|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.2.2010 14:25:09   
jolcica
farina: jst sem ji itak rekla da nj ne dela panike vndar ona kr nemore iz svoje kože verjetno tudi ker je prvič bla noseča je tkoj na začetku mela ss in zdj iz svojih izkušenj misli ....

my little angel :)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.2.2010 15:46:52   
biba88
fiška res hvala ti za informacije! tako lepo in enostavno mi še ni noben razložil! res hvala ker si si vzela čas mi mi razložilauser posted image

angel tian ti si pa res hitro dobila gradbeno dovoljenjeuser posted image  si prava carkauser posted image  tale moj izcedek je pa res neki nerazložljivegauser posted image  ne vem kje se ga tok nabere da se mi pol tok vlijeuser posted image  mam kak konkretno veliko malho tam spodajuser posted image user posted image user posted image  sej pri meni bova prizidek izpeljala verjetno v roku dveh letuser posted image  sva študenta...oba...user posted image  je pa idejauser posted image user posted image
teja k vem kako je imeti taščo,ki bi jo najraje....bom raje napisala ki se ne strinjaš z njouser posted image  drži se
sabri meni je za kašelj pomagal slezov sirup ki ga kupiš v lekarni in ga lahko ješ in pomagajo tudi tablete za lizat z izvlečkom islandskega lišaja..ne vem kako se rečeuser posted image

sem šla pa danes s svojim možkom na CSD prašat kok dnarčkov mi bojo dal ker sem študentkauser posted image  dobim otroški dodatek in nadomestilo pa štipendijo vendar vse ob rojstvuuser posted image zdej pa nč!pa še za zavitek sem oddala vlogo user posted image  pa sva zrihtala še očetovstvo in sem mojmu rekla dej pa ne boš mogu več rečt da je od poštarjauser posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.2.2010 17:24:31   
emibu
biba-kaj pa za to da bi vsak mesec dobivala omoč če sta študenta pa nisi nč uprašala?

punce po premisleku sem ugotovila da nebi vozička peg perego se mi zdi drag glede na to da ni nič posebnega..me zanima če pozna katera kak voziček tm nekje do cca. 200 eur pa da ga lahko uporabljam za novorojenčka?usakega predloga bom vesela..

pa uživajte na krofkanju papa =)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.2.2010 20:27:26   
K_a_t_i
Suh kašelj - pomagajo parne kopeli. Če imaš malo kopalnico, se zaprita vanjo, odpri krop in tuš. Pa naj se dela para. V umivalnik pa tudi natoči vročo vodo in daj noter par kapljic borovih/smrekovih vršičkov (v lekarni dobiš). Pred spanjem pa slezov sirup. Pa veliko pit. In ja, calpol je isto kot lekadol in se dobi brez recepta.

Lopar -lani je bil apartma za 4 (totej 2 spalnici) 55€ na dan. NE, NE BI ŠE ENEGA DOJENČKA (EMŠO). Sicer pa - pri tem tempu user posted image je to itak nemogoče user posted image .

Pridem nazaj, moram tamalem pravljico prebrat.... Še dodam o Loparju.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.2.2010 20:49:47   
K_a_t_i
Evo, nadaljujem.... Rab je ene 3-4 urce od Ljubljane, pol pa še trajekt 10 minutk in še ene pol urce po Rabu. Senca - na sami rajski plaži je seveda ni, je pa nad njo gozdiček, kjer je dovolj sence. Mi smo lani bili nekje do 11:30 na plaži (tamal je bil ves čas v UV majci in UV kratkih hlačah - kopalni komplet + ta klobuček na sliki), pol smo se prestavli na kofe v senco, šli v apartma, dali mulce spat, okol 16h pa do večera na plažo. Smo pa bili zadnji teden avgusta in ni blo nekega vročinskega vala. Lih luštno. Letos bo podoben termin.
Rajska plaža - če bi zbirala zase, nikakor ne bi šla tja (ne zaradi mivke, bolj zato, ker niti zaplavat ne moreš normalno, ko je 200m voda do kolen). Ker pa sta tamala 2 tko noro uživala, da smo starši dejansko počivali na plaži, je bila to tudi letos naša prva izbira. No, če te še kej zanima pa kr vprašaj user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.2.2010 21:03:23   
emibu
hjooi tole se sliš sanjsko če je tok možnosti d atak človk nemore vedt kam bi šou no usj jst ne...sam nočm skalnate plaže al p akamnov ker mi je tko smotan se pol z vode ven plazt ko da me kakat tišči zgleda al pa k da sm cela polomlena po kakem zlo drobnem pesku al pa mivki je pa tko fino pa še topla je..user posted image jst sm že na morju nouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.2.2010 21:52:46   
K_a_t_i
Še mal za lušte user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.2.2010 23:45:42   
m_o_i
evo mene doma user posted image
na kratko: nujno smo mogli klicat BMW servis, da so hudica od avta odvlekli in mene domov odpeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ni vec smajlekov za moj bes)
kere psihoze, drage moje! jaz na enem koncu SLO, moj na drugem-zaj pa postimat, da bo avto na servis pravilno odpeljan...
skratka: mene ni blo na trojanahuser posted image  kot ste verjetno opazleuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.2.2010 23:57:46   
m_o_i
emibu vozicek v tem cenovnem razredu, kot ga ti omenjas, je bil meni prva in edina izbira chipolino-v (da se ga tudi v paketu vzet). http://www.recinko.si/otroski-vozicek-chipolino-p-2303.php 
ce ne bi potem dobila peg perega od snahe, bi vzela tega (ker na vozicku nisem mela niti najmanjsega namena bankrotirat)
kaselj za pomiritev kaslja je meni oma delala prezgan sladkor, prelit s toplim mlekom in z dodanim zabljem, al pa sem mogla spit zlico toplega jedilnega olja(da nisem nabijala celo noc). tole drugo je ogabno, ampak pomaga pa. aja, pa se na prsa mi je dala toplo brisaco...zaj, na stara letauser posted image  pa prisegam na Fluimukan

ce ktera kupuje vozicek chicco trio S3 : v DM-ovih kuponckih je popust 15% (vnovcljiv do konca leta2010), treba pa ga je vzet v chicco-vi trgovini oz. na njihovi internetni strani. jaz mam ta kuponcek cisto viska!

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.2.2010 0:02:46 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
20.2.2010 9:16:23   
emibu
dobro jutrouser posted image

kati-joooi kak je mali luškan s to kapcoo....iiiiiii sam naš se še letos nebo mogu tk igrat bo vrjetno bol pr zizi slonel cele počitnceuser posted image
moi-moje sožalje za avtouser posted image sej vem da ni smešno sam ne se tok jezit nouser posted image
no da povem tole o vozkiih pojedi pogledat na www.lux4kids.de ta slovenija je draga do konca no men tile vozki zgledajo stokrat bolš pr nas bi pa mogu za tak voz dat minimalno enkrt večuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 9:25:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
20.2.2010 9:28:47   
julka8
dobro jutrouser posted image
joj kati si nardila lušte s tem slikcam, zgleda ful lepouser posted image sam težko je najdt apartmaje za dve osebi, večinoma so sam za štiri (da je cena kukr tok zmerna)... ma mal bo treba še pogledat...a ve kera za kakšno stran da se da prikole najet mrbit?

ps: kak je blo na krofkanju?user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
20.2.2010 9:34:09   
sabri
Dobro jutro, upam da ste fajn kofetkale. kar sploh ne dvomim. Midva sva včeraj popoldan peljala malo pogledat k dr in mi je dala potem kar recept za Calpol in kupila sem prospan A_T, čaj z medom ji pa skos turim, da ga pije. Danes gremo malo ven, da jo do ponedeljka pripravim, ker upam, da bo za vrtec.
gromska: zanimivo, da si zbruhala sadje, kaj ti ni sedlo dobro?
biba88: si me malo spomnila, da bo treba počasi uredit papirje, midva morava tudi še očetovstvo pa ostalo.
kati: to parno kopel sva si pa šotor naredile in notri vrele kamilice pa je kar zdržala, sva se šli indijanceuser posted image , bom pa danes zvečer še v kopalnici poskusila, ker je pod šotorom za znoret vroče meni. Kaj si naredila lušte z morjem, alo, komaj čakam, čeprav še ne vemo, kam gremo, vem samo da septembra. Najraje smo šli v dalmacijo, Makarska pa tam dol, zdaj pa bomo videli. Aja, ta majčka pa hlače se hitro sušijo, ker vidim, da jih je imel skos gor?
živepo: oooo ste dolgo vstrajale, jaz sploh ne upam več računat, ker mi je potem prav žal, ko ne morem priti. Mogoče se pa drug mesec dvakrat vidimo,d amo dva datuma a? Naša je spala že od pol osmih zvečer, kar je za njo itak ful hmal, se ji vidi, da jo to kašljanje čist zmatra.
Grem k njej gledat risanke, mi je težila danes, da moram vstat, čeprav sem hotela spat, pa je oči vstal.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
20.2.2010 9:36:26   
m_o_i
zivepo sej se je klicu BMW servis in se je na cifri 080blabla oglasil HRVATuser posted image (samo nebo zna, kam je to zvezano) in je potem neke cifre dal, da se je poklicalo. nakar se na neki mariborski cifri koncno oglasi ena teta, pa ji je blo treba narekovat stevilke sasije, pa kje je avto kupljen, pa...mah, celo prometno ji zdiktiratuser posted image potem je treba to preverit in ko je, je poklicala nazaj in rekla, da pridejo po avto, da je tam blizu nek pooblascen za to...potem se njega pocakat, da je avto nalozu, aja, pa zena je prisla z njim z osebnim avtom, da je mene nalozla in smo sli proti domu...tak da avto gre danes oz. v ponedeljek k Selmarju, do takrat smo pa brez...(a nisem jaz prejsnji teden pisala, da se v ta avto ne vsedem vec????!?!?!?!??!)
no, in je bla ura skoraj polnoc, ko sem domov prisla!
moj bo znoru!! mah, valda te razpistoli, ce mislis, kak fajn avto mas, potem pa take tragikomedije nooouser posted image  mislim, da bomo v kratkem menjali avtouser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
20.2.2010 9:38:18   
emibu
zivepo-ja trdo košaro..pa novega..tut men je tale najlepšiuser posted image kje je pa slovenska stran?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
20.2.2010 10:32:26   
katy83
dobro jutro, majčice.

Moj izpit včeraj je bil porazen. Sicer še ne vem rezultata, ampak ni šans, da ga naredim. user posted image   Tak sem jezna. 2 tedna sem se res učila (kar je za mene ogromno) in potem ...user posted image  No, kaj mi drugega preostane kot da grem junija. Sem se zezala včeraj, da si bom zapiske posnela na mp3 player, pa ko bom vozičkala, jih bom poslušala. user posted image  
Tak sem bila jezna, da še na rojstni dan nisem hotela it. ma naj gre v rit. user posted image
Sem pa imela večer full lep včeraj. sva si z dragim kopel naredila, pa sva se 2 uri namakala. Sem kar malo pogrešala to in je pasalo. user posted image  To in še kaj druga. user posted image

Ve pa imate same lepe teme. user posted image in user posted image . user posted image
No, glede "domačih nalog" sva mi2 odkar sem noseča bolj tak tak. Najprej sem itak imela prepoved zaradi nekih vnetij, potem zaradi nizko ležeče posteljice (za katero še zdaj ne vem če se je dvignila user posted image , ker sem imela uz nazadnje decembrauser posted image ), zdaj pa  se user posted image  že malo boji, tak da. Tu pa tam se še malo stisneva skup. user posted image

Na morje mi tudi gremo. V začetku septembra. Jaz sem sicer privrženec hrvaške obale (sploh Pag in Mali Lošinj), ampak moj je bolj "šajser" za letos, ko bo user posted image , tak da gremo v Izolo. Prvič v življenju grem v Sloveniji na morje. Mogoče pa me preseneti. user posted image   Gremo pa za 5 dni. Joj, komaj že čakam. user posted image

Lopar - joj, jaz sem bila tam enkrat, pa mi ni bilo všeč. Mivka kje hočeš. V riti, ustah, laseh. user posted image   Ampak če pa gledaš z druge strani, pa raj za otročke. To pa je zakon. user posted image   Jaz imam full rada skale, pa da je voda kr globoka, da lahko not skočim.user posted image Moj pa je bolj za pesek in mivko. Pa zdaj še bo treba na user posted image  gledat, tak da mogoče pa gremo kdaj tudi na Rab.

Emibu - mi2 imava voziček od Picollo. Res da ni košare, ampak se da full dobro naštimat za novorojenčka. Pa saj košare ne rabim poleti al ja? user posted image  Pa lupinica se tudi da gor naštimat. V Pikapolonici jih imajo. Za picollo sem slišala (sploh tu na forumu) dosti slabih stvari, ampak sem dobila od 2 kolegic informacije iz prve roke, da sta bili full zadovoljni in ni bilo nobenih težav.

krofkanje - upam, da ste se fajn imele. Ah, ziher ste razturale. Zato pa je danes dež. user posted image

Nič, lep vikend vam želim, kljub brezveznemu vremenu. user posted image
lp, Katy

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
20.2.2010 10:48:39   
emibu
katy:
izpit-ne sekiraj se mogoče te pa preseneti pa boš izvedela dobro novico sicer pa jovo na novouser posted image
domače naloge-moj je zanč neki raziskoval pa tko kr naenkrat otrpne ka maš pa to??user posted image user posted image je bogi revež skos mislu d je dojenčka zatipu in pol mu je še mali uplahnuuser posted image user posted image
voziček-upam da mi živepo ki je majster na svojem področju kakega priiporoči

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
20.2.2010 11:06:48   
Teja K
Dannn, ne bom kaj veliko pisala.... samo na kratko:

izpit - katastrofa... kot Katy... ni šans da ga naredim... ehhh. ne bom zgubljala besed..., zdaj pa grem malo kuhat, da se sprostim... :-(

Lepo bodite

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 11:25:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
20.2.2010 11:40:43   
m_o_i
zivepo avto sem normalno vzgala, pa se je pojavla lucka za pumpouser posted image  pa obratov ni mel zadost in ga je treslo, napisalo, da masina nima moci in to je to...in se poglobim v (itak samo) nemska navodila (nemscino razumem nekak na pol), ugotovim, da zna bit olje, dam na displeju, da preveri kolicino olja(avto nima sipke za kontrolo olja-ena sama j***na elektronka!!) in je ne more zmerit. dolijem liter olja, ce bo kaj boljse-isto kot prej(olja ne zazna, avto trese, nima moci). ja nc, pol pac klicem naokoli...so danes mojga iz postle vrgli-preverjali so, ce je blo vse OK z vleko in dostavo ljudi na domuser posted image  no, prijazno so pa resuser posted image
izpiti punce, ne pozabite, da se dogajajo tudi cudeziuser posted image  jaz sem kr nekaj izpitov naredla, ceprav sem bla prepricana, da bom totalno pogrnla! za ziher prilagam se user posted image user posted image

aja, tale avto je kriv, da se se nisem pohvalila, kaj vse sem domov privlekla vceraj user posted image  je moj reku, da cote moramo samo se kake za v cerkev kupit, ker sem pa res dobila OGROMNO(fotodokumentacija sledi)!
pa se banjico s podstavkom sem dobila, pa lupinico(ceprav eno tak mam v peg perego kompletu), pa previjalno podlogo...
cez par mesecev dobim se stajico, (ce zelim)hojico, stolcek za hranjenje, kengurujcka, lezalnik z vibriranjemuser posted image
no, dete je nase, ostalo pa res vse od drugih. aja, pa kinderpet je nasuser posted image  iiiiiiiii, da ne pozabim povedat, da je vceraj dedi htel kinderpet kr sestavit in ga je moj komaj nazaj zadrzal (ITAK je pa dedija poslala v akcijo...nooooo, kdo? lahko vprasanje, jaaaaa-pravilni odgovor je tascauser posted image  samo se zdaj vsi delamo, da verjamemo, da je dedi hotu videt sestavljen kinderpet)

Neposredna povezava do sporočila: 2045
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 11:49:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
20.2.2010 12:00:20   
m_o_i
aaaaaaaaaaaaa zivepo da res ne pozabim povedatuser posted image user posted image  omara je se vedno aktualna!!vceraj je mojega baje morila cel popoldan, da je full fajn omara, pa poceni-znoru je!! sej sem mu rekla, da tista omara je ze ziher kupljena...in za danes sem mu predlagala, da jo pelje v sobo, ji z metrom razlozi, kje bo previjalna in kinderpet pa najina postla, ona naj pa pove, kam pri user posted image  bo postavla tisto j**no omaro!aja, pa se jaz sem ga nekaj natulila vceraj in mi je potem reku, da ce se lahko gre kaj narobe-mati mori, jaz se muhamuser posted image , ne/sestavljanje kinderpeta... ja, lahko gre-se avto je zaribal potemuser posted image
mislim, zvezde so ble vceraj v kriticnem polozaju...ampak, vazn, da bo omara novauser posted image
selitev ni vec dalec; mislim, da bo dosti prej, kot do novega letauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.2.2010 12:08:15   
farina
zdravo čveke, vidm da ste se imele full fajn,mi je kar zaluser posted image , no zdaj sem sprala,si mal reda nardial z oblekcami za malega bebeka, pa mal tud zame,bom mogla svoje tri omare mal skrčit, je ze zadnji cas.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.2.2010 13:22:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Aja, ta majčka pa hlače se hitro sušijo, ker vidim, da jih je imel skos gor?

Ma veš kako - on je več kot uro dirkal po plaži, ne da bi se zmočil (no, minimalno), pol smo pa šli skupaj v vodo, preoblečt in v senco (na kofe user posted image ). Popoldne pa začetne pol ure v majici, pol pa je itak že 5 bla ura in je bil nudo. Nekako pa ne bi ga mela mokrega predolgo v tem, no. Letos smo nabavli še enga tazga pa bomo kombinirali s tem lanskim - da ga bomo lahko preoblačli.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.2.2010 13:26:58   
m_o_i
takole: fotodokumentacija je dodana v album-kar mi je uspelo "resit"user posted image  iz avta, sem poslikala. tista lupinica in banjica sta pa v prtljazniku ostali.
takole, jaz tudi mislim, da mulc ne bo nagec, pa cetudi ne kupimo nbene cotke vec! ok, en lep komplet za praznike al pa za v cerkev bomo nabavliuser posted image
aaaaaaaaaaaa, zlagam po postli te cote, slikam (itak rabim za evidenco, od ktere prjatlce sem kaj dobila), pride moja mati v sobo in pravi: ja, a omaro mate za vse to!? user posted image user posted image  no, sam cakala sem, da se moja mama prijavi, da je nekje neko ugodno in fajn omaro vidla user posted image  samo ni-pa tudi ce je, ve, da boljse da nic ne rece; me ze dovolj dolgo poznauser posted image

za kosilo sem pa danes po doooooooooooooolgem casu jedla pire krompir in...SPINACOOOOOOOuser posted image  joooj, kolko sem jaz spinace pojedla kot otrok! zvecer pred spanjem ali kroznik cokolina al kroznik spinace-nic drugega. no, hotla sem pa to rect, da ko sem zacela jest, je đunior znorel-tolk, da me ni s stola zbrcaluser posted image  ja, ne vem, ce ne bo atijev-spinace pa ne-rajsi je lacenuser posted image  a je ze ktera ugotovila, da nasi "busiji" reagirajo tudi ze na okus!?

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!