m_o_i
|
zivepo avto sem normalno vzgala, pa se je pojavla lucka za pumpo pa obratov ni mel zadost in ga je treslo, napisalo, da masina nima moci in to je to...in se poglobim v (itak samo) nemska navodila (nemscino razumem nekak na pol), ugotovim, da zna bit olje, dam na displeju, da preveri kolicino olja(avto nima sipke za kontrolo olja-ena sama j***na elektronka!!) in je ne more zmerit. dolijem liter olja, ce bo kaj boljse-isto kot prej(olja ne zazna, avto trese, nima moci). ja nc, pol pac klicem naokoli...so danes mojga iz postle vrgli-preverjali so, ce je blo vse OK z vleko in dostavo ljudi na dom no, prijazno so pa res izpiti punce, ne pozabite, da se dogajajo tudi cudezi jaz sem kr nekaj izpitov naredla, ceprav sem bla prepricana, da bom totalno pogrnla! za ziher prilagam se aja, tale avto je kriv, da se se nisem pohvalila, kaj vse sem domov privlekla vceraj je moj reku, da cote moramo samo se kake za v cerkev kupit, ker sem pa res dobila OGROMNO(fotodokumentacija sledi)! pa se banjico s podstavkom sem dobila, pa lupinico(ceprav eno tak mam v peg perego kompletu), pa previjalno podlogo... cez par mesecev dobim se stajico, (ce zelim)hojico, stolcek za hranjenje, kengurujcka, lezalnik z vibriranjem no, dete je nase, ostalo pa res vse od drugih. aja, pa kinderpet je nas iiiiiiiii, da ne pozabim povedat, da je vceraj dedi htel kinderpet kr sestavit in ga je moj komaj nazaj zadrzal (ITAK je pa dedija poslala v akcijo...nooooo, kdo? lahko vprasanje, jaaaaa-pravilni odgovor je tasca samo se zdaj vsi delamo, da verjamemo, da je dedi hotu videt sestavljen kinderpet)