girl79
|
Dobro jutro punce, Joj jaz moram najprej pokomentirat včerajšnje olimpijske igre, ko je naša Petra Majdič dobila medaljo, jaz sem tolk jokala, pa pol sem še enkrat jokala ko je bilo podelitev cvetja, pa ko je njen trener govoril, pa danes ko sem brala teletekst, pa potem še enkrat ko so pri jutranjih poročilih naredili prispevek o njej...res sem grozna z tem mojim jokanjem, ampak si ne morem pomagat, jaz se full vživim noter in sem potem tolk vesela ko se nekomu nekaj lepega zgodi, kot da bi se to meni zgodilo.... še dobro da mojega ni bilo zraven ker bi me skoz zafrkaval zaradi mojih solz Se mi je pa potem ponoči sanjalo, da sem noseča, ampak da sem vseeno nekaj tekmovala na olimpijskih itd... Koš za plenice - ker sem v bloku, pa ker nimam balkona, in se mi ne da ravno za vsako plenico ven nosit, sem se jaz odločila za nakup brezkasetnega koša v Pikapolonici, je kar drag - 60 €, ampak je bila (no mogoče je še vedno) ravno akcija in je bil znižan na 50 za člane kluba, pol je bil pa še dodaten popust in sem ga dobila za 42 evrčkov!!! Upam da bom zadovoljna z njim... Se mi zdi dolgoročno gledano veliko cenejša varianta kot pa so kasetni koši, no pa vzela sem najmanjšega, tako da bo treba po mojem vsak na ene 3 dni ven nosit, kar sem mi zdi pa kar OK.... Zatekanje - zaenkrat ne zatekam hb še skoraj nič, upam da bo tako tudi ostalo.... Plamen in rožca26 - jaz se fuuuuuuuuuuuull opravičujem, ampak jaz imam pa ravno šanso da grem malo na obisk domov v sl.bistrico, tako da bom verjetno že danes šla in me tako v petek ne bo v domžalah...a lahko kavico prestavimo na ponedeljek???
|