga zažurašuser posted image , pa tako divja sem bila včasih..., hm,.. še pred enim letom
user posted image

Nč, mal bo treba še počakat...do pomladiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.12.2009 1:33:27   
zima07
Evo, da še jaz dodam mojo drugorojenko...(bolje pozno kot nikoli user posted image ):
user posted image

Tista, ki ureja seznamček, prosim...user posted image

Hvala in lep pozdravček!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.12.2009 1:35:16   
zima07
Ups, mal velika je...kaj moram pa zdaj naredit user posted image ?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.12.2009 8:57:40   
katrinka
dobro jutrouser posted image

zima - ne sekiraj se zaradi velikosti, ko bom obnovila seznam tudi to spremenim...je pa luskana tvoja punckauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lep pozdrav po zeloo dolgem času tudi tukaj... sploh ni več cajta za RR... počekiram fb, to je pa to..

Enako - lep pozdrav po zelo dolgem času še od naju z Majo.....
Komaj čakam otoplitev da bomo spet lahko mal vozičkali...v takem mi ni za hodit ven. Ekrat na teden na telovadbo in to je to.

Maja je dva dni nazaj dobila prvi zobek...ne morem verjet, vse gre tako hitro, še mal pa bo začela sama jest...

Moj dragi je bil danes na službeni zabavi in je domov prišel simpatično rahlo okajen ... Jaz pa sploh ne vem več kako je to če ga zažuraš , pa tako divja sem bila včasih..., hm,.. še pred enim letom
user posted image

Nč, mal bo treba še počakat...do pomladi

oh, tudi mene je ze prijelo da grem malo vn zurat, tudi varstvo imam za suzi a bom raje pocakala na pomlad...heheuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.12.2009 8:28:43   
katrinka
jutro, ja tale lj forum je pa cist zamru...user posted image user posted image user posted image
mene danes ne bom, je tok dela doma da mi ne bo uspelo...pa drugicuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.12.2009 11:08:21   
ledenka
a pride katera? user posted image midva morava v vsakem primeru ven... mam pedikuro user posted image

sploh ne vem, kako mrzlo je zunaj, ampak ne zgleda ravno toplo user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.12.2009 12:18:12   
Anonimen
Ajsi kdaj pa? Midva sicer lahko prideva, ampak nismo se pa ure zmenile user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.12.2009 11:44:11   
ledenka
smo čist neresne user posted image očitno se ne bomo dobile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.12.2009 7:57:01   
katrinka
jutrouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.12.2009 11:41:15   
ledenka
vesel božič!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.12.2009 14:22:22   
Blueeyes
Vsem skupaj želim lepe božično-novoletne praznike... Pošiljam vam enga velzga poljubčka od Gaje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.12.2009 16:01:02   
nmagk
V OČEH NAJ ISKRIJO SE SOLZE SREČE,
NA JELKI ZELENI GORIJO NAJ SVEČE,
NAJ LEPIH ŽELJA BO TISOČ IZREČENIH
V MIRU,LJUBEZNI ŽIVI NAJ VSAK,
KO NOVO LETO K NAM USMERJA KORAK.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.12.2009 17:25:23   
katrinka
user posted image
Zvezde na nebu,
lučke vsepovsod,
tople želje in lepe misli
se iskrijo naokrog.
Naj leto 2010 vam pričara
lepoto vseh drobnih stvari,
izpolni sanje,
in vas popelje
v jutra polna srečnih dni.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?