rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, saj potem si pa ti nekaj podobnega izvedela kot jaz glede poroda oz. CR-ja. Meni je tudi rekel, da mi umetnih ne smejo dajat, da maternica ne poči, pa da se ob teži 3,5 kg sploh noben ne bo upal forsirat, da bi rodila, ker je spet riskantno. Ehhhh....pa tako sem upala, da bo kaj prej.... Sem si pa danes šla v lekarno po sirup in lišajeve pastile za sluznico, da si skušam v teh treh tednih pozdraviti prehlad, ker bo skor sigurno CR in to s kašljem ne gre skupaj. Upam, da mi tudi uspe! Veš kaj, pri meni G ni nič rekla, da ne delajo vaginalnega poroda nad 3,5 kile To od tebe šele prvič slišim. Do tega pogovora o pospeševanju poroda je prišlo, ker sem ji rekla, da bi najraj že rodila (kar sta me tako sestra kot G zelo dobro razumeli, kak se počuti ) in bi vidla, da mi magari sprožijo ... Pa je rekla G, da tega pa ne, ker to le poveča možnost raztrgane maternice in drugih zapletov. Umetne popadke dajo le v primeru, da si že odprt ali da se odpiraš oziroma da maš popadke, pa da se ne odpiraš dajo pač ta zdravil za mehčanje, drgač pa ne. Jest pa res upam, da grem čim prej rodit - je mala že kr velka in bo vse v familiji prekašala (Vida in mene itak, pa še mojga tut )