Teja K
|
Kema dobrodošla! maš isti rok, kot sem ga jaz pri prvem - Davidu imela... ampak ni hotel ven, je raje počakal na 5. 6.... takrat imam plačo, je že vedel zakaj sem namreč zelo predana potroševalka denarja in je konec meseca dnarnica bolj suha biba jaz nimam pojma... čisto možno pa je, da ti zaračunajo... saj jo lahko vprašaš koliko takšno svetovanje stanje... Biba kako pa kaj tvoje odtekanje? Ali si šla do babice? Kaj je rekla? Katy izpit imam v soboto ob 8. uri zjutraj ... in sedaj sem prišla do stopnje ko mi nič več v glavo ne gre, pa bi morala še 3 poglavja nalog naredit, vsaj tistih osnovnih... res si že želim en izpit imet, kjer se bom snov napiflala pa konc... prvo sem imela statistiko ki sem jo 2x 5 pisala , sedaj imam stroškovno računovodstvo kjer tudi samo zravn nalog sedim in mi ene sploh niso logične in niti jasne ... in prišla sem do faze ko se sama sebi smilim, tako kot ti , samo, da jaz imam smolo, da sošolka s katero sva vse to skupaj vedno počeli (jamrali in se smilili) hodi sedaj v mb še vedno in je 2 letnik že zaključila, jaz pa sedim tu v lj in bemtim nad učitelji in nepravičnostjo, prepuščena sama sebi... sem sicer se z eno full zaštekala... na začetku... potem pa se vidla, da mi samo živce žre in da hoče vse z levo roko naredi in da me vedno en dan pred izpitom gnjavi z nalogami, pa sem jo skenslala, mi je sedaj že kr nekaj mailov poslala, pa sploh ne odgovarjam (hvala bogu je telefonsko zgubila)... ma koji k... sem jaz tu socialna ustanova za lenuhe? UHHH sorry mi je dvignilo pritis... najbolj žalostno je, da sem zaradi nje že pri marsikaterem izpitu čas zgubila, potem pa dečva sploh ni prišla pisat izpit, ker je šla raje na randi (jih ima veliko in z veliko različnimi ... saj ne sodim, ampak če neku nameniš 2 dni in mu pomagaš pri učenju... pol pa me razjezi takšno početje) ja definitvno sem padla v tečno razpoloženje pred izpitom.... , še dobro da me sine pelje dans v kino ... greva Alvina in veveričke gledat - 2 del... prvi nama je bil zakon. Angel men so najboljši oni, ko ti maile pošiljajo kjer ti obljubljajo nevem kolk milijonov itd... pa v tisti slovenščini preko googla prevedeni Moi ti pa se še malo prehitro obremenjuješ s temi vstavami... otrok se še lahko obrne in se tudi obrača... moja je na vsakem pregledu drugač obrnjena, sedaj imam glavico pri mojih pljučih, noge pa spodaj, ampak ne čisto spodaj, ker spodaj nimam nič je rekla g. in tudi mi je rekla, da naj se ne obremenjujem kako je obrnjena, ker se navadno obrnejo na glavico v zadnjem tednu oz. se kr obračajo... Vem, da se mi je David v zadnjem tednu obrnil na glavico, prej je imel nogice spodaj...
|