|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
9.3.2010 9:47:31   
emibu
jutrooo =)

MIslim sneg wtf?? pr nas so že plužli ponoč enkrtuser posted image user posted image
moi-hehe jst sem si use natisnla z neta pa dol sabo nesla in potem je pol ona brala z mojih listovuser posted image user posted image težko zastopt ja..
katy83-upss nisem vedla.user posted image aja če ti bo tvoj dragi plačval preživnino pol nisi samohranilka veš to?usaj tko je men učer na csd-ju povedlauser posted image ker potem on skrbi za njega s tem da ti to plačuje...
julka8-urejala sem v krškem,kok stane pri notarju nevem ti bom pa lahko mal kasnej povedala ko bota šla moj in njegova mama to urejat,ja če nimaš preživnine urejene nemorš nč naprej za dsp in ostale zadeušne tk d to je pomembno..,preživnina navzdol ni omejena wse pravi da je lahko tut 5 eur!!manj k da tvoja mama več da socialna!..,glede otroškega pa tut jst nimam pojma..,
katy83-če si samohranilka tut jst mislim da se more odpovedat očetovstvu..usaj kok jst kopčam zdej te zadevšne hjooi re mi ne manka več velik da diplomiramuser posted image user posted image user posted image ubistvu to je najbol ažno če on plačuje ti nisi samohranilka,samohranilka si če bi samo ti skrbela za otroka brez te preživnine od očeta!
sabri-men je tut reku moj da nasledne leto maja s epa poročimauser posted image user posted image in da hoče da smo družinca to mi je tko lepo od njega slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image
zivepo-jst sem bla pa v nedeljko popoldne na kopanju v čateških a so podražil karteuser posted image user posted image za dva sma dala 31 eur za 3 urceuser posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.3.2010 9:50:15   
Angel_Tian
Ja moi - s tolkimi podarjenimi rožami si pa bolj pridna kot jaz user posted image Moja mami samo za materinski dan dobi kako malenkost, dan žena ji "samo" voščim.

Kako pa izgleda slika iz Grobnika? To pa še nisem slišala user posted image

farina - naknadno vse najboljše za tvojega in seveda tudi za bodočega tasta user posted image
Napihnjen trebuh pa zgine ja, vsaj meni je. Sem se nekaj časa grozno počutila, ampak zdaj pa sem kr ok, čeprav ta tehtnici pa več kg kaže user posted image

emibu - mlekeca kar za bebiko prišparaj user posted image Meni tudi nič ne teče, važno, da bo potem, ko bo pravo povpraševanje po njemu user posted image

Kaaaaaaj? Najdražja bana je 140 eur???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva za to ovalno takrat dala 80 jurjev (torej ca 330 eur). Pa sta vidva direkt v kolpasan kupovala ali kje?
http://www.kolpasan.si/kopalnekadi/c3/11/o-1
Takšnole imava midva.

Hahahahaha, a pri vas na csd-ju pa res vsak lahko dela? user posted image user posted image No, kaj se smejim, ko še sama ne vem, kako bo kaj tipica pametna, ko bom jaz šla papirje urejat. Ko sem prvič te papirje izpolnjevala, jo je ena nadomeščala, ki je imela manj pojma kot jaz, pa že jaz nisem nič kaj vedela user posted image Ampak mi je vse uspelo, tolk časa sem brskala in iskala. Je pa baje zdaj manj papirovja kot ga je bilo včasih user posted image

nanny.girll - uuuuuuuu, pozdravljena po dolgem času.
Z raznoraznimi vprašanji okol csd-ja se lahko punce obrnete tudi na marčevke ali aprilčice - saj one so vse to tudi mogle urejat in imajo najbolj sveže informacije. Pač kolker jih še me nimamo user posted image

carly
- jaz bom s papirji tudi še počakala, da mi bodo zadnjo marčevsko plačo lahko vpisali. Mi je šef do novega leta nekaj na roko dajal, zdaj pa mi vse nakazuje, ker sem mu pač zaradi višine porodniške omenila. Pa mi je reku, da škoda, da se nisem prej spomnila user posted image Jah, sama sem si kriva user posted image user posted image Še dobro, da gre samo za 50 eur neto user posted image

Hmmmm, tak kup cot lahko kdaj tudi pustiš, če se ne počutiš najbolje. Te bo že počakalo user posted image

katy83 - te lahko samo vprašam, kakšno službo boš iskala po porodniški? Saj si verjetno kje kdaj že omenila izobrazbo, ampak je šlo mimo mene user posted image
Pa lahko se nehaš slabo počutit, boš videla, da boš takoj boljše volje user posted image user posted image

sabri
- ja, Tian mi res vsak dan reče, da me ima rad in da sem njegova. Res je lepo slišat ja user posted image Včeraj pa pravzaprav že v nedeljo pa kr skoz user posted image Pa ves čas me kr lupčka user posted image V nedeljo je bil tako vesel, ko sva šla s psičem na sprehod in zvončke nabirat - njegov šopek je meni podaril, jaz sem svojega lahko mamici nesla. Včeraj je pa že zjutraj začel v vrtcu delit leteče lupčke user posted image user posted image Potem pa so se o dnevu žena pogovarjali in je bil cel dan čisto raznežen. Pa je rekel: mi mali moremo danes mamicam povedat, da jih imamo radi, drugi pa tega ne smejo rečt (recimo jaz njemu tega ne smem rečt) user posted image user posted image user posted image Ma, smešni so otroci, ko si takole nekaj potem kr po svoje razlagajo user posted image

Hihihihihi, brani pa Tian mene tudi tako lepo kot tebe tvoja. Sem samo njegova in od nobenega drugega user posted image

Uuuuuuuu motoristka. Jaz sem tudi bila, dokler mojega nisem spoznala. Potem nekak ni več zneslo, poleg tega pa on nima izpita za motor in ne bi prenesel, če bi jaz motor vozila, on pa vzadaj sedel user posted image user posted image user posted image Pa Tiana sva tudi kar hitro naredila. In nekako, dokler so otroci tako mali, res ne moreš še nekih turic z motorjem delat. Se pa nikoli ne ve - moj ati je tudi motorist in nekak imam občutek, da se bo Tian tudi nalezu user posted image Ko bodo pa otroci dovolj veliki, bom pa js pravi bajker user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (se mojemu kr zmeša) user posted image

Pridna, da si že pregledala za cotke. Jaz se bom komaj aprila lotila tega, ko bom doma. Pa tudi spiska še nimam, kaj vse je treba še nabavit. Bo pa tudi Tian potreboval nov povšter in kovter pa posteljnino, ker te tamale "krpice" bo detece prevzelo. Sva se pa z mojim še včeraj tudi pogovarjala, da smo vsi še obvezno za k frizerju pred porodom user posted image user posted image user posted image

kati
- dobro si tole opozorila nannyko user posted image user posted image Novopečene mamice še nimajo občutka, koliko te male štručke nalulajo in nakakajo user posted image

zivepo
- sem že včeraj napisala, da sem jaz Tianove polne plenice metala v čisto navaden koš in to v vročih poletnih dneh, pa ni smrdelo. Pač pokrov mora bit user posted image V kanto sem pa nosila dnevno ali pa na dva dni - kakor se je pač napolnilo, ker imam to bolj mali koš. Tako da vsaj s temi kasetami in vsem tem po moje nima smisla "pretiravat".

Kdaj pa imajo to akcijo v čatežu? In za koliko časa? (bom počakala na tvoj odgovor, ker se mi ne ljubi brskat po netu user posted image )

Jaz sem za 30 let zakreditirana, vam žal ne morem pomagat user posted image user posted image user posted image

sky3 - lepo opravi danes na pregledu user posted image

kati - tvojega linka nalašč nisem odprla, ker že dovolj lušt samo s pisanjem delaš, ne pa da bi še kake slikice mogla gledat user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.3.2010 9:53:05   
Teja K
Dobro jutro¨

najprej naj povem, da sem bila kregana na pregledu, ker se od zanjič nisem nič zredila user posted image ... no v bistvu sem se samo, da oni ne vejo da sem zmes shujšala 1 kg ko je bil David bolan... potem mi je povedala, da beba čudno leži kar pomeni da imam glavico pri levi roki pod joškami, rito in noge pa pod desno joško, tako da če bi zdaj šla rodit bi šla z ritko ven user posted image

Katy83 - zastoj v razvoju - jaz sem imela pri Davidu sum na zastoj v razvoju 1 teden pred datumom poroda. Zastoj se ugotovi tako, da ti več maternica ne raste oz. ko ti meri trebuh... tudi mene malo skrbi, ker mi sedaj tudi zelo počasi buši raste, samo 1 cm od prejšnjega pregleda user posted image ... No Davida sem potem nosila v sebi še 14 dni, nato pa so mi sprožili porod, ker je ctg ni bil ok, je spal in se ni premikal pa so me poslali rodit... Po porodu so napisali da je zahiranček, kar pomeni, da je suh in premajhen, ampak je potem moja ginekologinja rekla, da ni bilo tako, da je pač manjši... Zastoj pa se pojavi zato, ker več ne dobi hrane... so pa na koncu na to zelo pozorni, pa verjemi, da bodo spremljali tudi tebi in bo vse ok. Je pa res, da zadnje tedne v nosečnosti ne pridobivaš več toliko kg. in tudi trebuh se malo spusti... Bejba preveč časa imaš za razmišljat kaj lahko gre narobe user posted image ... vse bo ok... še malo pa boš držala bebija v rokah in pol ne boš imela več časa razmišljat user posted image user posted image

Tudi jaz nisem slišala kaj se je eni zgodilo s temi streptokoki?

Angel pr nas v LJ že sneži user posted image

AA še to potrdilo sem jaz za CSD dobila in tudi za delodajalca.. včeraj... Aja pa bolniško sem dobila do konca user posted image , tako da MOI se ti pridružujem, če prav 4 urno user posted image user posted image in že komaj čakam, da šolo za starše zaključim, da lahko lenuharim ko pridem iz službe...

Joj moram vaš še potem bolj potanko prebrat... pa dopolnit, ampak zdaj pa moram kaj naredit še v službi user posted image

Čuvajte nase

Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.3.2010 9:57:23   
emibu
angl_tian-
ja bane so tko pocen ker so kao 2klasa na te banje ki so druga klasa je 70% popust na one ki so pa pač no ko bodo opustili kolekcijo so pa -50% sva pa kupovala v metliki direkt v prodajnem salonu čist na vrhu.
najina je pa mislim da taka
http://www.kolpasan.si/kopalnekadi/c3/12/o-1

Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.3.2010 10:21:53   
j.b.
oooj pozdravljene bejbe,

upam da ste ful fajn, da vas grdo vreme ne mori ... Sm slišala že nekaj pozitivnih pripomb v službi na račun svojega stanja, pravjo da kar žarimuser posted image user posted image user posted image , pa da sm se nekam polepšala zadnje cajteuser posted image

No, grem brat zdej na stran 101user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.3.2010 10:27:58   
Angel_Tian
emibu - plužli so že? user posted image user posted image user posted image Jao no, upam, da pri nas ne misli tolk zapast.

Sem pa vedno bolj vesela, da se mi ni treba borit s papirji in zadevami okol preživnine in vseh teh zadevic. Kolker vidim, je kr vsaka primer zase.
Lepo, če se bosta s tvojim poročila. Bo pri naslednjem otroku manj skakanja naokol zarad papirjev user posted image

teja k
- no, tole pa niso tako zelo lepe novice s pregleda. Sicer pa kaj ti ima za težit glede kg user posted image Dete pa tudi ima še dovolj časa, da se čisto lepo na glavo obrne, samo naj zdaj ne zganjajo panike bemtiš no. In dete v zadnjem mescu največ na velikosti in teži pridobi, tako je vsaj meni moja G rekla. In vsaj pri Tianu je točno tako tudi bilo. Evo, so te že pri Davidu tolk "strašli", zdaj pa ti spet težijo. Vse bo še ok, saj še ne letiš rodit!!

No, snegec pri nas tudi nekaj poskuša padat. Veter take čisto drobne snežinke sem in tja nosi, ampak vsaj takole nima šans, da se karkoli prime. Resno naletavat pa raje naj sploh ne začne, ker bom drugače jezna user posted image Res imam čisto vrh glave te letošnje zime že.

Super, da imaš urejeno bolniško do konca, vsaj ena skrb manj user posted image user posted image

emibu - hvala za informacijo. Se bo treba bolj konkretno pozanimat za kako bano ja direkt pri njih. Midva sva takrat v merkurju nabavljala pa se nama je za tako veliko bano poceni zdelo. Ampak če gre takole še ceneje, pa super.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.3.2010 10:29:58   
Angel_Tian
j.b. - zelo lepo, da "letijo" taki komplimenti. Ampak to je baje čisto res, da se nosečnice nekako polepšajo, žarijo pa tak al tak.
Veselo branje user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.3.2010 10:45:31   
sabri
Dobro jutro, jaz sme pa danes pridna, mala je zjutraj pela kekca, ko je šla v vrtec, jaz pa malo generalno pucam počasi, ker sem home alone.
emibu;  midva sva že nekaj letos razmišljala, sva pa taka, da če naju piči, bova zelo na hitr oženjena. Jaz velike ohceti itak ne bi imela, eno sem že dala skozi, pa se ni obnesla.user posted image
A_T: a ti tudi, kak motor si mela, cestni, enduro...? Glede sedenja zadaj pa se ti pridružim, ker jaz nočem zadaj sedet, moj pa tudi ne. Če se spomniš, že pri avtu se kregava vsakodnevno, kdo bo voziluser posted image . Škoda, da niste bližje, bi vas lahk jaz sfrizirala pa mal pofušala, pa še obisk bi bil fajnuser posted image .
TejaK: zanimivo lego ima, sem prav dvakrat prebrala, ker sem mislila, da so bolj pridni v bušiju in so strogo z glavo dol ali pa gor. Nič zato, se bo že lepo naštimala bebica, ko bo treba venuser posted image .
j.b.: moj pravi, da so vse nosečnice lepe, samo takrat mu pustim, da hvali druge ženskeuser posted image , no razen jaz se mu zdim še ogromna zdraven, ker sem bila pri tamali res mini bušekuser posted image .
Grem pečico pucat, ne me več motit nooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.3.2010 11:35:49   
sabri
Aja, še to, kake so kaj chiccotove lupinice? Meni na voziček ne gre in imam eno ugledano, sam moj pravi, da bi raje tako, ko gre še na voziček, da ne prestavljaš iz lupinice v avtu v voziček, kjer imam košaro, da lahk sam lupinico snameš in to je to. AMpak sva pri tamali tudi imela sposojeno tako, ko ni šla na voziček, pa se sploh ne spomnim več, kak smo štimal. V glavnem me zanima, a so ok chiccotove al so bolj štoraste?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 11:37:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.3.2010 12:11:42   
katy83
sem že full napisala, pa me je ven vrglo. Še dobro, da sem skopirala. user posted image

pozdravček babike.

Ah, ta sneg nas nekaj straši, pa zdaj je, pa ga spet ni. Mislim, letos je res katastrofa. Pa saj bo kmalu sonček. user posted image

Preživnina - hvala vsem, ki ste mi odgovorile kako se to ureja. Saj nekaj mi je bilo jasno, ampak ni bilo ravno kristalno jasno. user posted image   Sky3, tebi bom ZS poslala, pa bi te res prosila, da mi tisto pošlješ. user posted image

Emibu - ma, saj tu misliš, da imaš prav glede samohranilstva. Zdaj se to drugače tolmači. Enostarševska družina al nekak tak. user posted image   očetovstvo pa se normalno podpiše. aja, glede poroke. Vem, da se bo slišalo butasto, ampak tudi mi2 se namerava poročit. To s preživnino bo samo začasno. Fora je, da če sva skupaj, jaz od socialne ne dobim nič, ker moj presega tisti cenzus. Če pa sva vsak zase, pa jaz dobim socialno pomoč zase, ker on itak ni dolžan zame skrbet, starši pa tudi ne, ker sem že 26 let. Sicer pa upam, da čimprej dobim službo, pa da se vse porihta tako kot mora bit. user posted image

A_T - službo bom iskala v šolstvu (razredni pouk).pa pred septembrom verjetno ne bo šlo. Sicer imam namen malega dat aprila v vrtec, ampak dvomi, da bom take sreče, da bom šiht dobila med letom. Vprašanje če ga bom septembra. Če ga ne bom, bom itak šla pripravništvo delat, ki pa ne bo plačano. user posted image  Tako, da mi tisto s socialno podporo še kako prav pride.

motoristke - u, vidim, da vas je kar nekaj. mi2 z mojim sva ravno lani kupila nek motorčič - choper stil. Je tak pasalo se v nedeljo gor vsest, pa se malo na izlet peljat. Zdaj bo manj tega, ampak bo pa še vseeno kdaj. Tudi jaz bi rada 1x naredila izpit, ampak to še bo malo počakalo.

teja K - ja, to z zahirančki poznam primer pri kolegici. Saj verjetno me zaradi tega še tako malo skrbi. Njen fantek se je rodil kot zahiranček, pa ima še sedaj malo težav v razvoju. Umsko je vse ok, nadpoprečen, ampak je zelo mali, pa hodi v Lj, da mu bodo kakšne rastne hormone dajali. user posted image
Ampak, tako kot si rekla, ne o tem razmišljat, pa bo vse ok. user posted image  

Zivepo - baje od novembra ni več tega 10% dodatka za enostarševske družine. Tako je bilo meni rečeno. Se pa vseeno pozanimaj, da ne bom kaj narobe informacij dajala.

Aja, sobica od našega user posted image . Meni se tudi dopade. sem sama sebe presenetila. user posted image  Hvala za pohvale. user posted image

danes gremo s Štajerskimi aprilčicami na tortice v Pohorsko kavarno. user posted image  Pa Fiško smo vam ugrabile, gre zraven. user posted image

lep dan, čvekice, uživajte. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.3.2010 12:18:05   
katy83
aja, Sabri, to sem jaz kr z Dipiji gor risala. One barve, ki so drugače z belo mešajo. Saj verjetno poznaš?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
9.3.2010 12:32:02   
carly
Ojla ej sory za napačne intormacije, sej jest nimam pojma kar se tega tiče, vem samo da je šla kolegica pred kratkim s svojmu narazen in sta urejala potem preživnino za otroka pa se je on baje odpovedal očetovstvu pa sem zato misla da se to mora.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
9.3.2010 12:47:19   
Angel_Tian
sabri - uuuuuuuuuu, kak takle "home alone" bi meni tudi pasal user posted image user posted image

Ja, motorist ne more zadaj sedet, ni šans user posted image Motorja pa jaz nisem sploh svojega imela - sva ga izmenično jaz in ati vozla. No, saj on še vedno ima čoperja. Če me prime, si ga tak lahko sposodim user posted image

Hmmmm, čaki. Ti si iz LJ al kod že (sori, ker si vseh zadevc ne zapomnim)? Frizerka si po poklicu al kaj? Pa kaj tega ne poveš, se ti kr na obisk najavimo user posted image user posted image Lahko pa seveda tudi vi pridete k nam, sploh ni panike.

zivepo - lenoba lena, lepo spiš, ko eni moramo delat user posted image

Aja, to v čatežu v bistvu velja samo, če tam tudi spiš. Ali velja mogoče tudi samo za en dan user posted image Pardon, ker te gnjavim.

Ja, boš dva tista lista z vnešenimi plačami potrebovala.
Doklade si pa le idi uredit, da boš dobila kar ti pripada. Meni je itak najbolj smešno to, da imaš pa večje doklade dokler otrok ni v vrtcu, potem te pa baje ne stane več toliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, naša država in naša politika - čista polomija, brez kake logike.

Bana v tvoji kopalnici user posted image user posted image user posted image Oprosti smehu user posted image user posted image user posted image Ampak jaz sem tudi tako navajena že skoz met bano, da sem norela, dokler si nisva svoje kopalnice uredila. Norela sem s tisto taščino tuširnico.

Hmmmm, zakaj bi pa tvoj rad imel tako obliko, mu je to tako všeč? Ker pri tej obliki ti recimo vzame hiša ogromno prostora, poleg tega pa imaš ogrooooooooooomen hodnik - če seveda ni narejeno tako, da kr iz ene v drugo sobo hodiš, kar pa tudi ni fajn...
No, okusi so različni, jaz si kaj takega ne bi omislila, definitivno ne.

katy83 - iiiiiiiiiiiiii, fino, učiteljico imamo med nami user posted image Imam nekaj vez na eni od naših OŠ (sem delala v tajništvu in računovodstvu) pa se lahko pozanimam, ko boš tako daleč. Čeprav ne vem, kako bi ti bilo z vožnjo. Čeprav sem se najmanj dve vozita iz MB, iz Bistrice tudi...
Tega pa tudi nisem vedela, da pripravništvo ni plačano user posted image Kruto. Ampak šole imajo za take "prakse" itak nekaj denarja na rezervi, s katerim ravnatelj lahko razpolaga. Jaz sem prakso za svoje delo imela plačano, čeprav ne veliko, ampak nekaj pa je le bilo. Ne bom ti preveč upanja glede tega delala, ker je tega že nekaj časa nazaj in niti ne vem, če je na vseh šolah ta finančni del tak urejen kot na tej.

In kako si upaš fiško (no, pozdravi jo user posted image ) ugrabit pa spet lušte s pohorsko kavarno delat user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
9.3.2010 12:56:02   
katy83
A_T - uh, fajn veze. user posted image   Veš kak je, za prevoz do službe mi je vseeno, samo da je služba. No, ok, v Ljubljano se verjetno ne bi vozila. user posted image  Al pa tudi, kaj jaz vem.  S pripravništvom pa je tako, da ministrstvo plača okoli 200 pripravništev za vse pedagoške smeri, kar pomeni, da gledajo poprečje ocen. No, jaz imam poprečje okoli 8, tak da ven padem. sicer pa po novem ni več obvezno pripravništvo, samo veze je treba imet, da te not spravijo v kaki oddelek podaljšanega bivanja, potem pa se po 1 letu prijaviš za strokovnega. uuuuuuu, sanje. user posted image

bom pozdravila Fiško, valda.
se pišemo ju3 kaj.
aja, ju3 grem k frizerju. He he, prejšnji teden sem jamrala kako mi je hudo, ta teden pa kr dogaja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
9.3.2010 13:34:44   
Angel_Tian
Uh, glej jo ti važičko aprilčico user posted image user posted image Se ti pa res dogaja ta teden user posted image Sicer pa to smo ti tak napovedale ane user posted image user posted image user posted image Kdaj nam boš končno začela verjet user posted image Kak dan ali dva vmes dovolimo tak mali prestop v depro, za kaj več se pa že tak kregamo...

Ja, v službo verjamem, da bi se bila marsikam pripravljena peljat. Čeprav pa verjemi, da v LJ bi se hitro naveličala. Sem se eno leto tako sem pa tja vozila - sicer takrat še ni bilo avtoceste, ampak tudi sedaj bi ti to vzelo ogromno časa. Poleg tega bi tudi detece trpelo. Saj vem, da učitelji niso po 8 ur v službi, ampak vseeno - službo in to kakršnokoli si je pametno čim bliže poiskat (če gre seveda).

Mi je zdaj kr bolj jasno, kako imajo s pripravništvi urejeno. Ampak če ti leto dni v podaljšanem takole pomaga do strokovnega, je pa tudi fino. Ma saj bo, veš da se vedno kje kaj najde - spet ta moj optimizem. Ampak za tiste, ki resnično želijo, enostavno ni ovir user posted image

Evo tukaj link od te šole (da jim malo reklame naredim user posted image )
http://www.konjice.com/

Sem nameravam Tiana vpisat, čeprav ne spadamo v ta del mesta. Ampak jaz sem obiskovala to šolo, pa moj brat in moj dragi višjo stopnjo, pa še delala sem pri njih. Nimajo osnovnih pogojev, da mi prošnjo zavrnejo user posted image user posted image user posted image

Uživajte na srečanju.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
9.3.2010 13:59:25   
emibu
angel_tian-ja sej moj je kr na socialni ven buhnu da poročit bi se pa splačaluser posted image user posted image no le poglej si men se je kr neki ban dopadl ampak na koncu je ta prevladala sem tut na začetku hotla ovalno sam moj pa potem hoče štirkotn umivalnik pa bi čudno zgledal..no usj men..
poroka-jst tut nebi uno mize u L pa usi buljo u tebe bi jo rada mela vn na vrtu tak k je u kakem filmu na lepi trauci za golf use postavlenouser posted image user posted image user posted image sam ka ko mamo pr nas same hribeuser posted image user posted image
zivepo-res je da v laškem dobiš 1 euro sam je tut karta dost cenejša mislim da pride 7 eur al 8 za triurno kopanje pa še lepš mi je tam in bol mirno je tle pa tak šundr mi je blo tkoi žau da sma šla sj ni druga sam tisti fačkeci mali nč ne gledajo pa kr skačejo pa ritajo pa sem pa tja me blo tok strah da me nebi kdo bušu d sm cele 3 ure u kotu čepela k ena kokošuser posted image poleg usega je pa še osebje velik bol prijazno v laškem al pa v olimju se mi še najbol dopade prijazni sproščeni tle so bli pa tko usi zategnjeni d tut za nikamoruser posted image
katy-aja..joi upam da boš uredila tak da ti bo prauuser posted image kok sem si pa jst za naju zračunala bo pa kr ql tole..cca.450 eur socialne pa še usak 160 štipendije e bo use po sreči je to že 770 eur ker se štipendija hvala bogune šteje v ta cenzus..starševski otroški dodatek to pa nevem a se šteje not pod cenzus za dsp??
šola-ko bom dala jst napga lumpa upisat sigurno nebo v tejle vaški šoli sem bila jst zanje leto k smo se preselil nobenih krožkov nobene druge ponudbe za otroke da bi lahko kak ponucal svoj cajt aktivno skratka nč od nč tak da gre na Senovo stoprocentno

Neposredna povezava do sporočila: 2642
9.3.2010 14:31:14   
Angel_Tian
emibu - k oglatemu umivalniku normalno, da ne paše ovalna bana. Saj ta vajina je meni tudi super, važno, da je dovolj prostora vsaj za 2 user posted image Ampak meni recimo te niti v kopalnico ne bi spravili, ker imam na sredini dimnik (eh, ne bom nakladala, bom kdaj kako fotko naše kopalnice v album dala) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 14:38:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
9.3.2010 14:52:57   
Angel_Tian
Sem en mail prejela in ga po obrokih le uspela prebrat - samo cmerjenje tukaj v pisarni...

Na večerji, kjer so zbirali dobrodelna sredstva za šolo, ki je
namenjena otrokom z učnimi težavami, je oče enega učenca imel govor, ki ga
prisotni ne bodo nikoli pozabili.

Potem, ko je najprej zelo pohvalil šolo in njeno predano osebje,
je postavil vprašanje:

''Ko nobeni zunanji vplivi ne zmotijo delovanja narave, je vse,
kar narava naredi, narejeno s popolnostjo.

Vendar se moj sin, Shay, ne more učiti vsega, tako kot to lahko
počnejo drugi otroci. Stvari ne more razumeti tako, kot jih lahko
razumejo drugi otroci.

Kje je potem naravni zakon v mojem sinu?''

Občinstvo je obnemelo ob vprašanju.

Oče pa je nadaljeval: ''Verjamem, da ko otrok, kot je moj Shay,
telesno in mentalno oviran pride na svet, se ponudi možnost spoznati
človekovo resnično naravo, in sicer v obliki, v kakršni potem ljudje takšnega
otroka obravnavajo.
Nato je povedal slednjo zgodbo:

Shay in njegov oče sta se sprehajala mimo parka, za katerega je
Shay vedel,
da tam eni otroci igrajo baseball.

Shay je vprašal: ''Misliš, da mi bodo dovolili igrati?''
Shayev oče je vedel, da večina teh fantov v svoji ekipi ne bo
želela nekoga
kot je Shay, vendar pa je oče tudi razumel, da če bi njegovemu
sinu dovolili
igrati, bi mu to dalo potreben občutek pripadnosti in samozavest
ob tem, ko bi ga sprejeli, kljub njegovim oviram.

Shayev oče je pristopil k enemu od fantov na igrišču in ga
vprašal, če bi
Shay lahko igral, brez, da bi karkoli pričakoval.

Fant se je ozrl naokoli in rekel, ''Izgubili smo že šest iger,
igra pa je že v osmem polčasu.

Mislim, da je lahko v naši ekipi, in ga bomo skušali dati
zabijati v devetem polčasu.''

Shay se je odpravil proti klopi te ekipe, si oblekel njihovo
majico s širokim nasmehom, njegovemu očetu pa je ob toplem občutku šlo
rahlo na jok.

Fantje so zaznali očetovo veselje ob tem, ko so medse sprejeli
njegovega sina.
Na kocu osmega polčasa je Shayeva ekipa dobila nekaj točk, vendar
pa so še vedno zaostajali za tri točke.

Na sredini devetega polčasa je Shay nadel rokavico in igral v
desnem bloku.

Čeprav ni v njegovo smer prihajalo nič metov, je bil očitno
navdušen že  samo iz tega razloga, da je lahko igral in bil na igrišču.

Oče, ki je bil na tribuni, mu je ves čas mahal Shay pa se je pri
tem ves čas široko smejal.

Na koncu devetega polčasa je Shayeva ekipa ponovno dobila točko.

Sedaj, ko so imeli pregled nad dvema outoma in okrepljene baze,
so pričakovali samo še potencialni zmagovalni tek, Shay pa je bil na
vrsti za  udarec s kijem.
Ali so ob tej priložnosti pustili Shayu udarjati in zapraviti
njihovo možnost za zmago?

Presenetljivo, Shayu so dali kij. Vsi so vedeli, da je udarec
nemogoč, saj Shay ni vedel niti, kako se kij pravilno drži, še manj pa kako se
udari.

Kljub temu je v trenutku, ko je Shay stopil na ploščo, metalec
spoznal, da je nasprotna ekipa zaradi Shaya dala zmago na stran, se pomaknil
nekaj korakov naprej, Shayu nalahno podal žogo, tako, da bi jo lahko
vsaj videl.
Ob prvem metu je Shay nerodno zavihtel kij in zgrešil.

Metalec je spet stopil nekaj korakov bliže, da bi Shayu nalahno
podal žogo.
Ko je ta priletela do njega, jo je počasi udaril nazaj proti
metalcu.

Igra se ne bi končala, ampak metalec pa jo je pobral in bi jo
lahko brez skrbi vrgel prvemu, ki je stal na bazi.

Shay bi v tem primeru bil izključen, igra pa končana.

Namesto tega je metalec vrgel žogo natanko nad glavo tistega na
prvi bazi, izven dosega vseh ostalih članov ekipe.

Vsi na tribuni in obe ekipi so pričeli kričati, ''Shay teci do
prve baze! Teci do prve!''

Nikoli prej v njegovem življenju ni Shay tekel tako daleč, ampak
do prve baze je prispel. Na široko je odprl oči in se začudil.

Vsi so kričali, ''Teci do druge, teci do druge!'' Medtem ko je
lovil sapo, je Shay nerodno stekel proti drugi bazi.

Pri tem pa je blestel in se vidno boril priti do tja. Do takrat,
ko je Shay  prispel do druge baze, je igralec na desnem krilu imel žogo.

Ta je bil najnižji v njegovi ekipi in je prav tako prvič imel
priložnost biti junak v njegovi ekipi.

Žogo bi lahko vrgel igralcu na drugi bazi, vendar je razumel
namere tega, ki je metal, in je tudi on namenoma vrgel žogo visoko in daleč nad
glavo igralca, ki je stal na tretji bazi.

Shay je zmedeno stekel proti tretji bazi, medtem ko so tisti pred
njim tekli okrog baz, da bi lahko zadeli homerun.

Vsi so kričali, ''Shay, Shay, Shay, vse do konca!''

Shay je prispel do tretje baze, tisti, ki je stal nasproti njega
pa je prihitel k njemu, ga obrnil proti tretji bazi in zakričal, ''Teci
do tretje!
Shay, teci do tretje!''

Ko je Shay prispel do tretje, so fantje obeh ekip in tisti, ki so
stoje opazovali igro, kričali, ''Shay, teci domov!'' Shay je stekel
'domov', stopil na ploščo, ljudje pa so ga spodbujali kot junaka, ki
osvoji 'grand slam'. Tako je dobil igro za svojo ekipo.

Na ta dan je rekel oče, ob tem, ko so mu po licu tekle solze, so
fantje obeh ekip pomagali ustvariti košček resnične ljubezni in človeškosti.

Shay ni doživel naslednjega poletja, umrl je tisto zimo. Nikoli
pa ni pozabil tistega trenutka, ko je bil junak in osrečil svojega
očeta.

Ko je tisti dan prišel domov in zagledal mamo, pa je ta v solzah
objela svojega junaka dneva!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
9.3.2010 15:17:05   
klupko
Oh, cmerko en, takoj začnem.user posted image   ...da je le enkrat bil srečen...

No, midva sva pa danes bila na pregledu/ultrazvoku. Sinček tehta 1500gr in ima velikega lulija!user posted image Kako se je lepo videl, kar smejat sem se začela. Škoda, ker sem premaknila sondo s trzanjem trebuha, potem se je pa sine odločil da smo dost pasli oči in ga je skril.user posted image Tako da nažalost nismo dobili slikice, da bi še oči videl junaka.user posted image
Dobila sem že napotnico za porodnišnico, nalog za prevoz, potrdilo o pdp-ju..pa naročila sem se za testiranje za streptokok, ker sem se ustrašila, ko sem brala za tole marčevko. Nato sem šla še googlat in prebrala grozljive zgodbe, tako da bom z veseljem reskirala teh 40€ za ta test, da le ne bo moj sonček ogrožen.
Punce, ali vas kaj ginekologi/inje pregledujejo vaginalno. Jaz sem imela le prvi pregled vaginalno, od takrat pa nič več. Pa imam skozi probleme z glivicami, pa me nikoli ne pregleda. Samo napiše recept za Canesten in to je to. user posted image
Zadnjič je bil ta ginekologi v eni drugi ordinaciji kjer je slab ultrazvok in je rekel kar ulezite se gor, bom nekaj pogledal, pa mi ni bilo najbolj jasno kaj...in sem vprašala če se slečem user posted image user posted image user posted image pa je rekel..ne, kar ste se prej slačila je bilo dovolj, naslednjič se boste ko greste rodit user posted image hahaha

Drugače svaka čast temle pogumnim motoristkam. Mene je groza motorjev, ne vem zakaj. Že da bi se z nekom peljala, bi mi srce padlo v gateuser posted image ...da bi pa sama šofirala..ni ga d'narja..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2646
9.3.2010 17:11:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Angel pr nas v LJ že sneži user posted image

Litostrojska/Glinškova ploščad - niti snežinke do zdej user posted image

Emibu - huda bana user posted image . Jst lahko samo sanjam o njej... Mamo celo kopalnico neki tazga veliko user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.3.2010 17:13:24 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
9.3.2010 17:47:18   
emibu
angel_tian-tut midva mama dimnik u kopalnici sam je hvala bogu ob steni ne na sreduser posted image čeprou usi govorijo ka bomo z vlko kopalnco ja hudiča no če je tok vlko stanovanje ka bolš d mam kopalnco 2x2 druga pa prazn plac kjer se bo prah nabiruuser posted image user posted image user posted image user posted image sovražim te pametnjakoviče...

zivepo-mi se bomo šteli pod 3-člansko družino za katero je cenzus cca450 eur se mi je pa zdelo da se to not šteje ja...še useeno se lepo sliš to plus štipendije sem srečna da mam štipendijo no d tut kr hudičuser posted image user posted image mi pa ubistvu ni važno kdo da sam da je ta dnar na mojem računu nakazanuser posted image user posted image

klupko-vaginalno tut mene ni še nč v nosečnosti ,če so glivice pa tak nima s sondo kj z avidet canesten pa tut men napiše...

d ne govorim kok bom popizdla s taščo o dtaščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta ženska je en samuser posted image učeri sem natočla v eno lepo stekleno flaško žganje in gor dala plutovinast pokrovček no usi smo vidl d je biu gor in dam glavo stran d ni šla ta ženska grrr k je firbčna k sam hudič tist dol jemat in vohat kaj je not pol ga je pa dala u žep namest nazaj gor (tam sem ga našla dans zutri)user posted image user posted image povrh usega sem še ugotovila da kdaj midva sexama stoji pred vrati in poslušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zto sm dans še zanalašč spuščala glasove d je biu kr jojuser posted image user posted image user posted image user posted image hudič babji enuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
9.3.2010 18:10:59   
milena2222
Lepo prosim naj ena, ki ve,napiše kaj je bilo s tole marčevko ( streptokok)?Jaz sem gledala malo pri njih pa nič ne najdem?Zakaj se pravzaprav gre?Ker mene moj g.do sedaj niti enkrat ni vaginalno pregledal pa ne vrjamem da me bo dal na ta test....sam sploh ne vem zakaj se gre???

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
9.3.2010 18:22:01   
emibu
ja to tut mene zanima...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?