|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.2.2010 16:31:20   
kema
Lepo, saj ne morem verjet, da nas je že cca 80 in to z vseh koncev in krajev:)) Zelo lepo, kot vidim, ste se tudi uspele dogovorit za srečanje, bravo! Jaz sem pa mislila, da bom sama s trebuščkom:) Saj bi morala it mal prebirat za nazaj, ampak, a ste že kdaj prej organizirale meeting, verjetno je kar težko dogovorit lokacijo srečanja. V glavnem me veseli, da nas je toliko in upam, da se število še poveča.
Naj povem se malce o sebi, stara sem 30 let, z okolice Ljubljane (Domžale) in pričakujem že tretjega sončka:), res je malček presenetil, ampak konec koncev so otročki naše največje bogastvo:)) Že imamo fantka Lukata 17.8.2003 in punčko Pio 21.6.2005, sedaj pa kot pravijo še en fantek:)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.2.2010 17:28:10   
milena2222
Evo mene.
Najprej user posted image za vse nove pridružene članice.

Sedaj pa da se pohvalim,po mučnem in stresnem preučevanju vozičkov in tudi praktičnem preizkušanju le-teh, sem od danes ponosna lastnica vozička. V garaži imamo novega Mutsy-a 4 riderja za našega user posted image , ki sva ga z dragim malo prej  pripeljala iz Avstrije.Prodajalka je bila fantastična in se je poleg tega, da sva voziček lahko kar odpeljala ( tule bi čakala nanj ), še spogajala za ceno in sva ga nazadnje dobila ceneje kot pri nas. Prejšnji teden sva se dogovorila,da ga prideva jutri pogledat,pa naju je poklicala,da je na žalost jutri ni in sva se pol kr danes vsedla v avto.Za nameček sva pa dobila še ful poceni jajčko Maxi Cosi, čeprav sva mislila kupiti rabljeno ( spet poskrbela ta ista prodajalka ) in imamo sedaj komplet...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kema)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.2.2010 19:21:10   
emibu
Dober večer =)

Da se mal pofočkam tukileuser posted image
No dans je zutri šou moj na izpit in naredu matematkouser posted image user posted image bravoo dragi=)tak da je bil pol dobre voljeuser posted image user posted image in potem sem se jst odločla da grem v napad za angleščino ker mam 1.3 izpit spet cela bukvauser posted image user posted image pa nism mela tistih časov tak da sm mogla domov in tak ni blo dans nč iz učenjauser posted image
Izbrala sva vhodne vrate user posted image bravo naši sem jst končno nehala kompliciratuser posted image in mal prejle sem pršla s kebaba j tkoooo pasuuser posted image njamsnjamsuser posted image
no zdej pa treba moči zbrat in se spokat v kopalnco držte pesti da ne zaspim stoje..

nočnoč*

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 19:43:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.2.2010 19:58:16   
carly
No samo glede vaginalnega pregleda, meni so ga na koncu kar pogosto delali, od takrat naprej ko sem imela ctg, ampak samo koliko sem odprta nič brisa, potem na tistem pregledu po rojstvu otroka-mislim da je 6 tednov po rojstvu me je pa tudi samo pregledala če je vse ok, brisa ni delala, ker ga dela enkrat na tri leta.

Pozdravljeni novi.

Pojejte jutri še kakšen krof namesto  mene.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.2.2010 20:16:30   
m_o_i
jipiii kinderpet je pri hisi user posted image  sestavljen se ni, ker je se treba plac narest v sobi, ampak to bo v zeloo kratkem casu in takrat bomo tudi fotodokumentirali! sem pa vec kot zadovoljna z dobljenimuser posted image  (skatlo smo pa ITAK odprli in pofirbcali,kaj je not).
aja, tasca je ze na glas ugotavljala, da baldahina pa tak ne bom melauser posted image  (normalno, da je kontrolirala razpakiranje skatleuser posted image ). pa ce ga tudi ne bi mislila met-od danes naprej bi ga mela-ZANALASCuser posted image  ce bi ekstra kupovala vse, ga mogoce res ne bi mela, tak pa je bil v kompletu in bo na postlci, pa ce mi bo se tak sel na zivce...
milena2222 - tak lustno se je prebralo, da je V GARAZI vase novo vozilouser posted image
kema - lokacija srecanja nam je takoj uspela ze v prvem susuuser posted image  zlate sredinske trojane. pridi jutri user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:56:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.2.2010 21:08:20   
m_o_i
cakaj...ena me je na Trojanah takoj "zavohala" user posted image  mislim, da je bla gromska tistauser posted image  da pa znam bit zleht, ce mi kdo prevec zivce ven vlece, pa nikol nisem skrivalauser posted image  meni samo ne smes rect, da nekaj ne smem al pa ne morem-takoj pokazem, da lahkouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.2.2010 22:03:30   
K_a_t_i
Čeeeeeeeer.
Vse sem pozabla vmes, ko sem teh novih 15 strani prebrala user posted image .

Tole bom samo pokomentirala biba88 - men se tud ene 5krat dnevno vlije čisto redko. Ma to gre direkt čez gate, pižamo,... user posted image Jst sem se ukvarjala s tem, al je sploh izcedek iz nožnice al iz mehurja, ko je tako redko. No, v bistvu mi ni blo čist jasno al je rahlo "gnojen" urin, ali res tako redek izcedek iz nožnice. Še mal preveč spredaj se mi je vse skupaj zdelo. Samo tokrat se ne sekiram, ker sem imela med prvo nosečnostjo isto pa ni bilo nikoli nič narobe. Je pa zoprno, če nimaš vložka in se ti to zgodi sredi pisarne user posted image .

Za danes samo tokle. Sem čist crknjena - sem bla na govorilnih v vrtcu in pol še v LEclercu, C&Aju ter mullerju user posted image (nabavla stekleničke, dudo, krtačko za stekleničke, nogavičke, obrobo za posteljico, kasete za plenice, stop. Za tavelikega pa 2 majčki z Mojstrom Miho, plenice za spat in "male kinder hipote", da jih bo drug teden nesel v vrtec za rojstni dan). Baby junior ma pa žurko v trebuščku...

Nočko.

Še neki sem pozabla - rezervirali smo letni dopust - vračamo se na lanski "kraj zločina" - Lopar na Rabu (tam smo tamicenga nardil user posted image ). Lani v postavi 2krat mami, 2krat oči in 2krat bratranca user posted image , letos pa ista sestava plus 2 dojenčka user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.2.2010 22:09:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.2.2010 22:43:02   
m_o_i
jezus, kati, glej, da nes se enega domov prinesla z morja user posted image  (al se vracate ravno zato tja?user posted image )
lopar je bil men vsec(tam sem daljnega leta 2000 cakala na napovedani konec sveta ob popolnem luninem mrku; samo je res pihalo, dezevalo in grmelo za znoret), AMPAK-tista mivka!!!!
iz uses, nosa, kopalk-od vsepovsod se je vsipala nonstop; ma js sm znorela nooouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.2.2010 22:51:37   
sabri
No da se še jaz javim, mala spi že nekaj časa, spet z vročino, če ne bo jutri bolje, jo peljem pokazat. Nimam tudi calpola doma, ga dobim samo na recept ane?
kema: dobrodošla med nami.
milena2222:user posted image za uspešen nakup, kaj je potem fajn, ko je to enkrat za tabo ane, da stoji makina v garaži.
emibu: user posted image user posted image za malo zagona za učenje.
Jaz grem počasi počivat, se mi tamala tak boga zdi, da komaj čakam, da bo bolje. Mali v bušiju pa tak brca, da prav boli včasih. Sem pa prej stopila na vago in user posted image mal pozijala, mam že 74 kg. Nič čudnega, da težje prenašam zdaj kot pri tamali, ko sem že šla rodit s takim trebuhom, kot ga imam zdaj. Jutri delam za kosilo fižolovo juho,  prvič da vidim, kaka bo.
nakupi; jah, sem preveč planirala, da bom ta teden pregledala stvari, kaj sploh rabim, zdaj ni pa nič, tako da vse ob svojem času. Ne bom pa več planirala NIČ. Pa sem to že dostikrat rekla.
domača naloga: ali po domače sex, pri nas postaja suša, ker odkar mala tako brca je mojega prav težko "naskočiti"user posted image , saj je bil pri mali isti, proti koncu skoraj nič, zdaj pa se ponavlja zgleda, jaz pa sam pizdim. Tako da malo pobrcam, ali sem preveč nerazumevajoča al kaj, ker meni še vedno paše.
No zdaj grem pa pod tuš pa spat. Nočko.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.2.2010 22:58:38   
m_o_i
eh, sabri, za slonckanje bo se casuser posted image  pri nas sem pa jaz tista, ki je rekla mojemu, da ce bo htel kaj dobit, bo mogu rect, ker jaz tega ne bom naredla (enostavno mi niuser posted image ).
moj pa, razumevajoc do konca in naprej, pravi, da najpomembnejsa sva zdaj midva z đuniorjem, on bo se ze na vrsti (ja pa kak ga naj potem clovek nima rad, nooouser posted image )

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.2.2010 23:06:24   
sabri
moi: ful lepo od tvojega ja, ampak moj pa kar misli, da bo ne vem kaj škodil bebici, al kr nekaj, čeprav ve, da ne more. Jaz pa mal poštudiram, da je še dobre dva meseca do poroda, pa kake dva po porodu in je pol leta okoli s sušo. Joj, je moaj kolegica danes rodila, sem se kar zamislila, da gremo hitro proti dnevu D a punce.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.2.2010 23:18:01   
m_o_i
sabri sej za mulca tut mojega skrbi, sploh pa, odkar ve, kak nizko je...men pa pase, da je tak uvidevnuser posted image  ampak krivim hormone; take se res ne poznamuser posted image
ja, dan D se bliza; jaz sem ze pod 100 dni to go user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.2.2010 23:28:50   
sabri
No jaz sem pa danes 30 tedenuser posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.2.2010 23:55:27   
fiška33
Dober večer user posted image

Najprej pokomentiram...

Dobrodošla Kema user posted image

Zivepo
, ne vem, kako je v MB s kasnejšo kontrolo kolkov user posted image . Je bla pa finta danes, ker mi je dal os. zdravnik en kup starih zadev iz moje kartoteke, da naj si jih doma shranim, če hočem, in tako sem danes prvič vidla rentgensko sliko mojih kolkov user posted image .

Katy83 in Teja, držim pesti za izpita!user posted image

Moi, mi še tudi sedimo na ritki. Do zadnjega dneva se jaz ne mislim s tem obremenjevat user posted image . Upam, da ti uspe prit na krof!

Barvar, superca za vašo limuzino user posted image ! Moja Ibica še nima nove vinjete, ta velike Vitare pa še sploh nisem peljala. Se bom še odločila, al jo do SB stestiram, al pridem raje kar z Ibico po stari cesti user posted image . Jutri še kontaktiram WBM, da vidim al bomo tri al samo dve.

Milena
, super za Mutsija user posted image . Jst bi ga tudi imela user posted image .

Zdaj pa še pokomentiram moj naporen dan user posted image . Najprej kg, bom kar odkrito napisala user posted image +20, pa Zivepo, tega ni treba na seznam dodajat user posted image . Iz 58 sem zaenkrat na 78 (pri 168 cm). Do tega pa pride, če se moraš prej 20 let nazaj držat pri hrani, .... kot bi psa spustil z verige vuuuuf vuuuf user posted image user posted image user posted image . Ma, res se sploh ne sekiram (več user posted image ). Zenkrat se še v redu počutim, ko bo pa beba iz mene, bomo pa videli user posted image . Tudi diham ponoči trenutno bolje.

Danes sem 29t6d, pregledala mi je - kot vedno MV, še vedno čisto zaprta, zmerila pa mi je tudi dolžino maternice, ki pa trenutno meri 25 cm, namesto 30. Zato sem dobila še brezplačni UZ in vidla punčko po 2 mesecih user posted image . Glavica je velika za 30t, prsni koš pa za 27t. Dr., ki mi ga je delal, je rekel, da ni neke panike, svetuje pa ponovni UZ čez en teden user posted image . Jej, še en brezplačni UZ user posted image .
Vprašal me je tudi, če sem kadilka, ker malo zaostajamo v rasti (user posted image sem pasivna kadilka), mali trebušček pa si tudi razlagajo s tem, da sem pač načeloma bolj velika punca.

Dragi pa je danes dobil tudi prvi dokaz - bil je z mano, da je punči njegova. Namreč njemu morajo v klobučarni po meri narest kak poletni klobuček, ker so mu drugače vsi premali user posted image .

Mejte se user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
19.2.2010 0:28:25   
fiška33
Biba, vsakič ko me en kolega vpraša za kak nasvet oziroma predračun, pravi, da preveč zakompliciram, ampak zadeve s prizidki res niso preproste user posted image .
Prva stvar, ki jo moraš ti narediti, je, da greš na Občino al pa na Upravno enoto, da ti Oddelku za okolje in prostor pripravijo Lokacijsko informacijo za prizidek. Tam bodo napisane neke osnovne zahteve vaše občine glede odmikov od sosednjih parcel, naklonov strehe, ali bo prizidek posegal v kak varovalni pas (cesta, voda, gozd,..). No, to je prva stvar, ki jo naredi. Vsak arhitekt te bo najprej po lokacijsko informacijo poslal user posted image .

Potem običajno sledi izris neke idejne zasnove. (Tu pa arhitekt že zaračuna svojo uslugo, ki je odvisna od velikosti in zahtevnosti posega. Jaz imam to tako urejeno, da na podlagi fotk in želj cca ocenim, kolko bi taka idejna zasnova stala pri meni. Vsak arh. ima pač svoje cene - odvisno od ponudbe in povpraševanja. Če si bolj dober, imaš gužvo in si načeloma tudi dražji). Če se s ponudbo strinjaš, potem na podlagi osnovnih izmer in razgovora z bodočimi uporabniki, poskušam, glede na vaše želje in zmožnosti prostora, ter na podlagi zahtev iz lokacijske informacije narisat nekaj, kar bo funkcionalno in še lepo izgledalo user posted image . Potem se običajno malo usklajujemo, ali vam zadeva ustreza, oziroma kaj bi vi spremenili ,... Jaz imam v ponudbi 3 rešitve, mojo, vašo in uskladitev obeh, tak da v nedogled ne spreminjamo zadeve user posted image . Jaz imam v opciji tudi izris v 3d, kar seveda zadevo podraži, lahko pa je seveda tudi samo v 2d.
So pa načeloma prizidki kar zoprna in zahtevna naloga, saj je potrebno poleg novih načrtov, kasneje izrisati tudi obstoječi objekt.

Ko je idejna zasnova z vaše strani potrjena, je potrebno pred začetkom gradnje pridobiti gradbeno dovoljenje. Izdelavo tega dela (PGD) dokumentacije lahko prevzame podjetje ali posameznik (odgovorni vodja projekta), ki ima opravljen strokovni izpit in ima ustrezen žig... No, jaz tega izpita še nimam user posted image , sem pa take funkcije že opravljala, nadzirali in poštempljali so pa drugi user posted image . (Tamle v sobi me čaka devet fasciklov drobnega tiska zakonov in predpisov, izpit me bo stal najmanj 600 €, prej se moram pa vsaj 3 leta po diplomi kaliti pri drugih arhitektih). Tak da punce, tukaj jaz ne bi podcenjevala dela arhitektov user posted image user posted image . So neke vrste pravniki za gradbene zadeve. Jaz sem trenutno uradno samo projektanka, risarka, rišem pa lahko zadeve, kjer ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. Za izpit sem se pa že 2x začela učiti, pa vedno kak meni pomemben projekt vmes uleti user posted image . Prakso je pa tudi treba pridobivat user posted image . - beri Učenje mi pa res smrdi user posted image

Za PGD je potrebno naročiti tudi geodetski posnetek obstoječe situacije pri geodetu. K sodelovanju je potrebno vključiti tudi lokalnega urbanista, ki pripravi urbanistični del dokumentacije. Zbere en kup papirjev, kjer tudi s skicami dokazuje, da je vse v skladu s predpisi. Od inštitucij pridobiva tudi ustrezna soglasja (elektro, komunala, ceste, odvisno, kaj je potrebno - piše v lokacijski informaciji...). Arhitekt pripravi tudi bolj podrobne načrte, zbere vse skupaj v debeli mapi (4 izvodi), dva izvoda gresta na Upravno enoto, kjer, če vse štima, dobiš gradbeno dovoljenje.
Ampak to še ni vse ....user posted image
Pred gradnjo je potrebno pridobiti tudi PZI (projekt za izvedbo), kjer je poleg arhitekture (še bolj podrobno narisano), vključen tudi statični načrt. Če boste delali sami ali pa kakšno podjetje, mora ta vedet, kakšne špirovce uporabit, kake preklade dat, kolko armirat ploščo, .... Za načrte elektrika in strojnika nisem ziher, če morata biti podrobno obdelana, fajn je pa, da se ve, kako razpeljat elektriko, kam dat vtičnice, ....oziroma podrobni načrt strojnika, ki vsebuje kanalizacijo, ogrevalne naprave... Vse to se potrebuje, da ob novogradnji ali gradnji prizidkov ni nekih dvomov.
Arhitekt pač vodi vso zadevo, skrbi da so načrti med seboj usklajeni, je vez med naročnikom in ostalimi izdelovalci načrtov,... Lahko nudi tudi gradbeno arhitekturni nadzor. Kljub dobremu in natačnemu opravljenem delu, se pri gradnji še pokažejo stvari, ki jih je potrebno rešiti na licu mesta.

Svetujem, da se obrneš na kak lokalni arhitekturni biro. Oni bodo lahko prišli hitro pogledat, ocenit, svetovat ... user posted image

To bi bilo na kratko user posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 8:24:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.2.2010 8:26:23   
Teja K
Dobro jutro majčice!

Pokorno javljam svojo prisotnost user posted image , ravno sem popacala nosečniški sendvič, sedaj pa srkam in se mastim z bananinim milkshakom user posted image ... včeraj sem prvo v kinu vohala lubeniceuser posted image  in so se mi takoooooooo zaluštale, da je to za popenit user posted image user posted image , se spomnim, da sem pri Davidu dala za lubenico takratnih 5.500 SIT, kar je bil zelo drag nakup, kot bi sedaj dala 50€ hehehe - no takrat je bilo tudi financ manj... potem vstopim v Lidl in prvo vidim, da so melone v akciji in melon nikjer user posted image ... potem pa zalgedam banane in se spomnim na moj mikser innnnnnnnnnnnn kupim 2 kg banan sedaj pa uživam... pred učenjem seveda...

Milena čestitke za voziček user posted image user posted image

Sex - ja tudi pri nas je bolj suša... moj je čisto zadržan... zato sitnarim vsak dan user posted image user posted image  in mi potem rata 1x na teden... da dobim tisto po čem hrepenim... ****o sem pesnica ratala user posted image user posted image , seveda Sabri kot ti, bi tudi jaz večkrat... je pa problem, ker prehitro ponavadi zaspim, al pa zaspi moj (mislim, da mu ni najbolj prijetno, sedaj ko čuti brcike user posted image user posted image )... ampak se mora potrudit, ker če ne se vse to v meni nabere in nisem preveč dobre volje user posted image user posted image

Emibu - men angleščina tudi ni nikol dišala... ampak sedaj ugotavljam, da so tudi drugi predmeti, ki mi ne dišijo user posted image user posted image

Moi čestitke za kinderpet... itak da boš mela baldahinček user posted image user posted image user posted image , kaj sit e tašča mislim halooooooo je malo smešna al kako.... aja pa dobro došla v klubu VRAŽJIH SNAHuser posted image user posted image .

Kati - pridna nakupovalka user posted image user posted image , jaz sem kr podobna tebe, zato sedaj bolj poredko hodim v trgovino... ampak hudič je ko se vse tudi prek neta da kupit user posted image user posted image  in potem vsak dan kak paket pride

Fiška - včasih je dobro kaj takšnega, da potem bebo vidimo... tudi pri meni je maternica manjša kot bi mogla bit... ko so mi morfologijo delali, je bilo sicer vse bp, ampak stegnjenica je pa proti glavici in prsnemu košu zaostajala v rasti... ampak je bila v tistih predpisanih merah... tako, da se ne sekiram preveč... pri Davidu sem imela sum na zastoj v razvoju, pa je potem bilo vse ok... malo bolj suh je bil ko je prišel ven, ampak to zato, ker niso pravočasno sprožili poroda potem pa mi še niso pomagali pri dojenju user posted image ... no sedaj teh posledic ni... sam problem nastane, ko se končno malo poredi, da takoj zraste in je še naprej kot suha južina user posted image

No toliko za sedaj, grem za knjige... papa

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.2.2010 8:28:33   
Angel_Tian
Dobro jutro babike,

danes me neka toplota obdaja, sem kr brez bunde prišla do firme user posted image user posted image
Zdaj sledi pa čino in branje user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.2.2010 8:58:03   
milena2222
DObro jutro!
Hvala vsem za čestitke,ja Sabri,kr nekam lažje diham,zdej ko ga imam.Ve skos nekaj nakupujete,jaz pa v bistvu do sedaj nisem še pravzaprav nič...
Jaz se pa danes vstanem,si pričnem pripravljat zajtrk,pa nekaj kaplja na kuhinjski pult pa pogledam...in v tistem trenutku se mi je vlila kri iz nosa.Mam že celo nosečnost težave v zvezi s tem,samo vlila se mi pa še ni kdaj...user posted image
Danes se vam žal ne bom mogla pridružiti na Trojanah,tako da najejte in načvekajte se še zame,pa seveda poslikajte za tiste,ki nas ne bouser posted image Meni je bilo prejšnjič celo noč hudo,če se še spomnete, ker sem bila tako požrešnauser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.2.2010 8:58:13   
julka8
dobro jutro vsemuser posted image

danes imam pa kolokvij, ajojuser posted image user posted image in to šele popoldne, da bom ja cel dan živčnauser posted image user posted image user posted image
kati - glede tega loparja na rabu me zanima kake so kej cene (kdaj nameravate it dol?) in kolk je kej sence in drgač na splošno kako je pa a je to ful daleč? js tut že mal gledam za morje...user posted image user posted image user posted image user posted image ni poletja brez morja, morskega lufta...user posted image user posted image user posted image

fiška- js mam tut dolžino maternice krajš ku bi mogla bit pa niso nč kej preveč kompliciral, je rekla da je to vrjetn k nosm bol dol pa očitno tut bol v križu, no pa še ultrazvok bom tut melauser posted image

p.s.: še 77 dni do PDP, hitr greuser posted image user posted image

lep dan pa velik krofovuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.2.2010 9:02:09   
emibu
dobro jutro =)

morje-jst sm slišala no mami mi je rekla da dojenčki v vročini pri dolgi vožnji radi dobijo vročino zato sm se odločla da bi šli na morje nekam blizu pa da bi bla plaža z mivko?ve kera za kako??

domača naloga-jo redno opravljamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 9:21:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.2.2010 9:33:05   
Angel_Tian
biba88 - ti si en čuden primer s tem tvojim ekstremnim izcedkom. Zdaj vsaj imaš potrditev, da je res samo izcedek in se ne rabiš s tem obremenjevat user posted image

Hahahahahahaha, si pa res čisto na začetku z idejo o prizidku ja. No, jaz sem se lani z vso to papirologijo borila, ko sva z mojim dobila odobren kredit za hišo. Pa zna postopek kar precej časa trajat, no midva sva vsaj s papirji imela srečo in sva gradbeno dobila v 4 dneh, ker sem bila malo tečna user posted image user posted image (saj mi je tip na UE rekel, da tak hitro še Tuš ne dobi gradbenega user posted image )

kema
- zelo lepo, da si se nam pridružila in tako lepo predstavila. Vidim, da boš imela pestro user posted image

milena - juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja bravo za voziček user posted image user posted image
In tale prodajalka si je zaslužila en velik plus s tako postrežbo in prodajo. Vsaka ji čast no, da se je tako potrudila, se mi zdi, da pri nas kar bolj težko najdeš kako tako trgovko.

emibu - če ti včeraj ni uspelo, boš pa lepo danes nadoknadila učenje. Danes ti ni izgovora, jasno? user posted image Če tvoj lepo opravlja izpite, moraš tudi ti user posted image

moi - superca za kinderpet user posted image Zdaj pa hitro plac narest in ga postavit user posted image Badahin pa kr čez taščo pokrij user posted image user posted image
Meni se ne zdiš prav nič žleht - to je en tak čisto normalen odnos do tašče (vsaj pri nama no user posted image user posted image user posted image )

kati
- ja kje si pa zabušavala tolk časa, da si zdaj mogla 15 strani noter spravit? user posted image user posted image
Bravo za nakup, si si dala mal duška user posted image
Za morje pa seveda tudi super. Mate pravi vrtec dol user posted image user posted image

sabri
- calpol lahko kupiš v lekarni brez recepta.
Zarad seksa pa se ne sekirat. Moj bi pa rad in jaz tudi, ampak nekak je moj dragi zadnje dni tako utrujen, da še pred malim zaspi. Čez dan pa me potem sprašuje, kdaj se kaj misliva user posted image user posted image Ma kaj naj naredim, če ga sploh zbudit potem ne morem, ko enkrat mrkne user posted image

fiška - to pa jaz zdaj prvič slišim, da ti zdravniki dajo kake stare zadevce iz kartoteke za domov user posted image No ja, potrebujejo jih verjetno res ne več user posted image

Ah, teh +20 se sliši ogromno, ampak če se počutiš vredu, se res ne rabiš sekirat. Vse ima po porodu čas dol it user posted image
Lepo, da je tudi z bebiko vse ok, tudi če je glavica zdaj malo večja.

No evo super, konkretna razlaga posptopka za bibo iz prve roke user posted image user posted image
Naj povem samo to, da je nama soglasja tudi kar projektant uredil (seveda tudi zaračunal to storitev). Pa še enkaj je - izvodi PGDja se razlikujejo od UE do UE. Midva sva potrebovala le 3 - dva sta šla na UE, enega so potem itak vrnili, midva sva jim pa nato morala dati še en izvod PGDja dati na CD-ju.
Pa PZIja midva sploh nisva imela. In za pridobitev gradbenega dovoljenja to tudi ni potrebno. Stane pa še skoraj enkrat toliko kot PGD. Midva bi PZI kasneje potrebovala le za izdelavo ponudb gradbenih del. Pa tudi za elektriko in vodo sva sicer imela nekaj vrisano v PGD, ampak sva potem itak spremenila in to kar sama zrisala.

No, jaz pač lahko povem, kako je bilo pri nama. Vem pa, da ponekod zelo vztrajajo s tem PZI user posted image

zivepo - lepo opravi na pregledu in user posted image za inekcijo,d a ne bo bolelo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Punkcija - IVF
Vitaebella

Koliko časa je trajala punkcija v IVF postopku?

5 min (11%)

10 min (4%)

10-15 min (4%)

15-30 min (2%)

Zdelo se je, da je ne bo nikoli konec (3%)

Nisem bila v postopku umetne oploditve (75%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!