Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:34:33
|
|
|
|
m_o_i
|
bro jutro! uuu, pri dopustu ste ze mi pa letos najverjetneje ne bomo sli; razen, ce bomo kak podaljsan vikend sli kam v istro vsaj povohat morski zrak(drugace sem jaz obvezno za dalmacijo i juznije-kar je tu visje, temu jaz sploh ne recem morje ) za tiste, ki se zbirate: zadar, hotel donat! lani je blo tam skoraj vec otrok kot odraslih mislim, da je ravno na morju mojemu dokoncno vstekalo, da hoce met taaak lustno je blo videt tiste cmrlje v bazenu!
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:41:42
|
|
|
|
farina
|
helou bejbike kako ste?jaz okej, je ze petek, sam morm dans it pop,delat tako da me zal ne bo lahk pa kaj slikate,da me tud vidimo, ja hvala za odgovore, 28 dni pred pdpjem je res z zakonom določeno,jaz si bom šla konc marca porosniško urejat, saj 35 dni pre pred pdpjem je dovolj, ne<' ne morjo komplicirat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:42:23
|
|
|
|
Teja K
|
Tašče - zdaj pri nas spodaj merijo emisije v peči (se še spomnite da smo v kleti) in tašča s tem tipom tako, na glas debatira, da me je kuj glava začela bolet... da ne govorim o tem kako nemogoče se je učit... o politiki pa cenah pa plačah, vse predebatira jaooo babnca ... in zravn še tak vrešči, pa mačka kr naprej ogovarja, jaoooo bože, mislim, da mi bo maček celo kuhno razdejal zravn nje .... naj že zmerijo pa da me pustijo na miru če ne bom dobila ****is...... evo maček že nekaj vlači okrog... in ona se zdaj krega z njim.... mislim, primi ga baba blentava pa ga daj ven iz kuhinje jaoooooooooooooooooo Se opravičujem, morala sem se izpraznit
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:46:28
|
|
|
|
m_o_i
|
Teja K v takem si predstavljaj: si na svojem(sej ni vec dalec, ziher ne), tasca pred vrati zvoni ti pa ji NOCES odpret (ma ce to niso momenti vredni zivljenja!)
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:48:48
|
|
|
|
Angel_Tian
|
teja k - banane so super za energijo. Celo boljše, da si mogla te kupit namesto melon. Od melon bi itak samo na wc skakala Pridno se uči vražje snahe milena - škoda, da te danes ne bo, požrešne smo pa itak vse bile Imam pa tudi že napolnjeno baterijo na fotiču, tako da kaka slikca bo julka - ti potem drdžimo pesti za kolokvij. Kar se pa tiče morja - vsekakor je obvezno it malo do slane vode Mi bomo tudi šli kar na lansko lokacijo. emibu - dojenčki lahko tudi že doma zakuhajo, če so preveč oblečeni. Tako da tole z vožnjo ne bo glih držalo. Mi gremo blizu, v kamp z veliko sence, edino mivke ni, ki pa meni tak ni fajn, ker jo imaš potem povsod polno
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:51:32
|
|
|
|
farina
|
ajaa glede dopusta,joj ja sploh lahk gres z takim malim mogoč smo mislili it konc avgusta, pa še to tukaj bliz, glede tašš , mi je mal znano, je nasa zelo obcutljiva in res delamo z njo kot v rokavicah, sicer ne zivimo skupaj,ponavad ji dam stalno prav, sam da se ni treba kregat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:57:53
|
|
|
|
Angel_Tian
|
moi - jaz sem tudi vedno bila tak fanatik na dalmacijo, zdaj se je pa mojmu ta FKK kamp tak zadopadu, pa še fajn poceni je, da bomo pač kr bližje hodli. Mi po eni strani tudi paše, ker tja hodita tudi moja dva in imava z mojim tako fino poskrbljeno za varstvo otrok Sicer pa je voda tudi slana in važno je, da se vsaj nekaj dni v letu odklopim iz stalne okolice teja k - sočustvujemo s tabo, pomagat ti itak ne moremo moi - za tak moment življanja jaz tudi živim
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 9:58:02
|
|
|
|
Teja K
|
Dopust - tudi mi računamo, da bomo šli konec avgusta, v Pulo v kak apartma, letos ni šans, da me zvlečejo na tisto malo barko, brez vode, hladilnika, tuša... no way... ker tam pa je absolutno prevroče za bebija, ni sence pa sonce točno na glavo tolče... Danes tudi meni ne bo zneslo na Trojane... ima sine svoj prvi nogometni turnir, pa je prisotnost mame obvezna, tako, da lepo se imejte in uživajte, pa malo začarajte, da bom izpit naredila... Moi lepo bi bilo o tem sanjat, ampak **** je, ker se bom nad taščo preselila , vsaj za nekaj časa no... imamo plan se nekoč na primorsko preselit... pa upam da bo to čim prej... al pa vsaj v kakšno svojo bajto... Nič grem malo glavo zluftat od učenja
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 10:04:52
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Medenična vstava: tudi meni je na zadnjem pregledu povedala, da je dojenči še v mednenični vstavi. V 37. tednu je potem uz in če, je še v medenični se v Celju kar dogovoriš za cr. Mislim, da dr. Koren dela tudi zunanji obrat, nisem pa sigurna. Jaz sem tudi v prvi nosečnosti imela tamalo v medenični vstavi in potem se je v 37. tednu obrnila. Sem pa res bila pri dr. Ocvirkovi na akupunkturi in mi je dala eno tako "cigaro" (sem pozabila kako se točno reče), jo prižgeš in greješ mezinček na nogi. Tako da lahko, da mi je to pomagalo. Je pa dobro, da čim prej poskusiš s tem, ker jaz sem v 36. tednu, ko bi naj začela z akupunkturo. In potem je bil porod čisto ok. Aja, ta cigara pa tako smrdi, da so moji sosedi ziher mislili, kakašna sva midva z mm, da sva si mogoče kakšnega zrolala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 10:05:53
|
|
|
|
m_o_i
|
takle mamo: vceraj sem opazla, da je mojega vedno bolj groza, da bomo pod isto streho s tasco (njegovo mamo) scena z baldahinom mu ni usla in je potem na kavi na glas ugotovil, da novo leto bomo pa najverjetneje ze v svojem stanovanju praznovali iz njegovih ust v bozja usesa!!no-v nase denarnice oz. TRRje Teja K enkrat bo... samo za sekundo si predstavljaj, da je to mozno; da jo lahko ignoriras in da nic ne more!! juuuuuj
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 10:29:44
|
|
|
|
Angel_Tian
|
teja k - uh, barka pa nekak res ne pride v upoštev za novorojenčka Sicer pa jaz tak sploh nisem nek privrženec za barke Škoda, da te danes ne bo. Pol pa vsaj zelo glasno navijaj na turnirju Me te bomo pa že tolk obdelale ob krofkanju, da bo jutri izpit super stekel. Mi imamo zgornje nadtropje ločeno samo s harmonika vratami (pa steno, ki smo jo z mojim atijem naredili) in še te mi je tašča enkrat tako zlomla, da se niti vredu zapirat ne dajo. Pa vsakič, ko jaz zračim stanovanje in je spodaj kje kako okno odprto, hoče tista vrata dol zlomit. Zdaj moramo nova kupit, da se bo zaradi nove bebike vsaj zaklenit dalo - imamo namreč ubijalske stopnice. Če bi imela namen ostati v tej hiši, bi tak nabavla ene orng vrata, tak pa mi je škoda še karkoli tu investirat. Tako da - tašče ne veljajo niti zgoraj niti spodaj niti zraven in tudi nasproti ne Ti iz srca želim, da boste čim prej šli čisto v svojo hišo. moi - za tvojega. Očitno se bo pripravljen boriti za svojo družinico, četudi bo treba kdaj kako proti svoji mami rečt. Super, moj je kar dolgo časa potreboval, da je stopil iz strani svoje mame na stran svoje familije.
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 10:36:03
|
|
|
|
Angel_Tian
|
zivepo - se danes spet dobimo na tistem parkirišču, nekje ob 17.15?
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:13:06
|
|
|
|
sabri
|
Dobro jutro, mi smo še kar bolani, tako da naju tudi danes žal ne bo, očitno mi ni usojeno no tole krofkanje . A ima katera še kako idejo za grdi kašelj, kako se ga znebit, ker tale trpotčev sirup nič ne pomaga, nabija na polno no. Na svoje it je pri nas zaenkrat močna želja, ki jo počasi poskusim uresničit. Za vse ki ste že bližje, pa .
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:13:25
|
|
|
|
barvar
|
Jutro ! Danes pa pade babje čvekanje in krofi . Imam pa eno vprašanje: kdo vse pride??? Imam nek smešen občutek, da smo vse iz SV dela Slovenije ali se motim? Ker če ni nobene iz druge strani Trojan bi se lahko kje bližje dobile. Mene namreč že kar ubija to sedenje v avtu, ker pol komaj vem zlezem . Saj nočem nič gnjavit, samo vprašam! Drugače pa Trojane, here I come. Vas še pridem pogledat. Aja Fiska tebi pa pošljem svojo št. na ZS.
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:30:41
|
|
|
|
barvar
|
Pa da vidimo koliko nas bo. Zbiramo prijave za druženje nosečk, danes ob 18.00: Barvar - Ptuj
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:46:41
|
|
|
|
Angel_Tian
|
sabri - prospan dobiš brez recepta. Sem pa jaz Tianu kupila nek sirup za jačanje imunskega sistema in se mi zdi, da mu tisto bolj pomaga kot pa vsi ti sirupi proti kašlju Sta poskusle že s prežganim mlekom? Ali pa kr čaj z medom ali pa smrekov sirup. Hmmmm, sicer mislim, da tudi fluimukan brez recepta dobiš Dežuuuuuuuuuuuuuje na polno. Jaz pa sem ravno zjutraj gledala s ceste proti naši hiški in se veselila, da na zemlji nimamo skoraj nič več snega Zdaj bo pa še dež ostanek spravil v zemljo barvar - jaz moram na Trojane, ker moj hoče njihove krofe imet jutri za zajtrk, ko pride iz nočne
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 11:56:28
|
|
|
|
fiška33
|
Samo na hitro, jaz pridem, WBM tudi ne bo, mi je pa prejle po telefonu naredila take lušte s trojanskim čokoladnim krofom z vanilijevo kremo, da danes obvezno poskusim tega . Ja zgleda, da nas bo samo 5, če še Moi uspe priti pravi čas :) A_T, Zivepo, Barvar, Fiška, Moi. Še katera? LP
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 12:28:42
|
|
|
|
barvar
|
Angel Tian, kako ti lepo tvojega razvajaš . Torej se vidimo ob 18.00 na Trojanah. Zasedba je sicer bolj skromna, a se bomo vseeno imele fajn. Drugače pa če so kakšne spremembe javite do treh, da še A-T vidi sporočilo . Pa lep deževen dan...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:04:14
|
|
|
|
Angel_Tian
|
barvar - malo se pa mojmu morem odkupit, če je že včeraj začel jokat, da bo danes bolj ali manj cel dan sam doma Drugače pa najlepša hvala za obzirnost, da se spremembe javijo do treh Nima pa veze, če nas bo bolj malo - glasne smo vseeno lahko Nas bo pa naslednjič več
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 13:09:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 13:47:38
|
|
|
|
Angel_Tian
|
gromska - uuuuh, boga no, da ti sadje gor meče Spalni napadi se ti bodo potem sami nehali, ko pač enostavno ne bo tolk časa za "zabušavanje" Nič se bat, vse ti bo uspelo opravljat Jaz pa zdajle delam malo reda po pisarni. Bom mogla vsak dan malo, da vse poštimam, preden grem na pavzo Pa upam, da bo po moji vrnitvi vsaj polovica enako zorganizirano ostalo ker tale šefova hčerka namreč nima niti kančka smisla za red in urejenost Jao, jao - ne smem za tolk v naprej razmišljat
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 14:07:42
|
|
|
|
jolcica
|
živjo kako ste? jast sem doma praznim prostore k bodo delavci kmalu prišli , pa sva se z mojo mami slišale in ona vik in krik k sm premikala ene težke škatle da bo kej narobe k ga blj nizko nosim...sm pomojem ne bo nč narobe sm ona panika dela al kaj ve pravte? drugače pa grem vas mal nazaj prebrat da vidim kaj ste lepega napisale :) bodite do tkrt lepo
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 14:21:36
|
|
|
|
barvar
|
Tako, se še javim pred Trojanami, da veste da bom tam. Grem zdaj malo na kavč lenarit, da bo pol dovolj energije za čvekanje . Saj drugače ne bom sledila . Torej krofkarce se vidimo na Trojanah, ostale pa se tipkamo jutri...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 19.2.2010 14:21:39
|
|
|
|
farina
|
jolcica mislim da ne bo nic narobe glede škatel, pač probaj se izogibat tezkim stvarem, pa pazi kako dvigujes. če si aktivna, hodis v sluzbo, pa mal telovadis,pol ti je telo navajeno,drgač pa se raje izogibaj,
|
|
|
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)

Kupila bom v trgovini (
35%)

Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)

Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)

Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!