|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.2.2010 10:49:41   
m_o_i
uuuuuuuuuuuu, glej jo-se eno user posted image
takole na hitro: mislim, da nas je okol 80, aktivnih pa malo manj user posted image  (zivepoooo apdejtaj seznamuser posted image user posted image ); lahko pa jutri prides na Trojane ob 18ih, da nas tudi vidis (in slisisuser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu kema)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.2.2010 10:49:48   
biba88
fiška33 če se ne motim si ti arhitektinjauser posted image  an? no če si bi mela jest ene par vprašanj...

(odgovor članu kema)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.2.2010 10:52:28   
Angel_Tian
moi - tu ti na žalost nič ne morem povedat razen to, da se nehaj samo sebe panično delat in nehaj tolk teh forumov preiskovat. Več vidiš in prebereš, slabše je user posted image

kema - dobrodošla med majčice user posted image user posted image

Zdajle me je pa en tak razjezu prek telefona, da grrrrrrrrrrr
Vsak teden najmanj enkrat kličejo na firmo razni ljudje, angleško govoreči. Seveda zahtevajo šefa, ker gre za zelo pomembne poslovne odnose. Ko vprašam, iz katere firme sploh kličejo, mi komaj znajo povedat user posted image Potem že vem, koliko je ura in seveda rečem, da šefa ni tu. Želijo številko mobitela, ki je pa tudi ne dam. In zdajle mi je en kr jezno slušalko dol vrgel, ker ni številke dobil user posted image user posted image user posted image Mislim, zelo poslovno user posted image user posted image
Vedno več firm se pojavlja, ki bi nekaj mučkali z denarjem. Ah, kr nekaj no. Pa saj nismo sami bedaki na tem svetu user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.2.2010 10:55:22   
katy83
dobro jutro čveke.

tako, zajtrk je že pospravljen in gremo novim podvigom naproti. user posted image
mhm, štruklji. kake lušte ste mi naredile. user posted image   Jaz jih ne delam sama, pa kolikor se poznam jih verjetno tudi nikoli ne bom. user posted image  Jih pa kupim, pa ne me vprašat katero firmo. user posted image   V Leclerku točno vem kje so, jih vzamem in je to to. Jih pa imava z dragim rada tak v juhi kot je  Angel_Tian opisala. user posted image   Mhm, samo ocvirkov še nisva nikoli dala zraven. Dobra ideja. user posted image   Že vidim kaj bo naslednji teden en dan na jedilniku.

Fiška33 - ja, se vidiva danes na predavanju. user posted image  Najprej nisem mislila it, ampak ok, saj bo pasalo malo, da grem ven.

plenice za široko povijanje - mi2 sva jih full dobila (16 še čisto novih, 20 pa rabljenih), tak da ne bova kupovala več. Kupit mislim samo tiste barvne še, tak za brisanje, pa podiranje kupčkov. Aja, pa včeraj sva v Kiku kupila take male brisačke za umivanje user posted image . 5 brisačk za 3€. user posted image   Pa torbo sem kupila. Sicer ni original kao za voziček, taka pač da se da preko rame ali pa na ročaje vozička. (7€) user posted image

Jolcica - no, potem sva na istem. Naš user posted image  na veliko binca ponoči. Včeraj sem se k dragemu stisnila, pa ga je v rebra nabincal. user posted image   Pravi razgrajač je bil. Čez dan je pa tudi non stop aktiven, tak da če je to pokazatelj kako bo otrok kasneje...user posted image   Po drugi strani pa sem kar vesela, da je tako, ker v nasprotnem primeru pa bi se sekirala, če je vse ok. Aja, pa uživaj na masaži. user posted image

Teja K - vso srečo na izpitu. Kdaj pa ga imaš?

Evo, zdaj sem ta post pisala 1 uro. user posted image  Sem se vmes še s kolegico pogovarjale in sva se druga drugi smilili, da sva bogi, ker imava ju3 izpit. user posted image

lep dan, Katy

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.2.2010 10:55:31   
Angel_Tian
biba88 - ti kar vprašaj, mogoče ti bo katera druga tudi znala pomagat, je pa fiška res naša arhitektka. Jaz sem sicer po enem izmed poklicev svetovalka za notranjo opremo, ampak če imaš pa vprašanja okol statike, ti bo pa res fiška najbolj znala pomagat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.2.2010 11:24:00   
Angel_Tian
katy83 - dovolj zdaj o štrukljih user posted image user posted image Bom mogla predčasno iz službe zbežat pa si jih skuhat user posted image Ampak ja, ocvirki res pašejo zraven user posted image

user posted image user posted image za nakup. Saj nima veze, če torba ni originalna za k vozičku, važno da je uporabna.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.2.2010 11:27:02   
biba88
angletian hvalauser posted image
a če jaz pošljem arhitektu slike pa mi on predračun nardi, a mi ta predračun oziroma ponudbo lahko zaračunauser posted image  ker sem zdele eno arhitektko klicala in je rekla naj poslikam in ji pošlem slikce in kaj želim pa mi bo ona nardila predračunuser posted image  še nikol nisem delala z arhitektomuser posted image bedna sem...user posted image user posted image

PROBLEM JE PA TAK: rada bi zidala prizidek k obstoječi hiši, vendar sta na tisti strani kjer bi prizidek delala sta dva okna, ki ju ne morem zazidatuser posted image  (bi mela stara mama kuhnjo v temi) rada bi prizidek delala v l obliki!zidala bi dva nadstropja rada bi se malo pogovorila s kakim arhitektom kako bi s prizidkom pridobila največ prostora?user posted image  od začetka hiše kjer bi delala prizidek do okna (ki ga ne smem zazidat) je 5m široko pa lahko nardim 8m!

upam da sem logično napisala
PROSIM ČE MI KDO POMAGA....

ful vas rada berem user posted image  ste carke

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 11:33:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kema)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 11:37:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.2.2010 11:40:19   
Guerina
Ojla, bejbe....
No jaz sem tudi med okoli 80 članov, neaktivni, vendar, bi napisala podatke za seznam.
Rok 21.05, naslednji pregled 16.03, user posted image :) mam pa 31 let to 16.06.:)

Me zanima, če se še katera že odpira, in kako se temu primerno obnašate? Sej baje pri drugorodkah, da je to normalno, me pa zanima vseeno.

Fajn se imejte, ce je kaksna z obale, pa naj mi prinese kaksen krof:)

Ljudje so toliko srečni,

kolikor se odločijo biti.

Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.2.2010 11:42:50   
Teja K
Kema dobrodošla! maš isti rok, kot sem ga jaz pri prvem - Davidu imela... ampak ni hotel ven, je raje počakal na 5. 6.... takrat imam plačo, je že vedel zakaj user posted image user posted image user posted image  sem namreč zelo predana potroševalka denarja in je konec meseca dnarnica bolj suha user posted image user posted image user posted image

biba jaz nimam pojma... čisto možno pa je, da ti zaračunajo... saj jo lahko vprašaš koliko takšno svetovanje stanje... Biba kako pa kaj tvoje odtekanje? Ali si šla do babice? Kaj je rekla?

Katy izpit imam v soboto ob 8. uri zjutraj user posted image ... in sedaj sem prišla do stopnje ko mi nič več v glavo ne gre, pa bi morala še 3 poglavja nalog naredit, vsaj tistih osnovnih... res si že želim en izpit imet, kjer se bom snov napiflala pa konc... prvo sem imela statistiko ki sem jo 2x 5 pisala user posted image , sedaj imam stroškovno računovodstvo kjer tudi samo zravn nalog sedim in mi ene sploh niso logične in niti jasne user posted image ... in prišla sem do faze ko se sama sebi smilim, tako kot ti user posted image , samo, da jaz imam smolo, da sošolka s katero sva vse to skupaj vedno počeli (jamrali in se smilili) hodi sedaj v mb še vedno in je 2 letnik že zaključila, jaz pa sedim tu v lj in bemtim nad učitelji in nepravičnostjo, prepuščena sama sebi... sem sicer se z eno full zaštekala... na začetku... potem pa se vidla, da mi samo živce žre in da hoče vse z levo roko naredi in da me vedno en dan pred izpitom gnjavi z nalogami, pa sem jo skenslala, mi je sedaj že kr nekaj mailov poslala, pa sploh ne odgovarjam (hvala bogu je telefonsko zgubila)... ma koji k... sem jaz tu socialna ustanova za lenuhe? UHHH sorry mi je dvignilo pritis... najbolj žalostno je, da sem zaradi nje že pri marsikaterem izpitu čas zgubila, potem pa dečva sploh ni prišla pisat izpit, ker je šla raje na randi (jih ima veliko in z veliko različnimi user posted image ... saj ne sodim, ampak če neku nameniš 2 dni in mu pomagaš pri učenju... pol pa me razjezi takšno početje)

ja definitvno sem padla v tečno razpoloženje pred izpitom.... user posted image user posted image , še dobro da me sine pelje dans v kino ... greva Alvina in veveričke gledat - 2 del... prvi nama je bil zakon.

Angel men so najboljši oni, ko ti maile pošiljajo kjer ti obljubljajo nevem kolk milijonov itd... pa v tisti slovenščini preko googla prevedeni user posted image user posted image

Moi ti pa se še malo prehitro obremenjuješ s temi vstavami... otrok se še lahko obrne in se tudi obrača... moja je na vsakem pregledu drugač obrnjena, sedaj imam glavico pri mojih pljučih, noge pa spodaj, ampak ne čisto spodaj, ker spodaj nimam nič  je rekla g. in tudi mi je rekla, da naj se ne obremenjujem kako je obrnjena, ker se navadno obrnejo na glavico v zadnjem tednu oz. se kr obračajo... Vem, da se mi je David v zadnjem tednu obrnil na glavico, prej je imel nogice spodaj...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 11:44:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.2.2010 11:46:32   
biba88
SEM DALA SLIKCO GOR!RDEČE ČRTE SO PLATA KJER BO PRIZIDEK DO OKNA!
zivepo ne morm prestavt okna ker je to edina zunanja stena na drugi steni je wc! user posted image  bo v skret gledala user posted image
spodnji štuk ne morm renovirat ker bo pripadal moji sestri nekoč in ga bosta zanjo renovirala starša vendar kljub temu mislim da se ne da user posted image
zgornje nadstropje imajo pa okno starši in je tut edina zunanja stena za oknouser posted image  L bi delala v levo in bi biu okno še nezazidano sam nebi dobil nč svetlobe user posted image  bojo bili v temi hahahahahahauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 11:48:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.2.2010 11:50:32   
biba88
teja k zgleda da imam samo tako močan izcedek ker se mi je učeri spet vlil pa ni biu čist kristalno prozoren ampak moten kot bolj voden beli tok! je pa rekla da če bi bla voda bi mi skos tekl men pa zdaj ne! odločila sem se za strog počitek do drugega tedna v ponedeljek grem pa še enkrat k svoji G! verjetn mam res tok močan svoj izcedek...upam...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.2.2010 11:50:44   
Guerina
Aha, tud kile štejete:) se pravi meni +8:)

Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.2.2010 11:54:59   
biba88
zivepo tam kjer imam črte narisane bo plata za prizidek! potekal bo verjetno do začetka spodnjega okna ( k se res slabo vidi) in začetka zgornjega potem bi pa na levo stran podaljšala v L  sam bi po moje pol čez okna blo ful mal svetlobeuser posted image

A MISLTE DA ARHITEKT PREDRAČUN ZARAČUNA? PA ČE KDO VE KAKŠNE SO CENE? NIMAM OBČUTKA...PROV OGROMNO DENARJA PA NISEM PRIPRAVLJENA ODŠTET! BOM RAJ POL SAMA KAKO REŠITEV NAŠLA user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.2.2010 11:55:54   
Teja K
Biba ej sem vesela zate :-).... naj bo samo izcedek user posted image user posted image user posted image , počivaj pa kr dokler ti drugače ne naročijo...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.2.2010 11:56:50   
barvar
Pozdravček iz sončnega Ptuja! Da se malo pohvalim, jaz sem danes že bila na telovadbi user posted image user posted image user posted image . Sem se malo raztegnila, ker sem zjutraj res cela zakrnela user posted image .
Tiste, ki ste že rodile, a katera mogoče ve kdaj te spet pregledajo vaginalno, da vidijo če se že kaj odpiraš?
Glede jutri pa tako, za tiste iz MB ali Slov.Bistrice: jaz lahko vozim, tako da kandidatke naj se danes javijo. Se dobimo jutri 17.10 pred Sparom v SB!!!
A bomo mizo rezervirale na Trojanah, ker zdaj že skoraj na vsako dva stola padeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nič, grem nekaj delat, da ne bom samo lenarla.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.2.2010 11:58:17   
barvar
Aha, še za seznam: naslednji pregled 3.3.2010.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.2.2010 12:00:01   
Teja K
Barvar mene moja g. na vsakem pregeldu pogleda vaginalno in ali se odpiram in kakšen je izcedek.... Do sedaj je bilo vse ok.... tudi pove, ali je izcedek ok in nazadnje tudi rekla, da sem lepo zaprta... ne vem pa ali še bris naredijo pred porodom, mislim, da bi ga morali, saj če imaš glivično vnetje lahko to škodi bebiju... mislim, da je nekje na koncu spet to praskanje...

NAJ ME KATERA POPRAVI ČE SE MOTIM PROSIM,... user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.2.2010 12:02:17   
Teja K
vprašanje! a se vidi moja slikica? sem si jo naložila pa jaz ne vidim ali je ok... vidim bušija samo pri avatarju... kje se naloži fotka, da se vidi samo ob strani?user posted image user posted image  možgani so se mi skisali od preveč učenjauser posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.2.2010 12:15:20   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

katy a one male brisačke kot rokavička al kao vleiksot onih ko so za roke briasat?

Niso narejene kot rokavičke, ampak male brisačke. (30 x 30).
Sta pa 2 modri in 3 bele. Imajo pa tudi kompletke za punčke. 2 roza in 3 bele.
Meni se kr praktične zdijo.

Aja, pa imajo tudi podloge tiste nepremočljive za previjanje. Se mi zdi da pridejo 5€.

Torbo pa bom naslednji teden poslikala, ko bom imela čas. Se mi zdi kar uporabna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.2.2010 12:19:55   
Angel_Tian
biba88 - za ponudbo ti še nima kaj za zaračunat. Če ima pa tak namen, pa kermu drugemu daj narest ponudbo user posted image Zaračunajo ti pa fajn potem načrte, ki ti jih narišejo, ki jih seveda potrebuješ za gradbeno dovoljenje user posted image

Ampak kak predračun pa bi ti to sploh imela, o tem, kolko bi te stal prizidek? Ker to ti itak lahko bolj ali manj samo okvirno izračuna. Al ti bo naredila ponudbo za to, koliko bi te projektna dokumentacija prišla?

biba, si kar razumljivo napisala ja. To bi ti sigurno tudi jaz znala pomagat. Hmmmm, lokacijsko informacijo že imaš? Pa malo je fajn vedet, kak so meje od parcele, da ne bi preveč na široko šlo vse skupaj... Ma, polno je dejavnikov, ki jih je treba upoštevat. Iz kod si že ti (sori, sem pozabla).

zivepo - ja, kr naredi kakega več za naju z mulcem. Da bom lahko pol poročala o testiranju user posted image user posted image

Pa hvala za pohvalo, ampak saj v Piini sobi se res da marsikaj narest user posted image user posted image

zivepo ja, lahko se okno prestavi na hiši, ampak kaj bi to pomenilo potem za notranjost kuhinje - razporeditev, napeljave. Pa seveda bi tam potem fasada bila potrebna obnove...

guerina - evo, komot se nam večkrat javiš user posted image user posted image
Jaz sem ravno v torek bila na pregledu in sem čisto zabarikadirana user posted image Sem mojmu tak rekla in on je to vzel tako, da je konc s seksom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teja k
- najmanj po vsakih 2 urah si privošči pavzo, ti bo lažje šlo učenje. Na vse ostalo pa danes raje ne bom komentirala, ker sem tudi v takem dnevu, da me očitno vsi hočejo ob živce spravit user posted image

Jaaaaaaa hahahahahaha, teh mailov je tudi na tone, ampak so mi tile klici res tolk smešni. Komaj spravijo tisto angleščino ven, pol še pa tako nesramno obnašanje user posted image

biba - lepo, da je s tvojim odtekanjem boljše. Vidiš, da se večinoma vse kr samo od sebe porihta tako kot je treba user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.2.2010 12:21:20   
Teja K
Katy a daš kakšne fotke te tvoje torbe gor?.... jaz bi tudi mogla kakšno nabavit...a je ta tvoja fulll ugodna... pa dobro si se spomnila, da jo sama poslikaš, bom tudi jaz v tej smeri iskala

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Pralni prašek

Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)

Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!