katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian aprilčica katy - evo, danes je lep dokaz, če vse preveč pridno delamo ali se učimo ali... - živi dolgčas na forumu ane To se pa meni zdi lepa novica, da ne bo potrebno carskega reza delat. Skrbet te pa zaradi tega tudi ni treba. Če samo ne bo šlo ven, vrežejo še vedno mnda lahko Hvala za vzpodbudne besede. ja, saj res, ven mora it, tako ali drugače, ne? Lepo, da si eno majčico že spoznala. Kako se vama je pa predavanje zdelo? Nas je takrat pred 4 leti bilo tudi ogromno, tista predavalnica je bila čisto polna in včasih je bilo celo premalo stolov. Nisem pa štela, koliko nas je bilo parov. Ampak glede na to, da jih je precej tudi brez partnerja prihajalo, nas je bilo nosečnic sigurno več kot 55 Pa saj prav, je treba malo za nataliteto poskrbet ah, saj jaz tudi nisem štela, sem pa se med zadnjimi podpisala, pa sem videla število. Ma, kaj jaz vem, kak je bilo predavanje. Uvod pač. Se mi pa je zdelo, da se tak full prijazne in ustrežljive delajo. kaj vem. So res tak fajn vsi v MB porodnišnici? To pa le daj ja, izpit 19. naj bo zadnji, boš tudi na krofe "bolj mirna" lahko prišla, ko bo vse za tabo. ja, vse za mano, razen diplome. To pa bo tudi enkrat. Pa če me še teja K, malo nahruli, bo pa še prej.
|