neka_noč
|
.... se javljam na nočni dolžnosti... Zunaj sneži ko pri norcih... spet bo Luka vesel. Cesta je bela, se ustvarja snežna idila. Je pa fino ker je pred nami vikend in tako lahko uživamo ob idili - sicer bi zj. vsi preklinjali. Je moj ravnokar šel na wc in me zbadal- če sem šla prijateljice pozdravit. Ve ste moje edine prijateljice ponoči. Četudi imam nočne samogovore, se počutim zelo povezana z vami. V bistvu ne vem kaj naj vam napišem, a moram vam malo težit, če že spati ne morem. Ve se čez dan tako načvekate, da moram potem jaz nadoknadit čez noč. Včeraj sva registrirala en avto (čaka naju še ena registracija ) in sva zelo vesela, ker sva lahko dobila pri zav. Triglav 10% popusta na to, da imava enega otroka, ter še 10% glede na leta - mislim da starejši od 33 (ali pa 35 let). Skratka, vsaj enkrat ko so leta + . V ned. smo hoteli it malo na smučke - bomo videli ali gremo. Smo se menili še z eno družinico.. Cojka ti si sedaj že s 40-letnice, ne? Ali še žuraš? Vidiš, ti bi lahko bila sedaj tukaj na netu z mano . Dve "nočni ptici". Krtkova - potem pa zate dvojna cena. Ne ne, se hecam. Res, dam jo ceneje, ker sem prav vesela, da jo lahko prodam, ker meni nič ne koristi. Sem jo mislila dati na bolho proti poletju, ker dveh pa res ne rabim. Upam le, da je prava. Se pa ne rabiš nič bati glede stanovanja - imava zagotovljeno prihodnost v hiši. Ja, misliva pa še graditi, tako da.... nikoli ne veš. Joke! No, tudi jaz mislim resno s prevleko, cena bo nižja in pika. Tako bo zadovoljstvo obojestransko. Zdaj je prišel moj in rekel, da smo ko mostiščarji - namreč pričel je kuriti kamin.... sredi noči.... pa sem rekla, a grem pečt še pomfri... tega mostiščarji niso imeli... Vem, spet mi grejo neumnosti po glavi. To s pomfrijem je naša interna fora. Se tudi tašča smeji, ker smo bili takrat res ko norci. Ona je videla, da se ponoči nekaj dogaja, ker smo imeli zgoraj "javno razsvetljavo" . Luka pa si je dogodek itak ful zapomnil, ker to se pa res ne dogaja vsak dan. Je bilo tako izvenredno - to si otroci najbolj zapomnijo. Glede shoopinga - ura vem, se bomo naknadno zmenile glede na Krtkovo.... Me pa zanima, ali se bomo prvo dobile na kakem čaju (morda tortici), da se bomo dogovorile kam najprej gremo in kaj ima katera za kupit, .... želje itd. ? Če ne, mislim, da bomo res ko ene kokoške brez glave lutale po trgovinah... in ... potem nič kupile... Zdaj grem pa še malo k mojemu "mostiščarju", ki sedi pred kaminom in "nadzira" ogenj... Upam, da se Luka ponovno ne zbudi, ker ta pa ima očitno radarje montirane. Nočko - pardon , dobro jutro... pa pa
|