Lupinca
|
Pa dobro jutro še od mene. Je bila mala pridna in sva skupaj še za eno uro zadremali na najini postli. Joj, nevem če je kaj več vredno, kot ena ura dodatnega spanca Zdej pa poglodam en jabolko, pa čaj brain power spijem, pa ma da sem pol ko raketa in vse turbo pospravim in skuham, ker sem se za dans z mojim zmenila, da ko pride dam iz službe, da grem prvič sama mal v šoping in si privoščim par cunc, da nam ko klošarka, ker kile še niso šle dol Kdaj ste pa ve prvič kaj tkole svoje pamžke pustile? a mislte da je prezgodi tkole pri 3m? nmagk, sem te hotla vprašat, če si bila potem tudi ti med aprilčicami 2009, ker imaš 10m starga sončka, no pa sem potem na seznamu vidla da ja! sem js tud slab mesec z vami čvekala. Imaš pa res že lepo število sončkov! to morš bit fajn zorganizirana! pa super za čvekanje male aprilčice! Js tud komaj čakam, d abova kako debato z mojo udarli. živa25 hehe, fajn da ti izraz kvakice všeč...sej druzga itak ne morte bit, ko tko kvakate ja moja lenoba veš...sem šla pogledat svoj ticker...je še od lani ostal moram zbrisat, prec ko bo cajt in volja dala, da se grem s profilom igrat. tko da ne,...četistke niso potrebne. hihi bom v 2. nosečka šele čez par let...upam. prej itak ne smem , zarad CR in si tud zelo želim, da bi v 2. rodila naravno. aja ker konc Lj sem? :)) Pa da vidim, kok ste prave kvake ljubljanske. V center, oz., mesto, lahko pridem al čez gameljne - črnuče al pa čez šentvid. Huda ugank, ni kej , a ne? ker konc pa prevladuje tukaj med vami? Lsica, kak pa je to avtosedež? od 9kg dalje? kataloga pa nima, tko da zarad tega ne morm pogledat. :D katrinka, ja čestitke za ! Upam da sem prov razbrala, ker nevem zakaj bi drugač na NS čakala a ne? pa le nisem tok blond. pa za Ns. me pa površnost cepi že cel življenje...sem pozabla še svoj rd ti napisat ane...12.9. maškarce...ma se mi zdi da smo še premali. ji ni še nič jasno, razen svojih rokic , tako da drugo leto. facebook...bemti. pa lih učer sem rekla, da mu dam kazen, ker skos šteka in da me nau vidu en teden. ampak dobr...če kera hoče, me lah doda, ker sicer kar dost visim gor. Al mate kako skupino al kako? upam da nisem kej pozabila napisat, ampak morm mal animatorke se it.
|